Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet legkönnyebben eljutni (24 db)

Hogy lehet legkönnyebben eljutni a keletitől a VI. kerbe?

Legjobb válasz: hogy máskor is tudd használni http://utvonalterv.hu/

hogy máskor is tudd használni http://utvonalterv.hu/

Hogyan lehet legkönnyebben eljutni a Gyõri vasútállomásról Budaörsre?

Aki tud benne tanácsot adni írhatna!

Legjobb válasz: Vonattal javasolnám leginkább

Vonattal javasolnám leginkább

Keleti pályaudvarhoz melyik Metro áruház van a legközelebb, és hogy lehet legkönnyebben eljutni oda?

Legjobb válasz: Elsõ válasz Fail xD A legközelebbi a ferencvárosi Metró áruház, a Gyáli úton. Tömegközlekedéssel elég csöcs megközelíteni.

Elsõ válasz Fail xD A legközelebbi a ferencvárosi Metró áruház, a Gyáli úton. Tömegközlekedéssel elég csöcs megközelíteni.
Azért nem annyira rossz a helyzet, az M2-es metróval kell menni az Örs vezér tere végállomásig, ott az Árkád bevásárlóközpont elõtt tudsz felszállni a Gubacsi út felé közlekedõ 3-as villamosra. A villamosról az Epreserdõ utcánál kell leszállnod, onnan már látszik az áruház, pár perc alatt odaérsz.
2-es metró. Kijössz a fõbejáraton, balra fordulsz, és a sarkon lesz egy lejáró.
A kérdező hozzászólása: és hol van ott a Metro áruház?
Igen, az áruház lemaradt...
A kérdező hozzászólása: van egy kelet-pesti is, az nem közelebbi?
Az kint van a bánatban az M3 kivezetõ végén. Az még kocsival is bessze van.

Hogyan lehet legkönnyebben eljutni Miskolcról Marosvásárhelyre (Targu Mures)?

Legjobb válasz: Miskolcról Pestre vonat, Pestrõl meg megy Muresbe repülõ.. nem drága.. szoktak lenni 3000 ft körüli jegyárak a wizzair- nél. ilyen olcsón még gyalog sem jutsz át! :)

Miskolcról Pestre vonat, Pestrõl meg megy Muresbe repülõ.. nem drága.. szoktak lenni 3000 ft körüli jegyárak a wizzair- nél. ilyen olcsón még gyalog sem jutsz át! :)
A kérdező hozzászólása: A jelenlegi repülõárak egyáltalán nem pár ezer Ft-osak, hanem 10-15 ezer Ft-osak. Ennél a vonat olcsóbb és nem is kell beutaznom BP-re sem. És ez a meghatalmazás egy egyszerû üres lap, amire ráírják, hogy engedélyezik a határon való átlépést és aláírja az egyik szülõ (elég az egyik?)?
Anyad ir meghatalmazast es mehetsz egyedul is. De nem ertem mert nem repulovel mesz.. Vasuton negyszer annyi ido es ketszer annyi forint kijutni.. De te tudod.
Elsétálsz valamelyik MÁV nemzetközi jegypénztárhoz, az indulás elõtt legalább 7 nappal (de lehetõleg minél elõbb, mert csak korlátozott számban kapható ez a típusú jegy), és megmondod, hogy melyik nap, melyik vonattal szeretnél utazni. Nemzetközi jegypénztárak listája: http://www.mav-start.hu/utazas/nemzetkozi_jegy.php
A kérdező hozzászólása: És azt a Fortunát hogyan lehet igényelni?
A MÁVnál hazai viszonylatban csak 14 éves korig van 50% gyermekkedvezmény, nemzetközi viszonylatban pedig csak 12 éves korig. (A MÁV honlapja szerint.) Viszont korlátozott számban váltható "Fortuna" menetjegy, ami retúrban 2*19 EUR.
A kérdező hozzászólása: És 18 év alatti személyként nekem az 58, 20€-s retúrjegy árának csak az 50%-át kell kifizetnem? Nem tudom pontosan mit értenek gyermek alatt. 17 évesen érvényes ez a gyermekkedvezmény?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
Így van, csak bizonyos kocsijai mennek tovább Marosvásárhely felé, a többi Brassó felé megy. Az, hogy melyik kocsik mennek Marosvásárhelyre, azt felszálláskor a kocsi ajtaján meg tudod nézni, valószínûleg be is mondják, hogy az elején vagy a végén található kocsik mennek oda (a 6 kocsiból elvileg 2 megy Marosvásárhelyre), szóval ha a megfelelõ kocsiba szállsz fel Püspökladányban, akkor már egyenes az út Marosvásárhelyig :)
A kérdező hozzászólása: A közvetlen kocsi azt jelenti, hogy a Hargia IC-nek csak bizonyos kocsijai mennek csak tovább Marosvásárhely felé és azokba kell átmenni Kolozsvárnál?
Elmész a könyvjegyzõhöz és ott csinálják az ilyen papirokat. Ha jól tudom mindkét szülõ aláírása kell, de ha el vannak válva a szülõk akkor csak annak amelyikkel élsz, és a másik szülõ beleegyezése.
Repülõvel és vonattal csak 5 óra
18 év alatt vagy akkor vigyázzál, egyedûl nem utazhatsz Romániába.
A kérdező hozzászólása: Szülõi engedéllyel sem?
TAKTA IC: 5.57 Miskolc-Tiszai 7.57 Püspökladány HARGITA IC: 9.10 Püspökladány 14.39 Kolozsvár -> közvetlen kocsi: 15.05 Kolozsvár 17.47 Marosvásárhely 10 óra 50 perc a teljes menetidõ várakozással együtt.
A kérdező hozzászólása: Esetleg más módon, amiben nem kell Budapestig kitérni?

Váciak! Hogy lehet legkönnyebben eljutni az Apor Vilmos Főiskolára?

vonattal mennék.

Legjobb válasz: Tanulni, tanulni, tanulni... :)

Tanulni, tanulni, tanulni... :)
A kérdező hozzászólása: nem úgy értve a vasútállmástól gondoltam:) de már voltam a nyílt napon megtaláltam.

M0-ás autópályáról hogyan lehet legkönnyebben eljutni az M6-osra?

III. ker-b?l indulnánk. Megyeri híd felé? Vagy a városon át?

Legjobb válasz: Budai alsó rakpart, kifelé a 6-os úton az M0-ig, ott fel az M0-ra az M1-M7 felé, és pár km után rá az M6-osra. Végigmenni a 0-son nagyon rossz ötlet és legalább 30km kerülõ.

Budai alsó rakpart, kifelé a 6-os úton az M0-ig, ott fel az M0-ra az M1-M7 felé, és pár km után rá az M6-osra. Végigmenni a 0-son nagyon rossz ötlet és legalább 30km kerülõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors segítséget, akkor így fogunk menni. Bár félek kicsit, hogy pont a csúcsot kapjuk el, ezért gondoltam a kerülõre. Így M0-ról M5-ös (szeged felé) elágazásnál, ha tovább megyünk M0-án, akkor ugyan oda jutunk?
A Megyeri-hídnál végzõdõ "M0 keleti szektor"-nak az M5-nél vége van, és még nincs egybõl folytatása. Az "M0 déli szakasz"-hoz az M5 autópályán befelé, a város irányába kell jönni pár km-t, és úgy felmenni újra az M0-ra. De az a szakasz csúcsforgalomban sokkal rosszabb, mint a rakpart és a 6-os kivezetõ összesen.

A Keletibol a Nyugatiba hogyan lehet legkonnyebben eljutni?

Viszonylag sok csomagom lesz, viszont keves (?) idom (kb. 40 perc). :)

Legjobb válasz: Ha viszont tömegközlekedne, akkor 73-as troli. Garay utcából inul.

Ha viszont tömegközlekedne, akkor 73-as troli. Garay utcából inul.
7E busz, majd átszállsz a Blahán a 4-6 villamosra a moszkva fele. http://www.bkv.hu útvonaltervezõ
Telefonon hívj taxit valamelyik nagyobb társaságtól (tele5, budataxi stb.), borravalóval együtt egy ezresbõl átvisznek kb. 10 perc alatt. Utcán ne ints le taxit akkor se, ha az orrod elõtt van, mert egyrészt drágább (telefonos hívásra mindig kedvezmény van), másrészt némelyik galádul be tud csapni, háromszor körbejárja veled a belvárost, és aztán kifizettet többezer forintot.
vagy ha a vonatozást jobban szereted, metróval: felszûllsz a keletinél, átszállsz a 3as metróra a deákon, és leszállsz a nyugatinál.
Ez nem olyan dolog, ami minden nõnél mûködik.
A kérdező hozzászólása: Én tapasztaltakra vagyok kíváncsi és hogy hogy sikerülhet ha lehet róla szó!!!
http://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=dabff401399571.. Nem próbáltam. Majd számolj be róla hogy sikerült-e :)
Mikor nekem csinálja a párom, egy nagyobb párnát dugok a fenekem alá, hogy megemelje. Egy ujját használja, bedugja teljesen, majd mozgatja bennem az ujja végét fel-le. Nem tudom mennyire érthetõ :D Nekem így szokott összejönni a spriccelõs orgazmus, de sikerült már a péniszétõl is, bár az ritkább. Ilyenkor szintén a fenekem alatt párna van, õ pedig már kitapasztalta, hogyan kell belém hatolni, hogy a megfelelõ pontot izgassa. Gyakorlás gyakorlás gyakorlás :) (de ahogy egy válaszoló írta, nem megy mindenkinek, tehát ne törjetek le, ha nem sikerül) 22/L
A kérdező hozzászólása: Csak az sem mindegy sztem hogy a párod pénisze hogy néz ki , merev állapotban merre görbül stb... Amúgy köszönöm a válaszod egy próbát megér! Várom még a kommenteket!!!!

Hogyan lehet legkönnyebben a Budapest, Blaha Lujza tértől eljutni a Vácrátóti arborétumhoz?

Legjobb válasz: 4-6 villamossal a Nyugati pályaudvarig mész. Ott egy Vávrátótra tart vonatra szállsz. kb. másfél óra az út.

4-6 villamossal a Nyugati pályaudvarig mész. Ott egy Vávrátótra tart vonatra szállsz. kb. másfél óra az út.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)

Metróval (akármelyikkel) hogyan lehet a legkönnyebben eljutni az Alleeba?

Legjobb válasz: Utolsó, ekkora faxxságot honnan veszel? Az Allee Újbuda-központban van és igen, a 4-es villamos visz oda. (Erre a Corvin-negyednél lehet átszállni az M3-as metróról.) Az M1, M2-es metrók esetében a Deák téren a 47-es villamosra célszerû átszállni, az visz Újbuda-központba.

Utolsó, ekkora faxxságot honnan veszel? Az Allee Újbuda-központban van és igen, a 4-es villamos visz oda. (Erre a Corvin-negyednél lehet átszállni az M3-as metróról.) Az M1, M2-es metrók esetében a Deák téren a 47-es villamosra célszerû átszállni, az visz Újbuda-központba.
Honnan?
A 4-es metró viszont ott áll majd meg az Aleenál. És a 2-esrõl a Keletinél lehet majd átszállni rá. :D
Ó, elnézést az Arénával kevertem hirtelen. Elnézést, akkor tárgytalan a válaszom!
4-esre még várhat egy kicsit.... Amúgy a Keleti és a Puskás Ferenc Stadion között van, de a Keletihez közelebb.
A kérdező hozzászólása: köszi!
Attól függ melyik metró. Piros metróval blahán szállj át a 4-esre. Kéknél meg 47-esre kálvinon
A közelében sem jár metró. Szerintem keress rá a bkk utvonaltervezõjén.
A kérdező hozzászólása: akárhonnan, úgy értem melyik megállónál szálljak le és melyik metróról? már ha metróval közvetlenül el lehet oda jutni..
Vagy a 3asról a Kálvin térnél lehet majd a 4es metróra átszállni. DE addig is, 4es villamos.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!