Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet listára (162 db)

A YouTube-on hogyan lehet a kedvenc zenéimet lejátszási listába tenni?

http://www.youtube.com/watch?v=aYwTZOKnRPw&list=PL8C26B8FAEB.. Neki sorban vannak a kedvenc zenéi, és folyamatosan mennek egymás után.

Legjobb válasz: Regisztrálni kell hozzá! Rámész egy kiválasztott videóba. Hozzáadás - Add meg az új lejátszási lista nevét dobozban csinálsz egy új lejátszási listát. Az elsõ videót ahol csináltad a lejátszási listát az auto. bekarja. Beraksz még pár videót. Kinyitod a neved meletti nyilat - Videókezelõ - Lejátszási listáim - Összes lejátszása itt kinyílik az összes egymás után :)

Regisztrálni kell hozzá! Rámész egy kiválasztott videóba. Hozzáadás - Add meg az új lejátszási lista nevét dobozban csinálsz egy új lejátszási listát. Az elsõ videót ahol csináltad a lejátszási listát az auto. bekarja. Beraksz még pár videót. Kinyitod a neved meletti nyilat - Videókezelõ - Lejátszási listáim - Összes lejátszása itt kinyílik az összes egymás után :)
A kérdező hozzászólása: Köszi
Nincs mit

Hogy Lehet a youtubon a kedvenc számaimat egy lejátszási listába tenni? Hogy lejátsza õket egymás után?

Legjobb válasz: Bal oldalon klikkelj, a Lejátszási listára. Bal felül klikk az "Új lejátszási listára" ! Adj címet a listának ! Létrehozás ! Add hozzá a videókat URL alapján ! A végén jobb felül katt a "Kész"-re !

Bal oldalon klikkelj, a Lejátszási listára. Bal felül klikk az "Új lejátszási listára" ! Adj címet a listának ! Létrehozás ! Add hozzá a videókat URL alapján ! A végén jobb felül katt a "Kész"-re !
Vagy "B" módszer: Ha látsz egy videót, amit listába akarsz tenni, a videó alatt kattints a Hozzáadás gombra, ott ki tudod választani, melyik listához adja hozzá, és azt hiszem újat is létre tudsz ott hozni. A lista szerkesztését (pl. sorrend változtatása) az #1 által helyen tudod elvégezni. :)
A kérdező hozzászólása: Jaj de jò! Köszi a gyors választ!meg is pròbálom!
A Videókezelõben keresd a Lejátszási listát !

Az osztályban minden gyerek avval szekál, hogy fenn vagyok vmilyen listán. Csak célozgatnak, hogy milyen lista lehet, de sztem ez vmilyen zsidó lista. Nem vagyok zsidó, de ez felháborító. Mit tehetnék ellene?

17/F

Legjobb válasz: nem kell kombinálni, hogy milyen lista, mert úgysem létezik. csak szekálni akarnak, hogy idegesítsenek. ha nem veszel róla tudomást, idõvel úgyis abbahagyják.

nem kell kombinálni, hogy milyen lista, mert úgysem létezik. csak szekálni akarnak, hogy idegesítsenek. ha nem veszel róla tudomást, idõvel úgyis abbahagyják.
Keress egy erõs havert vagy tesót. Egyet falhoz kell kenni, és megkérdezni. Drága barátom te milyen listáról beszélsz? Akkor elmondja és tudni fogod. Ha a beszélgetés közben valamilyen problémája támadna, mindig ott lesz az ütõkártya a kezedben.
Szerintem meg napiszar lista.
A feketelistán vagy rajta. Jövõ héten fel fognak áldozni!

Hogyan lehet lejátszási listát létrehozni Lumia 620-on?

A héten vettem a telefont és nem vagyok tök hülye hozzá mert minden megy csak ez az egy nem, sehogy sem jövök rá XDD

Legjobb válasz: A telefonon sehogy. Le kell húzni a számítógépre a Zune nevû programot, és azon megcsinálni a listát. Aztán csatlakoztatod a telót a géphez és amikor megjelenik a zune-ban lent a telefonos ikon, akkor egyszerûen fogod a lejátszási listát és áthúzod az ikonra. Vagy rákattintaasz a listára jobb bilentyûvel és kiválasztod h "sync with phone". Remélem, segítettem :D

A telefonon sehogy. Le kell húzni a számítógépre a Zune nevû programot, és azon megcsinálni a listát. Aztán csatlakoztatod a telót a géphez és amikor megjelenik a zune-ban lent a telefonos ikon, akkor egyszerûen fogod a lejátszási listát és áthúzod az ikonra. Vagy rákattintaasz a listára jobb bilentyûvel és kiválasztod h "sync with phone". Remélem, segítettem :D
Az a baj, hogy a 620 WP8-as telefon.Azon már ki lett kukázva a Zune.Fel sem ismeri.Talán ezt lesd meg. http://www.windowsphone.com/hu-hu/how-to/wp8/windows-phone-a..
Ja, akk sorry... Nekem Lumia 610-m van, az meg wp 7.8
Más a 610 és a 620 Nekem 620 van és egyáltalán nincs szükség Zune-ra
A kérdező hozzászólása: Esküszöm gyerekek annyira nem tudtam aludni hogy tegnap hajnali 3 kor rájöttem hogyan kell a telefonon elkészíteni :D
Nekem ez az email cím jött be segítség képpen: http://www.windowsphone.com/hu-HU/how-to/wp8/music/create-a-..

Hogy lehet facebookon egy, a facebook által generált automatikus listát átrakni "Restrictedbe"?

Az a helyzet, hogy már ezernél is több ismerősöm van, és mivel nem szeretnék törölni senkit sem, mondjuk harmadukat beletenném a "restricted" mappába/listába (magyarul nem tudom, minek nevezték el, az az a lista, akik ismerőseid, de akármilyen tartalmat töltesz fel, csak a publikusokat látják tőled) Hogyan lehet oda gyorsan embereket pakolni? Mert egyenként profilokat megnyitni, kattintgatni..., hát elég időigényes folyamat lenne...

Legjobb válasz: Normál nézetben a bal oldalon válaszd az Ismerõsök Összes-t. Ekkor kiírja az addig létrehozott és a gyárilag beállított listákat. Válaszd a Korlátozottat, és ott a szerkesztést. Itt felsorolja az összes ismerõsödet abc sorrendben, egyszer rá kell kattintani a képére és kész. Végigmész a listán, akire akarsz kattintasz, akire nem, arra nem. Aztán mentés. Ugyanígy adhatsz közeli ismerõsöket a Barátok listához, õk azok, akik sárga csillaggal vannak jelölve és te akarsz többet látni róluk.

Normál nézetben a bal oldalon válaszd az Ismerõsök Összes-t. Ekkor kiírja az addig létrehozott és a gyárilag beállított listákat. Válaszd a Korlátozottat, és ott a szerkesztést. Itt felsorolja az összes ismerõsödet abc sorrendben, egyszer rá kell kattintani a képére és kész. Végigmész a listán, akire akarsz kattintasz, akire nem, arra nem. Aztán mentés. Ugyanígy adhatsz közeli ismerõsöket a Barátok listához, õk azok, akik sárga csillaggal vannak jelölve és te akarsz többet látni róluk.
A kérdező hozzászólása: Nem írtam, de olvastalak, és köszönöm! Szavazok egy (Y)-t ;)

Hogyan lehet youtube-on lejátszási listát törölni?

Már túl sok lejátszási listát hoztam létre és a nagyja már nem is kell, hogyan tudom ezeket letörölni?

Legjobb válasz: Videokezelõ - Lejátszási listák ( https://www.youtube.com/view_all_playlists ) A törölni kívánt lista melletti Szerkesztés gombra kattintasz, majd jobb oldalt lent a Lejátszási lista törlése gombra, majd Igen, törlés gomb.

Videokezelõ - Lejátszási listák ( https://www.youtube.com/view_all_playlists ) A törölni kívánt lista melletti Szerkesztés gombra kattintasz, majd jobb oldalt lent a Lejátszási lista törlése gombra, majd Igen, törlés gomb.

Gmail fiókomat összekapcsoltam a Youtube-al, de később töröltem a Google+ fiókom. Viszont nem tudok se lejátszási listákat létrehozni se azokhoz zenéket hozzá adni. Hogyan lehet újra zenéket lejátszási listához hozzá adni Google+ nélkül?

A youtube azt irja ki "Törölted a YouTube-csatornáddal társított Google+-profilt. Itt újra engedélyezheted a Google+-t ehhez a fiókhoz. " Én nem szeretnék Google+ szolgáltatást sem fiókot, sima mezei Gmail profilomhoz szeretnék Youtube accot, hogy tudjak lejátszási listát csinálni és zenéket azokba rendezni. Hogyan tudom ezt ujra elérni Google+ nélkül?

Legjobb válasz: Google+ -t töröltem és ebbõl lett a kalamajka, mert a picassa is teljesen meggajdult azt már rendbe raktam. Viszont a youtube-on nem tudok lejátszási listát csinálni mert azt mondja nincsen google plus-om. De van egy másik Google fiókom ott nincsen, sõt sose volt Google plus-om és ott meg mûködik rendesen a lejátszási lista... Szóval nem igazán értem.

A kérdező hozzászólása: Google+ -t töröltem és ebbõl lett a kalamajka, mert a picassa is teljesen meggajdult azt már rendbe raktam. Viszont a youtube-on nem tudok lejátszási listát csinálni mert azt mondja nincsen google plus-om. De van egy másik Google fiókom ott nincsen, sõt sose volt Google plus-om és ott meg mûködik rendesen a lejátszási lista... Szóval nem igazán értem.
A kérdező hozzászólása: No a megoldást végül a Google fórumán kaptam meg de leírom hátha valaki belefut ebbe a történetbe: "What you will need to do is to re-enable Google+ on it and then go to http://www.youtube.com's YouTube Settings / Overview / Advanced and there give your YouTube a completely "normal" YouTube username. Then, once it uses data which DOESN'T come from the Google+ (you can tell- it usually gives you a first and last name and in the URL up top it will be something like www[.]youtube[.]com/channel/RANDOMCHARACTERSBLAHBLAH) and is something like www[.]youtube[.]com/user/properusername, THEN you can deactivate the Google+ and not use it for that Google account/YouTube channel." Igy mostmár ujra mûködik, Google plus nélkül is :)
Nincs külön Gmail fiók, Youtube fiók, G+ fiók. Van egy közös Google Account, amivel az összes Google által kínált szolgáltatást eléred, akár a Plus-t, akár a Mail-t, akár a Youtube-ot (mivel a Google tulajdona). Elõször megpróbálnám a kapcsolódást létrehozni, majd hogy ha nincs szükséged a G+-profilra, akkor azt törlöd: https://www.google.com/settings/general?hl=hu (de csak a G+-hozzáférést, nem a teljes fiókot, mert akkor minden ugrik)

Hogy lehet youtube-on titkosítani egy listát ha már véletlen publikusnak hoztam létre?

Legjobb válasz: menj a csatornádra ott hogy ott menj a " lejátszási listák " -ra ott menj az adott listára és utána bejön az egyik videó a listáról. rámész hogy " hozzáadás " ott rámész annak az adott videónak a címére és ott van a cím mellett hogy nyilvános. menj rá és akkor ott lesz hogy privát. menj a privátra és már kész is :)

menj a csatornádra ott hogy ott menj a " lejátszási listák " -ra ott menj az adott listára és utána bejön az egyik videó a listáról. rámész hogy " hozzáadás " ott rámész annak az adott videónak a címére és ott van a cím mellett hogy nyilvános. menj rá és akkor ott lesz hogy privát. menj a privátra és már kész is :)

Youtubeon, hogy lehet egy listát csinálni amiről sorban mennek a zenék?

Nem szeretném mindig beírni a számokat jobb lenne ha egymás után mennének megszakítás nélkül

Legjobb válasz: Ha megnyitsz egy videót, a like/dislike gomb "sorában" van egy olyan rész/gomb, hogy Hozzáadás. Azt nyomd meg, ott tudod lejátszási listákhoz dobni a videókat. Alapból van kettõ, a Kedvenc videók és a Megnézendõ videók listája, de tudsz újat is csinálni, ezt már látod majd azon az oldalon. Utána megkeresed a listád, elindítod az elsõ videót (vagy amelyiket akarod) és végigmegy rajta abban a sorrendben, ahogy beállítottad.

Ha megnyitsz egy videót, a like/dislike gomb "sorában" van egy olyan rész/gomb, hogy Hozzáadás. Azt nyomd meg, ott tudod lejátszási listákhoz dobni a videókat. Alapból van kettõ, a Kedvenc videók és a Megnézendõ videók listája, de tudsz újat is csinálni, ezt már látod majd azon az oldalon. Utána megkeresed a listád, elindítod az elsõ videót (vagy amelyiket akarod) és végigmegy rajta abban a sorrendben, ahogy beállítottad.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)

Hogyan lehet BAR listára kerülni?

Legjobb válasz: Természetes személy akkor kerülhet fel a listára, ha a hitelszerzõdésében vállalt kötelezettségének oly módon nem tesz eleget, hogy a lejárt és meg nem fizetett tartozásának összege meghaladja a késedelembe esés idõpontjában érvényes legkisebb összegû havi minimálbért és ezen minimálbérösszeget meghaladó késedelem folyamatosan, több mint kilencven napon keresztül fennáll. Amennyiben a hiteligénylés, szerzõdési folyamat során az ügyfél valótlan adatot közöl, hamis vagy hamisított okiratot használ, fizetési késedelem nélkül is felkerülhet a listára. A KHR a természetes személyekre vonatkozó azonosító adatokat az adós tartozásának megszûnését követõen legfeljebb öt évig kezelheti azzal, hogy az adós a róla nyilvántartott adatokba való betekintési jogát a vele szerzõdõ bank közvetítésével gyakorolhatja. Ha az adós igényt tart erre az információra, akkor a banknak kötelessége megadni a felvilágosítást.

Természetes személy akkor kerülhet fel a listára, ha a hitelszerzõdésében vállalt kötelezettségének oly módon nem tesz eleget, hogy a lejárt és meg nem fizetett tartozásának összege meghaladja a késedelembe esés idõpontjában érvényes legkisebb összegû havi minimálbért és ezen minimálbérösszeget meghaladó késedelem folyamatosan, több mint kilencven napon keresztül fennáll. Amennyiben a hiteligénylés, szerzõdési folyamat során az ügyfél valótlan adatot közöl, hamis vagy hamisított okiratot használ, fizetési késedelem nélkül is felkerülhet a listára. A KHR a természetes személyekre vonatkozó azonosító adatokat az adós tartozásának megszûnését követõen legfeljebb öt évig kezelheti azzal, hogy az adós a róla nyilvántartott adatokba való betekintési jogát a vele szerzõdõ bank közvetítésével gyakorolhatja. Ha az adós igényt tart erre az információra, akkor a banknak kötelessége megadni a felvilágosítást.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!