Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet méh (218 db)

Április 17-én volt utoljára mensim.2 pozitív teszt után ma voltam orvosnál. Hüvelyi uh-t csinált, de nem látott semmit. Azt mondta, hogy lehet, méhen kívüli, ha nincs semmi gond 2 hét múlva vissza kell mennem. Miért 2 hét múlva?

Legjobb válasz: szia. en azt tanacsolnam menj el egy masik dokihoz is, es csinaljanak egy hasu uh-ot, kellene hogy latszodjon, mar nem csak petezsak hanem babuci is.

szia. en azt tanacsolnam menj el egy masik dokihoz is, es csinaljanak egy hasu uh-ot, kellene hogy latszodjon, mar nem csak petezsak hanem babuci is.
akkor olyan 7-8 hetes lehetsz?!Már kellene hogy látszódjon, sõt szívhangnak is kellene lennie, de a 12.hétig ugyis csak hüvelyi uh van.keress fel egy másik orvost is, és írd meg mi lett az eredmény.
Szia!Szerintem se hagyd annyiban, egy méhen kívüli terhesség nem játék, én is pont ma voltam dokinál, nekem az utolsó mensim ápr. 18.-án volt , nekem szerencsére 17mm-es petezsákot látott, benne a babókezdeménnyel!5-6 hetes terhesnek írta a papírom, kedves második bocsi de hogy lehetne 7-8 hetes terhes, számold vissza!Nem kötözködni akarok! Szorítok neked hogy csak késõbb fogant a baba és nem lesz semmi baj!
Azért 2 hét múlva, mert április 17 után 2 héttel volt a legnagyobb az esély, hogy teherbe eshettél, vagyis lehet, hogy még csak 4 hetes vagy, amikor még egy egyszerûbb Uh nem tud semmit kimutatni, de még lehet egy jobb gép se nagyon! Nyugi, biztos ott van a babóka, csak még nagyon kicsike!!! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek.Remélem tényleg csak vak lárma.

Hogy lehet MÉH telepet nyitni? És kb mennyibe lesz?

Volt egy a városba, és nagyon jól ment neki, csak bezárt. (túl sok rossz cucc volt, ami valószínű lopásból került be, ezért) Így engem érdekelne a dolog, elsősorba mert rengeteg régi dolgot viszek ki az emberek, én meg régiségmániás vagyok, meg az a kis plusz jövedelem se jönne rosszul. Mennyibe kerül egy évbe? Ha a könyvelőt nem számoljuk, mert nekünk családba van.

Hiába szeretnék felnyúlni, hogy a méhszájat elérjem, mint a nőgyógyász, nem tudok. szűk a járatom, vagy lehet, hogy születési rendellenesség, hogy nincs méhem?

olvastam valahol, hogy ilyen megtörténhet... ha nincs méhem, gyerekem se lehet?

Legjobb válasz: Ha mentsruálsz akkor van méhed! :) A méhszájat nem mindig lehet elérni. A ciklus vége felé lent van, de a ciklus elején magasan van. Amúgy igen, ha nincs méhed, nem lehet gyereked.....

Ha mentsruálsz akkor van méhed! :) A méhszájat nem mindig lehet elérni. A ciklus vége felé lent van, de a ciklus elején magasan van. Amúgy igen, ha nincs méhed, nem lehet gyereked.....
Ne félj csak azért, mert TE magadnak nem tudsz úgy felnyúlni.HA ennyire aggaszt a dolog fordulj nõgyógyászhoz.Õ meg tud állapítani bármilyíen rendellenességet!
Én sem értem el a méhszájamat, és csak most, hogy terhes lettem, az Uh.-n derült ki, hogy van egy kis rendellenssége a méhemnek, ezért nem érzem, de ez a babámat nem veszélyezteti, csak csoda, hogy teherbe tudtam esni.Úgyhogy ne félj, remélem olyan szerencsés vagy mint én.


Mehen kivuli terhesseget hogyan lehet megkulonboztetni normal terhessegtol? Es mi okozhatja?

Legjobb válasz: A terhesség megállapításakor végzett ultrahang vizsgálat egyik célja az is, hogy megnézzék, hogy a baba méhen belül fejlõdik-e. A méhen kívüli terhesség kialakulásának az az oka, hogy megtermékenyült pete valamiért ki kerül a hasüregbe, vagy elakad a petevezetékben és ott indul fejlõdésnek.

A terhesség megállapításakor végzett ultrahang vizsgálat egyik célja az is, hogy megnézzék, hogy a baba méhen belül fejlõdik-e. A méhen kívüli terhesség kialakulásának az az oka, hogy megtermékenyült pete valamiért ki kerül a hasüregbe, vagy elakad a petevezetékben és ott indul fejlõdésnek.

Szeretném, ha olyan válaszolna, akinek kicsi a méhe és ezért vetélt el. Hogyan lehet ezt orvosolni?

Ma voltam méhtükrözésen, és megállapították, hogy kicsi a méhem. Hormonnal kell kezelni, hogy kicsit 'felturbózzuk'. De hogyan? A részleteket még nem beszéltük meg. Lehet ezt egyáltalán kezelni?

Legjobb válasz: Nekem is azt mondta a doki anno hogy kicsi a méhem,de én kezelés nélkül teherbe este,kihordtam,megszültem.Bocs ha nem pont a kérdésedre válaszoltam,lehet hogy nem akkora baj,és nem kell sok kezelés ahoz h. minden ok legyen.

Nekem is azt mondta a doki anno hogy kicsi a méhem, de én kezelés nélkül teherbe este, kihordtam, megszültem.Bocs ha nem pont a kérdésedre válaszoltam, lehet hogy nem akkora baj, és nem kell sok kezelés ahoz h. minden ok legyen.

7 honapos babának, hogyan föztök? Olajon kell megpárolni a zöldséget, vagy a hust? Vagycsak akkor kell olaj, ha kész, estelg liszt mikor hogyan? Vöröshagyma mehet? és késöbb, milyen tejjel lehet süriteni, csak tápszerrel?

sajt,joghurt mikor?babajoghurt nagyon drága,és elég nagy étkü a fiam.valami másfajta joghurt mikortol?

Legjobb válasz: Lisztes sûrítést 1 éves korig inkább mellõzd, bár egyre több gyerekorvos mondja azt h fél éves kortól lehet, de én inkább minél késõbbre tolnám ezt az idõt. Joghurtot(natúr) 8 hónapos kortól adhatsz és rakhatsz neki bele gyümölcsöt, így biztos gyümölcsös joghurtot kap. Tejet majd csak másfél éves kor után kaphat az allergia megelõzése miatt. Vöröshagyma is mehet már 8 hós kortól de csak nagyon kevés.

Lisztes sûrítést 1 éves korig inkább mellõzd, bár egyre több gyerekorvos mondja azt h fél éves kortól lehet, de én inkább minél késõbbre tolnám ezt az idõt. Joghurtot(natúr) 8 hónapos kortól adhatsz és rakhatsz neki bele gyümölcsöt, így biztos gyümölcsös joghurtot kap. Tejet majd csak másfél éves kor után kaphat az allergia megelõzése miatt. Vöröshagyma is mehet már 8 hós kortól de csak nagyon kevés.
Nemsokára az én picikém is 7 hós lesz, de én semmit nem fûszerezek neki, nem használok olajat sem. Csak megpárolom vízben a zöldségeket, és utána összeturmixolom. Lisztet ne adj neki egy éves koráig! Azt nem írtad, hogy anyatejes-e, és, hogy mikortól kezdted hozzátáplálni, mert az is fontos.
Elõzõ vagyok. Süríteni krumplival lehet, vagy rizsliszttel. Mert abban nincs glutén.
A kérdező hozzászólása: 4 honapos kortol hozzátáplálok, gluténrol annyit, hogy a 6 honapostol valo tejpépbe, meg bébiételekben, babkekszekben is van, babakekszet már adtam neki hippeset

Lehet terhességre utaló jel ha fáj a köldököm, és ugy érzem hogy a méhem is lent van!?

Legjobb válasz: Lent van a méhed? Ezt hogy érted? Ha terhes lennél, inkább feljebb éreznéd... Bár passz minden nõ más... Amúgy bármi lehet.

Lent van a méhed? Ezt hogy érted? Ha terhes lennél, inkább feljebb éreznéd... Bár passz minden nõ más... Amúgy bármi lehet.
a méhed kábé 10 cm-re van a szeméremdomb felett és csak félidõsen tehát 20 hetesen fog a teteje a méhnek a köldök felé érni. Tehát az még nem fájhat emiatt. a méhem lent van kifejezést én sem értem szervi baj lehet az oka a fájdalomnak amirõl írsz amennyiben nem vagy várandós de a fájdalom akkor sem indokolt. Menj el orvoshoz!

Mit jelent, ha a méh keményedik? És hogy lehet azt érzékelni?

Legjobb válasz: A méh orgazmusnál keményedhet,de olyankor az ember nem erre figyel,észre sem veszi. Kemény lehet még terhesség alatt amikor méhösszehúzódások vannak,olyankor az egész hasfal megkeményedik,leginkább,és pár mp-ig tart jó esetben.Nem fáj,csak kicsit fura érzés.

A méh orgazmusnál keményedhet, de olyankor az ember nem erre figyel, észre sem veszi. Kemény lehet még terhesség alatt amikor méhösszehúzódások vannak, olyankor az egész hasfal megkeményedik, leginkább, és pár mp-ig tart jó esetben.Nem fáj, csak kicsit fura érzés.

A méheket hogyan lehet kiirtani? [bővebben lent]

A szomszédnak van vagy 10-15 kaptára, és ez engem és a családomat eléggé zavar, mivel jó párszor már megcsíptek minket, múltkor 1 éppen az akhilleuszomnál csípett meg és majd 1 hónapig olyan volt a lábam mint 1 elefánté, el?tte meg anyám kezét csípte meg az meg olyan volt mint 1 nagy zsíros pecsenye 5 debreceni kolbásszal neki is majd 1 hónapig... már korábban fel lettek jelentve mert 3x áttelepült hozzánk 1-1 kaptár méhe... nagy gombócba voltak 1 fa ágán, miattuk kellett kivágnunk a körtefánkat és a szilvafánkat is, aztán kivitték a tanyájukra vagy én nem tudom, és most van 1 kerti tavunk már 1 ideje egész nagy 10mx6m eres és valahogyan, nem tudom hogyan vagy szerzett engedélyt vagy illegálisan megint méhészkedik és az összes méhe a mi tavunkhoz jár inni, keresztül az egész udvaron, szóval nem nagyon legyet meglenni az udvaron nappal, max es?ben vagy este, de este meg ott vannak a szúnyogok. Elvinni valószín?leg nem lenne hajlandó mert a múltkor sem volt hajlandó még ki nem jött a feljelentés. Valamivel kilehet irtani azokat a méheket amik idejárnak inni? Akár be is vihetik a kaptárba a mérget hogy kihaljon az összes...

Legjobb válasz: Szerintem jelentsd fel még egyszer, jobbat nem tehetsz. Ha most megmérgezed a méheit (amúgy nem tudom ez hogyan kivitelezhetõ) akkor õ is feljelenhetne téged és abból csak a baj lenne. Beszéljetek vele inkább, mond meg neki, hogy ha nem tesz vmit akkor meglesz a következõ feljelentés is. Ha süket fülekre találtok akkor irány feljelentést tenni. Remélem sikerül megoldani a dolgot. Üdv.

Szerintem jelentsd fel még egyszer, jobbat nem tehetsz. Ha most megmérgezed a méheit (amúgy nem tudom ez hogyan kivitelezhetõ) akkor õ is feljelenhetne téged és abból csak a baj lenne. Beszéljetek vele inkább, mond meg neki, hogy ha nem tesz vmit akkor meglesz a következõ feljelentés is. Ha süket fülekre találtok akkor irány feljelentést tenni. Remélem sikerül megoldani a dolgot. Üdv.
A kérdező hozzászólása: De ha jól tudom akkor van engedélyben valami olyasmi hogy x méter távolságba kell tartani a kerítésrõl (eddig a hátsó kertben a kerítés mellett voltak a kaptárok szóval nem lehetett füvet nyírni sem mert megtámadtak aztán a feljelents után volt pár év szünet gondolom beijedt), meg víztõl v én nem tudom, szóval lehet h nem érne semmit a feljelentés elvinni meg nem fogja mert már próbáltuk megbeszélni vele...
Velem is hasonló a helyzet. X m? -nem számít mivel repül. 3 évig tûrtünk, most 1, 5 éve pereskedünk. A törvény védi õket, így csak birtokháborítási pert tudsz indítani. Az biztos, hogy méhészet mellett lehetetlen az élet. Miért nem értik meg ezt? Már ezzel álmodok. Most mi a helyzet veled, sikerült eltüntetni?

Van valakinek hátraforduló méhe? Valaki megtudná mondani, hogy lehet ezzel teherbeesni, mert kezd az idegeimre menni, hogy nem megy! Nagyon megköszönném a tippeket

Legjobb válasz: Hátrahajló nem? Talán egy kisit nehezebben jutnak el katonák a célhoz:-) esetleg egy gyertyaállás segíthet. Egyébként nagyon sokmindenkinek van hátrahajló méhe, szinte alig befolyásolja a teherbeesést:-)

Hátrahajló nem? Talán egy kisit nehezebben jutnak el katonák a célhoz:-) esetleg egy gyertyaállás segíthet. Egyébként nagyon sokmindenkinek van hátrahajló méhe, szinte alig befolyásolja a teherbeesést:-)
A kérdező hozzászólása: Nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek!!!!!! Azt hiszem éjjel nappal mögöttem lesz a párom, ezt még nem mondta senki, pedig, ha belegondolok logikus!!!Köszönöm
A hátulról-akcióról már én is hallottam, amúgy nekem is hátrahajló méhem van. Elsõ próbálkozásra összejött a baba. Sajnos utána nekem is elment, de a doki szerint nem a méhem miatt. Remélem, legközelebbi próbálkozáskor is könnyen fog menni, és meg is marad. Hátulról próbálkozhattok nyugodtan
Szia! Az, hogy hátrahajló méhed van, nem befolyásolja a termékenységet. Nekem S alakú (azaz elõre és hátrahajló is egy-egy szakaszon - ilyen csak egy-két nõnek van az országban!) és fél év után most úgy néz ki sikerült a baba. Persze itthon is vagyok egyfolytában. A hátrahajlásnak a medencébõl való kiemelkedésnél van esetleg hátránya, de ha elég erõs a méhfal, akkor semmi gond sem lesz. Légy türelmes, sajnos még mindig vannak dolgok, amiket nem mi, hanem a természet irányít. Csak szeressétek egymást és biztosan nemsokára jön a gólya is! k.
Szia! Nekem is az volt, de most már kiemelkedett a terhességtõl. Én nekem azt javasolták, hogy vagy párnázzam alá a csipõm, vagy hátulról menjen belém a párom, mert akkor hamarabb "célbaérnek". Nekünk így sikerült összehozni. 29 hetes kismami
Szia, Allitolag nekem is az van.:) Most 24 hetes vagyok, es majdnem elsore (2 honap utan)sikerult a baba, es meg sok ismerosomnek, akik szinten babasok. Remelem ez segitett, Sok sikert neked, (Amugy anno az en dokim azt mondta h. kb. 8 honap utan erdemes par vizsgalatot csinalni, ha nem megy, de nektek mar egyszer ossze is jott, szoval talan a dokit meg lehetne kerdezni, hogy akkor most mi a kov. lepes.)
tényleg próbáld ki a gyertyát. azért mondtam mert nekem is hátrahajló méhem van és rögtön teherbe estem így az elsõ hónapban! Vagy próbálhatod még: E-vitamin, barátcserje, üröm, PG 53mikroszkóp (bár többet szerint [email protected] se ér), aloe vera gél, valamelyik csak használ:-)
A kérdező hozzászólása: Ja és azt mondják mi nehezebben kerülünk ilyen helyzetbe, ugyhogy ennek most kicst örülök, hogy azt mondod nem befolyásol!
Szia! Nekem is hátrahajló méhem van, és az UH-n mondta a doktornõ, hogy csoda, hogy teherbe estem... Minden esetre nekem elsõre összejött, hogy nem védekeztünk (elõtte számoltam). Szorítok, hogy sikerüljön! 28 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Igazábol már egyszer sikerült teherbeesnem, de sajnos elment. 1 éve próbálkozunk és ennyit tudtunk felmutatni, nagyon elkeseredtem mert ma 3 nap késés után itt a nemvárt. Kezdtünk reménykedni, de sajna semmi. A gyertya is ki van lõve. Van aki azt mondja:-hasra, van aki azt, hoy oldalra van aki hogy polcoljam magam és semi...... de azért köszi
Szia! Lám, milyen sokan vagyunk hátrahajló "méhesek"! Nyugi, nekem is elsõre összejött, bár érdekes, de nekem üres volt a petezsákom, így meg kellett szakítani. Tényleg az a legjobb, ha a párod van hátul, sõt ha ügyesek vagytok és õ élvez el elõbb, te csak utánna, vagy egyszerre, az orgazmus keltette szívóhatás miatt a kiskatonák "felszállnak". Utánna a popsid alá jöhet a párna és kb. 30 perc pihi. Sok sikert és nyugi!!!
A kérdező hozzászólása: Neked is nagyon köszönöm a tanácsot! Azt hiszem ebben a hónapban csak így fogunk. nagyon szeretnék kis manót, és kicsit elkeseredtem, de a tanácsaitok kicsit feldobtak! Köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!