Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet megfogni, (38 db)

Hogyan lehet megfogni egy lányt? Hogyan lehetne csinálni a dolgokat, hogy ne ijesszem el?

Többször is találkoztunk. Most akarunk találkozni megint az egyik nap. Pontos időpont nincs.

Legjobb válasz: Mi?

Mi?
halkan mögé settenkedsz amikor nem veszi észre, és hirtelen, mielõtt elriadna: megfogod! :-)
Medve csapda?
kézzel de vigyáz hova nyúlsz én a múltkor kaptam egy pofont mert rossz helyen fogtam meg. :D

Kiszökött papagájt hogyan lehet megfogni a lakótelepen?

Itt csipog meg visong a házak között 2 napja és hívják, de esze ágában sincs menni.

Legjobb válasz: Én úgy fogtam be egyet, hogy kitettem egy üres kalitkát az erkélyre - úgy, hogy az ajtaja felém nézzen -, aztán figyeltem, kivált-e belõle valamit. Megtalálta és belemászott. Akkor egy határozott lépéssel kinn teremtem az erkélyen, rázártam a kalitkaajtót, és ennyi.

Én úgy fogtam be egyet, hogy kitettem egy üres kalitkát az erkélyre - úgy, hogy az ajtaja felém nézzen -, aztán figyeltem, kivált-e belõle valamit. Megtalálta és belemászott. Akkor egy határozott lépéssel kinn teremtem az erkélyen, rázártam a kalitkaajtót, és ennyi.
Esetleg valamilyen hálóval próbálnám, vagy kajával odacsalni, elbújni és megfogni :)
helyi tévébe is adj plakátot
vagy ha majd hûvösödik, kicsit ledermed
plakátolj a környéken az összes lépcsõházban vigyél állatkereskedésekbe is belõle és tedd ki az erkélyre biztonságosan a kalitkát jó llátható helyre csemegével
macskával
A kérdező hozzászólása: Nincs kalitkám. Gazdái abbahagyták a megfogásával kapcsolatos kísérletet. És itt-ott csipog, vinnyog. Éhen dögölhet szegény?
ez a kalitkás dolog nem rossz ötlet. valami madár nálunk is van (ami szerintem papagáj) bár még sohasem láttam, csak hallottam, jó nagy hangja van, és naponta csak 3-4x hallom, de akkoris csak 2-3 hangot ad, ami azért elég hangos, ezért gondoltam papagájra, mert azok szoktak rövid, hangos hangokat hallatni. majd ha meglátom kipróbálom ezt a ketreces dolgot.
van rácsos fa dobozod ha van csinald az hogy meg támasztod a dobozt ággal és kaját teszel a dobozba az ág hoz madzagot kötöl és ha alatta van megrántod a madzagot:)
A sasoknak is kell egy kis változatos kaja :)
A kérdező hozzászólása: Evvel az a baj, hogy nem száll a földre. De most nem hallottam egy ideje. Meghalhatott?

Hogyan lehet "megfogni" egy pasit?

Még ismerkedési fázisban járunk. Találkoztunk, beszélgettünk. Nem történt semmi különös, de éreztem, hogy szimpi vagyok én is Neki. Mikor hazaértem a randinkról, sms-eztünk, hívott is. Holnapra ismét randira hívott, kérdezte, hogy lenne-e kedvem moziba menni. Már nagyon sokszor átvágtak, így nem is tudom, hogy komolyan gondolja-e ezt az egészet. Kedves, érdeklõdõ. Vajon ebben lehet buktató? Nagyon nem tudok pasi aggyal gondolkodni.

Legjobb válasz: Engem a hasamnál meg egy kicsit lejjebb.

Engem a hasamnál meg egy kicsit lejjebb.
Hívd át magadhoz és fõzz neki valami finomat, hidd el nagyon sokat fogsz nõni a szemében :-D
Mivel elhívott moziba így nyilván akar valamit. Nem értem hol itt a gond, menj el vele moziba és majd minden halad szépen ahogy kell.
A kérdező hozzászólása: Nem akarok még vele lefeküdni, korai lenne. Nem tartana semmibe.
Én azt a lányt nem tartanám semmibe aki játssza az apácát.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem apácát játszom. De akkoris...

Szabadban levő papagájt hogyan lehet megfogni? Többi lent

Tegnap óta a kertemben röpköd egy rozella papagáj. Valószínűleg valahonnan elrepült. Látszólag jól van, mert 2 méter után ha közelebb lépek, elrepül. Itt eszegeti az almát a fáról, néha eltűnik, de a környéken van. Gondoltam, megfognám, nehogy baja essen. Hogyan lehet egy nem kézszelíd madarat biztonságosan befogni? Köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: Ha esik az esõ, akkor nézelõdj ,hogy hátha neki csapódik a falnak.(Ha vannak a kint tartott madaraid pl.:galamb akkor azok csiripelése, turbékolása hívja.)De ha nem lesz jól miután nekirepült a falnak vidd el állatorvoshoz.Anyámnak már bevált.

Ha esik az esõ, akkor nézelõdj , hogy hátha neki csapódik a falnak.(Ha vannak a kint tartott madaraid pl.:galamb akkor azok csiripelése, turbékolása hívja.)De ha nem lesz jól miután nekirepült a falnak vidd el állatorvoshoz.Anyámnak már bevált.
Tegyél ki egy kalitkában csupa finomságot, fürtös kölest, almát, répát, salátát... talán berepül. Figyeld, és ha benn van, csukd be a kalitkaajtót.
Ahogyan az elõzõ írta! Csináld ezt sokáig idõ pkel amíg oda mer majd menni érte. Ha a klaitkában etetsz elõbb ubb be fog menni hiszen ismeri, és akkor csak rá kell zárnod az ajtót valami madzagos megoldással
Ha sokáif csinálod, lehetõleg kb 2-2, 5 m magasan akkor vissza fog járni oda enni
A kérdező hozzászólása: köszi! a hétvégén elõszedem a kalitkát és megcsinálom amit írtatok! Ahhoz képest értékes madár, kár lenne elpusztulnia. Meddig bírja az idõjárást?
Ha nem lesz kemény tél, és talál elég élelmet. Akkor át is telel akár.
A kérdező hozzászólása: Értem. Csak itt elég sok a macska. Nekem tyúkjaim vannak, de a közvetlen szomszédban galambok laknak. Hátha beválik az általatok írt dolog. az almát elõszeretettel csipegeti!

Hogyan lehet megfogni 1 olyan pasit, aki egyszer itt, egyszer ott van, mindig más lánnyal van?

Mit kell tudnom ahhoz, hogy ne csak 1 estére jöjjek össze vele?

Legjobb válasz: Jobban kirakni a melled, és szétnyitni a lábad, mint a többi csaj.

Jobban kirakni a melled, és szétnyitni a lábad, mint a többi csaj.
Mas akarsz lenni, mint a tobbi? Akkor egyet tehetsz. Felhivod a figyelmet magadra, de nem tul nyilvanvaloan. Vagy sikerul vagy nem. aztan, ha ra harap, akkor viszont nem fekszel le vele azonnal. Ha tenyleg tetszel neki, akkor marad. Ha csak egy numerara kellenel, akkor nem fog varni, vagyis akkor nincs ertelme tovabb gondolkodni a dolgon.
Te tényleg ennyire hülye vagy, hogy nem látod hogy csak megdugna a srác téged is?! És csak egy ribi lennél neki semmi más!
8-as vagyok, és csak annyit még, hogy beleestél a csapdába. Olyan elvárásod van a sráccal szemben, amit nem ad meg. Arra vágysz, hogy ne csak egy numera legyél, pedig az leszel, ha te akarsz vele kavarni, és nem vagy elég kemény.
Nem tudsz vele csinálni semmit. Mivel te nyitsz felé, ilyen attitûddel esélyed sincs. Ismertem hasonló helyzetet, ott a srác próbálkozott, a csaj pedig nehezen adta be a derekát. Meg is becsüli a srác, pont ezért. Persze nem biztos, hogy ez nálatok is így lenne. Mindenesetre, ha neked kell, akkor dominánsnak kell legyél felé, bár nem hiszem, hogy ez mostanában sikerülne neked.
A kérdező hozzászólása: az rossz, ha szeretnék megfogni egy pasit? csak szinte lehetetlen?
Látom már, ez is tipikus mai , , kapcsolat" lesz: , , Okos" csaj+ , , Jófej" srác... és még csodálkoznak egyesek, hogy csökevényesedik a társadalom.
A kérdező hozzászólása: hát bomba csajoknak nem sikerült, én nem vagyok az, viszont lehet lesz rá alkalmam összejönni vele, nem akarom elcseszni az egészet, nem akarok 1 lenni a sok közül neki.
Pont nem úgy, ahogy az 1 estések csinálják. Pont máshogy. A lényeg, hogy mindketten kívánjátok egymást, nem kell mindig biztosra menni :)
Úgylehet megfogni, ahogy a többit, de pont csak annyira érdemes...
elsõnél a pont :D Hathatsz a lelkére is.... de azért legalább annyira mutass jól mint a többi, különben nem fog menni.
Ha azt akarod, hogy ne csak alkalom legyél neki akkor olyan srácot próbálj megfogni aki nem egy éjszakát akar. Hihetetlen, hogy a nõk mindig megpróbálják megváltoztatni a férfiakat, aztán beszopják és elkezdenek hisztizni azon, hogy "minden férfi r*hadék"...

Hogyan lehet megfogni egy 25-28 év közötti nőt? 20/F

Aki azt mondja h pénzzel meg jó kinezettel, ne is írjon...

Legjobb válasz: Én má nem is írok :D

Én má nem is írok :D
Azt írhatom, hogy kézzel?
Ismerd meg :) És akkor tudni fogod, mivel. Nincs két egyforma nõ, egyforma szituáció, egyforma kapcsolat. Ha saját kútfõbõl si- kerül kiokoskodnod, akkor király leszel :) És nem lehetetlen :)
Akkor nem is írok, mert mással nem lehet :)
medvecsapda
Na szva! Én 19éve vagyok és nekem is 1.5éve egy 29 bnõm van nagyon jól megvagunk úgy h tapasztalatból írok! Nekem a romantika a kiadós sûrû és jó sex jött be és az õszinteség!!! És ne kezdj el azon parázni h nem leszel elég neki csak maga biztosan és légy résen foglalkozz vele figyelj oda hogy mindent amit el tudsz képzelni szex terén romantika terén adj meg neki!

Miért viselkedik így, hogyan lehet megfogni?

Szóval hogy lehet megfogni úgy egy olyan csajt, aki állítása szerint nem tud megmaradni a barátja mellett hosszabb távon, vagyis szeret félrekacsingatni.

Legjobb válasz: Pofonnal. Hatásos.

Pofonnal. Hatásos.
AMÚGY TÉNYLEG! POFONNAL ÉSZHEZ TÉRÍTENI..
bocsi, caps lock..:$
S E H O G Y
ha hiányzik a fájdalom akkor inkább kérd meg az egyik barátod hogy rúgjon tökön. ha izgalom kell menny ki este a szigony utcába. de rib*ancal nem kezdenék a helyedben...

Hogy lehet megfogni egy galambot, és megszelídíteni?

csak kérdezem

Legjobb válasz: szerintem, ne fogdosd, a világ legkoszosabb állata, nem véletlen hívják repülõ patkánynak és rengeteg ronda betegséget terjeszt

szerintem, ne fogdosd, a világ legkoszosabb állata, nem véletlen hívják repülõ patkánynak és rengeteg ronda betegséget terjeszt
hát városban ne is akarj egy galambot se megfogni... nem vagyok egy finnyás féle de rohadt sok járvány galambok miatt is gyorsabban terjed. inkább menj el és vegyél egyet.
Állatkereskedés. Gerlét is vehetsz, az szinte ugyanúgy néz ki, csak kedvesebb természete van.

Hogyan lehet megfogni egy pasit? Jó szexszel vagy ha nem kap meg már olyan könnyen?

Van egy pasi(31) én 18 vagyok. Szeretném megfogni ezt a pasit. 2x már lefeküdtünk, és 2 napja hívogat h mikor talizunk. Nem tom mit tegyek. Ne adjam magam neki, mindig rázzam le, vagy feküdjek le vele rendszeresen és a jó sex miatt mellettem marad? :S ( azért mondom h jó sex mert tudom h jó neki velem... (ill. "jó vagyok az ágyban" <--nem beképzeltségb?l mondom csak a félreértések végett mondom így)

Legjobb válasz: Jobb ha nem kap meg könnyen.Õ csak szexet akar tõled,te pedig hagyod hogy kihasználjon.

Jobb ha nem kap meg könnyen.Õ csak szexet akar tõled, te pedig hagyod hogy kihasználjon.
Azzal, ha nem adod oda magad kapásból, de ez már megtörtént. Megfogni jó szexszel nem tudod, csak ha szeret is. Szerintem egy 31 éves ffi nem akar semmi komolyat egy 18 évestõl, csak szexet. Bocs
A férfi már elérte a célját: odaadtad magad és lefeküdtél vele. Nem hinném, hogy azért hívogat, hogy komoly kapcsolatot kezdjen veled. A jó sex miatt nem melletted marad, hanem nagyon élvezi, hogy van egy 18 éves lány, akivel hetente összefeküdhet. Sex miatt már melletted maradt, érzelmileg pedig nem hinném.
bocs, kicsit zavaros amit írtam. Tehát: a szexet élvezi veled, azért marad melletted, mert jó neki összefeküdni veled, de nem lehet a szex az alapja egy párkapcsolatnak.
Mondjuk ez attól is függ, érdemes e megfogni, hogy a pasi mit akar tõled? komolyabb kapcsolatot, vagy szexelni? nem mindegy. bár nekem van egy olyan érzésem, hogy ez utóbbi sajnos:S ha csak azért hív a pasi, hogy szexeljetek, akkor sztem rázd le a fenébe, ne alázd magad. ha netán mégis komolyabban érdekled, akkor érdemes elgondolkodni "megtartó" taktikákon. ilyenkor jól teszed, ha soha nem vinnyogsz semmin, nem féltékenykedsz, nem sárkánykodsz, türemes vagy, jókat fõzöl neki, és megértõen végighallgatod, ha mesél valamit. érdeklõdj sokszor olyan dolgokról, amik õt érintik, pl a munkája. a ffiak imádnak magukról beszélni. ne legyél túl nagyszájú, okoskodó, agresszív, és ne a külsõddel foglalkozz non-stop (azaz ne légy üresfejû liba), mert ezektõl a legtöbb ffi idegbajt kap. és ne vond meg tõle a szexet, és ebbe bizony az orális szex is beletartozik. ha ezeket betartod, jó esélyed van rá, hogy a pasit is megtartod magad mellett. feltéve, ha õ akar egyáltalán kötõdni hozzád, mert itt ez a lényeg.
Megfogni? Azt meg miért kell? Nagyon-nagyon durva szó.... Azt jelenti, csinálni valamit azért, hogy melletted maradjon, mégpedig olyat, ami NEM TE vagy! Ugyanis, ha szeretnek, akkor pont úgy szeretnek, amilyen vagy, meg-és rájátszás nélkül. A pasi 31 évesen nem egyedül téged fog megtalálni, ha csak jó szexet akar, mert bármilyen csillagos ötös vagy az ágyban (ennyi idõsen hogy lehetsz az? tele tapasztalattal..?) rád fog unni, ha érzelmeket nem érez feléd... Az együtt maradáshoz elengedhetetlen a jó szex, de önmagában kevés.. Ha meg õ csak jó szexet keres, mert ennyire éretlen lenne érzelmileg, akkor mi a bánatnak akarod megfogni? Mert ez esetben szeretni úgy sem fog... Oké, nem szerettelek volna megbántani, végül is Te döntöd el, mennyire hagyod magad kihasználni. A jó szex amúgy attól jó, hogy vannak benne érzelmek is...
A kérdező hozzászólása: És ha ezen túl nem adom magam egy ideig? aztán megint kap tõlem egy jó kis éjszakát?
Ha nem kap meg könnye, ha küzdenie kell érted!Vadászösztön...
Szia, 19/20 29/30fordulón jöttem össze az exemmel, ami egy vicces sztori... Ami a lényeg, hogy 2. randin nála aludtam volna, ha hagy... Fergeteges szeretkezés lett a vége... Mikor átmentem, úgy gondoltam, nem lesz semmi, tényleg csak a társasága miatt, meg nem akartam egyedül lenni(félek a sötétben, ami nem vicces) szóval kapott egy kiadós huncutot... Ennek az eredménye: szerelmes lett, de menthetetlenül, minden klappolt, két évet lehúztunk egymás mellett... És kapott mindent, soksoksok bensõséges, vad együttlétet, finom hamit, egy jó fej barátnõt... szóval mindent, amit egy nõ adhat... Hogy szétmentünk.. az egy újabb történet, egy kevésbé kellemes vizsgáról a fõiskolán:)
Tedd féltékennyé.Utasítsd vissza.Aztán fogadd el újra és akkor mindent bele.Ezt többször is eljátszhatod. Sok sikert.
Én azt tanácsolom neked, hogy mindig ugy lépj ahogyan a szived digtálja.Mert az igaz érzelmek mindig a szivböl jönnek nem pedig az agybol.Ezt sha ne felejtsd el.

Hogyan lehet megfogni egy pasit?

Arra szeretnék választ kapni, mik azok az alap követelményei egy pasinak a n?vel szemben, hogy vele maradjon hosszú távon?Mit szeret a legtöbb férfi legjobban a n? bels? tulajdonságaiban?

Legjobb válasz: 1. Legyen ölelni és szeretnivaló 2. Legyen okos 3. Legyen talpraesett 4. Legyen házias 5. Legyen NIMFOMÁN :-) Hirtelen ennyi jut eszembe. :)

1. Legyen ölelni és szeretnivaló 2. Legyen okos 3. Legyen talpraesett 4. Legyen házias 5. Legyen NIMFOMÁN :-) Hirtelen ennyi jut eszembe. :)
Ez a téma igazából két kérdést is megérne. A másik kérdés, hogy "Hogyan lehet elriasztani egy pasit?" Mert nem csak az számít, hogy miket talál vonzónak valaki a nõkben, hanem vannak alaphibák, amikre ugyanúgy oda kell figyelni, hogy ne kövesse el valaki azokat (például gyakori hiszti).
Sokszor a fentebb emlitett tulajdonsagok sem elegendoek... igaz altalanossagban ez az elvaras de azert pasitol fugg. pl nekem volt olyan pasim akinek mindez nem volt elegendo.. es meg hisztisnek sem vagyok mondhato es inkabb igyekszem elfolytani minthogy robbani pici dolgokert. megsem volt eleg. aztan van olyan pasi aki meg engem akar. embere valogatja..
Szerintem a legfontosabb, hogy ne hónapok után szexeljetek. Ha együtt vagy a barátoddal akkor valószinûleg nem csak azért van veled, hogy mondogassátok egymásnak hogy: "Jajj énis jajdeimádlak, jaj énistéged" Sokan húzzák ezt a dolgot és hónapokat várnak vele aztán a csaj meg csodálkozik, hogy késõbb kiderül: a pasi csalta. Tehát legyél rámenõs és éreztesd vele, hogy CSAK õ kell neked és nem más. Van erre 1 mondás is: Szeretni 1-et, de csábítani 100-at! Fontos belsõ tulajdonságok: nimfománia (tehát máshová már nem fog menni a szexért), lehessen vele beszélgetni, ne hisztizzen egyfolytában. Szerencsére ezek megvannak a mostani barátnõmben és isten mencs, hogy megcsaljam.
Ha a szádba élvezhet!
nekem elég sûrûn vannak dühkitöréseim, mégpedig azért mert szeretném "megnevelni" a férjemet, de nem nagyon sikerül, a csicskájának hisz....mindent a szájába kell rágni, és állandóan szaladhatok utánna, mert mindent szana szét hagy...nem bírom normálisan elviselni ezt...tehát szerinte hisztis vagyok!!számíthatok arra hogy elhagy??
1, legyen jó az ágyban és nyelje le, ne hisztizzen h eztmegazt nem akarja. 2, fõzzön jól 3, ganézza ki néha a kérót alternatív: Hagyjon gépezni :)
otthon feleség, az ágyban kurva :) ezzel mindent elmondtam szerintem, tehát 1. legyen olyan az ágyban hogy ne szenvedjek hiányt 2. fõzzõn jól 3. általában mindennap legyen otthon fõtt étel, és tisztaság, hogy öröm legyen hazamenni a családi fészekbe 4. ne hisztizzen ne veszekedjen 5. hagyja meg a férfi szabadságát valamennyire, és értse meg pl. ha foci van a heverokkal, vagy sörpartis kikapcsolódás Ezeket megteszi egy nõ, akkor bármit kérhet a férjétõl, mert álomasszony lesz!!!!
Jajj istenem... ugyanez megint csak fordítva is lehetne! Mármint, 1. egy pasi ugyanúgy lehet hisztis (és ez talán még gázabb, mintha egy csaj lenne az) 2. egy pasi ugyanúgy nem-akarhatja az orális szexet FORDÍTVA (azaz csak magára gondol) 3. egyedül meghalna, mert semmit nem képes összeütni otthon a konyhába, vagy éppenséggel a koszban él már 2 hónapja, ha szingli 4. Túl fáradt minden este a szexhez.. ez aztán egy nõnek is maga a boldogság, ugye? Hova lyukadtunk, tudom, hogy nem ez a kérdés, de mostmár csak a pasiknak lehetnek elvárásaik? Hol van a nõ tisztelete? Van középút aközött, hogy kereken megmondja, õ nem nyel le semmit, és aközött, hogy megteszi, mert szereti a párját. Szóval, kedves kérdezõ, a pasik sok mindent elvárnak, de szerintem is inkább az a lényeg, hogy mivel lehet elriasztani õket! Legtöbbször csak az a "valami" fogja meg a pasikat egy nõben, amit kisugárzásnak nevezünk! Ami utána jön, az már a szín tiszta igazság. Van egy bizonyos idõ, ami után kiderül, lehet-e hosszútávon élni azzal a bizonyos nõvel.
utolso elotti hozzaszolonak. Volt olyam pasim akinek mindez nem volt meg sem eleg!! Igaz kicsit gatlasos vagyok de ez csak az elso ket alkalommal utana feloldodom foleg ha a pasi olyan, de volt olyan pasi aki ket alkalom utan vonta le a kovetkeztetest h nem.
Szia! leírom a saját példámat: nekünk nem indult komolyan a kapcs.unk, de az lett, mert a barátom felfedezte, hogy házias vagyok, szívesen takarítok, mosogatok, ha kell, és nem húzom a számat, igényes vagyok a külsõmre, egyébként nem vagyok modellalkat, de amit tudok, kihozok magamból, és az ágyban is kedvére teszek, és ezért cserébe õ is mindent megad nekem. hát ennyi. de persze ne legyél a cslédje, és ne hagyd, hogy az ágyban csak használjon... a hiszti néha belefér, de ne mindennap, és legyél mindig jókedvû, ha vele vagy, hallgasd meg a problémáit, és ha igényli, adj neki tanácsot. ha pedig szeretne egyedül lenni, akkor hagyd békén. a lényeg az, h add meg neki, amire szüksége van, cserébe pedig nyugodtan várd el ezt tõle is. mi már 2 éve így vagyunk, és azt hiszem, jó ideig együtt is maradunk :) sok sikert! 21 éves lyány :)
HISZTIZZ SOKAT AZT SZERETIK A PASIK!
Csak ennyit mondok!!!:ADD ÖNMAGAD!!! Ha te kellesz neki ugy is megszeret és elfogad amilyen vagy!!
Mond a pasinak takaritson vagy kidobod!Meg tanitsd meg fözni.Egy pasi fözön, takaritson, moson, meg nem árha vasalni is tud, meg vásároljon be.
hogyan lehet megfogni? kézzeeellll :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!