Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet magyar (956 db)

Android ICS-re, hogy lehet magyar nyelvet telepíteni?

Venni akarok Angliába egy Motorola Razr i telefont, már meg is néztem, és láttam benne, hogy nincs magyar nyelv.

Legjobb válasz: A moto telókban gyárilag nincs benne a magyar nyelv, eddig is kókányolni kellett fõzött romokkal, ha teljes magyar nyelv kellett valakinek a defy-re, stb.A Razr I meg elég új ahhoz, hogy még ne létezzen hozzá fõzött rom, illetve nyilván a magyar nyelvi csomag. Létezik egy fél megoldás a google pleyrõl letölthetõ a morelocale, de az sem fogja teljesen magyarítani a telót..

A moto telókban gyárilag nincs benne a magyar nyelv, eddig is kókányolni kellett fõzött romokkal, ha teljes magyar nyelv kellett valakinek a defy-re, stb.A Razr I meg elég új ahhoz, hogy még ne létezzen hozzá fõzött rom, illetve nyilván a magyar nyelvi csomag. Létezik egy fél megoldás a google pleyrõl letölthetõ a morelocale, de az sem fogja teljesen magyarítani a telót..
A kérdező hozzászólása: Kösz szépen, akkor kihagyom, pedig ez tetszik a legjobban. :(

Olasz apuka magyar anya, a baba olaszországban fog születni, hogyan lehet magyar állampolgár is? és mennyi idő elintézni? Magyar országon szeretnének összeházasodni de az olaszok elég lassan intéznek bármilyen papírt.

Legjobb válasz: Olaszban mikor a kicsi megszületik, és már járkáltok vele, elmentek, (elõtte felhívhatjátok ) a Magyar Nagykövetséget ott, és megmondják mi érnek (anyakönyvik a szülõk részérõl, a gyereké biztos kell) az ügyintézéshez és kész. Hogy mennyi idõ azt nem tudom, de minél csinálod annál késõbb lesz meg az biztos. Ne sopánkodj az idõ múlásán, hanem intézkedj hamarabb meglesz, úgysem tudod siettetni a hivatalokat.

Olaszban mikor a kicsi megszületik, és már járkáltok vele, elmentek, (elõtte felhívhatjátok ) a Magyar Nagykövetséget ott, és megmondják mi érnek (anyakönyvik a szülõk részérõl, a gyereké biztos kell) az ügyintézéshez és kész. Hogy mennyi idõ azt nem tudom, de minél csinálod annál késõbb lesz meg az biztos. Ne sopánkodj az idõ múlásán, hanem intézkedj hamarabb meglesz, úgysem tudod siettetni a hivatalokat.
Nincs a kozeletekben magyar nagykovettseg? Angliaban elek, itt is lassu az ugyintezes, tobb honap, mire meglett a gyereknek az utlevele (magyar szulok). Szemelyesen kellett Londonba utaznunk, hogy alairjuk kozjegyzo elott a papirokat -persze a kozjegyzonek nem szoltak, nem volt ott mas, csak ket harom emberke az uvegablak mogott. Nem tudom, hogy ott az anya vagy az apa nemzetiseget kapja, de itt azt hiszem egyik ismerosomeknek magyar lett a lanyuk magyar anyaval es kurdisztani apaval Angliaban szuletve. Szamits 2-6 honapot, mire elintezik. Nekunk telefonon kellett felhivni a nagykovettseget, 2-3 honappal kesobbre kaptunk idopontot, es meg 2-3 honap volt, mire meglettek a papirok. Szerintem ez mindenutt kabe igy megy:(
"Nem tudom, hogy ott az anya vagy az apa nemzetiseget kapja" Ez nem is számít, magyar állampolgár gyereke automatikusan magyar állampolgár, amint az állam tudomást szerez róla. Nem kell választani, mint a vezetéknévnél vagy vallásnál...

Penumbra overturet hogy lehet magyar szinkronosra beállítani?

Legjobb válasz: SKIDROW-tól letöltöttem,és nekem automatikusan magyar volt... és õ angolokat tölt fel,de lehet a Win7 alap magyarul van,azért

SKIDROW-tól letöltöttem, és nekem automatikusan magyar volt... és õ angolokat tölt fel, de lehet a Win7 alap magyarul van, azért


Németországból Paypal fiókhoz hogyan lehet magyar bankszámlaszámot hozzárendelni?

Németországból, magyar bankszámlaszámmal szeretnék regisztrálni, viszont elakadtam a hozzárendelésnél- kér egy 8 jegyű blz számot, majd a számlaszámom. A gond onnan kezdődik, hogy a számlaszámra csak 10 karaktert engedélyez, a blz-számra pedig több eltérő információt is találtam. Aki tud legyen szíves segítsen. (Megjegyzésként hozzáfűzném, eBay-hez kell, és egy OTP számláról beszélünk)

Legjobb válasz: Sehogy! A Paypalban az a nagyszeru, hogy nagyon biztonsagos. A biztonsagi intezkedesek egyik fontos tenyezoje, hogy a lakohelynek es a bankszamlanak egy helyen kell lennie. Vagyis csak nemetorszagi bankszamlaval tudsz nyitni PP-t ugy, ha Nemeto-ban laksz. Ha a magyar bankszamlat akarod hasznalni, akkor magyarorszagi cimet kell megadnod, viszont akkor hogy fogod megkapni a csomagot, ugye? Ha beirod a lakcimed, akkor a PP felismeri, hogy hol vagy, melyik orszagban, es onnan mar azt is tudni fogja, hogy abban az orszagban hogyan vannak a szamlaszamok, vagyis nem tudsz magyar szamlat hozzaadni. Sot, olyan szamlat sem tudsz, ami nem a te neveden van. Pl. a ferjed/feleseged nevere jon a banktol a level, de neked is van kartyad es hozzaferesed a szamlahoz. A PP ezt sem fogadja el, csakis olyan bankszamla szamot, aminel a neved/lakcimed egyezik.

Sehogy! A Paypalban az a nagyszeru, hogy nagyon biztonsagos. A biztonsagi intezkedesek egyik fontos tenyezoje, hogy a lakohelynek es a bankszamlanak egy helyen kell lennie. Vagyis csak nemetorszagi bankszamlaval tudsz nyitni PP-t ugy, ha Nemeto-ban laksz. Ha a magyar bankszamlat akarod hasznalni, akkor magyarorszagi cimet kell megadnod, viszont akkor hogy fogod megkapni a csomagot, ugye? Ha beirod a lakcimed, akkor a PP felismeri, hogy hol vagy, melyik orszagban, es onnan mar azt is tudni fogja, hogy abban az orszagban hogyan vannak a szamlaszamok, vagyis nem tudsz magyar szamlat hozzaadni. Sot, olyan szamlat sem tudsz, ami nem a te neveden van. Pl. a ferjed/feleseged nevere jon a banktol a level, de neked is van kartyad es hozzaferesed a szamlahoz. A PP ezt sem fogadja el, csakis olyan bankszamla szamot, aminel a neved/lakcimed egyezik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, így már más a leányzó fekvése :)

Gnuplot png formátumú képre hogyan lehet magyar ő betűt varázsolni? De nem tildéset!

Legjobb válasz: Magára a képre (PNG): bármilyen képszerkesztõ szoftverrel rárakod a feliratot. Paint is jó erre. De a tippem az, hogy hatékonyabb lenne a Gnuplot-ot bekonfigolni a megfelelõ karakterkódolásra. A FAQ 4.11 pontjában azt írják hogy az ott levõ kóddal lehet magyar ékezeteseket is írni. http://www.gnuplot.info/faq/faq.html Én azért megpróbálnám iso_8859_1 helyett iso_8859_2-vel, illetve utf8 encoding-gal is. :)

Magára a képre (PNG): bármilyen képszerkesztõ szoftverrel rárakod a feliratot. Paint is jó erre. De a tippem az, hogy hatékonyabb lenne a Gnuplot-ot bekonfigolni a megfelelõ karakterkódolásra. A FAQ 4.11 pontjában azt írják hogy az ott levõ kóddal lehet magyar ékezeteseket is írni. http://www.gnuplot.info/faq/faq.html Én azért megpróbálnám iso_8859_1 helyett iso_8859_2-vel, illetve utf8 encoding-gal is. :)
A kérdező hozzászólása: postscript esetén van hatása az encodingnak, de png esetén én úgy tapasztalom, hogy az égvilágon semmi hatása nincsen!
A kérdező hozzászólása: úgy értem a terminal ablakot
Én meg nem értem, hogy érted. Ha azt akarod, hogy magyar szöveget láss terminál ablakban, akkor olyan szerverhez kell csatlakoznod, ami magyarul kommunikál. A Puttynak legfeljebb a 'Configuration' ablakát tudnád magyarra állítani.
A kérdező hozzászólása: értem, köszönöm...

Xbox 360 játékra hogy lehet magyar feliratot tenni? Mint pl gears of war mert nem nagyon értek hozzá

Legjobb válasz: Sehogy. Amiben nincsen magyar nyelv, abba nem is lehet rakni.

Sehogy. Amiben nincsen magyar nyelv, abba nem is lehet rakni.
A kérdező hozzászólása: http://www.konzolozz.hu/beepulok/forum/forum_viewtopic.php?5.. akkor tessék csak nem értem hogy hogyan :D

Hogyan lehet magyarra beállítani a twitter-t?

Legjobb válasz: Mivel neked angolul van így írom: Settings (beállítások) --> Account (fiók) --> Language (nyelv) és ott kiválasztod a magyart és ennyi!

Mivel neked angolul van így írom: Settings (beállítások) --> Account (fiók) --> Language (nyelv) és ott kiválasztod a magyart és ennyi!

Hogy lehet magyar nyelvcsomagot telepiteni a Windows 8.1 Pro-ra?

Legjobb válasz: Mondjuk így: -magyarul: [link] -angolul: [link]

Mondjuk így: -magyarul: [link] -angolul: [link]

Hogy lehet magyar nyelvet beállítani xbox 360nál a Battlefield 4-hez?

Media Markt-ban amikor vettem azt mondták van hozzá magyar felirat de a játékon belül sehol sem találom.

Legjobb válasz: Nincs benne magyar nyelv, ha nem hiszed, itt is fel vannak tûntetve az infok: http://cdgalaxis.hu/Xbox360/20971/battlefield-4.html

Nincs benne magyar nyelv, ha nem hiszed, itt is fel vannak tûntetve az infok: http://cdgalaxis.hu/Xbox360/20971/battlefield-4.html


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!