Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet lejelentkezni (5 db)

Hogy lehet innen teljesen lejelentkezni?

Teljes nevvel jelentkeztem fel,ezt szeretnem valtoztatni.Ujra feliratkoznak,de nem a valodi nevemmel.

Legjobb válasz: vagy írsz a modiknak hogy töröljenek vagy egy másik e-mail címmel újra regisztrálsz és a régit akkor nem kell használnod.

vagy írsz a modiknak hogy töröljenek vagy egy másik e-mail címmel újra regisztrálsz és a régit akkor nem kell használnod.
Vagy írsz nekik, hogy változtassák meg a neved, ha nem, akkor meg töröljenek.
Én újra regisztrálnék.

Hogy lehet az hogy rokonom kiment prostinak külfölre már három éve de a munkaügyi központnál a mai napig regisztrálva van és az anyja jár helyette lejelentkezni a kiskönyvvel! Mert így legalább M. o-n is van TB-je! Hogy?

Miért nem ütközik sehol a rendszer hogy ki kellene követíteni közmunkára vagy tanfolyamra küldeni?

Legjobb válasz: tényleg prostinak ment ki, vagy a tipikus tajparasztok közé tartozol, akik szótárában nõ külföldön = prosti?

tényleg prostinak ment ki, vagy a tipikus tajparasztok közé tartozol, akik szótárában nõ külföldön = prosti?
A kérdező hozzászólása: Most te ezen mit húzod ennyire fel magad? Azért ennyire nem kell beleélni magunkat. Nyilván nem változik meg semmi.
A kérdező hozzászólása: Hát amúgy szar az egész jah. Megint igazat adok! :)
nem húztam fel magam egyáltalán. ez a baj az internettel, totál félreérthetõ a hangsúly.
A kérdező hozzászólása: Jah értem!
Kérdezõ nem akarlak megsérteni, de a buta kisember tipikus példája vagy. Egyrészt olyan irigy vagy hogy havonta pár ezer forintot sajnálsz a saját rokonodtól, másrészt meg azt hiszed okos vagy a világ dolgaiba és ítélkezel a "porszemek" felett. Pedig te is porszem vagy, veled is ugyanúgy kiba©zhat ez a vadkapitalista rendszer a vérszívó kormány hathatós közremûködésével. Mi lenne ha elkezdenél a saját dolgaiddal foglalkozni, nem a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" mentalitást erõltetnéd ? Undorító, de tény hogy téged már az is boldoggá tenne hogy neked nem is lesz jobb de legalább másnak ©zarabb lesz.
Nem vagy szemét, ez tényleg disznóság! Én is felháborodom rajta, mert az én pénzembõl is kap az, akinek nem kellene! De azt nem tudom, hogy bizonyítható, hogy valaki közben külföldön pénzt keres... pláne, ha illegális munkát végez.
A kérdező hozzászólása: Istenem nem arról van itt szó hogy mennyire sajnálom azt a szar kis pénzt! Mert miért ha lebukna akkor utána talán nekem folyosítanák? Egyszerûen az igazságtalanság és a szemétség az ami dühít. Szerintem azért sokan egyetértenek velem.
A kérdező hozzászólása: Attól még mert a rokonom miért kellene hogy ez ne érdekeljen? Szerinted rá van szorulva hogy az itteni emberek nyomorúságán még Õ is frankón jól járjon?
Teljesen jogosnak vélem a kérdezõ felháborodását és nem értem, hogy bárki is miért akarná jelentéktelennek feltüntetni a csalást, a lopást, a simliskedést... igenis számít! Tényleg ne csaljon a mi kárunkra, aki illetéktelenül vesz fel pénzt. És az lenne a legjobb, ha nem tûrné el senki. Miért törvényszerû, hogy aki ezt-azt összeügyeskedik, azt ügyesnek, okosnak, tehetségesnek stb. tekintjük és nem tolvajnak?
A kérdező hozzászólása: 10:54 abszolút egyet értek és Köszönöm! Sajnos sajátossága az országnak és az itt élõ emberek többségének hogy hagyja magát elnyomni és tudom hogy Én sem fogok még ezen a kis "porszemnyi" ügyön sem változtatni. De azért az elgondolkodtató hogy már többen is letámadtak hogy milyen egy g..i vagyok ezért.
Kedves kérdezõ, rendkívül szomorúnak tartom, amit írsz és én is így érzek. Nálunk az adócsaló, számlát nem adó, segélyt jogosulatlanul felvevõ stb. ravasz, dörzsölt, talpraesett stb. magyarnak számít, a becsületes meg nyomorult lúzer. Ez teljesen felháborító! És ha kinyilatkoztatod, hogy te szeretnél valami becsülettel megoldani, akkor azt mondja az "okos" nép, hogy "mé, má hát te meg soha nem menté át piros lámpáná?" Erre azt mondom, hogy nem, és nem is errõl van itt szó.
ja, azt nem tudom. szar az egész rendszer. szerinted ha olyan ügyesek lennének, hogy minden illegális dolgot ki tudnak szûrni, akkor most itt tartanánk? k*rvára nem.
A kérdező hozzászólása: Hát hidd el ezzel is egyetértek amit leírtál! Nyilván Én is tisztában vagyok ezekkel a tényekkel. Fõként arra irányult a kérdésem végülis hogy mások szerint ezt hogyan lehetséges kivitelezni hogy ennyi ideig nem tûnik fel senkinek. Mert valaha Én is voltam ám a munkaügynél és jöttek is a levelek hogy ekkor meg ekkor jelenjek meg meg az agytágítókon és bizony ha nem lettem volna ott akkor másnap repül a levél hogy együttmûködés miatt kizárva.
A kérdező hozzászólása: Pontosan én is így gondolom! Ha nem kell neki az itteni élet akkor hagyja a fenébe az egészet és vissza se nézzen de ne élõsködjön annak a pénzén aki itt szenved meg érte keményen, nem úgy mint Õ.
en ugy tudom h a prostitucio nem mindenhol illegelis, sajna ilyen szempontbol az orszagok kozott tuti, nincs osszekottetes, en is voltam kint segelyen, es hazajottem 3 hetre, ami illegalis volt, de nem buktam le, az mar neccesebb h az anyja megy be helyette!!!!! de lehet irt vmi meghatalmazast h minden uybe eljarhat enyu a kiscsaj helyett! lebuktatni? hm.... kint volt ilyen h egyik nap telefonalnak, h holnap 9re menj be, talan igy, bar itthon nem tudom h mukodik...
a munkanélküli hivatal nem ad neked csak úgy tb-t, max 3 hónapig.
A kérdező hozzászólása: Hát ez az hogy hogy kapja 3 éve a városházától a TB-t? Mikor azért vannak idõbeli korlátok. Pedig tutira igaz mert az anyja mondja mindig hogy erre ezért van szükség hogy így kapja meg ha be van regisztrálva.
A kérdező hozzászólása: Mert jó ha kimegy melózni de tudja hogy belátható idõn belül visszajön és nem kell újra beregisztrálni meg hogy teljen neki az idõ regisztrálástól hogy erre-arra jogosult legyen. Na de így? Azért ez durva hogy 3 éve.
A kérdező hozzászólása: Mivel közeli rokonság így nyilván megbízható információk vannak erre utalóan! Az már szerintem csak hab a tortán hogy Õ maga sem igazán szégyelli ezt mivel egy párszor tett ár utalást. Szerintem jobb lett volna ha ebbe nem kötsz bele!
ahha. én ne kössek bele. de te belekötsz egy ilyen piti dologba. tudod ez mi, barátom? porszem a sivatagban.
A kérdező hozzászólása: javítás MÁR UTALÁST! Az árra még nem tett utalást szerencsére. Még mielõtt ebbe is belekötött volna valaki. :)
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy egy porszem! De hol porszem? Mondjuk Magyarországon ahol kismillióan ezt csinálják? Így már sivatagról beszélhetünk valóban!
igen, csak tudod nem azt a szerencsétlent kéne elõször irigyelni, meg leleplezni, aki kínjába kimenekült az országból prostinak, hanem azt aki a parlamentben ül, és semmit sem csinál, esetleg a rengeteg korrupt vízfejû barmot, a mercivel rohangáló minimálbéres vállalkozót, meg a kacsalábon forgó palotában élõ üzletembereket. nem beszélve a porba tucatjával szülõ etnikumról, és a többirõl. a kedves szomszédodnak az a havi 5 rongy hidd el, igenis porszem a sivatagban.
A kérdező hozzászólása: Igen, pontosan. Nem tudom miért veszik ezt többen is tök természetesnek holott ugyanebben a városban (nem írom le a nevét)egy ismerõsömet tavaly azért dobták ki a rendszerbõl mert egy nappal késõbb ment lejelentkezni. Pedig a kedves ügyintézõ hölgy írt hibás dátumot neki, a gépben viszont egy nappal korábbit vezetett be. Továbbra sem értem hogy hogyan lehet ezt három évig elsumákolni.


Hogyan lehet innen lejelentkezni?

Legjobb válasz: van oldalt egy kile´pés.Klikkelj rá,és többet ne nyisd ki.

van oldalt egy kile´pés.Klikkelj rá, és többet ne nyisd ki.
és ha apu szekrényében csak cotton van és nincs pisztoly ? XD
megfogod apu kispisztolyát fejbelövöd magad és máris kész :)
akkor taknyosra szopatod


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!