Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet legkönnyeben (6 db)

A németországi Burg Hohenzollernbe hogyan lehet legkönnyeben eljutni Budapestről tömegközlekedéssel?

Legjobb válasz: Én a vonatot javasolnám. Ha megnézed a bahn.de honlapját ott így be tudod írni, hogy Budapest - Burg Hohenzollern, Hechingen. A legtöbb 3 átszállásos mivel a végén csak busszal tudsz felmenni a várhoz. Ez a buszos átszállás a harmadik. Egyébként nagyon szép, én már jártam ott. Mellesleg megéri még leszállni a vonatról Tübingenben mert az is csodálatosan szép és útba esik.

Én a vonatot javasolnám. Ha megnézed a bahn.de honlapját ott így be tudod írni, hogy Budapest - Burg Hohenzollern, Hechingen. A legtöbb 3 átszállásos mivel a végén csak busszal tudsz felmenni a várhoz. Ez a buszos átszállás a harmadik. Egyébként nagyon szép, én már jártam ott. Mellesleg megéri még leszállni a vonatról Tübingenben mert az is csodálatosan szép és útba esik.

A transformice játékban hogy lehet a legkönnyeben sajthoz jutni Vagy van rá valami hack?

Legjobb válasz: hack biztos van de azért banolnak!!! vanilla1 en lehet legttöb sajtot gyüjteni de bármien mapon kitaláltakon ha legalláb vagyok 2 en ak lehet sajtolni!!!

hack biztos van de azért banolnak!!! vanilla1 en lehet legttöb sajtot gyüjteni de bármien mapon kitaláltakon ha legalláb vagyok 2 en ak lehet sajtolni!!!

Tenyésztőtől vett törpenyuszit mikor elhozzuk már valamennyire szobatiszta? Hogy lehet rá a legkönnyeben megtanitani?

Legjobb válasz: Ahol éppen van, oda potyogtat...ez van. A nyuszi ilyen. Ritka, hogy csak egy helyre járjon. Persze, ha nem veszed ki a ketrecbõl, akkor nincs gond.

Ahol éppen van, oda potyogtat...ez van. A nyuszi ilyen. Ritka, hogy csak egy helyre járjon. Persze, ha nem veszed ki a ketrecbõl, akkor nincs gond.
ilyenre meg szokta valaki is tanitani? meg lehet egyáltalán? sose hallottam ilyet :D
A kérdező hozzászólása: én itt gyakori kérdéseken olvaastam :D
érdekes. patkányrol tudtam de nyuszibol nem nézném ki :D irj akk sztem oda, felesleges volt uj témát nyitni. megkeresem mert ez érdekes, érdekel :)
Nálunk mûködött a dolog. Volt egy elkerített része, annak a felében volt egy tejes láda, annak az egyik végébe macskáknak való pisifelfogó követ tettünk, a másik oldalán pedig kapta a kaját, ott volt az itatója is. Nem emlékszem, hogy amikor kiengedtük szaladgálni, hogy ott végezte volna a dolgát...
Lehet, hogy már nem aktuális, de ha megvetted és betetted a ketrecbe, akkor másfél két hétig nem szabad kiengedni, ezalatt az idõ alatt õ saját magának kiválaszt egy sarkot a ketrecben és pár nap alatt rászokik, hogy csak oda pisiljen. Ezután meg abba a sarokba kell tenni neki a WC-t, ami lehet forgács is. Ezt hamar megszokja és utána, már ki lehet engedni és nem pisil a lakásban, viszont, akkor is mindent megrág, fõleg a vezetékeket, és errõl nem lehet leszoktatni. Ha meg más helyre kerül a ketrece, megzavarodik, akkor pedig általában a kanapéra pisil.
A kérdező hozzászólása: Szia még nem vettem meg sajnos egyenlõre nem találok errefele ahol lakok.:/
Úristen, nehogy két hétig ki se engedd a ketrecbõl.... nyugodtan engedd ki, én kutyapelenkára szoktattam õket, van egy alomtálcám magasabb fallal, abban van a pelenka és odaszokott mind a kettõ. Az egyiknek teljesen tiszta a ketrece, nem bogyózik bele, a másik (kislány) a ketrecében is végzi a dolgát de pelenkára és ha kijön, akkor megy õ is a szokott helyre. Sehova máshova nem piszkítanak egyáltalán. Egy-egy bogyó elgurul persze játszás közben, de azt örömében teszi. Nem mondom, hogy nem kell hozzá türelem, de szerintem teljesen megéri a fáradozást. Természetesen a ketrecben egyébként õ jelöli ki, hogy hova fog piszkítani. Ráadásul az én nyulaim kétlakiak de a másik helyen is tisztaság van és ott is mennek a cicawc másik felébe a pelenkára. Szóval semmi gond velük. Próbáld meg, hátha sikerül. És szeresd õt nagyon, meghálálja! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Szia köszi :) hamarosan meg lesz a nyuszi :)


Hogyan lehet a legkönnyeben fogyni? Milyen gyakorlatokkal?

+ milyen nyújtás gyakorlatok vannak amik hasznosak a fogyásra és a nyúlásra is?

Legjobb válasz: nincs olyan hogy "legkönnyebb" - van egy módszer ami mindenkinél mûködik, és sok másik ami nem - max a hipohondereknél :) guglizd ki. body.builder.hu alapismeretek

nincs olyan hogy "legkönnyebb" - van egy módszer ami mindenkinél mûködik, és sok másik ami nem - max a hipohondereknél :) guglizd ki. body.builder.hu alapismeretek
Hasznos.
kihagyod az életedbõl a cukrot és a fehérkenyeret, és mindent amiben cukor van. sétálsz tempósan napi fél-1 orát és heti 0, 5-1 kilo zsírvesztés lesz. Ha több a zsírfelesleg rajtad, akkor heti 1-2-3kilós fogyás is lehet. A lényeg hogy kitartó, folyamatos legyen a mozgás és rendszeres. A zsír 20-25perc után kezd el égni, addig csak vizet veszítesz. Nem kell megszakadni akármit is mozogsz, bicikli, futás, gyaloglás, stb... elég egy gyors tempós 45perces séta. Az ételen múlik 80%-ba hogy fogyni fogsz-e.

Hogyan lehet a legkönnyeben lebarnulni?

Legjobb válasz: vagy szoliba mész, vagy pedig az árnyékban (hisz manapság nagy az UV sugárzás). De nem fogsz egyik napról a másikra lebarnulni, kell egy kis idõ hozzá míg bebarnulsz, csak vigyázz, ne égj meg! amúgy önbarnító testápolókat nem nagyon ajánlom, sárga leszel tõle, és foltos, ha még érdekel a téma, írd be a keresõbe azt hogy "önbarnító testápoló" hisz már sokat kérdés született e témában.

vagy szoliba mész, vagy pedig az árnyékban (hisz manapság nagy az UV sugárzás). De nem fogsz egyik napról a másikra lebarnulni, kell egy kis idõ hozzá míg bebarnulsz, csak vigyázz, ne égj meg! amúgy önbarnító testápolókat nem nagyon ajánlom, sárga leszel tõle, és foltos, ha még érdekel a téma, írd be a keresõbe azt hogy "önbarnító testápoló" hisz már sokat kérdés született e témában.
Vagy tényleg járj el szoliba, vagy napozz naponta fél- egy órát (délelõtt a legnagyobb napsütésben tényleg nem érdemes és nem is szabad!) Viszont nekem árnyékban még nem sikerült lebarnulni :) A lényeg a fokozatosság és a rendszeresség, de szerintem a szoli sokkal praktikusabb :)
Legkönnyebben a szoliban, vagy pedig ha állandóan kint vagy a napon (mint a földmûvesek.)Azt olvastam, hogy a bõrnek 8 nap kell, hogy megfelelõ pigmentet alkalmazzon a barnuláshoz. Az önbarnítót igazából senki nem ajánlja!
Szolariumban nem mindenkinek ajanlatos menni. Én tavaly 10 perccel kezdtem a napozást, és minden nap 5 percel többet napoztam. Igy kibirhato is volt, nem föt meg az agyam sem, és le is barnultam. Aztan kiránduláson voltunk Balatonom egy hetet és én elaludtam a napon. Nagyon szépen lebarnultam, igaz egy kicsit fajt este a böröm, de megérte :D Én sem vagyok az a tipikus kleorbörü, sem fehérbörü, de sikerült a fokozatos napozassal pigmenteket szaporitanom, és ezen a nyáron is sokkal könnyebben lesültem. Érdemes kipróbálni szerintem, nekem sikerült.
szia!Én véleményem szerint ne menj szoliba, csak ha nagyon fehér vagy:egy kis elõbarnítás, hogy ne égj le a napon.Én a természetes napozás híve vagyok.Egyél napozás elött répát!Bétakarotin van benne ami elõsegíti a barnulást.:) )
Szerintem a bronzáriumok is hatásosak!!

A Sims 2-ben hogyan lehet a legkönnyeben pénzt szerezni kód nélkül?

Legjobb válasz: Eladni néhány bútort. Az állatok is dolgozzanak (persze, csak ha van ilyen kiegészítõd.) Minden felnõtt dolgozzon, legyenek rengeteg barátai, sok tudománypontja, akkor elõléptetik, és többet keres. :)

Eladni néhány bútort. Az állatok is dolgozzanak (persze, csak ha van ilyen kiegészítõd.) Minden felnõtt dolgozzon, legyenek rengeteg barátai, sok tudománypontja, akkor elõléptetik, és többet keres. :)
Munka vagy kod. Ez 2 lehetösegd van. Ha megis raszanod magad a kodokra, amit javasok: Ctrl+Shift+C. Az ablakba beirod, hogy motherlode, vagy kaching. A moherlode-val több lesz a penz. Munkat pegig gepröl, vagy ujsagbol szerezhetsz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!