Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet legkönnyebben eljutni a (20 db)

Hogyan lehet legkönnyebben eljutni a Gyõri vasútállomásról Budaörsre?

Aki tud benne tanácsot adni írhatna!

Legjobb válasz: Vonattal javasolnám leginkább

Vonattal javasolnám leginkább

Hogy lehet legkönnyebben eljutni a keletitől a VI. kerbe?

Legjobb válasz: hogy máskor is tudd használni http://utvonalterv.hu/

hogy máskor is tudd használni http://utvonalterv.hu/
Ez nem olyan dolog, ami minden nõnél mûködik.
A kérdező hozzászólása: Én tapasztaltakra vagyok kíváncsi és hogy hogy sikerülhet ha lehet róla szó!!!
http://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=dabff401399571.. Nem próbáltam. Majd számolj be róla hogy sikerült-e :)
Mikor nekem csinálja a párom, egy nagyobb párnát dugok a fenekem alá, hogy megemelje. Egy ujját használja, bedugja teljesen, majd mozgatja bennem az ujja végét fel-le. Nem tudom mennyire érthetõ :D Nekem így szokott összejönni a spriccelõs orgazmus, de sikerült már a péniszétõl is, bár az ritkább. Ilyenkor szintén a fenekem alatt párna van, õ pedig már kitapasztalta, hogyan kell belém hatolni, hogy a megfelelõ pontot izgassa. Gyakorlás gyakorlás gyakorlás :) (de ahogy egy válaszoló írta, nem megy mindenkinek, tehát ne törjetek le, ha nem sikerül) 22/L
A kérdező hozzászólása: Csak az sem mindegy sztem hogy a párod pénisze hogy néz ki , merev állapotban merre görbül stb... Amúgy köszönöm a válaszod egy próbát megér! Várom még a kommenteket!!!!

A Keletibol a Nyugatiba hogyan lehet legkonnyebben eljutni?

Viszonylag sok csomagom lesz, viszont keves (?) idom (kb. 40 perc). :)

Legjobb válasz: Ha viszont tömegközlekedne, akkor 73-as troli. Garay utcából inul.

Ha viszont tömegközlekedne, akkor 73-as troli. Garay utcából inul.
7E busz, majd átszállsz a Blahán a 4-6 villamosra a moszkva fele. http://www.bkv.hu útvonaltervezõ
Telefonon hívj taxit valamelyik nagyobb társaságtól (tele5, budataxi stb.), borravalóval együtt egy ezresbõl átvisznek kb. 10 perc alatt. Utcán ne ints le taxit akkor se, ha az orrod elõtt van, mert egyrészt drágább (telefonos hívásra mindig kedvezmény van), másrészt némelyik galádul be tud csapni, háromszor körbejárja veled a belvárost, és aztán kifizettet többezer forintot.
vagy ha a vonatozást jobban szereted, metróval: felszûllsz a keletinél, átszállsz a 3as metróra a deákon, és leszállsz a nyugatinál.

Keleti pályaudvarhoz melyik Metro áruház van a legközelebb, és hogy lehet legkönnyebben eljutni oda?

Legjobb válasz: Elsõ válasz Fail xD A legközelebbi a ferencvárosi Metró áruház, a Gyáli úton. Tömegközlekedéssel elég csöcs megközelíteni.

Elsõ válasz Fail xD A legközelebbi a ferencvárosi Metró áruház, a Gyáli úton. Tömegközlekedéssel elég csöcs megközelíteni.
Azért nem annyira rossz a helyzet, az M2-es metróval kell menni az Örs vezér tere végállomásig, ott az Árkád bevásárlóközpont elõtt tudsz felszállni a Gubacsi út felé közlekedõ 3-as villamosra. A villamosról az Epreserdõ utcánál kell leszállnod, onnan már látszik az áruház, pár perc alatt odaérsz.
2-es metró. Kijössz a fõbejáraton, balra fordulsz, és a sarkon lesz egy lejáró.
A kérdező hozzászólása: és hol van ott a Metro áruház?
Igen, az áruház lemaradt...
A kérdező hozzászólása: van egy kelet-pesti is, az nem közelebbi?
Az kint van a bánatban az M3 kivezetõ végén. Az még kocsival is bessze van.

Keletitől hogy lehet a legkönnyebben eljutni a Nyírő Gyula korházba (XIII, kerületbe van)?

holnap megyek kivizsgálásra és még nem voltam ott nem tudom hogy a lehet eljutni oda ha valaki segítene megköszöném 20 /f

Legjobb válasz: Szia, a www.utvonalterv.hu oldalon tudod kivalasztani a Neked legmegfelelobbet. Pusz és jobbulast.

Szia, a http://www.utvonalterv.hu oldalon tudod kivalasztani a Neked legmegfelelobbet. Pusz és jobbulast.
Látom, az 1. válaszadós sokat segített. Lényegében: 5, 7, 7E, 173, 173E busszal, a Zugló vasútállomásig utazol (nem sok megálló az), utána 1/1A villamossal, a Lehel utcáig utazol (5 megálló). Leszállsz, hátra besétálsz az aluljáróba, ott balra fordulsz és feljössz a Lehel utca, páratlan oldalán. Van egy másik módja is: 20E/30/30A busszal, a Hõsök teréig utazol, ahol átszállsz a 105 jelzésû buszra, amivel, csak 3 megállót kell menni, a "Róbert Károly körút (Lehel utca)‎" n. megállóig (szinte a kórház elõtt tesz le).
20/20E/30/30A busszal Szegedi útig mész, ami a Szegedi-Reitter keresztezõdésében tesz le, majd a Szegedin besétálsz a Béke térig, s ott a kórház.

Hogyan lehet legkönnyebben a Budapest, Blaha Lujza tértől eljutni a Vácrátóti arborétumhoz?

Legjobb válasz: 4-6 villamossal a Nyugati pályaudvarig mész. Ott egy Vávrátótra tart vonatra szállsz. kb. másfél óra az út.

4-6 villamossal a Nyugati pályaudvarig mész. Ott egy Vávrátótra tart vonatra szállsz. kb. másfél óra az út.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!
72-es trolival. A Podmaniczky utcában van a megállója, a körúti kijárattól balra 150 méter!

Hogy lehet eljutni Wintergrasp-be a legkönnyebben?

Hordás 35-ös szintű karakterem van, és a lehető legrövidebb úton szeretnék eljutni a battlefieldre. A válaszokat előre is köszi.

Legjobb válasz: Wintergrasp nem egy 35-ös szintûnek való? Miért akarsz odajutni??? Egyébként nem hiszem, hogy élve oda is jutnál...

Wintergrasp nem egy 35-ös szintûnek való? Miért akarsz odajutni??? Egyébként nem hiszem, hogy élve oda is jutnál...
Minek akarsz eljutni oda ? Cataclysm óta senki nem megy szinte oda , csúcson acsizni.
Egyetértek az elõzõvel. Én is catázok, volt hogy elmentem Wintergraspba, de se visszaszámlálás, se player se semmi... Egy lelket sem láttam.

Debrecenbõl Beregszászra hogy lehet a legkönnyebben eljutni?

Legjobb válasz: Autó. Ha az nincs, akkor vonattal záhonyi átszállással Csapra, majd onnan busszal (marsrutka) Beregszászra.

Autó. Ha az nincs, akkor vonattal záhonyi átszállással Csapra, majd onnan busszal (marsrutka) Beregszászra.
Esetleg Csapról Beregszászra ha van vonat (naponta talán 1-2 van), az olcsóbb lehet mint a marsrutka, de lassabb is.
A kérdező hozzászólása: Kimaradt, hogy tömegközlekedésre gondoltam. Ez a vonatos-buszos megoldás mennyibe jönne ki kb oda-vissza?
Nagyban függ attól, hogy Magyarországon milyen kedvezeményed van. Az árban így tízszeres eltérés is lehet (teljesárú vs. 90%-os kedvezményû). Záhony-Csap vonattal kb. 1100 forint oda-vissza + visszaútban a jegyet érvényesíteni kell, ez további 7, 5 hrivnya volt legutóbb, de ma már lehet 10-15 is. A marsrutkát nem tudom tovább, a vonat egy útra legfeljebb 30 hrivnya lehet (tavaly a Csap-Királyháza 24 volt, de magas az infláció).
a legkönnyebben úgy, h vonattal elmész Nyíregyig, az állomásnál pedig vannak beregszászi taxisok, akik kb 2500 ft-ért (ilyne árat hallottma legutóbb) elvisznek egészen Beregszász központjáig. Ez a legegyszerûbb!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!