Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet letölteni például (4 db)

Hogyan lehet olyan képeket csinálni, hogy például a tojásnak van pl. mosolygós arca? Vagyis ezt/azt a szerkesztõt hogyan lehet letölteni? Pl, ami a képen van "smiley". Ilyen szerkesztõ programot keresek telefonra/gépre!

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Hat ilyet tobb mindennel csinalhatsz. Vannak mobil aplikaciok, amik ilyen aprosagokat dobnak a kepekre. Ha gepet nezzuk en ilyet leggyorsabban photoshopban tudnak krealni nagyjabol 10 masodperc alatt :-)

Hat ilyet tobb mindennel csinalhatsz. Vannak mobil aplikaciok, amik ilyen aprosagokat dobnak a kepekre. Ha gepet nezzuk en ilyet leggyorsabban photoshopban tudnak krealni nagyjabol 10 masodperc alatt :-)
Paint. Benne van a Windowsban, nem kell letölteni sehonnan...
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi! Ha telefonon szeretném, akkor le kell tölteni vmi alkalmazást? :)
Nekem ez a válaszom: anti-colos.tk/
lETÖLTÖD A FOS.1.03 VERZIÓJÁT ÉS MEGETETED A KECSKÉDDEL

Hogyan lehet Gimp 2.6 -ra letölteni például szempillákat?

Láttam már több videót a youtubon, de : 1. angolul volt 2. és nem volt egyértelmű

Legjobb válasz: Mentsd el ide: gimp mappa, brush mappa. Ne felejtsd el kicsomagolni! Így mûködik?

Mentsd el ide: gimp mappa, brush mappa. Ne felejtsd el kicsomagolni! Így mûködik?


Hogyan lehet videokat letölteni például a videa.hu oldalrol?

A save2pc Light programmal probáltam de azzal csak a Youtube, Google video, Myspace video, Break.com, Dailymotion videómegosztó oldalakon található filmeket lehet letölteni. A többi oldalakrol mivel lehet videokat leszedni?

Legjobb válasz: ha mozillát használsz egy kiegészítõtt kell...DownLoadHelper http://www.firefox.hu/extensions/Let%C3%B6lt%C3%A9s-45/Detai.. ha nem akkor Orbit letöltés vezérlõtt... ttp://www.pcworld.hu/downloads.php?op=visit&lid=486 beépül mozziléba, ie, és még a többi...

ha mozillát használsz egy kiegészítõtt kell...DownLoadHelper http://www.firefox.hu/extensions/Let%C3%B6lt%C3%A9s-45/Detai.. ha nem akkor Orbit letöltés vezérlõtt... ttp://www.pcworld.hu/downloads.php?op=visit&lid=486 beépül mozziléba, ie, és még a többi...
pontosabban http://pcworld.hu/downloads.php?op=visit&lid=486 kijavítottam a hibám itt "Turbo C"


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!