Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet módon (1054 db)

letöltötted már?
A kérdező hozzászólása: letudtam tölteni de nem tudtam berakni a játékba
Keress rá : GTA SA Cleo 3
reade-t bemásolnád? Ha cleo-s, akk pedig: https://www.youtube.com/watch?v=jTjuomp8RwA
readme?

Minecraftba hogy lehet mod-ot be rakni?

pl:paintball mod.

Legjobb válasz: Start menü-appdata-Roaming-.minecraft-bin. Itt társítod a minecraft.jar-t WinRar-al, és megnyitod. Ez kezeli a mod-okat. De arra figyelj, hogy ha raksz bele egy mod-ot, akkor a META-INF-et töröld. Ha elcseszel valamit, akkor elindítod a Minecraft Updater-t, kipipálod a Force update-et, és Enter.

Start menü-appdata-Roaming-.minecraft-bin. Itt társítod a minecraft.jar-t WinRar-al, és megnyitod. Ez kezeli a mod-okat. De arra figyelj, hogy ha raksz bele egy mod-ot, akkor a META-INF-et töröld. Ha elcseszel valamit, akkor elindítod a Minecraft Updater-t, kipipálod a Force update-et, és Enter.

Hogy lehet mod-ot készíteni a Call of Duty Modern Warfare 2-höz?

valaki írja le pls fontos

Legjobb válasz: de lehet mert törtön csomó mod van és a haverom is csinált csak nem mondja meg h hogyan csinálta

A kérdező hozzászólása: de lehet mert törtön csomó mod van és a haverom is csinált csak nem mondja meg h hogyan csinálta
Sehogy, mert nem moddolható a játék, hála az IWNetnek.
Hmm... igaz, valahogy, még is játszottam pár modos játékot IWNeten keresztül..volt zombies, meg végtelen játékmód... De én sem tudom, hogy készítették:/


The Elder Scrolls V: Skyrim-ben hogy lehet módokat letölteni és telepíteni?

Legjobb válasz: [link] itt telepísd az NMM-t (jobb felsõ sarok) és azon keresztül letudsz tölteni modokat és könnyen fel telepítheted õket

[link] itt telepísd az NMM-t (jobb felsõ sarok) és azon keresztül letudsz tölteni modokat és könnyen fel telepítheted õket
A kérdező hozzászólása: kösz

Half-Life 2 re hogyan lehet MODokat telepíteni?

Az a helyzet,hogy letöltöttem a Half-Life 2-t és most letöltöttem hozzá a Jurassic Life MOD-ot,de nem tudom hogyan kell rárakni.Ha valaki el tudná magyarázni,esetleg videót tudna linkelni, hogy hogyan kell azt megköszönném.

Legjobb válasz: Van egy olyan mappa, hogy C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\sourcemods Vagy valmi hasonló. Oda egy külön könyvtárba rakd bele a Mod-ot. A Steam-en külön meg fog jelenni.

Van egy olyan mappa, hogy C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\sourcemods Vagy valmi hasonló. Oda egy külön könyvtárba rakd bele a Mod-ot. A Steam-en külön meg fog jelenni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Star Wars Battlefront II-re hogyan lehet modokat tenni?

Sajnos nem tudok modokat tenni rá, a segítségeteket szeretné kérni. Lécci részletesen írjátok le, köszönöm.

Legjobb válasz: Kicsomagolod a letöltött modot. A mappát(pl.: CO1) beleteszed a Battlefront 2 mappád GameData/AddOn almappájába. Ha nincs „AddOn” nevû mappád, készíts egyet!Ennyi! Jó játékot! :)

Kicsomagolod a letöltött modot. A mappát(pl.: CO1) beleteszed a Battlefront 2 mappád GameData/AddOn almappájába. Ha nincs „AddOn” nevû mappád, készíts egyet!Ennyi! Jó játékot! :)

Hogyan lehet módot rakni GTA San Andreas sa-mp-ba bele rakni autókat meg hogy belső nézet legyem?

császtok

Legjobb válasz: kell hozzá img tool leszedsz gtainsiderõl kocsit és ott van pls club.df azt kitõrlöd beteszed azt amit letõltöttél ugy h commands add oda beítod club.dff és ugyan azt megcsinálod a club.txd-vel fps modot nem tok mert nekem is ratyi van na de mind 1 ennyit kell csinálni

kell hozzá img tool leszedsz gtainsiderõl kocsit és ott van pls club.df azt kitõrlöd beteszed azt amit letõltöttél ugy h commands add oda beítod club.dff és ugyan azt megcsinálod a club.txd-vel fps modot nem tok mert nekem is ratyi van na de mind 1 ennyit kell csinálni
*pl

A GTA San Andreasban hogyan lehet módokat berakni?

Az öcsém játszik vele ,de kicsit unjuk már a régit...Szeretnék berakni valami újj módot.. Idáig csak kocsikat siker?lt beraknom az IMGTool segítségével..Próbáltam a karaktert is megváltoztatni ,de nem siker?lt...A tesóm a Pókember kinézetet akarja nagyon..Tudnátok segíteni ,hogy hogyan és mivel tudnám berakni a játékba???

Legjobb válasz: Szia töltsd le a GTA mód instellert és azzal elintézheted

Szia töltsd le a GTA mód instellert és azzal elintézheted
A kérdező hozzászólása: De a Mod insallerrel csak autókat lehet berakni, ....

GTA, San Andreas, PC-n, hogy lehet módokat betenni?

Járm?veket be tudok rakni,de módokat már nem. Hogy tudom berakni?

Legjobb válasz: Xd!!! a jármûvek is mod-ok! pontosan mit akarsz berakni?

Xd!!! a jármûvek is mod-ok! pontosan mit akarsz berakni?
A cleo mod az 1 külön kategória! Azt ne próbálgasd img tools-al, max [email protected] a játékot! na akkor cleo mod: töltsél le 1 sannybuilder v3 nevû programot, és telepísd fel! ha kész akk a san andreas mappájába lessz 1 cleo nevû mappa! na a letöltött .cs nevû fájlokat ide másold be!
A kérdező hozzászólása: ja és a CLEO módokat ugyan úgy kell betenni mint a jármûveket? (mert nekem úgy nem megy)
A kérdező hozzászólása: ok :D
Ha van még kérdésed akk írj!
A kérdező hozzászólása: Köszi!! :)
Na letöltöttem, és bár nem fogom kipróbálni, de azt tudom hogy kell berakni! ugyan úgy mint a kocsikat! az img tools-al megnyitod a gta3.img-t és kicserélgeted benne a fájlokat!
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok kíváncsi az okoskodásokdra!!!!!! Választ kértem!!!!!!
Most tényleg ilyen hülye vagy, vagy csak eljátszod? Már mondtam hogy a jármûvek is mod-ok! A NEM jármû mod-ok közül meg van több féle is! Pl. az orosz telet azt cleo mod-nak tippelem, de mindjárt megkeresem!
A kérdező hozzászólása: Az IMG TOOL-lal rakom be a jármûveket, de a módokat nem tudom vele!!!
Hányadik oldalon? telórol nincs kedvem az összest végignézni!
A kérdező hozzászólása: Kattints rá a San Andreas (1279)-re és keresd meg köztük a Módok-at!!! Ott van az orosz tél is.
B+! valami pontosabb linket tudnál adni?
A kérdező hozzászólása: Pl.:orosz tél.....a módok közül.
A kérdező hozzászólása: http://www.gtahungary.hu/letoltesek.php
A kérdező hozzászólása: Köszi, majd megpróbálom.

A Skyrimbe hogyan lehet modot rakni?

Legjobb válasz: Nexus Mod Manager ;)

Nexus Mod Manager ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!