Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet lehető leggyorsabban (12 db)

Hogyan lehet hasból fogyni a lehető leggyorsabban?

18/F 180cm 90kg

Legjobb válasz: Nincs helyi fogyás, nem lehet hasból fogyni. Fogyni lehet, és akkor a hasad IS csökkenni fog.

Nincs helyi fogyás, nem lehet hasból fogyni. Fogyni lehet, és akkor a hasad IS csökkenni fog.
szálkásits, eddz hasra, izmosítsd formáld, vagy menj el plasztikai sebészhez
Mivel nincs helyi zsírégetés, ezért kifejezetten hasból csak szikével lehet fogyni, keress föl egy plasztikai sebészt.

Hogy lehet a lehetö leggyorsabban megszeliditeni a hullamospapagajokat?

az en papagajaim ketten lesznek és már olvastam hogy ha ketten vannak akkor nem lehet öket megszeliditeni csak ha külön vannak:(( és én nem szeretném hogy külön legyenek van valami másmilyen modszer is hogy 2 madarat egy kalitba megszeliditeni

Legjobb válasz: Amég szelídíted, külön kell õket tenni, utána mindenképpen kell neki pár így is úgy is. Elõször leülsz ahoz akit elöbb szelídítesz, és beszélj hozzá. Másnap tedd be a kalitba a kezed, de ne közelíts hozzá. Közben beszélj hozzá, mindegy hogy mit, csak hogy szokja a hangod. Másnap a tenyeredbe tegyél egy kis magkeveréket, és úgy tedd be a kezed. Nem baj, ha elõször nem eszik, egy ideig tartsd benn a kezed és közben beszélhetsz. Minden nap csináld így amíg nem kezd el enni a kezedbõl, és utána is fojtasd, amég megszokja a kezed. Természetesen nem muszáj magkeverékkel, lehet fürtös kölessel vagy szinte bármivel amit nagyon szeret.

Amég szelídíted, külön kell õket tenni, utána mindenképpen kell neki pár így is úgy is. Elõször leülsz ahoz akit elöbb szelídítesz, és beszélj hozzá. Másnap tedd be a kalitba a kezed, de ne közelíts hozzá. Közben beszélj hozzá, mindegy hogy mit, csak hogy szokja a hangod. Másnap a tenyeredbe tegyél egy kis magkeveréket, és úgy tedd be a kezed. Nem baj, ha elõször nem eszik, egy ideig tartsd benn a kezed és közben beszélhetsz. Minden nap csináld így amíg nem kezd el enni a kezedbõl, és utána is fojtasd, amég megszokja a kezed. Természetesen nem muszáj magkeverékkel, lehet fürtös kölessel vagy szinte bármivel amit nagyon szeret.
Ja és utána tedd össze õket.
A kérdező hozzászólása: de miert kell öket különrakni es különrakni öket az pénz pazarlás mert akkor 2 kalitkát kell venni
Azért, mert különben csak egymással foglalkoznak, téged pedig lesz*rnak. Õk egymást tekintik a társuknak, te pedig nekik csak egy jó nagy élõlény vagy aki piszkálja õket. Ha különrakod õket, akkor téged is a fajtársuknak fognak tekinteni, mivel rajtad kívül más nem foglalkozik velük. Sajnálom, ha azt akarod hogy szelídek legyenek, kell még egy kalit.
Ja és még valami: Ha saját kezûleg készítesz kalitkát, sokat spórolhatsz. Kell néhány fa léc, drótháló, néhány szög és egy kalapács. Elkészíted a lécekbõl a keretet, majd felerõsíted rá a dróthálót. És a fa legyen lecsiszolva, nehogy szálka menjen a lábukba. :)

Hogyan lehet 800gb avi-t mp4-be konvertálni a lehető leggyorsabban?

Legjobb válasz: úgy, hogy még azelõtt elkezded, hogy kiírnál ide egy kérdést, és akkor hamar végezni fog

úgy, hogy még azelõtt elkezded, hogy kiírnál ide egy kérdést, és akkor hamar végezni fog
Így van. Mivel a kódolás prociigényes mûvelet, így azzal nem tudsz csalni, tehát elõbb elkezded, elõbb végzel...


Hogy lehet a lehető leggyorsabban gépek, meg gyógyszerek nélkül fogyni? (kondigépek stb. )

F?leg a hasamról, meg a "mellr?l" érdekel. Férfi vagyok, csak elhagytam magam, s most gyorsan kellene lefogynom, mennyi id? a leggyorsabb?

Legjobb válasz: Én azt tudom ajánlani, hogy az étkezésedet alakítsd át paleolit étrendre és kezdj minél több aerob és kardio jellegû mozgást. Sok kiló nyilván nem fog pár nap alatt lemenni, de határozottan látni fogják rajtad, hogy: "De te fogytál?". Ez jó érzés lesz, hidd el.

Én azt tudom ajánlani, hogy az étkezésedet alakítsd át paleolit étrendre és kezdj minél több aerob és kardio jellegû mozgást. Sok kiló nyilván nem fog pár nap alatt lemenni, de határozottan látni fogják rajtad, hogy: "De te fogytál?". Ez jó érzés lesz, hidd el.
Írtam választ privátba
hagyjátok már ezt a paleolit szarságot, meg a többi baromságot futás, bringázás, konditerem, foci, kosárlabda min 3-4 alkalommal hetente és minél intenzívebben és tanulj meg számolni http://orvosilexikon.hu/wrap.php?file=dcc.html http://minok.hu/kalkulatorok/kaloria-egetes-kalkulator/
LegGYORSABBan futástól. Remek még bármilyen sport, ahol sokat futkározol pl foci (csak ne kapuba állj be), kosárlabda, tenisz, fallabda, ahogy elõttem írták. A futás annyiban jobb hogy míg fociban megállsz míg bedobják a labdát, vagy kosárban, vagy pl. tenisznél míg a labdát összeszeded vagy szerválsz, addig nem mozogsz sokat, bár kis idõ az igaz. A futás meg FOLYAMATOS, azért jobb. a súlyzózást tömegnöveléskor szokták ajánlani, tehát akkor épp hízol (izmot szedsz fel), és a súlyzózás nem éget el túl sok kcal-t.
utlsó vagyok: ha fõleg mellkasi tájékra kell a fogyás szintén a legjobb amiket felsoroltam, a bringázás inkább lábakra jó.
A kérdező hozzászólása: A mellkasi tájékra akkor a futás a legjobb?
mivel nincs helyi fogyás tök mindegy, hogy mit sportolsz ;_)

Hogyan lehet télen, a lakásban a lehető leggyorsabban megszárítani a mosott ruhákat?

Lassan jön a tél, ilyenkor már nem tudjuk kitenni a ruhákat a friss levegőre, se a meleg napsütésre. Ti hogyan oldjátok meg, hogy a lehető leggyorsabban száradjanak meg a friss ruhák? Mindenféle fortélyt várok!

Legjobb válasz: Radiátor mellett, picit nyitott ablaknál.

Radiátor mellett, picit nyitott ablaknál.
hét igen, fûtõtest elé de óvatosan és forgatod az állványt közbe néha. de én ma is kiraktam a ruhát és megszáradt mind eléggé szép idõ volt délután. ha nincs fagy és minusz odakint és nem esik semmi én addig ki fogok teregetni de idebent is 1 nap alatt megszáradnak a ruhák
Nekünk a fûtött lakásban ugyanúgy megszárad fél nap alatt (délutáni-esti mosás reggelre, délelõtti estére). Ha meg valami ennél gyorsabban kell, rásegítünk vasalóval/hajszárítóval.
Mosógép sem mindegy. Azelõtt 800-as volt a centrije a gépnek, minden tök büdös volt, mire megszáradt. 1200-vel nem voltak ilyen gondok, pedig mást nem változtattunk.

Mit lehet enni és hányszor ahhoz, hogy fogyjak, a lehető leggyorsabban éhenhalás nélkül?

F?leg fenék és pocak táján?! 13/F

Legjobb válasz: Szia! Neked nem fogyni kéne ilyen értelmi színvonallal. Sokkal inkább pszichiáterhez mennék a helyedben.

Szia! Neked nem fogyni kéne ilyen értelmi színvonallal. Sokkal inkább pszichiáterhez mennék a helyedben.
A levegõt javaslom. Amúgy mozogj. Fuss. Kosárlabdázz. Tornázz. 13 évesen ne fogyózz.
Sportolj, ne fogyózz. A serdülõkor küszöbén vagy, az éven (és utána is) még rengeteget fogsz nõni és ha csak nem vagy iszonyatosan túlsúlyos, a jelenlegi súlyod szépen elfog oszlani rajtad :)
A kérdező hozzászólása: 62, 8 kg vagyok 167-169 cm-re :(
A kérdező hozzászólása: De a súlyom az nem is érdekel csak az, hogy van rajtam zsír ha nem is túl sok de van :/
Sportolj ne fogyózz. Kell megismételnem magamat. Vannak ismerõseim hasonló paraméterekkel, még neked is a nyálad folyna rájuk. Nem kövérek, izmosak és nem is kigyúrt állatok hanem egészséges külsejû tinik :)
Tudod, csak mert nem halsz éhen, még nagy problémákat tudsz okozni magadnak kevés evéssel... Hiányjelenségek, pl. Ne foszd meg a szervezetedet a tápanyagoktól pont amikor fejlõdésben vagy... Odafigyelhetsz az étkezésedre, kiiktathatod a túl sok cukrot és zsírt (nem mindent, mint egyes õrültek, akik még a gyümölcsre is veszélyes cukorméregként néznek), ha van az étkezésedben olyan, mozogni is fontos... Semmi szükséged rá, hogy drasztikus lépéseket tegyél.

Hogy lehet lefogyni a lehető leggyorsabban? (sürgős)

Sziasztok :) Cserne Eszter vagyok. 12 éves 75 kg :( A következ? tanítási évemet másik suliban kezdem. Szeretnék addigra nem kövér disznónak lenni. Célom - 10 vagy akár -20 kg fogyás. Bárhogyan is próbálkozok nem megy... Tippeket kérnék, de ha van egy rendes ember akkor napirendet... Nekem ez nagyon fontos lenne. Egy nyaram van rá. és nagyon köszi mindenkinek aki ír 

Legjobb válasz: Biciklizz. Annyit amennyit tudsz. Akár barátokkal/barátnõkkel. :) próbáld kicsit hanyagolni a fagyit(tudom,nyáron nagy a kísértés :D) ,csokit,cukros üdítõket. Ja és este 6 után ne egyél már.

Biciklizz. Annyit amennyit tudsz. Akár barátokkal/barátnõkkel. :) próbáld kicsit hanyagolni a fagyit(tudom, nyáron nagy a kísértés :D) , csokit, cukros üdítõket. Ja és este 6 után ne egyél már.
Szerintem tizenkét évesen nem lesz olyan nehéz, minél fiatalabb vagy annál könyebb:) Csak sok kitartás kell. Így van, mozogj biciklizz, és télleg került a cukros löttyöket, igyál jó sokat egy nap egyél gyümit zöldséget és fehér húsokat. Mivel fejlõdésben lévõ szervezeted van így nem mondom hogy egyél nagyon keveset, egyél viszonylag sokat de ne zsíros kajákat hanem egésségeseket:) Menni fog nyugi mozogj az a legjobb amit tehetsz:)
A kérdező hozzászólása: Okés :) De van egy is bökkenõ: 1. nincs hegy a közelben :( 2. Hogy beszéljem rá a szobabiciklire a szüleim? Amúgy a kinti az menni fog :D Legalább is megpróbálom.
Tényleg a legfontosabb lemaradt: SOHA, de SOHA ne add fel!
A kérdező hozzászólása: hát *.* Ez nagyon-nagyon hasznos válasz volt. Komolyan =) és köszönöm azt is, hogy ezt megosztottad velem :D Amúgy mivel nyár van, és én imádok biciklizni, akkor azt fogom csinálni ^^ Télen, suli idõben, pedig megyek úszni, mert imádok azt is :D És emellett, megpróbálok otthonra is valamit kitalálni ^^ De tényleg, nagyon köszönöm . :) És sohase örültem még ennyire hogy 12 vagyok :P
A kérdező hozzászólása: Kicsit mást mondtál mint a többi :D De amúgy, jó ötlet az, hogy szeressek mozogni ^^ Nagyon szépen köszi a választ (:
Szóval elsõnek fejeltsd el azt, hogy este hat után nem eszel, hidd el nekem nem éri meg. Diétázni ne diétázz viszont étkezz egészségesen (12 éves vagy aki elküld diétázni az egy mérhetetlen nagy barom). Sportolj! Elsõsorban olyan sportot válassz amit szeretsz, ne a fogyás legyen a célod vele hanem, hogy szeresd a mozgást. Ha a rendszeres mozgás megvan akkor már jó úton haladsz.
A kérdező hozzászólása: Arigatou ^^ megfogadom a tanácsod :)
Szia! Mozogj sokat, sétáltass kutyát, játssz kint, ússz, biciklizz, mozdulj ki! Egyél egészséges ételeket, mekit és társait, az édességeket, tésztákat kerüld el, de egyél szénhidrátot, csak keveset. És nyugodtan ehetsz ritkán fagyit, válassz vizes alapút, gyümiset, 1 v. 2 gombócot.
A kérdező hozzászólása: Megnyugtató válasz :) Igaz is. Édességet mostanában nem eszek, ami jó. Viszont nem igazán szoktam sportolni. Azon viszont változtathatok :) Neked is nagyon szépen köszönöm a kommentet. Jól esik, hogy van remény.
A kérdező hozzászólása: Köszi =D Megfogadom, és igyekszem ^^
Nálunk sincs hegy, ez ne fogjon vissza. A technika attól ugyan :) Ez bizony fontos lenne, szóval mondd, hogy kezdeni szeretnél valamit magaddal amihez mindenképp kell egy szobabicikli. Ha látják rajtad, hogy most nyáron végig betartod az edzést úgy is vesznek egyet. Vagy kérj egyet szülinap/névnapodra vagy nem tudom milyen esemény jön legelsõnek.

Hogyan lehet a lehető leggyorsabban barnulni? (napon)

(az értelmes válaszokat lájkolom:))

Legjobb válasz: víz mellett..Ha medence vagy tópart vagy folyó mellett napozol

víz mellett..Ha medence vagy tópart vagy folyó mellett napozol
tengerpart mellett. 3-4 napig fel orakat vagy a napon es szep barna leszel.
viz mellett, illetve en ha mozgok, kozbe vizezem magam vagy esetleg kicsit bekenem testapoloval a borom, szepen egyenletesen lebarnulok

Hogy lehet egy sebet a lehető leggyorsabban begyógyítani?

Most szedték ki a szemölcsömet a sarkamon, és a sebész egy hatalmas krátert hagyott maga után. Ránézni sem bírok a saját lábamra, szeretnék minél el?bb normálisan talpra állni. Mi tudnék tenni ennek érdekében?

Legjobb válasz: Nevetni vagy oklendezni fogsz, de sajat pisid hamar begyogyitja. naponta tobbszor. Nem kell tapasz csak kend be es szaradjon meg.

Nevetni vagy oklendezni fogsz, de sajat pisid hamar begyogyitja. naponta tobbszor. Nem kell tapasz csak kend be es szaradjon meg.
hülyeség helyett: patikában kérj valami hámosítót vagy aloe vera növénybõl a levet kend rá, de ezt sem ártana a gyógyszerésszel megvitatni, ajánlja-e
FromOz nem írt butaságot!!! Viszont az aloe vera levél zselés belseje is csodákra képes. Az elsõ válaszhoz: nem gusztusos, sokan meg is botránkoznak, de nagyon hatásos módszer. Tapasztalatból mondom. Nekem könnyebb dolgom volt, a kezemen volt egy álladóan visszarepedõ seb, idõs néni ajánlotta, és kipróbáltam mondván vesztenivalóm nincs. Örülök, hogy hallgattam rá.
aloe vera tényleg jó, bár én azt csak kisebb sebekre szoktam. meg a seb szélére (nem bele a sebbe!) körömvirágkrém, az is gyorsírja a hámosítást.
Szedj multivitamint, én a sebet nem kenegetném semmivel. Állítólag a Bioptron lámpa is jó, csak nagyon drága.
A lándzsás utifú is jó sebgyógyító.
A Szent Grálból 1 deci víz 4 mp alatt begyógyítja.

A lehető leggyorsabban hogy lehet leadni ennyit?

5kilótól szeretnék még megszabadulni.Kb másfél-két hetem van rá.

Legjobb válasz: Úgy ahogy gyorsan gyorsan meghíztál.

Úgy ahogy gyorsan gyorsan meghíztál.
http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474&feature=channel Ez szerintem sokat segít , angol tudás sem árt :) Különben h-h ilyen sürgõs? :o 13/L
*jah igen és a hangot érdemes levenni teljesen mert szerintem tökre irritáló a hang ami a vidi alatt megy. ;)
levágod a bal lábad
próbáld meg a leveseket kerülni....aztán regelente járj futni ha 10 percet futsz már az is sokat számít és este pedig azt csináld amit a videóban látsz...én h kerülöm a leveseket 2 kg leadtam :)
fuss, szaunázz, ha tényleg a kilók a fontosak és kevesebbet egyél
Egy szál pólóban kimész az utcára és a szádon át hatalmasakat lélegezz, kb 10 percig. Ha minden jól megy holnap-holnaputánra összejön a torokgyulladás, láz stb.Elmegy az étvágyad, félholtan fekszel és a hét végére lemegy az-az 5ös. Sok sikert hozzá!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, ezek felettébb hasznos válaszok (: Istenem...hogy mért nem lehet normálisan válaszolni. Leszögeztem, hogy kíméljetek meg a hülyeségeitektõl, amelyeket minden egyes kérdésnél beírtok.De hát...itt látszik, hogy az intelligencia szintetek azonos a korotokkal. Ez az oldal nem arról szól, hogy segítsünk egymásnak? ...Mert hogy itt már alig látok hasznos választ, csak fikázást és baromságokat, az is biztos. De azért köszi, majd nem eszek levest XDXD
Tényleg idegesítõ, hogy ennyi bunkó ember van itt. Kérdésedre válaszolva, van egy két dolog ami hatásos lehet, de kell egy jó adag kitartás.pl. káposztaleves diéta(én már megfõztem elõre a heti adagot, de még mindig a fagyasztóban van, nem bírom megenni:( de a receptjét megtalálod a keresõben.vagy a t urbó diéta, amikor egy hétig csak a fehérje porból készült italt ihatod.Vagy egy hétig csak gyümölcsöt, pl.almát eszel egy hétig.Ilyenek, elég drasztikusak, de máshogy nem hiszem, hogy ilyen gyorsan menne sajnos:(jah, meg mellette azért nem ártana egy kis torna sem, napi30-60 perc.Szóval nem lehetetlen, csak nehéz...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!