Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet macskát (311 db)

Hogyan lehet macskát szállítani Hollandiába futárral és úgy hogy esetleg embereket is szállítana?

Kérlek írjatok nekem címeket vagy linkeket!tudom nem olcsó mulatság de ha lehet ne a legdrágábbakat küldjétek! háztól-házig kéne. nagyon megköszönném ha tudnátok segíteni. előre is köszönöm! :)

Legjobb válasz: Hivatalosan élõ állatot nem lehet futárral szállíttatni.

Hivatalosan élõ állatot nem lehet futárral szállíttatni.
A kérdező hozzászólása: hát errõl én nem tudok\tudtam
A kérdező hozzászólása: most néztem utána hogy lehet futárral szállítani macskát hivatalosan!

Hogy lehet macskat kulfoldre utaztatni?

Milyen iratok kellenek hozza?

Legjobb válasz: Szia! Általánosan igaz minden európai légitársaságra, hogy csak egészséges, tiszta, kétnyelvû orvosi igazolással és az Európai Unióban elõírt útlevéllel (pet passport) rendelkezõ állatot szállítanak repülõgépeik fedélzetén. A kisállatot csak meghatározott méretû szállítóeszközben (ketrec, kennel) lehet utaztatni, amibõl a repülõút alatt kivenni nem szabad. A szállítóeszköz mérete, az állat súlya, illetve a fedélzeten egyszerre szállítható állatok száma légitársaságoktól függõen eltérõ. Kisállat szállítását már a foglalásnál jelezni kell, pontos részletekért és tarifáért pedig már a foglalás elõtt érdemes felkeresni a légitársaságot. 22/L:)

Szia! Általánosan igaz minden európai légitársaságra, hogy csak egészséges, tiszta, kétnyelvû orvosi igazolással és az Európai Unióban elõírt útlevéllel (pet passport) rendelkezõ állatot szállítanak repülõgépeik fedélzetén. A kisállatot csak meghatározott méretû szállítóeszközben (ketrec, kennel) lehet utaztatni, amibõl a repülõút alatt kivenni nem szabad. A szállítóeszköz mérete, az állat súlya, illetve a fedélzeten egyszerre szállítható állatok száma légitársaságoktól függõen eltérõ. Kisállat szállítását már a foglalásnál jelezni kell, pontos részletekért és tarifáért pedig már a foglalás elõtt érdemes felkeresni a légitársaságot. 22/L:)
A kérdező hozzászólása: Koszi, de en vonaton szeretnem vinni.Es arra lennek kivancsi, hogy pontosan milyen oltasok kellenek neki.
jah bocsi:P A 2. osztályú személykocsiba fizetés nélkül bevihetõ megfelelõen csomagolva egészségügyi vizsgálat nélkül szállítható kis élõ állat, ha a csomagolás (kosár, ketrec, láda) biztosítja, hogy az állat abból az utazás során nem szabadulhat ki, és a csomagolás alkalmas arra, hogy az utasokat, az utasok ruházatát és kézipoggyászát, valamint a vasúti berendezéseket megóvja. A vakvezetõ kutya kivételével nem vihetõ be élõ állat az 1. osztályú kocsiba, az étkezõkocsiba, a pót- és helyjegyköteles, helyjegyköteles vonatba és kocsiba. jah és az oltási könyvét feltétlenül vidd magaddal!:)
A kérdező hozzászólása: De az nem gaz, hogy egyik orszagbol a masikba szeretnem atvinni?Es milyen oltasai legyenek?Mert eddig meg csak egyet kapott.
nem gáz, ha van útlevele. Viszont az oltásokkal lehet, hogy lesz gond, de ezt nem tudom, az állatorvos többet tudna neked errõl mondani!
Állat útlevél a megfelelõ oltásokkal plusz chip. (De ez alap, mert chip nélkül nincs útlevél) Oltások közül mindenképp veszettség, plusz nem árt ha van egy kombinált leukózis-FELV.

Hogyan lehet macskát alomra illetve kaparófalra szoktatni, valamint arra, hogy ne jelöljön meg mindent a pisijével?

Legjobb válasz: Ivartalanitott cica nem jelol! Az alom a legegyszerubb. A cicak gyorsan tanulnak. Legyen mindig szem elott az alom, es probald meg tetten erni, es gyorsan alomra tenni. Nagydolognal ez konnyebb :P Kaparofara mi ugy szoktattuk, es azota is csak azt kaparassza, hogy madzaggal, vagy muegerrel a kaparofa kornyeken jatszottunk vele. Ugye a cica szereti azt a jatekot, ahol kergetni kell valamit. A kaparofan jol beakadtak a kormei, es olyan elannal kaparta, hogy orom volt nezni!!! Ezenkivul ha csak BENTI cica, akkor ajanlom, hogy vagd a kormeit is! De nagyon ovatosan!!! Nehyogy eleven reszbe vagj ;) Sok sikert!

Ivartalanitott cica nem jelol! Az alom a legegyszerubb. A cicak gyorsan tanulnak. Legyen mindig szem elott az alom, es probald meg tetten erni, es gyorsan alomra tenni. Nagydolognal ez konnyebb :P Kaparofara mi ugy szoktattuk, es azota is csak azt kaparassza, hogy madzaggal, vagy muegerrel a kaparofa kornyeken jatszottunk vele. Ugye a cica szereti azt a jatekot, ahol kergetni kell valamit. A kaparofan jol beakadtak a kormei, es olyan elannal kaparta, hogy orom volt nezni!!! Ezenkivul ha csak BENTI cica, akkor ajanlom, hogy vagd a kormeit is! De nagyon ovatosan!!! Nehyogy eleven reszbe vagj ;) Sok sikert!
Jelölés ellen nem tudsz mit tenni. Bár, azt inkább a kandúrok csinálják és heréléssel megoldható. Az alomra szinte maguktól rászoknak, csak párszor tedd bele, esetleg kaparj a mancsával párat. A kaparófával az a helyzet, hogy ha úgy tartja a kedve használja, ha nem, akkor nem. Próbáld odatenni és a mancsával szintén kaparó mozdulatokat végezni, hátha rájön mit akarsz tõle :D
Állítólag egyes cicák kifejezetten utálják a macskamentát.
Szia Rozi ;) Nem tudom ez milyen spray de azt gyanítom sima macskamenta- mert azt szeretik, de nem minden cica foglalkozik vele amúgy pl Godot le.ja Meg lehet próbálni de sztem rá fog startolni a cicád a kaparófára amit csinálsz
most vettünk egy 5 hetes cicát mikor kipucsított nyávogott és egyenesen kinyújtotta a farkát beleraktam az alomtálba. elvégezte a dolgát és azóta nem is ürített máshova. nem volt szobatiszta mikor megvettük
Én most állok neki a kaparófakészítésnek (nyugi, mindennek utánajártam, hogy biztonságos legyen), egyedit szeretnék, kifejezetten a cicám igényeit, szokásait szem elõtt tartva. De ha valamiért mégse érdekelné, én szerintem majd kipróbálom ezt: http://www.grando.hu/egyeb/kaparofara_szoktato_pa_5500_spray.. Nem tudom valakinek van e tapasztalata ezzel kapcsolatban, de én kíváncsi lennék rá :)
Pisinel is megprobalhatod, de hidd el neki sem jon hipp-hopp a nagydolog :) )) Meg tenyleg az alomra szoktatas jon nekik a legkonnyebben. Talan azert, mert ha kint macsek volt is, akkor is szeretik elaskalni a ... A kaparofa tenyleg nyero dolog!!! Jatsz vele sokat, ugy hogy a kaparofa legyen a "kozpontban".
A kérdező hozzászólása: honnan látom, ha kis, vagy nagy dolga van?
A kérdező hozzászólása: csak azért szeretném ha rászokna a kaparófalra, mert inkább azt tépkedje, ne a bútorokat.
Ó, dehogynem jelöl az ivartalanított! A macskák sem egyformák, némely ivartalanítás után is megtartja ezt a jó szokását. Érdekelne, hogyan lehet lenevelni róla. Kinti-benti macska, ha kint jelöl, az nem érdekel, ha a szekrényt is össze szokta hugyozni.

Hogyan lehet macskának megtanítani, hogy ne ugorjon föl az asztalra, konyhapultra?

Két macskánk közül az egyik csak két hónapja van nálunk, ezel?tt csak lakásban élt, most kint is bent is, nem kölyök már, és felugrál meg lop.

Legjobb válasz: nálunk az asztalra csapás segített, amikor épp a "bûntényt" követte el:) szegény nagyon megijedt, de azóta az asztal felé se néz, és nem is lopkod:)(és inkább az asztalra csapok, mint a cicára:S)

nálunk az asztalra csapás segített, amikor épp a "bûntényt" követte el:) szegény nagyon megijedt, de azóta az asztal felé se néz, és nem is lopkod:) (és inkább az asztalra csapok, mint a cicára:S)
Egyetértek a második hozzászólóval. Valóban ez a legjobb módszer szerintem is. Csak el kell kapni a pillanatot, amikor épp "bûntényt" követ el:) .
Én azt hallottam, hogy úgy lehet tanítani rá, hogy ne kösse össze Veled. Mármint ne tudja, hogy Te büntetted meg. Pl. állítólag ha lespricceled ilyenkor vizipisztollyal, akkor az asztallal köti össze a rossz tapasztalatot és nem Veled. Én nem próbáltam ki, mert nálunk a cica valamiért megérti, ha azt mondom neki, hogy nem! és leáll azzal amit épp csinál.
az enyém is ezt csinálja. hiába kap ki, akkor is. semmit sem lehet elõhagyni. akkor is lop ha én is ott ülök. ez szokás kérdése. sajnos nem a kezdetetktõl tiltottam neki, már nem várhatom el, hogy megtanulja. de próálkozz elfenekeléssel. hátha bejön. nálunk nem, de nem egyformák a cicák sem, ahogy az emberek.
Brutálissan??Ezt kifejtenéd bõvebben, mit értesz ezalatt... Én nem tudnék egy csöpp macskát bántani, csak azért, hogy leszoktassam az asztalra menésrõl!Inkább csapok én is egy rohadt nagyot az asztalra, de nem a macskára-.-
Már hogyne lehetne leszoktatni. Csak kis korban kell csinálni, és brutálisan. Nem azt tanulta meg, hogy az asztalra nem szabad felmászni, mert azt nem tiltom, hanem azt, hogy a más tányérja, tálcája tabu. (Az is igaz viszont, hogy ezen, meg a tapéta b*sztatásán túl minden meg van neki engedve, még a wc papír miszlikbe aprítása is, tehát igazán nem mondhatja, hogy el lenne nyomva.)
Hihi.ez ismerõs!Nagymamámnál is mindig felmásznak az azstalra, konyapultra, fõleg ha húst szel épp nagymuterom..., hiába hesegeti el õket, annyira kis pimaszok, hogy visszamerészkednek mindig:D az a véleményem hogy nem lehet õket leszoktatni errõl, kár a fáradtságért:S
A kérdező hozzászólása: Ha nem vagyok otthon, a macska ki van zárva. (van neki egy fedett, szélvédett hely, konkrétan a kazánház, ahol aludni szokott)
Az a baj, hogy ideig-óráig ráveheted, hogy ne menjen fel az asztalra. De, ha nem vagy otthon úgy is felmegy. Az enyém is feljön és lop is. Illetve átszoktattam egy másik "tiltott" helyre. Azt csináltam, hogy vettem egy egyszerû virágtartóállványt ott "felejtettem" kaját. És õ már onnan lop és oda mászik fel. Az az alapvetõ probléma, hogy ha pl. okítasz egy kutyát az az okos kis szemeivel figyel és lesi a szavadat, szinte mosolyog. A macska esetleg rád szán néhány percet aztán elmegy, miközben te még beszélnél hozzá
"az enyém is ezt csinálja. hiába kap ki, akkor is. semmit sem lehet elõhagyni. akkor is lop ha én is ott ülök" Ez két külön dolog. A mi macskánk szabadon járhat a konyhaasztalon, de ha kaja van rajta, nem nyúl hozzá. Kiskorában szigorú büntetéssel szoktattuk le a lopásról, és azzal, hogy ha nem lopott, hanem kért a kajából, mindig kapott kóstolót, annyit, amennyit kívánt.
szia! sajnos nehéz eset, nekem 3 cicám van, mindegyik más jellem.az öreg életében egyszer sem ugrott föl asztalra, a középsõ a konyhapultról sunyin lop, a legkisebb a konyhaasztalon üldegél és nézegelõdik. a taps és a határozott "nem szabad" abban pillanatban, mikor kimondom beválik, de , ha elfordulok, már megint az asztalon ül:) ) a lopósom is tudja, hogy nem szabad, de újra, , meg újra megpróbálja. a múltkor a fagyasztott kacsát ölelgette, mikor beléptem a konyhába:) ) szóval a cicák elég nevelhetetlenek. üdv-cicás
A kérdező hozzászólása: Gondolom, arra gondolt, hogy nem szól hozzá, csak simán lelöki az asztalról.

Hogyan lehet macskát megfürdetni?

Azaz milyen tanácsokat adnátok? Hogyan kezdjek neki?... Csak mert belefeküdt a szarba (hogy hogyan azt haggyuk)elrőe is köszi:)

Legjobb válasz: egy biztos,nehéz menet lesz.. korábban próbáltad már fürdetni, bírja a vizet? rakd bele a kádba.. és óvatosan nyisd meg a zuhanyt, de ne rá, csak mellé.. aztán ha már attól elfut.. akkor ötletem sincs, le kell fröcskölni... az õ érdekében..

egy biztos, nehéz menet lesz.. korábban próbáltad már fürdetni, bírja a vizet? rakd bele a kádba.. és óvatosan nyisd meg a zuhanyt, de ne rá, csak mellé.. aztán ha már attól elfut.. akkor ötletem sincs, le kell fröcskölni... az õ érdekében..
A kérdező hozzászólása: Régen igen még ilyen kölyök macska volt nem nagyon zavarta vagyis csúszkált csak ott ketten csináltuk 1 valaki lefogta másik fürdette. Csak most nincs itthon senki sem. De lehet az lesz hogy holnapig várok :) Am köszönöm a választ:)
lehet hogy reggelre lenyalogatja magáról a szart :D
2 emberes munka.
A kérdező hozzászólása: Hát lenyalogatta magáról meg ilyesmi...de 1 picit érezni lehet még a szart ...az majd elmúlik vagy fürdessük meg?
Lehetséges megfürdetni, csak lehetõleg lovagi páncélzatban, lánckesztyûvel és tûzoltó sisakkal felszerelten kell hozzálátni, két olyan embernek, akik képesek kézben tartani egy ide-oda vonagló, kígyót meghazudtoló tekeredésekre képes, gyilkolásra kész, 20 borotvaéles körömmel felszerelt, fújtató macskát. De komolyra fordítva a szót, ha nem nagyon bírja a fürdetést, akkor inkább ne erõltessétek. Az is elegendõ lehet, ha vizes törlõvel áttörölgetitek a bundáját.

Hogyan lehet megtanítani a kutyát, hogy ne bántsa a macskát?

Legjobb válasz: Meg lehet rá tanítani dícsérettel és tiltással. Ha a közelben van a macska, adj a kutyádnak feladatot, hogy ne a macska kösse le a figyelmét. Ezt pedig bõven jutalmazod. Ha pedig olyan a szituáció, mikor kergetné a macskát, azt kõkeményen bünteted. Ennyi az egész. Az én kutyámnak egy hét kellett ehhez, úgyhogy nem lehetetlen.

Meg lehet rá tanítani dícsérettel és tiltással. Ha a közelben van a macska, adj a kutyádnak feladatot, hogy ne a macska kösse le a figyelmét. Ezt pedig bõven jutalmazod. Ha pedig olyan a szituáció, mikor kergetné a macskát, azt kõkeményen bünteted. Ennyi az egész. Az én kutyámnak egy hét kellett ehhez, úgyhogy nem lehetetlen.
Részleteznéd a helyzeted? Ki volt elõbb, a kutya vagy a macska? Mennyi idõs a kutyád? Konkrétan mit jelent a bántás?
Kedves kérdés írója! két diplomámra le merném fogadni, hogy egyáltalán nem közöltél semmi olyat amivel bármit is tudtunk volna kezdeni. Csak, hogy kiélezzem egy picit a viszont, nem írtál semmi konkrétat, a többség meg úgy egyszerûen, amivel tisztában van, arról írt! te pedig minket le hümmögtél!!! Most itt a legvégén közölsz mindent, amit a legelején kellett volna! Arcátlanság. Neved sehol, és privátként hiszel abban, hogy így bármit megoldasz, pár véleményezõ lehúzásával. Beteg vagy te is és az egód is. Buta kiscica.
Igy van, a kutya génjében van, hogy a macskát nem komálja..., persze tisztelet a kivételnek, mert van ahol a legjobb pajtások, de nem jellemzõ.
Ne a macska menjen a tejfölért...inkább, küld a kutyát. XD
Ez minden kutyával együtt születik. Nem lehet róla leszoktatni mert egyszerûen a génjeiben van. Amugy meg sztem köztudott hogy a kutya mindig bántja a macskát
Az én kutyám nagyon szépen összabarátkozott a cicával! Egy módja van! Mikor a kutya kicsi odarakod elé a cicát és ha bántan akarja odasózol egy kicsit!
Kutya és macskafüggõ. Van három kutyám és három macskám. Az egyik macskát utálják valamiért, a másik kettõ a hátukon is aludhat. Az egyik macskát már 8 hónaposan fogadtuk be, sok idõbe telt mire õ is megszokta a kutyákat, de most már a legnagyobb cimborák. Ha határozott vagy és következetes akkor meg lehet oldani, fokozatosan.
A kérdező hozzászólása: Elõször is köszönöm annak a pár embernek, akik vették a fáradtságot és a kérdésre válaszoltak. .. A kerdezonek: A kutya már régóta egy adott helyen él és most akarunk odavinni két kisebb cicát. Annyira már nem kicsik. A kutya egy tacskó, de már vagy 3 éves és régen is éltek vele macskák. Most viszont zavarja õket. Nagyjából ennyi. És az én véleményem, hogy nincs lehetetlen, csak tehetetlen... Az idióták meg kerüljenek és egyébként sem a kérdésemre válaszoltak.
Szerinted miért ne dobjanak a gázolajba égõ gyufát? hát ezért.
54% uramisten!!! ezek szerint aki értelmeset válaszolt az idióta aki meg hülyeséget írt annak több az esze szánalmas...

Hogy lehet egy kutyát és egy macskát összeszoktatni?

Van egy 6hónapos Yorkshir terrierem és most kaptam melé egy 4hónapos cicát. Ha a macska meglátja a kutyát akor fuj, morog.Viszont a kutya nem is figyel a macskára!

Legjobb válasz: Nem éppen válasz a kérdésre, nekem is inkább kérdésem lenne. De talán , ha megbeszéljük a tapasztalatainkat, lehet hogy megyünk valamire az összeszoktatásban. Azt szeretném kérdezni, sikerült-e már összeszoktatni a kutyust és a macsekot. Nekem ugyanis, most aktuális ez a kérdés, ráadásul nem is fiatal állatokról van szó. Két hete van egy lakásban a kutyus és a macsek, de még nem barátkoztak össze. A kutyust nem érdekli a macsek, illetve nem bántja, a cica visszont nagyon fél, elbújt a lakás legtávolabbi szobájába és csak ott hajlandó lenni, illetve onnan lesegeti a kutyust. kÖSZÖNETTEL: ALICE

Nem éppen válasz a kérdésre, nekem is inkább kérdésem lenne. De talán , ha megbeszéljük a tapasztalatainkat, lehet hogy megyünk valamire az összeszoktatásban. Azt szeretném kérdezni, sikerült-e már összeszoktatni a kutyust és a macsekot. Nekem ugyanis, most aktuális ez a kérdés, ráadásul nem is fiatal állatokról van szó. Két hete van egy lakásban a kutyus és a macsek, de még nem barátkoztak össze. A kutyust nem érdekli a macsek, illetve nem bántja, a cica visszont nagyon fél, elbújt a lakás legtávolabbi szobájába és csak ott hajlandó lenni, illetve onnan lesegeti a kutyust. kÖSZÖNETTEL: ALICE
Ha a kutya nem kergeti a macskát, akkor nincs gond. Ha bántani akarná, akkor már nem élne a macsek. Összeszoktatni? Hm... Nem igazán értem ebben a vonatkozásban. Azt akarjátok, hogy egymáson fekve aludjanak, vagy mi? A macska idõvel meg fogja szokni a kutyát, nem fog fújni rá, de ha már ennyi idõsen fúj, akkor késõbb is nagy ívben el fogja kerülni. Ha lakásban vannak, akkor a zárt hely miatt elõfordulhat, hogy még össze is ölelkeznek, annyira megszokják egymást, egyébként nem valószínû. Kicsi koruktól kellene az ilyet elkezdeni.

Hogyan lehet sünit etetni a kertedben, anélkül, hogy a macska szokna oda?

A süni macska kaját eszik,de az meg vonza a macskákat...Minden éjjel eltünik a kaja,de nem tudom ,hogy a macska vagy a süne eszi-e meg...Egyébként egy bokor alá rakom ki...

Legjobb válasz: Ez egyszerû:olyan helyre kell tenni a kaját ahol macska nem éri csak a sündisznó.Ha napközben látod,hogy macska közeledik a kaja felé akkor tarts magadnál egy ablaktisztítónak az üvegében vizet,és ha odamegy a macska egyszerûen spricceld le.ha még ott van akkor zajong egy kicsit,mivel közismert tény az,hogy a macskák félnek a zajoktól.Zajongás alatt azt értem,hogy próbálj meg úgy ugatni,mint egy igaz kutya.

Ez egyszerû:olyan helyre kell tenni a kaját ahol macska nem éri csak a sündisznó.Ha napközben látod, hogy macska közeledik a kaja felé akkor tarts magadnál egy ablaktisztítónak az üvegében vizet, és ha odamegy a macska egyszerûen spricceld le.ha még ott van akkor zajong egy kicsit, mivel közismert tény az, hogy a macskák félnek a zajoktól.Zajongás alatt azt értem, hogy próbálj meg úgy ugatni, mint egy igaz kutya.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod, majd kipóbálom.Egy tüskés bokor alá szoktam tenni, de soha nem tudom, hogy a süni vagy a macska eszi meg...
nagyon szívesen :)

Hogyan lehet babgulyásból macskát fejteni?

Az a helyzet, hogy tegnap nagyanyáméktól kaptunk karácsonyra egy díszbabgulyást és a csomagolásra az van írva, hogy meglepetés macskával..Hogyan tudom kifejteni belőlle a macskát?

Legjobb válasz: Formázol egy macskaformát, megtöltöd a babgulyással, beteszed a fagyóba, amikor megfagyott, kiveszed a formából a megfagyott macska alakú babgulyást, és oda kell vele állni a tükör elé, majd 3X meg kell vele fordulni a tükör elõtt, éjfélkor, és 3X visszafelé kell mondani azt, hogy "babgulyásból macska", vagyis ez visszafelé "akscam lóbsáylugbab" és akkor a babgulyásból macska lesz. Fejteni sajnos lehetetlen. Ez az egyetlen mód!

Formázol egy macskaformát, megtöltöd a babgulyással, beteszed a fagyóba, amikor megfagyott, kiveszed a formából a megfagyott macska alakú babgulyást, és oda kell vele állni a tükör elé, majd 3X meg kell vele fordulni a tükör elõtt, éjfélkor, és 3X visszafelé kell mondani azt, hogy "babgulyásból macska", vagyis ez visszafelé "akscam lóbsáylugbab" és akkor a babgulyásból macska lesz. Fejteni sajnos lehetetlen. Ez az egyetlen mód!
A kérdező hozzászólása: köszi szépen de nincs tükröm..akkor most hogyan? esetleg ha egy fényes kanalat tartok magam elé? abba is látom magam..ja és az idönek milyennek kell lennie? nembaj ha süt közbe a hó?
A kanál is megteszi, de akkor ilyen lapos tálaló kanál, vagy a googleba keresel egy online tükröt, az is jó. Ha süt a hó akkor az nem jó, nem fog mûködni. Máskülönben mindegy, csak ne süssön a hó. pl. világít az esõ, vagy hullik a nap, de a leghatásosabb, amikor fõz az esõ. Naha akkor csinálod, egybõl 2 macskád lesz.
A kérdező hozzászólása: fõzõ esõbe megváltozik a föld gravitációs mezõje szóval ugy elég nehéz lenne :O viszont nagyon kéne az a két macska..esetleg nincs meg véletlenül superman telefonszáma? mert azt olvastam a videkilanyok.hu-n hogy õ nagyon jól fõz..szoval neki lehet hogy sikerülne akár még 3 macskát is csinálnia nekem
De, supermen telefonszáma: 344498FGL50029ZX23VC990673 Épp tegnap kaptam meg tõle személyesen, mert nagyon elfoglalt, ezért is válaszoltam csak ma. Majd írd meg ha sikerült.
A kérdező hozzászólása: köszi.! felhivtam 10 perc alatt ide is ért és megcsinálta nekem..most gazdagabb lettem 3 babgulyásos macskával..de azt nem irták hogy ilyen gyorsan szaporodnak :O már született 2 uj..de nekem csak 3 kell..a kicsik nagyon cukik..valakinek? 2K-ért elvihetö.. vagy cserélem egy Toyota Supra-ra
10 perc alatt?! Nekem meg 10 nap volt... Na mindegy, én örökbe fogadom a másik 2-t. :)
A kérdező hozzászólása: akkor hivd a tele 5 taxit ök szállitanak :) az egyik tejbegriz szinü a másik meg kakaoscsiga izü

Hogy lehet kutyát és macskát összeszoktatni?

Legjobb válasz: Ne aggódj akkor, a kiskutyát egyszer lepofozza a macska, és rend lesz :) Azt szokták még csinálni, hogy bedörzsölik mindkét állatot egymás szagával. Eleinte csak felügyelettel engedd õket össze, mert a macska kikaphatja a kiskutya szemét, úgyhogy a ti esetetkben a macskát kellene letilteni a kutya zaklatásáról. Két hét alatt megszokják egymás szagát és jelenlétét, és nem lesz semmi gond. De ha nem vagy otthon, zárd õket külön még egy darabig.

Ne aggódj akkor, a kiskutyát egyszer lepofozza a macska, és rend lesz :) Azt szokták még csinálni, hogy bedörzsölik mindkét állatot egymás szagával. Eleinte csak felügyelettel engedd õket össze, mert a macska kikaphatja a kiskutya szemét, úgyhogy a ti esetetkben a macskát kellene letilteni a kutya zaklatásáról. Két hét alatt megszokják egymás szagát és jelenlétét, és nem lesz semmi gond. De ha nem vagy otthon, zárd õket külön még egy darabig.
Mutasd be õket egymásnak, beszélgess el kicsit velük hogy ne csinálják az ösztön-fesztivált. Mondd meg Jacobnak hogy Cirmit csak az esetben egye meg ha õ provokálja.
Melyik mennyi idõs? Nem mindegy. Ha legalább az egyik kölyök, az nagyban megkönnyíti a helyzetet, két felnõttet nagyon nehéz. Ha adsz kicsit több infót a két állatról, szívesen segítek.
A kérdező hozzászólása: A kutyus hét hetes és a macska 2 éves.A kutyának tetszik a macska :) a macskának már kevésbé.:(
Akkor könnyû dolgod van, fordítva nehezebb. Vigyázz, hogy ne vaduljon a kicsi, a cica meg fogja szokni, hogy ott rohangál és nem bántja. Most még azért fúj rá, mert a kölyökkutya igen hebrencs. Ha nagyobb lesz, nem fogja bántani a cica.
A kérdező hozzászólása: Köszi.:) Nagy segítség volt.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi, minden ötletnek örülök.:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!