Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet megnöveszteni (15 db)

Hogy lehet megnöveszteni a péniszt?

Hülyén hangzik a kérdés,de megmagyrázom. Merev állapotban 10 cm,ha van. Ez nagyon kevés. A leend? barátn?m meg csak kinevetne.

Legjobb válasz: Fogadd el, a pénisz sehogy sem nõ.

Fogadd el, a pénisz sehogy sem nõ.
törõdj bele , de ne plasztikáztasd mert lehet hogy nem lesz jó, a nõnek nem a hosszúság számít ha nem a minõség
Miért hiszi azt minden férfi hogy a nagy 23 centis f*sz jó valamire? Én együtt jártam egy olyan pasival akinek 21 centis volt a féltett kincse és mit ne mondjak rohadtul nem volt jó. Hátulról abszolult nem lehetett vele csinálni, mert mikor hozzáért a méhszájamhoz csillagokat láttam de nem a gyönyörtõl hanem a fájdalomtól. Nagyon sokáig eleinte eléggé fájt akárhogyan is szeretkeztünk. Hú de betyár jó volt. :S Ezt akarod hogy a nõ sírjon a fájdalomtól?
Sztem ha raksz fel képet róla, megmondjuk mi a helyzet. Nem kell félni, anonim oldal, és segíteni akarunk, nehogy azt hidd perverzek vagyunk :)
Leghamarabb egy Viperrel :) Egyébként Neked nem mindegy, mekkora? Ha úgysem kell nõ.. Nem úgy tûnik, mintha annyira rajonganál a nõi nemért! Vagy nézegetni akarod, vagy minek? 13:33
Na persze rakjon fel képet. Egyszer egy csaj rakta fel ide a p*náját, mindenki lehordta mindenféle k*rvának.
...nem nõ, mert nincs nõ...
Nem lehet és nem is kell.
Szia! Sajnos én is ebben a cipõben járok. A méretem is kb ekkora, és emiatt nem merek közelíteni a lányokhoz. Sajnos ezekben a pénisz nagyobbító technikákban nem igazán hiszek, és az állítólagos torna (mert van ilyen) sem túl eredményes, szerintem. Abban bízok, hogy majd egyszer találok egy olyan lányt, aki magamért fog szeretni, és nem azért, mert nagy a farkam, és majd elfogad ilyennek. De sajnos nehéz ilyet találni. Fel a fejjel, te se add fel!! 21f
Ez a nagyság kérdés teljesen szubjektív. Ugyanis a nõi hüvelyek sem egyformák. Egy kisebb, szûkebb hüvelyû nõnek kimondottan fájdalmas lehet egy nagy dorong, a tiéd meg pont jó. A vastagság egyébként többet számít, mint a hossz.
A kérdező hozzászólása: Ez pazar. Ha ismerkedek legközelebb, megkérdezem a lûánytól: Nem tudod, mennyire szûk a vaginád? Csak, hogy összepasszolunk-e. :S
Jajj, de lökött vagy...csak azt próbáltam érzékeltetni, hogy ez szubjektív dolog. Szerintem, nálad inkább agyban a baj...
Végre ki kellene próbálni, nemcsak méricskélni.
A kérdező hozzászólása: Ahhoz kéne egy csaj. :S
Asszem ebben járok én is, valaki írta, h anno nem vittünk be elég tápanyagot.Ez gyerekként volt, azért bûnhõdök most?
A kérdező hozzászólása: Semmi zsír nincs. testalkatomat tekintve olyan átlagos vagyok. Azaz se túl vékony, de nem is izmos.
ha 26 vagy akkor péniszplasztika mennyire vagy kövér mennyi ott a tövénél a zsír mert lehet, hogy jóval nagyobb és csak ennyi lóg kis
A kérdező hozzászólása: A gond csupán az, hogy mást mond a nõ, mint amit gondol. Magyarán: az ellenkezõjét mondja (vagy amit hallani akarunk)mint amit gondol.
Sokat kell tornáztatni. Használni.Hadd izmosodjék! Szerelmi bevetéseken. Nem hinném, hogy a barátnõd annyi félét látott volna már! Neki ez lesz a tökéletes forma!
Az enyém 20 cm és néha még így is kicsi. Gondolj bele...
A kérdező hozzászólása: Nincs barátnõm, és valószínûleg nem is igen lesz.
Kézrátétellel. :D :D egyébként plasztika....
Válassz szûzlányt, annak nincs viszonyítási alapja. Akár el is veheted, s nem is lesz. Azt mondod neki, ez extra méret. Nem fogja colostokkal méregetni...Amúgy a hossza a nõnek tökmindegy. Inkább hogy mire használod. Egy nõ
Egyél sok belsõséget, májat, lépet, vesét, herét - lehetõleg hím állatét.
Naponta kétszer kell a bõrt húzogatni a végén, napi 2*10 percet
A kérdező hozzászólása: Oda kellett volna írnom, hogy komoly válaszokat várok. Enélkül jönnek az értzelmesebbnél értelmesebb feleletek. De a nõi komment az oké. Az értelmes válasz.
elõször is meg kell születni aztán megérni a serdülõkort, amikor is a pénisz elkezd nõni meg nõni, és nõ, nõ, és akkor egyszer csak vége, nem nõ tovább sok tápanyagot kell ehhez magadba belepakolni, hogy legyen mibõl építkezni
komolyra fordítva: hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 26 vagyok.
A nõk nem a legnagyobb f...t keresik, hanem az Igazit!
A kérdező hozzászólása: Na, persze.:S
elõzõ vagyok. Miért nem hiszel nekem? Annyi magányos, szeretetre éhes nõ van.. Rosszul esett, hogy kiperszézted a válaszomat. 46 éves nõ vagyok, jobban tudom nálad, mit akarnak a nõk. Különben volt egy ilyen szeretõm, semmi gondot nem okozott neki, kifejezetten jó volt az ágyban. http://www.vital.hu/themes/sex/penisz1.htm Válassz kínai nõt, ott ez nagynak számít!
VAN egy farokmasszázs ami mûködik. Majd írj ha érdekel!

Hogyan lehet jelentősen megnöveszteni és dúsítani a hajat?

Már sokféle hajnövesztőt kipróbáltam, többek közt a ricinusolajat, a Hair-clinicet, de semelyik nem hatott. Valami bevált módszert tudtok mondani? Előre is köszi :)

Legjobb válasz: Ne vágd le, csak néha a végét. A dúsításra meg azt mondom hogy göndörítsd be vagy hullámosítsd be. Így is ugyis megnõ. Nem igaz hogy neked nem nõ!

Ne vágd le, csak néha a végét. A dúsításra meg azt mondom hogy göndörítsd be vagy hullámosítsd be. Így is ugyis megnõ. Nem igaz hogy neked nem nõ!
Gyorsabban nekem sem nõ semmitõl, pedig én is mindent kipróbáltam már. Annyi, hogy vitamint szedek, hogy azért ami nõ, az egészséges és erõs legyen, meg hennával, amlával ápolom a hajam, amitõl sok babahajam lett (meg néha ricinussal, de ilyen melegben nincs hozzá kapacitásom :/). Szóval nem maradt más, mint a türelem és az idõ. A lényeg, hogy ettõl függetlenül megfelelõen ápold, mert azért nem mind1 milyen haj nõ ki.
A kérdező hozzászólása: Oké köszi. A henna az nem hajfesték? De nembiztos, csak még nem hallottam róla.

Hogy lehet gyorsabban megnöveszteni a hajam? Túl rövidre nyírták a fufrum.

Szóval voltam 2 napja fodrásznál, a hajam kb. a vállam alá pár centivel ér. Mindig nafyon jól megnyìrt eddig, de most a fufrum körülbelül azarccsibtomig ér, kb az orromig... és nagyon rövidnek tunik most, mit csináljak? :-(

Hogyan lehet 2 hét alatt megnöveszteni a hajat hátig? Valamijen hajpakolás van rá?

Legjobb válasz: Milyen hosszú most? Milyen az a hátig? A hát elég nagy terület.

Milyen hosszú most? Milyen az a hátig? A hát elég nagy terület.
A kérdező hozzászólása: http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSfS9Uy_1gaBqYv2WaHy.. Így néz ki de azóta hátul egy picit nõtt.
2 hét alatt fél centit fog nõni, max. egyet, ha szerencsés vagy. Nincsen csodaszer, különben miért szenvedne ennyit mindenki a hajnövesztéssel? 2-3 év, mire hátközépig érõre megnõ egy ekkora haj. Persze póthajjal mindent meg lehet oldani.
A ricinusolajtól gyorsabban nõ, de nyilván nem fog két hét alatt ennyire megnõni.

Hajnövesztés gyorsan? Lehetséges? Hogyan lehet gyorsan megnöveszteni a hajat?

Most ér a vállamig, és megszeretném növeszteni. Az lehet, hogy nyár végére a hátam közepéig érjen? Hogyan?:) Házi praktikák vagy bolti termékek is érdekelnek! Köszi.:)

Legjobb válasz: nisim fast sampon elvileg gyorsitja a növekedést, meg a balzsamja is

nisim fast sampon elvileg gyorsitja a növekedést, meg a balzsamja is
nem fog másfél hónap alatt 5 centinél többet nõni, bármennyi vackot is kensz rá. biológia.

Hogy lehet nagyon gyorsan megnöveszteni a hajamat?

szeretnék hosszú hajat anélkül hogy műhajat vennék! Segítsetek léci!!

Legjobb válasz: http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/hogyan-legyek-jo-no-ri..

levedlett kígyóbõrrel
locsold meg, esetleg egy kis tápot rakj a vízbe.
1.Szedjél hajvitamint 2. töredezés mentesítsd a hajad 3.használj hajszeszt is és valami ápoló balzsamot vagy pakolást
A kérdező hozzászólása: köszönöm! :)

Hogy lehet minnél hamarabb és egyszerűbben megnöveszteni a hajat?

én már 5dikes korom óta növesztem(most vagyok 12es) és nem nő meg pedig annyira szeretném már ha a derekamig érne ..15-20 cm-t kéne csak nőnie de hiába a levágatás még többet kell várnom (főleg mikor levágattam és ahogy az a 1-2 cm visszanőtt abba a pillbe anyu kitalálta h menjünk fodrászhoz szóval mindig az a 1-2 cm nőtt vissza ami lelett vágva..) így is úgy is töredezik a hajam vége akármit teszek.. azt hallottam hogy az A vitamin az ami jót tesz a hajnak de az mikben található meg? és hogy lehet azt felhasználni?

Legjobb válasz: Disznózsírral. Ricinust úgy kell, hogy két evõkanállak teszel egy pohárba aztán egy evõkanál olajat is teszel bele, összekevered majd felviszed a hajhagymáidra, azaz a fejbõrödbe. Én 5 órát szoktam rajta hagyni. Teszek rá alufóliát aztán törcsit. Utána jó alaposan kimosom.

Disznózsírral. Ricinust úgy kell, hogy két evõkanállak teszel egy pohárba aztán egy evõkanál olajat is teszel bele, összekevered majd felviszed a hajhagymáidra, azaz a fejbõrödbe. Én 5 órát szoktam rajta hagyni. Teszek rá alufóliát aztán törcsit. Utána jó alaposan kimosom.
Az élesztõtabletta használata, sokat segít. Nekem megállt tõle a hajhullásom is, a körmöm is megerõsödött. Most már 1 hónap után látszik is az, hogy kezdett nõni :D Nagyon ajánlom...persze csak kitartással lehet!
Ricinusolaj használata:hajmosás elõtt az egész hajadra(tövektõl a végekig) felviszed az olajat majd hagyod hatni 1 óráig. A hajadra tekerj celofánt, hogy melegen tartsa a fejed és arra még törölközõt is. Amikor hajat mosol már nem kell balzsamot használnod, mert ez tökéletesen helyettesíti azt.
Én a helyedben nem használnék ricinust.Sok embernek ellentétes hatást csinál és hullik tõle a hajuk.A belsõ táplálás is lényeges , a sok vitamin.Ami fontos hogy ne legyen töredezett , szálkás végû a hajad hanem szép egészséges.Az egészséges hajat balzsamokkal , pakolásokkal tudod megtartani.Külsõleg használhatsz rá hajszeszt ha gondolod de a belsõ táplálás a fontos.
Hát nem tudom, én még egy embertõl nem hallottam volna hogy hullik a haja tõle. :)
ricinusolaj
ricinusolaj
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)
A kérdező hozzászólása: és ezt hogy? hajmosás után kell használni és le is öblíteni??(a többi válaszoló is tájékoztasson mer buta vagyok :S)
ricinusolaj
A kérdező hozzászólása: köszönöööm:) :)

Hogyan lehet a Minecraftba a fát megnöveszteni ültetés után?

Legjobb válasz: Az nõ magától, csak lassan. több nap kell neki

Az nõ magától, csak lassan. több nap kell neki
Vagy ha csontport szórsz rá akkor azonnal megnõ. De csak akkor használd ha biztos megvannak a megfelelõ körülmények mert akkor is elfogy ha nem lehet megnöveszteni.
Ha van hely és fény neki pár nap és megnõ, amúgy meg csontvázakat érdemes vadászni, mert én pl szerveren a kis erdõhöz házam köré 6 stack csontlisztet 4 vasbaltát és 1 fát használtam kiindulási pontnak.

Hogyan lehet természetes úton megnöveszteni a mellet?

Kicsi a mellem, és szeretnék nagyobb mellett, de nem akarok plasztikáztatni. Van aki tud a mellére hízni. de hogy?

Legjobb válasz: ööö... lássuk csak... izé... SEHOGY??

ööö... lássuk csak... izé... SEHOGY??
Növényekkel, itt van a reklámja az oldalon, valahol a lap szélén. :D
megvárod míg felnõ a naposcsibe
Dobj már fel egy képet, oszt majd mi eldöntjük, hogy kicsi-e.

Hogyan lehet a körmöt megnöveszteni minél hamarabb?

Most olyan 0,4 mm-ek.ÉS szép fehér a vége. Egészségesen táplálkozom.De félek hogy majd letörik és kezdhetem az egészet elölr?l. Hogyan lehet védeni? ha ki van festve akkor ér vmit az olajos bekenés?

Legjobb válasz: vannak ijen átlátszó körömerõsítõ körömlakkok.. de ha mégicsak letörne akkor menj el dokihoz kérj tõlle cink-szulfátos oldatot és azal kenegesd..megerõsödik és gyorsabban fog tõle nõni

vannak ijen átlátszó körömerõsítõ körömlakkok.. de ha mégicsak letörne akkor menj el dokihoz kérj tõlle cink-szulfátos oldatot és azal kenegesd..megerõsödik és gyorsabban fog tõle nõni
A kérdező hozzászólása: ezt csak doki irhatja fel? gyógyszertárban nem kapható?
szerintem kapható.:D kérdezd meg..ha mégse akkor marad a doki :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!