Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet magunkat egy (455 db)

Hogyan lehet lebonyolitani egy kikérést ha az apukám sajnos meghalt? Mit lehet ilyenkor tenni? Félek, hogy elsirom magam.

Legjobb válasz: Sajnálom. A legközelebbi férfi rokonod kér majd ki, és úgy írjátok a szöveget, hogy ne fájjon nagyon! Ne aggódj azon, ha elsírnád magad, mások is azt teszik majd. Pár perc emlékezést hagyjatok, majd mehet a mulatság tovább.

Sajnálom. A legközelebbi férfi rokonod kér majd ki, és úgy írjátok a szöveget, hogy ne fájjon nagyon! Ne aggódj azon, ha elsírnád magad, mások is azt teszik majd. Pár perc emlékezést hagyjatok, majd mehet a mulatság tovább.
Nálunk ilyenkor ezt ki szokták hagyni, pont a fájdalmas mivolta miatt. Ahol pedig már nem annyira érzékeny a téma (ha lehet ilyet állítani), ott úgy mint az elõzõ írta... fiú testvértõl, keresztapától, nagyapától, nagybáttytól, de láttam már olyat is, hogy az anyától kérték ki
Nálunk nem volt kikérõ. Bár él a biológiai apám, kb 20 éve nem láttam, értelmetlen lett volna a kikérõ .(fõképp hogy már rég együtt éltünk)
Nálunk a kikérõnél én nem voltam kint, hanem amikor mondták a szüleim, hogy adnak, na akkor mentem ki a võlegényhez. És bár nekem a szüleim élnek, nem csak õk voltak ott hanem egymás mellett álltak a nagymamákkal is, meg keresztapám is ott volt. Szóval az egész családtól kértek ki, nem csak apámtól. Jobb is volt így, mert faternak elfogyott a szava, végül anyám mondta ki, hogy adjuk. Szerintem ha nálatok is többen lennének rokonok, akkor nem lenne olyan fájdalmas, de ki is hagyhatjátok, ha nálatok más a szokás.
A keresztapád jön szóba ilyen esetben , hiszen õ vállalta , hogy ha a szüleiddel történik valami akkor felelõsséggel segít majd .
Ha ennyire félsz tõle, talán jobb lenne kihagyni. Nekünk sem volt, pedig élnek a szüleim, és imádjuk egymást, de nem láttuk értelmét, mert már rég nem velük laktam, õk maguk kérték, hogy ne is legyen. Egyébként ha mindenképp ragaszkodsz hozzá, akkor egyeztess a võféllyel, biztos már volt ilyen esete, õ tud segíteni. Sok boldogságot!

Hogy lehet kinevelni egy lóból azt, hogy vágtában úgy kilője magán mint egy golyó bárki is ül rajta?

Oké, ez a kérdés így elég silány. Szóval meg lehet fogni a lovat. Futószár nagyságú körön. De ez a max. Amint egy kis egyenesbe ér úgy érzed ki fog alólad mindjárt rohanni. Hátát elkezdi beejteni, fejét felcsapja. Mondanom sem kell, hogy telivér. Szakképzett lovasoktatók, profi versenyz?k, díjlovasok próbálkoztak vele, de azt mondták lehetetlen. Szerintem ilyen nem létezik. Hogyan lehet egy bal agyféltekes lóból jobb agyféltekes lovat csinálni? Mert igazából ügetésben, lépésben, futószáron tök nyugodt. Semmi jelét nem mutatja, hogy vágtában olyan lesz mint egy bolond. Az a helyzet, hogyha nekiengedjük se lesz jobb. Azzal csak azt érjük el, hogy a következ? vágtánál is ki fogja követelni. Képtelenség egyenes vonalon vágtázni vele. Volt valakinek hasonló problémája lóval és mit csinált? Hogyan oldaná meg?

Legjobb válasz: Fejfelkapkodásra ajánlom a martingált.. Én fogatozok inkább.. de én a helyedben (ha megy fogatban.. ha nem tárgytalan) beraknám egy nyugodt ló mellé aki nem engedi hogy idegbeteg módjára menjen.. amúgy abrakot hogy kap? kicsit lehet vissza is vehetnétek belõle.. ha nem dolgozik naponta szerintem el is hagyható.. (az enyém sem kap csak jó minõségû lucernát és 2naponta van befogva)

Fejfelkapkodásra ajánlom a martingált.. Én fogatozok inkább.. de én a helyedben (ha megy fogatban.. ha nem tárgytalan) beraknám egy nyugodt ló mellé aki nem engedi hogy idegbeteg módjára menjen.. amúgy abrakot hogy kap? kicsit lehet vissza is vehetnétek belõle.. ha nem dolgozik naponta szerintem el is hagyható.. (az enyém sem kap csak jó minõségû lucernát és 2naponta van befogva)
Sehogy. A telivérnek genetikailag ilyen a természete, és ilyen is marad. Erõszakkal vissza lehet fogni, de amúgy mindíg hajtani fogja a vére. Egyébként lovaknál nincs agyfélteki dominancia, tehát olyan nincs, hogy jobb-bal agyféltekés ló.
A kérdező hozzászólása: Értem. Ömm én körön szépen meg tudom fogni. Mondhatni, hogy szárat is tudok még lazítani egy kicsit, néha érzem is, hogy lerág. De amint kiérünk egyenesbe, mintha a versenypályán lenne és úgy kilövi magát mintha egy indítóboxban lenne vagy mi a francnak hívják. Úgy mondhatni, csak úgy lehet visszafogni, hogyha erõsen fogja az ember a száját és reszelgeti. Másképp azt veszi észre, hogy a ló kiszaladt alóla. Igazából zabot kap úgy mint a többiek. De akkor majd ez is megér egy próbát.
Akkor felteszem azzal a lóval nem volt komolyan foglalkozva vagy el van rontva. Tényleg azt kéne elérni , hogy megfogja a szárakat, normálisan reagáljon a szársegítségekre és akkor szükségtelen lenne a reszelgetés. Mert amúgy erre tényleg nem lehet mit mondani, ha össze van szedve akkor nem tud elrohanni.Külsõ szárat megtartod(hogy azon támaszkodjon és azon vedd fel ha kell+fordítsd, vezesd vele az íven)belsõvel pedig lazítgatod, kimozdítod a zablát , hogy ne tudjon ráfogni.Amúgy pályáról lehozott telivér? Mert akkor semmin nem csodálkoznék .
A kérdező hozzászólása: Még csak látni se látott még versenypályát. Majd szerdán ráülök, és beszámolok arról mi volt. Elmondom mit csináltam, hogy reagált, ti elmondjátok mit kellett volna csinálni vagy ha jól csináltam akkor azt.

Hogyan lehet lezárni egy kapcsolatot, amiben egy senkinek érzed magad?

Tudom, hogy ki kellene ebb?l lépnem, de még mindig él bennem a remény, hogy megváltozik. Õ is folyton mondogatja, hogy jobb lesz, odafigyel, stb, ugyanakkor továbbra is azt tapasztalom, hogy mindig mindenben én vagyok az utolsó helyen, csak akkor keres, ha nincs jobb dolga, elhanyagol, nem tör?dik velem. Tudom, érzem, hogy ennél sokkal jobbat érdemelnék, mert nem vagyok egy sz.r ember, de akkor miért nem tudok neki ajtót mutatni? Miért hiszem el még mindig, hogy változtatni fog? Miért adok neki folyton újabb lehet?séget?

Legjobb válasz: amikor arra gondoltam, hogy már egyedül is jobb lesz, mint vele, akkor pakoltam és mentem. Egyszer adtam 2. lehetõséget, de utána minden ugyanolyan lett, kutyából nem lesz szalonna. Nem érdekelt a véleménye és nem akartam többet látni, ennyi. Kb. egy év volt feldolgozni, de segített, hogy azóta sem láttam.

amikor arra gondoltam, hogy már egyedül is jobb lesz, mint vele, akkor pakoltam és mentem. Egyszer adtam 2. lehetõséget, de utána minden ugyanolyan lett, kutyából nem lesz szalonna. Nem érdekelt a véleménye és nem akartam többet látni, ennyi. Kb. egy év volt feldolgozni, de segített, hogy azóta sem láttam.
Neked kell eldöntened, hogy húzod-e még a saját idõdet, és pár évig még szenvedsz (ugye eközben is ketyeg az óra), vagy keresel mást. Ha most továbblépsz, lehet 1-2 év múlva boldog menyasszony leszel, ha még halogatod, lehet hogy csak 5 év múlva. Döntsd el.
Én is éreztem hasonlóan, bár még egy relative "friss" kapcsolatban vagyok. Mindig csak mondtam, hogy ha nincs változás, akkor én lépek, de mint kiderült ezt a párom sosem vette komolyan. Egyszer aztán tényleg felszívtam magam elé álltam és választás elé állítottam, hogy vagy érezteti velem azt, hogy nem csak egy tárgy vagyok, amit levesz a polcról fél órára, leporol, magáévá tesz, megsimogat, majd visszatesz két napra és minden mást elõtérbe, elém helyez, hanem egy érzõ lény, akinek ennél többre van szüksége, vagy keresek olyat, aki megbecsül és a kapcsolatunknak vége. Õszintén elmondtam neki, hogy egy nullának érzem magamat mellette és bármilyen nagyképûen is hangzik én úgyérzem, hogy amíg én érte és a kapcsolatunkért küzdök, õ pedig rá sem tojik, hogy szépen fogalmazzak, addig lehet más a tenyerén hordozna és másnak én lennék a világ közepe. Erre vágyom, figyelemre, szeretetre, törõdésre és ha õ ezt nem képes nekem megadni, akkor tovább lépek. Nagyon nyílt és õszinte beszélgetés lett ebbõl, olyan, amilyen elõtte soha. Talán az életben elõször felfogta, hogy mirõl beszélek, nem tudom, lehet most eltökéltebbnek tûntem mint eddig, de azóta érzem, hogy erõlködik, próbálkozik és én már õszintén szólva ezt is értékelem. Tudom, hogy nem fog és nem is tud egyik pillanatról a másikra megváltozni, de az hogy látom, hogy igyekszik, nekem már nagyon jól esik. Igyekszem tudatni vele, hogy igen, erre vágytam, dícsérni, bátorítani, mint valami kisgyereket, elmondani, hogyha valami nagyon jól esett és eddig hiányzott, stb. Jelenleg ez a taktikám és eddig beválni látszik, aztán majd meglátjuk. :)
Amíg szerelmes voltam, tehetetlen voltam. Minden bántás ellenére képtelen voltam végleg szakítani. Amikor lehullott a rózsaszín köd, egyrészt beláttam a saját hülyeségem, másrészt már kezdett egyre több minden idegesíteni benne, akkor viszont határozottan (le)léptem. Innentõl bárhogy próbálkozott, nem érdekelt, lepergett rólam. Pedig nem volt egyszerû, mert gyakorlatilag több mint egy évig zaklatott, volt hogy a rendõrséget kellett kihívnom.. Azóta sokkal jobban érzem magam egyedül, mint vele. Le sem merem írni, hogy mennyi idõbe telt, mire eljutottam idáig.. Inkább igyekszem nem gondolkodni ilyesmiken.

Szeretem, de lehet szakítanom kellene vele, hogy találhasson magának egy olyan lányt, akivel jobban összeillik?

2 hónapja ismerjük egymást, 1 hónapja vagyunk egy pár. Eddig nagyon jól mentek a beszélgetések, nem igazán volt csend, még ha 3 napon keresztül egyfolytában együtt voltunk, akkor sem.

Legjobb válasz: 23 éves fejjel felfoghatnád hogy ha ilyeneket bedumálsz magadnak akkor hamar vége lesz. nem a sztoriaid miatt van veled.

23 éves fejjel felfoghatnád hogy ha ilyeneket bedumálsz magadnak akkor hamar vége lesz. nem a sztoriaid miatt van veled.
Ez egy hülyeség, jól hangzik, de ettöl még hülyeség, válts egyetemet, ahová te jársz ott helytelen az oktatás. Ez a brazil szappanoperák szintje, feláldozom magam azért hogy õ boldog legyen, szóval vagy gondold újra - mostmár ésszel - ezt az egészet vagy ha erre nem vagy képes elemeztesd ki magad. Két hónap után feláldozom magam hogy õ boldog legyen, nagyon szeretem, stb, stb, .. menj már..! Elégedetlen vagy a kapcsolattal, de ezt még magadnak sem ismered el, mert nem tudod helyesen kezelni. Csakis okokat keresel és jelenleg ez tûnik számodra a leginkább elfogadhatónak. Nézd külsõ szemlélõként magad, akkor talán meglátod.
A kérdező hozzászólása: red4me: Rosszul látod! Szeretem és nem akarok vele szakítani! Egyáltalán nem! Soha nem volt még ilyen figyelmes, kedves, vicces, õszinte, értelmes stb. pasival dolgom. Pont ezért gondolom, hogy jobbat érdemelne nálam. Nem azért jutott eszembe az, hogy szakítanom kellene vele, mert ez az, amit akarok, hanem azért jutott eszembe, mert többet érdemel nálam! Szeretem, ezért akarok neki többet, jobbat!
Nem érted, fogalmazom másképp.. Dehogy szereted, ne bohóckodjál már, csak magad elött tetszelegnél ebben a szerepben. Indokot keresel ami miatt megszakithatod ezt a végtelenül hosszú és komoly két hónapnyi kapcsolatot. De ha ehhez ekkora kavarásra van szükséged hogy a lelked rendben legyen akkor a 30 évnyi házasság megszakitásához mi kell majd?
A kérdező hozzászólása: #5 Tényleg így van! Nem igazán "bírom magam", a páromat viszont nagyon szeretem és a legjobbat akarom neki, ami a véleményem szerint viszont ugye nem én vagyok. Ezen kellene változtatnom, de gõzöm nincs, hogy hogyan kellene.
Lehet, hogy pont azért szeret, mert nem vagy olyan "partyarc", mint akikkel eddig találkozott. :) Ha úgy érzed szeret, akkor felesleges ilyeneken problémáznod. Egyébként meg attól, hogy együtt voltatok egy koncerten/fesztiválon még beszélgethettek róla. :)
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor tényleg csak én fújom fel ezt az egészet. Bár ilyen könnyen tudnám venni a dolgokat én is. Ezek szerint érdekes fogalmam van egy kapcsolatról. Volt már rá példa, kettõ is, hogy emiatt szakítottam a barátommal. Nem bírtam elviselni, hogy hogy lehetek ekkora béna, hogy nincs mirõl beszélnem és mindig azt gondoltam, hogy még azelõtt kell szakítanom, mielõtt õk mondják, hogy legyen vége, mert unalmas vagyok. De õket nem szerettem annyira, mint a mostani páromat. Sõt! Köszönöm a válaszaitokat!
mi az hogy vagány és sokat tapasztalt ??? most úgy érzem hogy te úgy érzed hogy te nem érdemelsz meg egy ilyen srácot !? de miért ? ha szeret és te is szereted akkor mi a baj ? légy vele boldog áldásom rátok !
Mindez két hónapos kapcsolat alatt gyülemlett fel benned? Mekkora merevlemez kell majd 30 évnyi házassághoz?
Bolond vagy szeretitek egymást! ne hagyd ott
A kérdező hozzászólása: Csak tudnám, hogy akkor mért szeret? Mindegy, megkaptam már pár embertõl, hogy hülye vagyok, amiért ezeket gondolom, de nem tehetek róla, nem bírom kiverni a fejembõl az ilyen gondolatokat. Önbizalom hiány van sajnos, meg egy kicsit gyerekesebb gondolkodás, mint ami egy 23 évesnek kellene :)
A kérdező hozzászólása: red4me: Talán az is egy ok, hogy kevésnek érzem magam és nem akarom, hogy egy olyan ember szemében, mint amilyen õ, is kevés legyek és nem akarom, hogy unalmasnak tartson, mert még rosszabbul érezném magam a bõrömben. Egyébként kevesebbért is áldoztam már én fel magam, mint egy két hónapos kapcsolat miatt. Hát igen, megfelelési kényszerem is van. Mindegy, köszönöm a véleményed!

Hogyan lehet megtanítani egy embert nem csak magára gondolni?

5 éve vagyunk együtt a férjemmel,van egy 2 és fél éves gyerekünk.Valahogy mindig is érz?dött rajta,hogy szeret magára gondolni,de nem annyira er?sen,mint ahogy manapság. Gondolok itt pl. arra,hogy magának megveszi a drága,több tízezer forintos holmit,de ha én szeretnék valamit akár harmad áron,vagy a gyereknek,már hisztizik. Az ilyen nem is lenne gond,ám lelki önz?ségei is vannak,pl. én azon vagyok,hogy az elmaradt barátságait helyreállítsa,még én küldöm,? pedig megjegyzést tesz arra is,ha leugrok egy fél órára a barátn?mhöz. Ha veszekszünk,egyszer sem jött oda,hogy rendezze,sosem enged. De ezek csak kisebb példák.Mit lehet tenni egy ilyennel? Mert már nem csak rólam van szó,hanem a gyerekr?l is...vele szemben is önz?. Köszönöm a segít? válaszokat!

Legjobb válasz: elkényeztetted. Például KÉRTE õ, hogy javítsd a régi baráti kapcsolatait? (ha nem, akkor saját magadat tetted a rabszolgájává) (ha igen, akkor meg persze, hogy megteszed, de valahol tudnia kell, hogy te is vársz hasonló kedves, törõdõ megnyilvánulásokat. Ha nem, akkor mondd neki, beszélj vele õszintén. Ha ez sem segít, akkor meg nem fog megváltozni valószínûleg)

elkényeztetted. Például KÉRTE õ, hogy javítsd a régi baráti kapcsolatait? (ha nem, akkor saját magadat tetted a rabszolgájává) (ha igen, akkor meg persze, hogy megteszed, de valahol tudnia kell, hogy te is vársz hasonló kedves, törõdõ megnyilvánulásokat. Ha nem, akkor mondd neki, beszélj vele õszintén. Ha ez sem segít, akkor meg nem fog megváltozni valószínûleg)
Hasonló vagyok én is legalábbis veszekedés szempontból. Én tisztában vagyok vele, hogy mondjuk nekem kéne odamennem, de egyszerûen nem bírok :D Szerencsére már számtalanszor elmagyaráztam a barátomnak, hogy ilyen vagyok, csökkentettük a veszekedések számát, így már nem probléma. Talán mondd el neki ezt, ezzel próbálkoztál már?
Az élet a legjobb tanítómester, csak sokszor kegyetlen.
* mintaapa
A kérdező hozzászólása: Nem, nem az.
Rossz emberhez mentél feleségül. Késõbánat ebgondolat...
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó, a te életed biztosan tökéletes...
Nem, nekem se tökéletes az életem. De most erre mit lehet mondani? Ilyen a férjed és kész. Úgyse tudod megváltoztatni.
Néhányan azt mondják , hogy mindenki azt kapja az élettõl amit megérdemel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, én nem így gondolom. Ha megérdemelném, befognám a számat és nem írnék ide, nem gondolod?Amúgy tanácsokat kértem, nem lekezelõ kommenteket.Segítõ szándékú emberek válaszát várom, köszönöm!
Én megértelek Téged, nem tudom miért kell jobbnál-jobb "okosságokat" írni....???? Segíteni azért nem tudok hasznosan, mert sajnos ha már túl vagytok a beszélgetéseken ezügyben és nem változott semmi, akkor a férjed nem veszi komolyan a problémát és amíg õ nem veszi ezt komolyan, addig nem is fog változni. Ha drasztikus lépésre szánnád el magad, akkor esetleg a fejéhez kapna. Értem én ez alatt azt, hogy elköltöztök a gyerekkel és megmondod neki, ha fontosak vagytok számára, akkor visszavesz az önzõségébõl.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!Valami hasonlóra vártam!Megfontolandó a költözés, lehet, hogy jó ötlet.
Teendõk! 1. ne építsd te a barátikörét, ÉPÍTSD TE A TIÉDET :) 2., HA ELMÉSZ BARÁTNÕZNI ÉS BESZÓL, NEVESS RÁ ÉS MONDD MEG NEKI HOGY NAGYLÁNY VAGY MÁR :) 3. Ha magára gondol és rátok nem, akkor mondd meg neki hogy NAGYON ÖNZÕ és túl sokat gondol magára és hogy neki jó legyen. 4. ha ezeket már mondtad neki, akkor MUTASD MEG NEKI H MILYEN EGY ÖNZÕ NÕ! LEGYÉL TE IS OLYAN MINT Õ! ÖNZÕ! HA ILYEN LESZEL, ÉS BESZÓL mondd meg neki hogy most pont olyan vagyok mint te! ÖNZÕ :)
Igazi minta apa.
A kérdező hozzászólása: Szeretni szeret bennünket, az tuti, már itt sem lennénk, ha nem így lenne. Csak bosszant ez a tulajdonsága. Valahogy vissza kéne adni neki, arra gondoltam, lehet, célravezetõ lenne.
Szerintem annyira nem szerethet titeket.
beszéltél már vele errõl?
A kérdező hozzászólása: Örülök a bölcsességednek, de ezzel nem sokat segítettél...Többféleképpen is értelmezhetõ.
Hogy tudtál egy ilyen embernek gyereket szülni????
A kérdező hozzászólása: Szerinte õ nem önzõ...Voltak már olyan dolgok, amibõl egyértelmû volt az, hogy nem érdekli más, nem fogja fel és egyszerûen jönnek újabb ilyen jellegû dolgok.Nem lehet vele megbeszélni, és az nem vicces, hogy nem mész oda, ha te vagy a hibás egy veszekedésnél, a kompromisszum az egyik mozgatórugója egy kapcsolatnak szerintem.Nálunk ez nagy probléma, nehogy nálatok is azzá váljon!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szereti a gyerekét és mint írtam, nem volt ennyire ilyen.
Ha szeretné akkor nem lenne vele szemben önzõ.
A kérdező hozzászólása: Igazad lehet, hogy elkényeztettem. Viszont nem én javítom a baráti kapcsolatait, csak egy alternatíva, egy ötlet volt, hogy vidámabb legyen, ha feszült...Tehát ez egy javaslat volt...
Mond el neki, hogy sz*rul esik, hogy ennyit költ magára, miközbe a gyereknek ki lóg a s*gge a szakadt nadrágból és neked is.És ez nem lenne a részerõl önzõség, hanem a puszta igazság. Hidd el a reakciójából tudni fogod, hogy valójában milyen is.Ha képes akkor vállalja a tetteit, és észbe fog kapni, ha nem akkor egy nagy szívás lesz :S Akkor kénytelen leszel kidolgozni a beled egy életen át, h a kislánynak megadj mindent... Nem akartalak megbántani a szavaimmal, nekem sem férjem sem gyermekem nincs, de hirtelen ennyi jutott eszembe... 24n
Szóval ez a részedrõl nem lenne önzõség.(javítva)
A kérdező hozzászólása: Nem lóg ki a seggünk a gatyából:) Viszont nem engedhetünk meg magunknak nagy értékû dolgot, én is vágyom erre-arra, de nem tehetem meg és bosszant, hogy õ megengedi magának. Többször elmagyaráztam már neki, mi van, hogy érzem, látszólag megérti, bocsánatot kér, de nem változik semmi...Ez van. Ezért írtam ki a kérdést, mert már sajnos a beszélgetésen tú vagyunk...:(
A kérdező hozzászólása: Jó ötlet, köszönöm!Próbáltam már önzõ lenni, de senki nem tud tartósan olyan lenni, amilyen valójában ne. Megsajnáltam, de ezután nem fogom!!!!!

Hogyan lehet kacérkodni egy sráccal úgy, hogy nem válsz túl közönségessé, és nem fogja azt hinni, hogy csak azért csinálod, mert megakarod dugatni magad?

Legjobb válasz: hát én ilyet tuti nem sütnék el, persze mindenkinek más a stílusa... nekem ettõl függetlenül ez már a közönséges kategória, mondjuk minden csak marketing kérdése... amúgy nem kell feltétlen ilyeneket benyögnöd ahhoz, hogy érezze a srác, akarsz tõle valamit, mert - szerintem - ebbõl tényleg csak az jön le neki, hogy: - héé, itt ez a csaj, nem tûnik túl nehéz prédának, jó lesz ma estére, õ is ki van éhezve, akkor csapjunk a lecsóba. Legalábbis szerintem. Most nem tudom, mit akarsz a pasitól, lehet tényleg csak egy jó éjszakát, akkor hajrá, de ha többet, komolyabbat, akkor kicsit többre lesz szükséged. Elõször ezt kell eldöntened.

hát én ilyet tuti nem sütnék el, persze mindenkinek más a stílusa... nekem ettõl függetlenül ez már a közönséges kategória, mondjuk minden csak marketing kérdése... amúgy nem kell feltétlen ilyeneket benyögnöd ahhoz, hogy érezze a srác, akarsz tõle valamit, mert - szerintem - ebbõl tényleg csak az jön le neki, hogy: - héé, itt ez a csaj, nem tûnik túl nehéz prédának, jó lesz ma estére, õ is ki van éhezve, akkor csapjunk a lecsóba. Legalábbis szerintem. Most nem tudom, mit akarsz a pasitól, lehet tényleg csak egy jó éjszakát, akkor hajrá, de ha többet, komolyabbat, akkor kicsit többre lesz szükséged. Elõször ezt kell eldöntened.
roppant eccerû. nem kell közönségesnek lenned ahhoz, hogy meglássa benned a nõt. még csak nem is kell ilyen-olyan kivágott ruhákban járnod, minden a viselkedésen múlik. ez nem egy napos folyamat, hanem olyan dolog, ami hosszabb ideig tart, mert k.rvának könnyû látszani, de nõnek nehezebb. elég csak néha elejtened jeleket, amire felkapja a fejét, néha mintegy odahajolni hozzá, amikor olvas, hogy érezze az illatodat, persze ne nyomulva, csak épp úgy, mintha tudatában sem lennél, milyen közel vagy hozzá, nyújtózkodsz egyet a jelenlétében (ezt is lehet normálisan), hogy lássa a tested vonalait, erre is beindulnak a pasik, mert vizuális típusok. véletlenül hozzáérsz, megsimítod a karját, bármi. ez az adott helyzettõl függ, de ne pörögjön ezen mindig az agyad, hogy akkor most ezt és ezt fogom csinálni. ennek csípõbõl kell jönnie, és épp azért lesz hatásos, mert nem megtervezett, hanem spontán. én így látom, és eddig nekem ezek a "praktikák" beváltak. a pasik nem szeretik a túlságosan mesterkélt dolgokat. ha természetes vagy, de közben meg tudod mutatni, hogy nõbõl vagy, az lesz a nyerõ.
A kérdező hozzászólása: szóval pl megkér h mesél a hobbijaidról és akkor mondod, hogy: "szoktam kézimunkázni, mármint tudod, gyöngyöt fûzni meg hasonlók" most én errõl nem tudom eldönteni, hogy ez ilyen nagyon direkt flört-mód, vagy még elmegy, vagy a srác ilyenkor azt gondolhatja hogy "na , ennek se jutott pénisz az utóbbi idõben" ??
tényleg szoktál gyöngyöt fûzni ?
#7: pontosan! ha pl. azt mondanád, amit az elsõben írtál, akkor kalap-kabát, és innentõl kezdve már messzirõl kerülnélek is :D de mondjuk nem értem az alapszituációt... ha hosszú távra szeretnél komoly kapcsolatot, akkor egyáltalán nem kell semmit sem pörgetni.
A kérdező hozzászólása: "lehet ezt okosabban csinálni, hogy kívánjon."-hogyan?:D
Tényleg nem vágom, milyen "softabb" verzióra gondolsz, írhatnál példát, mert tényleg fogalmam nincs róla, én nem élek ilyenekkel. Max olyat tudok elképzelni - ha valóban komolyak a szándékaid -, hogy pl láttok egy reklámban erotikus helyzetben egy párt, pl ölelkeznek, csókolják egymást, ránézel és azt mondod: - hmm, ezt kipróbálnám veled. de közben mosolyogj, aztán mikor kellõen leesett az álla, nevesd el magad és mondd, hogy csak vicceltél. nekem ilyen formában még belefér, de nem kell feltétlen szavakkal tudatnod vele, hogy beindít. lehet ezt okosabban csinálni, hogy kívánjon.
A kérdező hozzászólása: hosszabb távra tervezek. csak egy kicsit megszeretném "fûszerezni" a beszélgetést, jó most az elsõ kommentem tényleg nem igazán jó, de valami máás, szoftabb verzió jól is elsülhet nem?
Ha nem akarod, hogy azt gondolja "sürgõsen f*szt akar", ne erõltesd.
Tuti, hogy nem. Biztos csak azért mondja, hogy elsüthesse ezt a nagyszerû poént..

Egy magara igenyes ferfi hogy lehet egyutt egy kover novel?

Legjobb válasz: Lehet, hoyg az igényes férfi a kövéret szereti. Mit kell ezen csodálkozni?!

Lehet, hogy szereti a kövér nõket. Nekem is van egy ilyen ismerõsöm és a soványak hiába próbálkoztak nála, õ egy eléggé ducit választott. Mondjuk nem volt meglepetés, a saját bevallása szerint is neki ez az alkat tetszik. Vagy csak szimplán beleszeretett. Vagy mit tudom én, az õ dolguk. Egyébként meg igényesség? Ugyan! Hány vékony igénytelent látni, mégsem lepõdik meg senki, ha nekik valóban magára igényes párja akad. Hülye sztereotípiák.
Lehet, hoyg az igényes férfi a kövéret szereti. Mit kell ezen csodálkozni?!
Ugy hogy attól hogy valaki kövér nem biztos hogy igénytelen és ez fordítva is igaz.
Lehet, hogy a "kover no" majd megtanít ékezetet használni :-)
most az miért baj hogy kövér?? gondolom szereti. és biztos nem is olyan arrogáns és buta mint te.
Hát kérdezõ, te lehet hogy nem jönnél össze egy kövér nõvel, de hogy ennek ellenére nem vagy igényes, az is biztos. Üdv, egy vékony lány.
És attól, hogy valaki kövér, miért annyira biztos, hogy a belsõje szép? Sosem értettem ezt a párhuzamot...
Úgy hogy abban a kövér nõben valószinûleg több értelem, és érzelem, empátia, és egyéniség van, mint többb olyan nõtársában, aki kizárólag a vékonyságára, és a külsejére, és a társadalmi elvárásra öszpontosít.
Úgy, hogy a kövérség nem egyenlõ az igénytelenséggel. Csak valamiért manapság könnyen ráhúzzák. És emellett neki az tetszik. Nekem például a fenekem hatalmas. De tényleg. Eddig mindenki szekált vele. Még a macis, pocakos exem is. A párom meg imádja. Pedig ha ránézel, igen-igen jó pasi, nem is kevés nõje volt elõttem. Körülbelül azt szed fel, akit akar. És neki mégis a nagyfenekû kell :)
Nem mindig kapjuk meg a legszebb almat a fa tetejerol, van, hogy be kell ernunk egy fergesebbel....vagy azzal ami mar reg a foldre hullott :D
attól h neked pl tetszenek a barna nõk, attól lehet h megnézel egy szõkét is.. na pont ezért..
Egy kövér nõnek van esélye lefogyni, de egy sivár érzelmû ember sosem lesz lelkileg gazdag.
Mert a pasas nem egy felszínes alak. Nekem is tetszettek már különbözõ testalkaú pasik, volt már magas vékony, meg köpcös pasim is. Telejsen személyiségfüggõ, hogy kivel jövbök össze, és ha az illetõvel egy párhuzamon vagyok, jó vele a szex, és minden mûködik, akkor nem fogom elküldeni, csak mert nem szálkás vagy izmos vagy mittudomén. Kit érdekel, ki hány kiló? A kövérség nem egyenlõ az igénytelenséggel. Tudod, mit jelent, ha valaki kövér? Hogy viszonylag sok zsír van rajta. Nabumm.
23: De bakker, a férfiak nem nõk, ezt értsétek már meg. A férfiak cselekedeteinek okait ne úgy vizsgáljátok, mintha azt ti csinálnátok. (Neked nem minden a kinézet. Jó, az te vagy.) https://www.google.hu/search?q=google&oe=utf-8&rls=org.mozil.. A legtöbb férfi nem jönne össze velük, akármilyen kedvesek, aranyosak, rendesek, stb. azért mert a legtöbb férfit nem hozzák lázba. A férfiaknál a kezdeti vonzalom kialakulásában sokkal nagyobb súllyal van ott a kinézet, mint a nõknél. Egy férfi kezdeti vonzalmát a nõ iránt fõleg annak a kinézete váltja ki, míg a nõében sokkal nagyobb szerepe van a férfi bizonyos tulajdonságainak (önbizalom, határozottság, stb.). És ha ezek hiánya miatt nem alakul ki vonzalom, akkor a férfi nem fog összejönni a nõvel, akármilyen kedves, stb. U.i: Olvasd el a 13-as számú válaszom.
1. Van olyan ismerõsöm, akit elsõdlegesen a dinnye formájú popsik hoznak lázba. Attól még megnéz más nõket is, de erre gerjed úgy igazán. 2. Tartós párkapcsolatban a férfiak is, nõk is sokat változnak. A terhesség, szülés hormonálisan is átalakítja a testet, és ez egyben azt is jelenti, hogy megsokszorozódik a fogyáshoz szükséges energiabefektetés, amit immáron gyerekek, munka, háztartás mellett kellene elvégezni. (Értsd: terhességem elõtt 3 hónap alatt tudtam megszabadulni plusz 10 kilótól, úgy, hogy idõmilliomos voltam, terhesség után pedig ugyanannyi edzéssel fél-egy évbe telt megszabadulni ugyanekkora feleslegtõl, úgy, hogy a gyerekemtõl és a családomtól kellett idõt lopkodnom, gondoskodni a gyerekfelügyeletrõl, stb.) És akkor most, ha az anyuka felszed 10 kilót a terhességgel, a férje hagyja ott? 3. Az igénytelenség mindenkinek mást jelent. Van, aki az étkezésben, súlyban méri. Én pl. a szellemi igénytelenséget sokkal súlyosabbnak tekintem, mint az étkezésbelit. Egyéni értékrendek vannak, nem kellene a saját értékrendünk alapján méricskélni mindenkit!
És egyébként való igaz, hogy én is nõként sokféle pasihoz tudok vonzódni. Volt már husisabb pasim, és kimondottan vékony is. Volt magas, alacsony, dús hajú, kopaszodó, eszméletlen jóképû és csúnyácska... Rohadtul nem a külsõn múlik, hogy kihez tudok vonzódni, hanem azon, hogy megfog-e a személyisége, vagy sem. Teljesen különbözõ alkatú és külsejû pasikat is találtam már vonzónak életemben. Szóval az, hogy egy pasinak van egy valamilyen típusú nõje, és emellett teljesen más típusú nõket is megnéz, az égvilágon semmit nem jelent. Egyébként az, hogy megnéz valakit, pláne semmit nem jelent. Én pl. meg szoktam nézni az utcán a kisgyerekeket is, mert aranyosak, vonzzák a tekintetemet. Vagy idõs nénikéket is. Vagy nõket is. Pedig nem vagyok se pedofil, se gerontofil, se leszbikus.

Hogy lehet kilábalni egy igen nagy szerelemből és, hogy lehet azzal a tudattal élni, hogy a volt barátnőd már másnak az ágyában "hempereg"? Nem bírom kiverni a fejemből, 3 hónapja magamra se ismerek.18 F

Legjobb válasz: Sablon szöveg ugyan, de az idõ segít...Én is ebben a helyzetben vagyok...és face-n nézem, ahogy az ex ismerkedik üzifalon...:S

Sablon szöveg ugyan, de az idõ segít...Én is ebben a helyzetben vagyok...és face-n nézem, ahogy az ex ismerkedik üzifalon...:S
Ja igen, jó módszer még a gyûlölet. Próbáld meg õt utálni, amiért elhagyott. Ez is sokat segíthet.
Úgy, hogy tiszteletben tartod, hogy van saját akarata. Egy kapcsolathoz két ember kell, te meg õ, és õ már nincs meg. A saját életedet éld, ne az övét akard. Mondjuk elég fura, hogy a "hempergésrõl" írsz. Ha én szeretek valakit, nem beszélek róla így. Max. azt írom, hogy mással van. Kb. mintha lek*váztad volna. Meg hát felmerül a kérdés, hogy az miért nem volt baj, hogy veled "hempergett".
A párod nem a tulajdonod. ha tényleg szereted, belegondolsz abba is, hogy neki ez jó. Veled valamiért nem volt jó neki. EZ van.
Egyszerû a képlet: sz*rd le. Az enyémet még a szakításunk napján kitöröltem mindenhonnan: telóból, facebookról, msn-rõl. Nem érdeklõdök felõle, úgy veszem mintha sosem létezett volna. 2 hónap kellett hozzá, hogy elfelejtsem, de szerencsére sikerült.
Nem kell gyûlölködni, meg leszarni se senkit, egyszerûen hagyni kell, hogy az idõ mindent jobbá tegyen. Azzal, ha negatív érzelmeket táplálsz valaki iránt, semmit sem oldasz meg.
Ja aztán várhat még éveket mire jobb lesz, ahelyett, hogy a gyors megoldást választaná. Nálam 2 hónap alatt bevált, pedig én az életemet adtam volna azért a hálátlan k*rváért...
Ha igazán szeretsz valakit akkor azt szeretnéd h boldog legyen. Akárhol, akárkivel. Neki te nem feleltél meg. Most boldogabb mint veled volt (ellenkezõ esetben veled lenne). Am egy cipõben járunk, és ha peched van akkor az idõ nem segit. 7 éve élek úgy h Õ mással van. Meg kell bizonyosodj arról, h a baszni akarót, meg a szerelmest nem kevered. Erre nincs igazi módszer. De ha az hiányzik h átöleljen, h hozzád bújjon, akkor peched van, szerelmes vagy. Ha inkább az villong az agyadban megfoszd a ruháitól, akkor hormontúltengésben szenvedsz. Idd le magad 2x otthon, jó alaposan, aztán menj el szépen bulizni, és az elsõ csajt szedd fel. Jobb lesz.

Hogy lehet rávenni egy hetero férfit, hogy hagyja magát megdugi egy felcsatolható műpénisszel?

Sűrgős lenne, a kapcsolatom múlik ezen!

Legjobb válasz: Ezen múlik a kapcsolatotok? Gratulálok...

Értelmes egy baráti köröd és barátod van. :) )))
Ezen múlik a kapcsolatotok? Gratulálok...
Tegyuk fel, hogy mind ez már meg is történt. Megdugtad egy mûfasszal azt akivel megcsaltad a párod és ki lett nevetve. Mind ez csodaszép. És utána? Megy a szerelem tovább? Én megverném azt a csávót, te pedig kapnál egy pofont (soha nem ütöttem meg egy lányt sem) és magadra hagynálak nem pedig kuldenélek vissza hozzá egy videó miatt! Gondolkozz el ezen egy kicsit...
nem legál, de "gina" segít a problémádon!
Ezért vinnyogtál egész évben a suliban, hogy legyen már nyár? Te f0s...
f-a-k-e
Gondolom nem vagytok többek 17nél...
pénzzel ;D
1. Miért múlik ezen? 2. Miért akarod ezt tenni vele? Nem csodálom, hogy nem hagyja hisz beteg vagy! Mindegy is, ez is kamu vagy trollkodás. Ha meg igaz (lenne), akkor altasd el és nem fog ellenkezni.
A kérdező hozzászólása: Nem a barátomat kellene, hanem akivel részegen megcsaltam, aztán meg kell mutatnom a videót a barátainak, csak így bocsájt meg, azt mondta.
ezen :O? miért múlik ezen a kapcsolatod :?
Ha nem akarja magától akkor csak megvesztegetni vagy megzsarolni lehet. Meggyõzni szinte lehetetlen.
Van egy kis bi érdeklõdés, és ezzel szeretnéd elejét venni a dolgoknak, hogy inkább megdugod, minthogy srác csinálja vele?

Hogyan lehet magamnak megmérni a nadrágméretet? Mert az egyik boltban, majdnem 10 számmal nagyobb kellett, mint egy másikban.

Köszi a válaszokat

Legjobb válasz: Ennek az az oka, hogy magyarországon többnyire 2 méretezés van, az európai( a márkás cuccokat így jelölik)és a kínai, úgy vettem észre hogy az a kissebb szám. pl nekem a márkás nadrágaim 40-42 esek, a kínaiak 30-32. Csak a számozásban van külömbség.

Ennek az az oka, hogy magyarországon többnyire 2 méretezés van, az európai( a márkás cuccokat így jelölik)és a kínai, úgy vettem észre hogy az a kissebb szám. pl nekem a márkás nadrágaim 40-42 esek, a kínaiak 30-32. Csak a számozásban van külömbség.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!