Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet lezárt (27 db)

Hogy lehet Youtuben zenét hallgatni lezárt telefonnal?

Múltkor amikor megvettem a Gio-mat sikerült valahogy.. beraktam 1 zenét, lezártam a telefont és szólt, ugyanúgy tudtam közbe facebookozni meg bármit, most nem megy, leáll a zene.. valami beállítás lehet? Tuti hogy lehet mert valahogy sikerült.. o.O

Legjobb válasz: Nem válasz, de ha lezárod a telefont, hogy tudsz Facebookozni és bármit?

Nem válasz, de ha lezárod a telefont, hogy tudsz Facebookozni és bármit?
A kérdező hozzászólása: nem lezárt telóval facezni.. hanem lezárt állapotba is szólt a zene youtuben meg fb közbe is, magyarul bármit tudtam csinálni közbe
Nem lehet a Youtube alkalmazást a háttérbe téve használni
A kérdező hozzászólása: Lehet, ez 100% mert úgy használtam, de azóta sehogy sem jön össze, miért kérdezném ha nem lenne igaz? :D
Milyen Android van rajta?Volt frissítve azóta?
A kérdező hozzászólása: 2.3, és nem. csak a gyári beállítások lettek visszaállítva (de mielõtt használtam azelõtt is vissza lett tehát ez miatt nem lehet)

CD írás. Ha 1 lemezen sok hely marad üresen, hogyan lehet megoldani, hogy később tudjak még rá írni. Nekem mindig lezárja. Vagy csak így lehet?

Legjobb válasz: Nem csak így lehet, de akkor már az elején a többmenetes írást kéne választani, különben többet nem írható a lemez...

Nem csak így lehet, de akkor már az elején a többmenetes írást kéne választani, különben többet nem írható a lemez...
A kérdező hozzászólása: Ok. Köszi. Közben utána néztem. Elkapkodtam a kérdezést. :-(


Hogyan lehet egy lezárt borítékot úgy felnyitni és visszazárni, hogy ne látszódjon, hogy már fel volt bontva?

Legjobb válasz: esetleg úgy h.felgõzölöd,akkor könnyen fel lehet nyitni,majd visszazárod..

esetleg úgy h.felgõzölöd, akkor könnyen fel lehet nyitni, majd visszazárod..
A gõzölés csak a régi enyv alapú ragasztós borítékoknál mûködött. A mai mûanyag alapú ragasztósaknak már nem árt a gõz. Esetleg pengével vagy szikével szét lehet választani a ragasztós felületet, és utána vissza is lehet zárni ha a papír nem sérül. De! A BECSÜLET ENNÉL TÖBBET ÉR ahogy a Piramis együttes megénekelte.
Ne nézegesd más leveleit! Rettentõen undorító dolog :P
Sehogy! És azon kívül, hogy a világon a legnagyobb parasztság, ráadásul a törvény is tiltja, ez nem csak egy kis csíny, hanem ezért fel is jelenthetnek.
Szia. Felbontod a borítékot, keresel úgyanolyan borítékot mint amit felbontottál. Beszkenneled és kinyomtatod (esetleg szerkezted is kicsit) egy borítékra. És akkor nem látszodik, hogy felbontottad. De ez "csúnya" dolog én nem játszanék ilyennel a Te helyedben. Tényleg akár fel is jelenthetnek érte...
Esetleg sikerülhet kivenni és visszarakni a levelet úgy is, ha nem nyitod ki. Egy vékony, hosszú bot vagy hasonló kell, amire feltekerheted, de ez attól is függ, hogy hogyan rakták bele a levelet.

A laptopokon hogy lehet beálitani ha lezárod, kikapcsolás hejett alvó álapotba tegye magát?

Legjobb válasz: Vezérlõpult\Minden vezérlõpultelem\Energiagazdálkodási lehetõségek

Vezérlõpult\Minden vezérlõpultelem\Energiagazdálkodási lehetõségek
A kérdező hozzászólása: De akkor sem találom!Részletesebben nem lehetne?

Asus Transformers TF300T típusú Tableten hogy lehet azt beállítani, hogy ha lezárom a képernyőt, a wi-fi bekapcsolva maradjon?

Mert ha lezárom akkor általában 1 perc mulva ha bekapcsolom már megint keresi a netet mert elment. Letölteni sem tudok így csak ha folyamatosan m?ködik.

Legjobb válasz: Beállítások> Wi-Fi> Jobb felsõ 3 pont> Speciális: Tartsa bekapcsolva a Wi-Fit alvás közben - Mindig

Beállítások> Wi-Fi> Jobb felsõ 3 pont> Speciális: Tartsa bekapcsolva a Wi-Fit alvás közben - Mindig

Xperia Mini telón, hogy lehet azt megcsinálni, hogy a "billentyűzetet" azonnal lezárja és ne kelljen kb fél percet várni?

Köszönöm.

Legjobb válasz: Megnyomod a ki/be kapcsoló gombot egyszer, röviden.

Megnyomod a ki/be kapcsoló gombot egyszer, röviden.
vagy ha van neted marketrõl tudsz letölteni widgetet a neve:Lock Screen Widget én ezt használom, ki tudod tenni a kezdõ képernyõre és csak rányomsz mint másra is és akkor lezár. Persze a ki be kapcsoló gombbal is lehet csak ez egy másik -szerintem- jobb lehetõség rá.
Menü->beállítások->Telefon->Automatikus billentyûzár


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!