Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet magunkat egy szakításon (6 db)

lany vagy vagy fiu?
Azt nemigen lehet kibírni, ha olyan sokat jelent neked az illetõ.. max. bírd ki valahogy!
ha nem vagy elég erõs, akkor nem fog menni :/ én mindig elsírtam magam, pedig nem akartam
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok. Ha már így fog történni, akkor nem akarok elõtte összetörni.
ignatia 15ch, 3x5 bogyó 4-5napig, és nem fogsz sírni!Amúgy próbáld meglátni a hibáit, ábrándulj ki belõle, nézz ki mást stb!
Nem lehet kibírni. Sokszor egyik fél sem bírja ki. Mi az egyik volt barátommal amikor szakítottunk mindketten sírtunk, mert sok közösen eltöltött év volt mögöttünk. De egyáltalán nem volt gáz vagy kellemetlen. Ha csak egy kicsit is megszeretted a másikat, akkor nem is lehet könnyek nélkül elköszönni.
De, össze fogsz. Azért híjják szakításnak. Ha elválnátok, nem bõgnél, de nem, csak szakítani tudnak.
A kérdező hozzászólása: Hát kibírtam.:) Nem sírtam még látott.

Hogyan lehet túltenni magunkat egy szakításon?

Most szakítottunk a barátommal 1év után...tudom h elkéne járnom ismerkedni, de sajnos nem lehet, mivel m?tenek és még 1 hónapig feküdnöm kell.4nap alatt fogytam 5 kg-t...tisztára kész vagyok...egyszer?en teljesen kifordultam magamból....

Legjobb válasz: próbáld átértékelni a helyzetet. Nem véletlenül lett vége. így kellett lennie. és hidd el, talán így a legjobb. Ez egy új kezdete, attól hogy emészted magad nem lesz jobb. Az idõ tényleg mindent megold. ne gondolj rá, tudom ez nehéz, de próbáld elterelni a godolataid. kezdj új dologba, pl. színház, vagy olvass Csernus-könyvet most, hogy kórházba mész. legyél nyitott az újra, és sose felejtsd el, nem véletlenül történt így/lett vége!! és jobb hogy most, mint még késõbb. Próbálj nem gondolni rá, és egy nap arra ébresz majd, mindez a fájdalom is megszokás volt, új utak nyíltak, és már nem fáj. Egy emlék a múltból ami megtörtént, szûrd le a tapasztalatot, és ezek felhasználásával menj tovább, hasznosítsd õket. Légy nyitott, örülj minden apróságnak, ennek így kellett lennie, azért történt meg veled, mert erre volt szükséged, hogy tanulj általa, és ezt hasznosítsd az életedben. lesz egy sokkal jobb ember az életedben, hidd el.Kitartás, és menni fog.

próbáld átértékelni a helyzetet. Nem véletlenül lett vége. így kellett lennie. és hidd el, talán így a legjobb. Ez egy új kezdete, attól hogy emészted magad nem lesz jobb. Az idõ tényleg mindent megold. ne gondolj rá, tudom ez nehéz, de próbáld elterelni a godolataid. kezdj új dologba, pl. színház, vagy olvass Csernus-könyvet most, hogy kórházba mész. legyél nyitott az újra, és sose felejtsd el, nem véletlenül történt így/lett vége!! és jobb hogy most, mint még késõbb. Próbálj nem gondolni rá, és egy nap arra ébresz majd, mindez a fájdalom is megszokás volt, új utak nyíltak, és már nem fáj. Egy emlék a múltból ami megtörtént, szûrd le a tapasztalatot, és ezek felhasználásával menj tovább, hasznosítsd õket. Légy nyitott, örülj minden apróságnak, ennek így kellett lennie, azért történt meg veled, mert erre volt szükséged, hogy tanulj általa, és ezt hasznosítsd az életedben. lesz egy sokkal jobb ember az életedben, hidd el.Kitartás, és menni fog.
Sszia! Én már azt se értem, hogy hogy szakíthattatok pont mûtét elõtt... Ha szerettétek egymást valaha, akkor ez a minimum, akár mint baráttal szemben is. Amúgy én is voltam olyan cipõben, mint te, és ... igen, az érzés leírhatatlan, és úgy érzed, sose éled túl, sose tudod majd teljesen túltenni rajta magad. Nos, saját tapasztalatokból, -ne nézz hülyének, de- azt tanácsolom, hogy inkább az emlékeket próbáld feldolgozni! Addg sose fog megnyugodni a lelked, amíg legbelül túl nem teszed rajta magad. Szóval én azt mondom, nem a felejtés a lényeg, mert amint újra egyedül vagy valahol, minden visszajön. Akkor meg folyton veled kéne vkinek lennie. Az igaz, hogy ha van pl. egy úk szerelem, barátság vagy akármi, akkor nyílván könnyebb , mert vele boldog vagy, és így legalább "semleges" lesz minden. Ha a sírás jól esik, akkor sírj.. sírj nagyon sokat, a lényeg, hogy kijöjjön belõled! Egyesével, minden emléket, dolgozz fel. Azokat a számokat, amik rá emlékeztetnek, csak akkor próbáld meg feldolgozni, ha nem megy túl azon a bizonyos határon, amit még kibírsz. Nekem nagyon nehezen sikerült. DE, sikerült feldolgozni az emlékeket, és elfogadni a dolgokat, a helyzetet. Viszont azóta.. azóta is bennem van, hogy õ ki volt, most ki, és hogy többet nem kapom õt vissza. De legbelül sikerült elfogadni, és már csak csöndben szerethetem. Tudod, az igaz szerelem, mikor akkor is szereted, amikor õ már nem! Ha el tudod engedni, tisztán szereted. Viszont jó ötletnek tartom, hogy új életet kezdj, és így sok új dolgot kezdj el. Ha eddig nem tanultál zenét, kezdd el, amelyik érdekel, vagy akár sport. Ha új életet kezdesz, akkor az új dolgokkal lesz tele, meg fogsz újulni, és ismét boldog leszel, egyedül. Érezd így. Nagyon sok sikert az új élethez! És ne aggódj, ha a sors is úgy akarja, találkoztok még!
Szia! Engem a volt barátom úgy hagyott el 2 év kapcsolat után, hogy nem is szakítottunk, egyik este hazavitt, mert másnap korán kellett mennie melózni és megbeszéltük hogy du. jön, na és nem jött többet.Soha nem veszekedtünk a 2 év alatt, kissebb vitáink voltak, de nagyon imádtuk egymást!Mikor utoljára találkoztunk akkor is úgy köszönt el, hogy Nagyon Szeretlek mindennél jobban.Mégis elhagyott.Leszámoltam a munkahelyemrõl, mert képtelen voltam bármi mást csinálni az önsajnálaton és bánatomon kívül.Nem jártam el sehova, barátaimat is mindig leráztam, egyedül akartam lenni, mindig a szobámban ültem nyár közepén és a hülye filmeken, alváson kívül nem érdekelt semmi.Aztán letisztáztam magamban, hogy egy szemét amiért nem mert elém állni, hogy szakítson és nehogy már én menjek tönkre miatta õ meg csajozgat világba valahol.Szépen összeszedtem magamat, -14 kg ami a szakítás rovására írok, na de sebaj legalább szexisebb lettem, elmentem fodrászhoz új friszkót vágattam, felújítottam a ruhatáramat és minden idõmet magamra szántam.Sikerült új munkahelyet találnom, képzeld a szakítás után fél évvel megismerkedtem egy sráccal v.mi vicces ügy kapcsán, két hónapig csak sms-tünk és telefonon beszéltünk, anélkül hogy valaha is találkoztunk volna!Aztán találkoztunk, és azóta is együtt vagyunk, imádjuk egymást, viszont õ egy év után megkérte a kezem a másik meg két év után kirugott.Akivel szakítotam utólag rájöttem, összehasonlítva a két embert hogy szinte alig egyeztünk v.miben a mostani párommal meg szinte mindenben egyformán gondolkodunk. Ne búsúlj, nem érdemli meg, ha egy mûtét elõtt hagyott el, szerintem csináld azt amit én, csak magaddal foglalkozz és a szerelem úgy is rád talál és tudni fogod ki az igazi, hidd el!! U.i:A volt barátomról még annyit, hogy a szakításunk után jó 7 hónappal eljött hozzám, hogy bocsássak meg neki, le esett az álla hogy milyen jól nézek ki.Na én közöltem vele semmi esélye és húzzon oda ahonnan jött, végül kiderült a szakítás oka, az anyja mindig rágta a fülét, hogy haggyon ott, mert nem voltam neki szimpi, szerinte nem a fiához való vagyok, két diplomával és egy házzal, õk sehol nem voltak hozzám képest, na mindegy, aztán egy nap kijelentette az anyja ha nem hagy ott akkor el kell költöznie otthonról, egyszóval vagy õ vagy én és õt választotta.Mai napig 28 évesen az anyjánál lakik, semmi komoly kapcsolata azóta se, de megérdemelte, én 27 évesen meg most tervezem az esküvönket és utban már a baba is! Nem tudom mennyi idõs vagy, de hidd el leszel még te szerelmes, nagyon is és teérted is megfog õrülni egyszer v.ki, fel a fejjel!
A legjobb, ha elfoglalod magad, meg ha közösségbe jársz. Az is jó, ha sportolsz, az levezeti a felesleges energiákat, és feltölt pozitivizmussal. A barátok, barátnõk ilyenkor sokat segíthetnek, de ne telepedj rá senkire. Készülj fel arra, hogy nem fog olyan hamar elmúlni a hiány a másik után, egy féléved el fog erre menni. Az is jó, ha találsz egy srácot, aki megvígasztal, bár ha csak erre használod, az morálisan elítélhetõ, kivéve, ha mindketten tisztában vagytok azzal, hogy mire kell a másik. Az 1 hónap otthonfekvés elég kiakasztó lehet, nekem hasonló lelki helyzetben 4 nap is nagyon sok volt otthon. A net az jó dolog lehet, lehet rajta ismerkedni is. Legjobb ilyenkor, ha vígjátékokat nézel, meg vidám dolgokat olvasol.
Figyelj, az h leidd magad nem megoldas..foleg aztan ha mutenek, neked az nem jo! En majdnem 2 eve jarok a baratommal, de annyira szar a helyzet h folyton szakitason jar a fejem...pedig szeretem tiszta szivembol..s mar mident megprobaltam h jol legyunk, de egyszeruen mar nem tudom de intha nem lenne hajlando megtenni.En mar elore sokat sirtam, h jaj hogy szakitsak...mert nem birom otthagyni. Szerintem vigyel be a korhazba egy laptopot, s nezz a netten rengeteg cikk van singli nõknek, vagy hogyan tedd at magad egy ilyensmin. Ismered a Szex and the city t ? szingli nõknek van:D Vidd el a sorozatot es nezd meg ott, bizti helyre jon a kedved. Nezd a jo oldalat is a dolgoknak. rendezd magad, legy szebb mint valaha, h a volt baratod lassa mit veszitett el, es az ujakat meg annal inkabb erdekeld. probalj ki majd a korhaz utan par olyan dolgok ait soha nem mertel megtenni..pl sminkeld magad, vagy picit valtoztass a stilusodon, regeteg dolgot kapsz a netten, vagy akar magazinokban. Nem akarom tovabb huzni:legy oõtimita biztos nem az egyeduli srac volt aki letezik, sot...meg bizti h nem kaptad meg az igazit..aki majd jon:D Sok szerebcset Kukkintsd meg ezt is : http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=91968
Ismerõs a helyzet. Mit csináljak, kivel, és hogyan??? Ismerõsek ezek a kérdések. Én egy 7hónapos kapcsolatom után olyan szinte kész voltam, hogy gyógyszert szedtem és ittam rá. Egy hétig otthon sírtam, majd elhívott a barátnõm a kocsmákba, sokat jártunk annó oda, és ott annyira leittam magam mint még soha. Sírtam neki meg minden, és utána valahogy megkönnyebbültem. Így elég gázos, hogy pont most mész korházba, mert ha nem mennél, akkor azt ajánlanám hogy mászkálj a haverokkal, bulizzál, stb... De így... Hát kérd meg a barátaidat hogy járjanak hozzád sokat, be a korházba is és majd otthon is.
A kérdező hozzászólása: Köszike szépen mindenkinek a bíztató szavakat:)
Mi két év után szakitottunk , en nagyon szerelmes voltam a srácba , nem tudtam meglenni nélküle , folyton kivoltam borulva ...azt gondoltam soha semmi nem múlasztja el az érzést , viszont egyet kell értsek azzal , hogy az idõ mindent megold...nem könnyü , de sikerülni fog...fel a fejjel!!!
A kérdező hozzászólása: :)

Túl lehet tenni magunkat egy szakításon hogy újra egy pár lehessünk?

Tudom, hülye kérdés, hisz minden bennünk dől el.

Legjobb válasz: Ne bízz. Ha egyszer megcsalt, meg fog újra.

Ne bízz. Ha egyszer megcsalt, meg fog újra.
ne gyere ossze vele.
itt nem is csak az a baj, hogy megcsalt, hanem utána nemhogy nem pitizett bocsánatért, hanem le is lépett a csajjal. szerintem otthagyta a csaj, és ha nincs ló, jó a szamár is alapon újra kellesz neki. lehet, hogy kapcsolatfüggõ, akinek mindegy, hogy kivel, csak legyen kapcsolata. az ilyenek szokták azt csinálni, hogy nem szakít, ha nem jó a kapcsolat, hanem közben keresgél, és ha megvan a tuti jelölt, akkor lép le, rögtön egy új kapcsolatba. gondolom a csaj most dobta, neki sürgõsen kell barátnõ, és te vagy a "legkönnyebben" megszerezhetõ, mivel ti már voltatok együtt. barátnõmmel ugyanezt csinálta a pasija, õ megbocsátott neki és összejöttek, de 1 év múlva szakítottak, mert a srác megint megcsalta...
második esély párti vagyok, de ha nem tudsz bízni, annak 1. oka van 2. sosem (vagy csak nagyon nehezen) áll helyre. Egy ffiben legyen annyi gerinc, ha még le is lépett az illetõvel, utána ne csússzon vissza a szánom bánom dumával Elcseszte. Nem kicsit. Nagyon.
A kérdező hozzászólása: nem a csaj hagyta el, hanem rájött hogy velem érezte magát igazán jól. Tudom, mert baráti társaságunk közös, sokan mondták vissza hogy engem hozott fel ha épp összevesztek, hogy velem anno jobb volt. Õ dobta a csajt is, aki mindent megtenne érte... Szóval tudom, hogy szeret. Csak kérdés, hogy meddig....
Ott a hiba hogy egyaltalan szóba álltál vele azok után amit veled tett.
ó egyem a szívét, h téged hozott pozitív példának... de amikor megcsalt és elhagyott, akkor bezzeg nem voltál pozitív példa.
Hány éves vagy hogy ennyire naiv tudsz lenni? Aki szeret nem csal meg és nem hagy el. Hitegetheted magad egy életen át neked lesz rosszabb. Az elsõ adandó alkalommal újra meg fog csalni hisz megtehetjük van egy balek akihez visszatérhet. Bocs de te saját magadat alázod meg ezért tõle sem várhatsz tiszteletet.
A kérdező hozzászólása: elég idõs vagyok már, elhiheted :D Csak még mindig úgy érzem hogy õt szerettem igazán... De abban igazad van, hogy naivság hinni abban, aminek majdnem 0 az esélye...


Hogy lehet megszüntetni a szakítás utáni belső feszültséget? Hiába mondogatom magamnak, hogy nyugi-nyugi, akkor is hevesen ver a szívem, gombóc van a torkomban, gyomrom egyben.

Miket mondogassak magamnak hogy megnyugodjak?

Legjobb válasz: Menj el bulizni, vagy barátaiddal, esetleg nézz meg egy filmet, egyél csokit. Ezek apró dolgok, de nekem szerelmi csalódás kiheverésére mindig beválnak..

Menj el bulizni, vagy barátaiddal, esetleg nézz meg egy filmet, egyél csokit. Ezek apró dolgok, de nekem szerelmi csalódás kiheverésére mindig beválnak..
Foglald el magad, akkor nem lesz idöd arra, hogy rosszul érezd magad.
sport, barátok, hogy ne legyek egyedül, ne legyen idõm rágódni, nekem ez segített.
Sehogy. Ez is velejárója a szerelemnek. Ha elfoglalod magad, közben múlik az idõ is. Tudod, ami minden sebet begyógyít. Türelem.
Én hagyom magam szenvedni, különben csak összegyûlik, aztán robbanok. De ez én vagyok.
Pár napig csak magam vagyok a gondolataimmal, kisírom magamból a feszültséget, fekszem, pihenek, zenét hallgatok, netezek.Azután összekapom magam, a barátnõimmel irány csavarogni, vásárolni, bulizni, sétálni, parkba, fagyizni, strandra, stb.Sokat beszélgetek hozzám igazán közel álló személyekkel az érzéseimrõl, kiírom magamból, ami bánt.

Ki lehet azt heverni, hogy egy olyan fiúnak adtam oda a szüzességem, aki a szakításunk után belém tapos és teljesen megtagad? Hogy tegyem magam túl ezen? 20/L

Még csak nem is köszön, ha találkozunk az utcán! Annyira fáj. Szerelmes egy másik csajba, már járnak is és az uszítja ellenem. Haraggal váltunk el, én szakítottam vele de azt akartam, h maradjon normális a viszonyunk, mindhiába. Úgy tesz, mintha nem is léteznék, vagy mintha miattam nem jöhettek volna össze idõben azzal a csajjal.

Legjobb válasz: ki. idõ kell hozzá és megfelelõ hozzállás.

ki. idõ kell hozzá és megfelelõ hozzállás.
Majd fogsz. Nem kell elkapkodni! Szép lassan nyugodtan :) Nem sietsz sehová nem? Ismerkedj ha már van kedved beszélgess aztán ha nem jön be akkor nem kötelezõ folytatni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztatást.:) Így azért kicsit jobban érzem magam. Csak már nem igazán tudok senkiben bízni ezek után.
Lényeg, hogy õ volt az elsõ minden téren. Sokan, nagyon sokan túlesnek ezen. Nincs rá gyógyszer. Idõvel jobb lesz.
Szerintem igenis fontos az elsõ élmény és igencsak meghatározó egy lánynál. Személy szerint, én még nem találkoztam mostanáig olyan férfival, akit méltónak találnék erre, megfelelõnek és akivel megvan az a plusz, amit szerelemnek neveznek. Mindenesetre neked kell érezned, akkor megérte vagy sem! Az emberek változnak, sajnos nem tehetsz arról, hogy ennyire gyerekesen kezeli ezt és nem értékel eléggé. Emellett az sem biztos, hogy az a lány, akivel most együtt van, nem fogja ugyanígy megbánni, hogy vele kezdett. Tudod, azt mondják, sokszor csak addig vonz valami, amíg nem kapod meg, de aztán feleannyira sem értékeled, mint kellene... :/ Vannak férfiak (és hozzáteszem, nõk is), akik nem érdemlik meg a rájuk pazarolt idõt, érzelmeket, de hahó! Ugyanúgy a könnyeidet sem. Szóval fel a fejjel, mert akad majd valaki, akinek te jelented majd a mindent! :) 23/N
A kérdező hozzászólása: Szerintem abszolút nem jogos a sértõdöttsége. Anno azt gondoltam, h megérdemel, de azért azt sose gondoltam volna, hogy köszönésre se méltat majd, holott fût fát ígérgetett! Hogy lehet valaki ilyen érzéketlen? :( Köszönöm az eddigi válaszokat. Tényleg idõ kell még.
Szia, kimondtad a lényeget, hogy nem érdemelte meg hogy neki adtad, felismerted lépj tovább. Nyilván még keresni fog de ne engedj a kisértésnek. Ha valakivel meg akarod beszélni nekem írhatsz.
Nem lehet visszacsinálni és ha akkor úgy érezted, hogy megérdemli, hogy az övé legyen a szüzességed, akkor meg is érdemelte! Szakítani meg nem lehet barátságban, nagyon ritka az olyan, mindig marad egy kis harag és mivel te szakítottál vele, ezért jogos az õ részérõl a sértõdöttség.
Én a szememet vesztettem el, de te meg egy vékony hártyát.Szerinted ki lehet heverni?
Nem erdemelt meg teged, DE jobb neked nelkule. 18/F
sz*pás elõtte és utána
Keress te is egy pasit magadnak.
Szerintem nem kell olyan nagy feneket keríteni a szüzesség elvesztésének. Megtörtént, kész. Már nem vagytok együtt, kész. Ez van.
szerintem kevés ember van aki azzal az emberrel élile az életét akivel a szüzességét vesztetteel.
sehogy.
a szerelemben nem lehetsz okos, szerintem csak ennyit jegyezz meg, nem tudod az érzéseidet értelemmel befolyásolni, vagyis csak irtó nehezen....én már tudom:/
Sehogy. Ha tényleg szeretted, még évek múlva is hiányozni fog... Nekem is hiányzik, pedig 3 éve nem is hallottam róla semmit...
Szerintem gondolj a rossz dologra vele kapcsban.. pl. amivel ki tudott kesziteni... vagy amit nem szerettel h ha csinalt....esetleg arra h kesobb jon majd mas... minden az agyban dol el.....ugyh iranyitsd a gondolataidat :) )
A kérdező hozzászólása: és igazából ezt az ismerkedést mikor kezdjem? haggyak magamnak 1-2 napot amíg talán egy kicsit lenyugszom?
persze hogy így érzed, hiszen ott hagyott, ez elég ego romboló tud lenni de tényleg járj el, bulizgass, ismerkedj, nem éri meg otthon dekkolni, tudom milyen érzés..sz*r de sajnos ez van =S és ha újra össze is jönnétek, nem lenne benned az, mi van ha megint elhagy? legalábbis bennem ez volt, egyszer mindennek vége van nekem is mondták, hogy lépjek, túl felejtsem el, de ezt könnyû mondani, pláne ha a kis szíved még nem fogadta el hogy vége (tudom nyálasan hangzik, de ez így van) M.
A kérdező hozzászólása: nekem ez még annyival nehezebb is hogy nekem alapból nagyon nincsen önbizalmam :'( és inkább én érztem ehelyett úgy hogy õ érdemel jobbat mint én :'(
Én egy kiskutyával pótoltam a hiányt.. eleinte amugy élveztem is, hogy egyedül vagyok, és végre vége a gondoknak, és kb fél év mulva jöttek a lelki problémáim.. de amugy igen.. az idõ segit, megy hogy az ember kizökkentse magát valamivel, de mégjobb, hogy hagyd magad másnak hogy kizökkentsen. randizgass, járj el bnõkkel/haverokkal
Esetleg keresel 1 másik partner...
Nekem fél éve nagyon fáj. Mentem bulizni, probáltam elfelejteni. idei-óráig jó volt. Aztán mikor megtudtam hogy lett uj barátnõje teljessen visszaestem. Azóta vegetálok, várok, tán majd az idõ...
megbántott valaki, így viszont más valaki meg tud vigasztalni! pasizz/csajozz! tudom nem ugyanaz, de nem várhatsz arra, hogy meggondolja magát, lemaradsz a jó dolgokról amellett ha mással lát, lehet, hogy rájön, hülyeséget csinált de ez csak az én véleményem M.
próbálsz a hibáira gondolni és arra hogy jobbat érdemelsz, és õ nem is érdemel meg téged. ez ideig óráig enyhiteni tudja a fájdalmat, lehetnek pillanatok amikor jól vagy és úgyérzed elmult, de még sokáig ujra felfognak jönni a fájdalmak, szóval végleg túllenni rajta csak idõvel...
Ez most durva lesz, de ha megölnéd a másikat, mármint, igazából, akkor lehetne igazán gyorsan és könnyen.
Én is átestem már 1-2 igen fájdalmas szakításon!Ilyenkor az a legfontosabb, hogy magadban lezárd életednek ezt a fejezetét...sírd ki magadból...sokkal könnyebb lesz utána a lelked... Idõvel ha már egy picit megnyugodtál, menj el a barátaiddal...vagy csak azzal az egy barátoddal akiben igazán megbízol...én volt, hogy a legjobb barátnõm vállán sírtam ki magam...elmentünk iszogatni egy picit...haza felé úton pedig kibeszéltem magamból a bánatomat...Egymásnál aludtunk és éjszakákat beszélgettünk...volt, hogy sítam, de megkönnyebbültem... Aztán majd idõvel...amikor már nem kap el a sírás ha csak rá gondolsz, akkor jöhet az ismerkedés...Mert ha azért nem randizol, mert arra vársz, hogy teljesen elfelejtsd akkor sajna ki kell, hogy ábrándítsalak...soha sem fogod tudni teljesen kiheverni...csak egy másik személy segítségével...aki elfejelteti veled!!!! Velem mindig ez volt! Akár mennyire szerettem volna elfelejteni valakit...magamtól soha nem ment...és akkor jött Õ (L) Bár nem volt szerelem elsõ látásra, de hála neki túl léptem a múlton és azóta boldog vagyok vele:) De talán a leges legfontosabb, hogy kerüld az illetõt akit feledni szeretnél...ha nem látja az ember nap, mint nap, akkor könnyebb kiheverni is!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!