Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet megfogni, ha (7 db)

Hogyan lehet megfogni egy pasit? Jó szexszel vagy ha nem kap meg már olyan könnyen?

Van egy pasi(31) én 18 vagyok. Szeretném megfogni ezt a pasit. 2x már lefeküdtünk, és 2 napja hívogat h mikor talizunk. Nem tom mit tegyek. Ne adjam magam neki, mindig rázzam le, vagy feküdjek le vele rendszeresen és a jó sex miatt mellettem marad? :S ( azért mondom h jó sex mert tudom h jó neki velem... (ill. "jó vagyok az ágyban" <--nem beképzeltségb?l mondom csak a félreértések végett mondom így)

Legjobb válasz: Jobb ha nem kap meg könnyen.Õ csak szexet akar tõled,te pedig hagyod hogy kihasználjon.

Jobb ha nem kap meg könnyen.Õ csak szexet akar tõled, te pedig hagyod hogy kihasználjon.
Azzal, ha nem adod oda magad kapásból, de ez már megtörtént. Megfogni jó szexszel nem tudod, csak ha szeret is. Szerintem egy 31 éves ffi nem akar semmi komolyat egy 18 évestõl, csak szexet. Bocs
A férfi már elérte a célját: odaadtad magad és lefeküdtél vele. Nem hinném, hogy azért hívogat, hogy komoly kapcsolatot kezdjen veled. A jó sex miatt nem melletted marad, hanem nagyon élvezi, hogy van egy 18 éves lány, akivel hetente összefeküdhet. Sex miatt már melletted maradt, érzelmileg pedig nem hinném.
bocs, kicsit zavaros amit írtam. Tehát: a szexet élvezi veled, azért marad melletted, mert jó neki összefeküdni veled, de nem lehet a szex az alapja egy párkapcsolatnak.
Mondjuk ez attól is függ, érdemes e megfogni, hogy a pasi mit akar tõled? komolyabb kapcsolatot, vagy szexelni? nem mindegy. bár nekem van egy olyan érzésem, hogy ez utóbbi sajnos:S ha csak azért hív a pasi, hogy szexeljetek, akkor sztem rázd le a fenébe, ne alázd magad. ha netán mégis komolyabban érdekled, akkor érdemes elgondolkodni "megtartó" taktikákon. ilyenkor jól teszed, ha soha nem vinnyogsz semmin, nem féltékenykedsz, nem sárkánykodsz, türemes vagy, jókat fõzöl neki, és megértõen végighallgatod, ha mesél valamit. érdeklõdj sokszor olyan dolgokról, amik õt érintik, pl a munkája. a ffiak imádnak magukról beszélni. ne legyél túl nagyszájú, okoskodó, agresszív, és ne a külsõddel foglalkozz non-stop (azaz ne légy üresfejû liba), mert ezektõl a legtöbb ffi idegbajt kap. és ne vond meg tõle a szexet, és ebbe bizony az orális szex is beletartozik. ha ezeket betartod, jó esélyed van rá, hogy a pasit is megtartod magad mellett. feltéve, ha õ akar egyáltalán kötõdni hozzád, mert itt ez a lényeg.
Megfogni? Azt meg miért kell? Nagyon-nagyon durva szó.... Azt jelenti, csinálni valamit azért, hogy melletted maradjon, mégpedig olyat, ami NEM TE vagy! Ugyanis, ha szeretnek, akkor pont úgy szeretnek, amilyen vagy, meg-és rájátszás nélkül. A pasi 31 évesen nem egyedül téged fog megtalálni, ha csak jó szexet akar, mert bármilyen csillagos ötös vagy az ágyban (ennyi idõsen hogy lehetsz az? tele tapasztalattal..?) rád fog unni, ha érzelmeket nem érez feléd... Az együtt maradáshoz elengedhetetlen a jó szex, de önmagában kevés.. Ha meg õ csak jó szexet keres, mert ennyire éretlen lenne érzelmileg, akkor mi a bánatnak akarod megfogni? Mert ez esetben szeretni úgy sem fog... Oké, nem szerettelek volna megbántani, végül is Te döntöd el, mennyire hagyod magad kihasználni. A jó szex amúgy attól jó, hogy vannak benne érzelmek is...
A kérdező hozzászólása: És ha ezen túl nem adom magam egy ideig? aztán megint kap tõlem egy jó kis éjszakát?
Ha nem kap meg könnye, ha küzdenie kell érted!Vadászösztön...
Szia, 19/20 29/30fordulón jöttem össze az exemmel, ami egy vicces sztori... Ami a lényeg, hogy 2. randin nála aludtam volna, ha hagy... Fergeteges szeretkezés lett a vége... Mikor átmentem, úgy gondoltam, nem lesz semmi, tényleg csak a társasága miatt, meg nem akartam egyedül lenni(félek a sötétben, ami nem vicces) szóval kapott egy kiadós huncutot... Ennek az eredménye: szerelmes lett, de menthetetlenül, minden klappolt, két évet lehúztunk egymás mellett... És kapott mindent, soksoksok bensõséges, vad együttlétet, finom hamit, egy jó fej barátnõt... szóval mindent, amit egy nõ adhat... Hogy szétmentünk.. az egy újabb történet, egy kevésbé kellemes vizsgáról a fõiskolán:)
Tedd féltékennyé.Utasítsd vissza.Aztán fogadd el újra és akkor mindent bele.Ezt többször is eljátszhatod. Sok sikert.
Én azt tanácsolom neked, hogy mindig ugy lépj ahogyan a szived digtálja.Mert az igaz érzelmek mindig a szivböl jönnek nem pedig az agybol.Ezt sha ne felejtsd el.

A pasik összességébe általába milyen csajokat szeretnek? Hogyan viselkedjen a lány, mivel lehet, , megfogni" egy pasit, ha még nem beszéltetek?

Legjobb válasz: Külsõt nyilván nem lehet meghatározni, mivel mindenkinek más az ízlése. Belsõ megbízható, hûséges, legyen önbizalma, értelmesen lehessen vele beszélgetni egy adott témáról, stb...

Külsõt nyilván nem lehet meghatározni, mivel mindenkinek más az ízlése. Belsõ megbízható, hûséges, legyen önbizalma, értelmesen lehessen vele beszélgetni egy adott témáról, stb...
Mosolyogj sokat; tudd, mit akarsz az élettõl; legyél odaadó és fordíts rá sok energiát, de mégse legyél könnyen kapható; ismerd magadat, a jó és rossz tulajdonságaidat egyaránt; legyél talpraesett és a legfontosabb, hogy legyen önbizalmad.
külsõ : barna szem + hosszú göndör / hullámos barna haj , szép mosoly , mell + popó :D = átlagos , ha annál jobb az csak jó. súly : átlagos , se kövér , se vékony. belsõ : 65% angyal, 35% ördög . egy ilyen lányt keresek :D tssék remélem most örülsz :P

Hogyan lehet elrisztani vagy megfogni a siklót ha a kertbe van?

arra lennék kiváncsi hogy hogyan lehet megfogni vagy elriasztani a siklót a kertb?l?

Legjobb válasz: Az értelmes, kedves, tanult elsõ válaszolónak mondom, a siklók -kivétel nélkül mindegyik hazánkban, épp úgy, mint minden kétéltû és hüllõ- szigorúan védett állatnak számít. Megölni állatkínzás és törvény sértés! Undorodom a magadfajta tudatlan, primitív emberektõl! Kérdezõ, az a sikló holnapra már nem is lesz a kertben. Pár perc alatt eltûnik onnan. Ha ez mégse történne meg, ha még 3-4 nap múlva is megtalálod, akkor vagy kihívod a helyi állatvédõ szervezetet, állatkertet, vagy pedig egyszerûen egy bobozba rakod és kiviszed a természetes életterébe. Milyen sikló?

Az értelmes, kedves, tanult elsõ válaszolónak mondom, a siklók -kivétel nélkül mindegyik hazánkban, épp úgy, mint minden kétéltû és hüllõ- szigorúan védett állatnak számít. Megölni állatkínzás és törvény sértés! Undorodom a magadfajta tudatlan, primitív emberektõl! Kérdezõ, az a sikló holnapra már nem is lesz a kertben. Pár perc alatt eltûnik onnan. Ha ez mégse történne meg, ha még 3-4 nap múlva is megtalálod, akkor vagy kihívod a helyi állatvédõ szervezetet, állatkertet, vagy pedig egyszerûen egy bobozba rakod és kiviszed a természetes életterébe. Milyen sikló?
Megfoghatod nyugodtan a feje alatt 2 ujjal, max a testével a karodra tekeredik és szorít egy kicsit, de ennyi, semmi bajod nem lesz tõle, rád ártalmatlan. Egyébként megfogja a békákat, egereket, meg hasonló kistermetû (akár kártékony) állatokat.
Hogyha latod a siklot old meg nefelj tolle nem merges kigyo mint a kobra siman usd agyon valamivel
A kérdező hozzászólása: én valamibb emberibb modszerre lennék kiváncsi lehetõleg élve elkapni
A kérdező hozzászólása: 2 sikló van azt nem irtam az egyik egy erdei sikló a másiknak nem tudjuk a fajtáját amugy már legalább 7 napja lehet õket látni
honnan kelenetudnom hogy vedett faj a siklo en romaniabol irok itt szuleteem es it nem vedett faj tudtommal
#6 Azért az az alapvetõ intelligenciához, emberséghez és normális, egészséges felfogásoz hozzá tartozik, hogy ne akard azonnal megölni az összes állatot, amelyik esetleg neked nem tetszik. Vagy Romániában ilyen primitív felfogásban nevelkednek az emberek? Csak nem! Remélem, ez csak a te családodra jellemzõ...
Te szõröstalpú tudatlan, primitív román környezetromboló, állatkínzó nagyokos barom! Otthon okoskodjál, és na adj hülye tanácsokat olyanról amit nem ismersz és nem tudsz!
Kedves bence0129! Miért zavar? Hasznos állat, kártevõ pusztító. Védett. Ha nagyon zavar, fogj egy lapátot (ne fogd meg kézbe, mert megijedhet és haraphat, nem mérgezõ, de nem kellemes) tessékeld rá egy seprûvel óvatosan, és lapátold be egy dobozba, majd vidd messzebbre, ahol víz is van, és a közelében engedd el, de ne a vízbe.


Ha elég harapós a hörcsögöm és nem is lehet megfogni vagy megsimogatni akkor mit csináljak? Mondták hogy próbáljak kézből enni adni neki, de akkor nem fog megharapni? Aranyhörcsögről van szó

Legjobb válasz: Nem bíztatlak: a hörim harapós volt, és az is maradt örök életében. Nem szerette, ha hozzá értünk, vagy az életterében takarítottunk. Kétszer ajándékozott meg minket egy-egy alomnyi kicsivel. Az elsõ alomban (ahogy a másodikban is) egy kislány volt. Borzasztó módon uralkodott a többiek felett: verekedett, és még az anyukáját is felpofozta egyszer. Õk ilyen személységek voltak. Pedig aztán el lettek kényeztetve minden földi jóval.

Nem bíztatlak: a hörim harapós volt, és az is maradt örök életében. Nem szerette, ha hozzá értünk, vagy az életterében takarítottunk. Kétszer ajándékozott meg minket egy-egy alomnyi kicsivel. Az elsõ alomban (ahogy a másodikban is) egy kislány volt. Borzasztó módon uralkodott a többiek felett: verekedett, és még az anyukáját is felpofozta egyszer. Õk ilyen személységek voltak. Pedig aztán el lettek kényeztetve minden földi jóval.
én is azt javasolnám h kézbõl etesd óvatosan persze, de talán vkinek vn jobb ötlete is
A hangod nagyon sokat számít!! Beszélj hozzá minden nap, és úgy adj neki napraforgómagot, hogy fogod a két ujjaddal, hogy neki oda kelljen menni hozzá és kivenni!! Nálam úgy szelídültek meg a hörcsik. :)
Egyetértek pacibaráttal! Nagyon fontos az is, hogy beszélj hozzá mindig, szépen, kedvesen, meglátod elõbb vagy utóbb rá fog jönni, hogy szereted õt! Én is így csinálom, és igazából nincs ezzel nekem semmi célom, csak annyira imádom õket, hogy nagyon gyakran szólok is hozzájuk ezt-azt, amikor adok nekik enni pl. és meg is van az eredménye! Olyan szelídek, hogy alig bírom magamról levakarni õket! :) Meg pl. kezembe van és szólok hozzá és az orrával megszagolja az én orromat, tehát látszik, hogy érdeklõdik és õ is beszél hozzám! Meg egyéb jelekkel is jelezni szokták hogy õk is szeretnek! Egyébként van még egy olyan ötletem is a számodra, hogy vegyél fel valami kesztyût legelõször és úgy fogd meg a hörit, hogy ne tudjon belédharapni és így kínáld meg valami finom falattal (diót ajánlom!!), tehát így is el lehet kezdeni a szelídítést ha még nagyon harapós!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a segítséget :) tegnap sikerült kivennem (igaz kesztyûvel) de nagyon kis aranyos volt, igazság szerint még annyit nem értek, hogy vettem neki tegnap ilyen mézes rudat, meg fogkoptatót, de egyiket sem használja, hanem a rácsot rágja non-stop :/
A mézes rudat majd fogja enni elõbb-utóbb, ha erre a magokkal összeragasztott rúdra gondolsz! A fogkoptatót azt viszont nem biztos hogy fogja rágcsálni. Én a fogkoptatóval kapcsolatban olyan trükköt csináltam, hogy pontosan oda raktam, ahol a höri rágta a ketrecét, így kénytelen volt elõször szanaszét rágni a fogkoptatót, hogy utána a ketrecet tudja rágni tovább. :)

Hogyan lehet leggyorsabban megfogni, ha megy a hasam? Arra jó a szén?

Legjobb válasz: Széntabletta, Imoddium, pattogatott kukorica, kicsit égett pirítós vaj nélkül. A pattogatott kuki a legjobb!

Széntabletta, Imoddium, pattogatott kukorica, kicsit égett pirítós vaj nélkül. A pattogatott kuki a legjobb!
Immodium, bocsánat!
kávézacc (!!), konyak.
Smecta por!
A széntabletta akkor a legjobb, ha 8-10 db-ot egy pohár langyos vízben felodassz, és úgy iszod meg. Így ki is tisztítja a bélrendszert.
Ez egy nagyon összetett kérdés. Attól függ mitõl megy a hasad. Ha egy pohár vízbe belekeversz egy nagy púpozott evõkanál finomlisztet az megfogja a hasadat :-)
Semmivel. A farmer festéke olyan mint a golyóstoll, nem jön ki. :(
Baromi nyálas... bocsi
az angyalka és a tündérke együtt sok...meg úgy az egész eléggé nyálas...igazuk van a többieknek sztem vmi személyesebbet kellene mondanod vagy megfogalmaznod...hogy pl mikor ezt meg azt csináltuk/csináltad/mondtad életem legboldogabb perce volt... de azért nem kell túlzásokba esni ;)
"Drága angyalkám, tündérkém ".. ezt semmiképp se írd bele. Tényleg nagyon nyálas. Rövidem, tömören. Ez sms lesz vagy micsoda, :)
Jesszusom!... 8-[] Ez tök gáz... Írd neki ezt : "Nagyon hiányzol!" Ez az angyalkás-tündérkés szöveg borzalmas, én pl. azonnal dobnálak...
Túl nyálas
Hát így együtt nagyon sok! Szóval így nekem nem! Nekem ez így együtt sok! Meg ez a "ha megfognád a kezem belehalnék a boldogságba" ez elég fura megfogalmazás...nekem ez már túlzás...
Hát én hülyére röhögném magam ezen a cukros nyálon. Bocsi.
A kérdező hozzászólása: semmi baj tudom hogy az :)
hát kicsit szerintem is az, de 1ben nagyon szép szerelmi vallomás is...ÉN MÉRT NEM KAPTAM SOHA ILYET!!!!!!??????
szerintem dobni nem dobnad XD viszont ez tenyleg eleg csopogos... de a csaj tuti orulni fog neki :D
Én úgy szoktam, hogy szeretlek kicsim, de FRADI játszik nemlátod???? köszi.:D
, , Ha megfognád a kezem belehalnék a boldogságba" Hát akkor jobb h nem ismerjük egymást, mert ha haverok lennénk és kezet fognánk találkozáskor, akkor engem lecsuknának ember ölésért... Elõttem kommentelõnek: Hajrá FRADIIII!:D
A kérdező hozzászólása: LOOL XD
Meg aztán van még olyan is, hogy: Kedvesem, jól tudod mennyire imádlak, jó vagy az ágyban és kívánlak, de hogyha a FRADI ma le x-szel, éjszakára felejts el:D
Elhánynám magam, ez annyira szar.
persze szép csöpögõs, ami még nem is lenne gond...de tegyük fel hogy megtörtént amire hajtott az illetõ és utána is ilyen "szépeket" fog írni? Vagy ez csak múló szeszély???
ezen sírva röhögnék 3 hétig:D
inkább valami egyszerûbb, hétköznapibbat és szívbõl jövõbbet találj ki:) ami természetesebb. meg ne essél túlzásokba:D
Az egy dolog, hogy nályas, de totál közhelyes is.
A kérdező hozzászólása: 16:39 kommentelõnek nem sms lesz csak kiváncsiságból kérdeztem meg :)
Ez így nagyon sok egyszerre... Hát most speciel igaz az a mondás, hogy a kevesebb néha több...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!