Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet legkönnyebben (186 db)

Hogyan lehet legkönnyebben partíciót létrehozni?

Milyen programmal a legjobb? Lehet e a linux típusú partícióból létrehozni NTFS típusút?

Legjobb válasz: Legkönnyebben? Windows alatt sajátgépre jobbklikk -> kezelés ->lemezkezelõ. A linux partícióra jobbklikk -> törlés. Utána az üres területre jobbklikk -> új.

Legkönnyebben? Windows alatt sajátgépre jobbklikk -> kezelés ->lemezkezelõ. A linux partícióra jobbklikk -> törlés. Utána az üres területre jobbklikk -> új.
A kérdező hozzászólása: És ha meglévõ partícióból akarok elvenni szabad helyet és egy új partíciót akarok létrehozni, akkor hogyan járjak el?

Vasalótalpra ragadt szennyeződéstől, hogyan lehet legkönnyebben megszabadulni?

Legjobb válasz: Próbáld meg ecetes vízzel lemosni! Lehet, hogy segít!

Próbáld meg ecetes vízzel lemosni! Lehet, hogy segít!
A lidl-ben pár száz forintért lehet kapni ún. "radírszivacsot". ezt kicsit megnedvesíted vízzel, és szuperül, karcolás nélkül lehozza a makacs szennyezõdéseket is. (mikropórusai segítségével).
tegyél sót egy újságpapírra, és vasald meg. Elvileg szépen lehozza, persze forró vasalóval
Nekem bevált a szódabikarbóna.Hideg talpra rászórtam a szódabikarbónát és nedves ronggyal dörzsöltem.Kis ideig eltartott, de lejött szépen minden.

Papírból tintát hogy lehet legkönnyebben eltávolítani úgy hogy ne maradjon utána semmilyen nyom?

Legjobb válasz: ha töltõtollat veszel, akkor ahoz lehet kapni hibajavítót, ami vmijen vegyszerrel van átitatva, és az kiszedi a tintát. azonban függ a papír minõségétõl is, mert a rosszabbakon néha sárgás foltot hagy, vagy csak félig meddig szedi ki.

ha töltõtollat veszel, akkor ahoz lehet kapni hibajavítót, ami vmijen vegyszerrel van átitatva, és az kiszedi a tintát. azonban függ a papír minõségétõl is, mert a rosszabbakon néha sárgás foltot hagy, vagy csak félig meddig szedi ki.

Hogyan lehet legkönnyebben harcképtelenné tenni egy támadót fegyver nélkül?

Úgy értem melyek azok a pontok, amivel pl egy sokkal nagyobb darab embert is viszonylag könnyen, mindenféle technika nélkül el lehet intézni? Gondolok itt pl a herén rúgásra, torkon vágásra, stb...

Legjobb válasz: hehe, jah. jók az ilyen videók, csak mókás lenne amikor gyomromba lök- támad, én meg megállok, és tarkón vágom (legyek én a csúnya rossz támadó). háát, ha már valaki el akar kapni, és az nem valami idióta (apropó, idiótákkal, részegekkel nem kell küzdeni.. arrébb lehet állni) akkor számítani fog azért egy elcse.szett lágyék rúgásra, ami mennyire is fog betalálni? :) el fog vásni a combján valahol. ellenben ha begyakorolnád, pl. edzésen, akkor egy kifejezetten jó technika lehetne.

hehe, jah. jók az ilyen videók, csak mókás lenne amikor gyomromba lök- támad, én meg megállok, és tarkón vágom (legyek én a csúnya rossz támadó). háát, ha már valaki el akar kapni, és az nem valami idióta (apropó, idiótákkal, részegekkel nem kell küzdeni.. arrébb lehet állni) akkor számítani fog azért egy elcse.szett lágyék rúgásra, ami mennyire is fog betalálni? :) el fog vásni a combján valahol. ellenben ha begyakorolnád, pl. edzésen, akkor egy kifejezetten jó technika lehetne.
Nem olyan könnyû éles helyzetben egy tökrúgást vagy torokütést véghez vinni, éppen ezért nem árt gyakorol- ni a technikákat(edzésre járni, olvasni a témában stb.). Önvédelem témában szvsz ez az egyik legjobb videó: http://www.youtube.com/watch?v=20_3Yk3B6DM
Egy sokkal nagyobb darab embernél érdemes felmérni a helyzetet és ha értelmes, megpróbálni lebeszélni a támadásról. Ha agyatlan, elfutsz és hívod a rendõrt. Nem érdemes 40 kilósan rugdalni egy hegyomlást mert letépi a fejedet..
tökrúgás a tuti... viszonylag nagy, könnyû eltalálni, és baromira fáj http://www.youtube.com/watch?v=mw_PXl5qxNs
oké, köszi!
Ismerem ezt a videót, ez is jó :) Abban egyetértünk, hogy gyakorlás nélkül ne higyje senki, hogy meg tudja védeni magát, élesben is menni fog.A magam részérõl Loren-t és a Paladin Presses videókat , könyveket tartom a témában a legjobbnak...nem kevés utcai és harcmûvészeti tapasz- talata van, ha érdekel, olvass utána kicsit :)
jah, nem is kötekedni akartam. csak hát jegyezze meg a kérdezõ ezt a gyakorlás dolgot, nehogy azt higgye, hogy mert látta ezt a videót, vagy pár Bruce Lee filmet, már ért az erõszaktevéshez/kivédéshez :) neked Válaszoló http://www.youtube.com/watch?v=P8mBe0_Ha78 fent van az egész youtubeon, ez csak egy jó montázs, nekem bejövõs már a humora miatt is :)
Megnézném hogy vágod tarkón...;)
Direkt említettem, hogy nem árt gyakorolni...:) Ez a videó is csak olyanoknak hasznos, akik valamilyen harcmûvészetet vagy ilyesmit ûznek, nem lesz ebbõl senki nagy bunyós.
versenykaratésok... a hegyomlás embert meg hagyni kell hogy lebeszéljen a tökönrúgásról, õ sem akar szenvedni :D ne légy erõszak keresõ, légy kegyelmes és kissé elnézõ :D én is az vagyok, nem az hogy nem bánnék el ~10 millióval (szerencsére itt aki erõsebb nálam az többnyire normális :D) de hát nem lehet kipusztítani a saját népünk csak mert a saját értékrendünk szerint kissé.. szerencsétlenek és modortalanok.
Ez nem olyan dolog, ami minden nõnél mûködik.
A kérdező hozzászólása: Én tapasztaltakra vagyok kíváncsi és hogy hogy sikerülhet ha lehet róla szó!!!
http://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=dabff401399571.. Nem próbáltam. Majd számolj be róla hogy sikerült-e :)
Mikor nekem csinálja a párom, egy nagyobb párnát dugok a fenekem alá, hogy megemelje. Egy ujját használja, bedugja teljesen, majd mozgatja bennem az ujja végét fel-le. Nem tudom mennyire érthetõ :D Nekem így szokott összejönni a spriccelõs orgazmus, de sikerült már a péniszétõl is, bár az ritkább. Ilyenkor szintén a fenekem alatt párna van, õ pedig már kitapasztalta, hogyan kell belém hatolni, hogy a megfelelõ pontot izgassa. Gyakorlás gyakorlás gyakorlás :) (de ahogy egy válaszoló írta, nem megy mindenkinek, tehát ne törjetek le, ha nem sikerül) 22/L
A kérdező hozzászólása: Csak az sem mindegy sztem hogy a párod pénisze hogy néz ki , merev állapotban merre görbül stb... Amúgy köszönöm a válaszod egy próbát megér! Várom még a kommenteket!!!!

Hogy lehet legkönnyebben pórázhoz szoktatni a kiskutyát?

http://kepfeltoltes.hu/100730/S2010178_www.kepfeltoltes.hu_... :D

Legjobb válasz: Mindenkinek más. Jutalomfalattal és elõször elég a házban vagy a kertben és utána lehet valami csendes helyre menjetek. Sok Sikert.

Mindenkinek más. Jutalomfalattal és elõször elég a házban vagy a kertben és utána lehet valami csendes helyre menjetek. Sok Sikert.
Nagyon cuki! Hát miden nap 1-2-szer megsétáltatod de csak egy kicsit, és mikor huzzatja magát akkor a nevén szólítod, odahívod magadhoz, megnyugtatod, és így megfogja szokni!
Milyen fajta?
A kérdező hozzászólása: köszi :D kaukázusi juhász
Elõször a házban/kertben gyakoroljatok. Megmutatod neki hagy szagolgassa meg, majd juti kezedbe, megszagoltatod és úgy csinálod, hogy át kelljen bújtatnia a fejét a nyakörvön. Ha ez megvan és megszokta jöhet a póráz. ugyanúgy juti elõl, hátul rákapcs a nyakörvre a póráz, majd megint juti.
A kérdező hozzászólása: a nyakörvel már megbarátkozott, most probálom majd a pórázt nemsokára. köszi a válaszokat mindenkinek :)

Kutyakolykot hogy lehet legkonnyebben lenyugtatni? Pl a poraz feladasanal a kutyanak Cesar Millan szerint MİNDİG nyugodtnak kell lennie. De hogy nyugtassam le, ha harapdalna? Te hogy csinalod?

Legjobb válasz: Elsõ, basszus, ne ajánlgass már olyan dolgot, amirõl láthatóan fingod sincs. Szerencsétlen KÖLYÖK nem a karját akarja tõbõl letépni, nem visszafordult rá, csak izgatott, mert végre mehet sétálni...

Elsõ, basszus, ne ajánlgass már olyan dolgot, amirõl láthatóan fingod sincs. Szerencsétlen KÖLYÖK nem a karját akarja tõbõl letépni, nem visszafordult rá, csak izgatott, mert végre mehet sétálni...
Így van, egyszerûen meg kell váni, amíg lenyugszik. A póráz rejtegetésének semmi értelme, azzal csak kikerülöd a problémát, de nem oldod meg. Amúgyis meghallják a kutyák a karabiner csörgését, nem lehet õket becsapni, és nem is érdemes. Kösse a póráz látványát a nyugalomhoz, hosszú távon az a kifizetõdõ. Lehet, hogy eleinte tíz perc lesz elindulni sétálni, de a kutya addig is fárad és tanul, úgyhogy nem elvesztegtetett idõ :)
Jézusom, nehogy lenyomd a pár hónapos kölyökkutyát, mert izgatott:O Várj szépen, míg lenyugszik, aztán mehettek sétálni.
Ha egy séta elõtt izguló kölyköt "alpha rollolsz" mer' láttad a tvben, akkor köszi, nem is akarok rólad többet tudni :)
Az a lényeg, hogy ne vegye észre a kutya h a pórázt akarod felrakni. Néhányszor hívd magadhoz a póráz felrakása elõtt (így nem lesz = a prózárakötés a behívással), simogasd meg, bizergáld a nyakörvét ilyesmi, és harmadik negyedik alkalomkor próbáld felpattintani a pórázt a simogatás közben.
Sokan nagyon félreértik azt, amit Cesar csinál...
Egyszerûen ne vegyél róla tudomást. Fordulj el, ne nézz rá. :) Pár percig lehet pattogni fog, fúrni fogj a fejét de ha kitartasz, akkor abba fogja hagyni. Látni fogod, hogy nem néz rád "eszelõsen" vagy nagy szemekkel. Én pl. onnan tudom, hogy hazaérkezés után a kutyánk már nyugodt, hogy lefekszik és tisztálkodik, majd alszik. Ha ez a módszer nagyon nem használ, akkor tedd azt, amit Cesar. Biztos láttad már, hogy sokszor lenyomja a földre a kutyákat és megvárja míg úgy nyugszanak le. Ezt is kipróbálhatod, csak figyelj rá, hogy ne agresszívan vágd a földhöz vagy ilyesmi. :D Ha már megnyugodott, akkor igen, ezt jól tudod, te is legyél higgadt.
Elõzõ vagyok. Illetve nem figyelik meg, mit, mikor, hogyan csinál.
Okoska te pedig ne oltogass, mert rólam meg neked nincs fingod. :) De vártam már, hogy mikor jön tõled az okos beszólás, te ebben jó vagy, ahogy észre vettük. (igen, direkt a többes szám, mert ezt más is jelezte már)
Jaj, na gyerünk, menjen a vitatkozás meg a leszavazás. Mindig ti kötekedtek mindenki amúgy is, és hiába írta már ezt ki több ember is anno kérdésnek, úgy látom, nem veszitek észre magatokat. :) Na akkor hajrá, itt a lehetõség, mondjátok meg mindenkinek a frankót, aztán egyszer majd ti irányíthatjátok az országot! Bocsásson meg a világ, hogy merészeltem olyat írni, ami õkelmééknek nem tetszett, mert hát nyilván mindenkinél jobban tudtok mindent természetesen. :) Könyörgök, vegyétek fejemet, biztosan idióta, buta, hülye, ostoba és rossz ember vagyok. -.- De persze ti ennyibõl megítélitek az embert.

Hogy lehet legkönnyebben szobatisztaságra szoktatni két 8 éves, és egy nyolc hónapos kutyát?

A probléma eggyenl?re elméleti, de felmer?lt lehet hogy kénytelenek leszünk kertes házból lakásba költözni. A kutyák nem bejárósak bár természetesen ha olyan a helyzet, petárdázás, betegség bejöhetnek. De az az igazság nem szivesen vannak a lakásba, általában ha elmúllik a pánik helyzet már mennének is ki. Minden nap sétáltatva vannak a kakit általában ilyenkor intézik, de azért el?fordúl hogy a kertbe sikerül. Semmiképpen nem válok meg töllük, ?k a család részei. A rongálásoktól nem félek bár biztos el? fog fordulni, a két öreg nagyon nyugis, és majd a kicsi is az lesz egyszer. Az öregek ügysen tanítják meg mi is dolgozunk rajta. Ha valakinek van hasonló tapasztalata megköszönném ha megirná.

Legjobb válasz: Nekem az a tapasztalatom, hogy a felnõtt kutya alapból szobatiszta, hacsak nem valami nyomorteleprõl jön, ahol évekig maga alá kellett kakilnia, de nálatok nem ez a helyzet. Ami gond szokott lenni, hogy van kutya akit zavar a póráz, vagy az ember közelsége ilyenkor, de néhány nap alatt túlteszik magukat ezen. Ki kell vinni ahányszor tudod, megdícsérni ha sikerül, és kész.

Nekem az a tapasztalatom, hogy a felnõtt kutya alapból szobatiszta, hacsak nem valami nyomorteleprõl jön, ahol évekig maga alá kellett kakilnia, de nálatok nem ez a helyzet. Ami gond szokott lenni, hogy van kutya akit zavar a póráz, vagy az ember közelsége ilyenkor, de néhány nap alatt túlteszik magukat ezen. Ki kell vinni ahányszor tudod, megdícsérni ha sikerül, és kész.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, remélem nem következik be és maradunk kertesbe de jobb elõre felkészülni.

Hogy lehet legkönnyebben ip címet cserélni?

Legjobb válasz: hogy ne fárasszuk magunkat fölöslegesen,elõbb írd meg te ,hogy neked milyen neted van és fix e az IP címed,

hogy ne fárasszuk magunkat fölöslegesen, elõbb írd meg te , hogy neked milyen neted van és fix e az IP címed,
A kérdező hozzászólása: köszönöm már nem aktuális

Hogyan lehet legkönnyebben elérni, hogy a csaj elélvezzen?

..a bunkó kommenteket mell?zzük lécci..köszi

Legjobb válasz: Ez attól függ melyik csajról beszélünk. Mindegyiknél ki kell tapasztalni, hogy mitõl izgul fel és hogyan élvezi igazán a szexet.

Ez attól függ melyik csajról beszélünk. Mindegyiknél ki kell tapasztalni, hogy mitõl izgul fel és hogyan élvezi igazán a szexet.
Itass meg vele egy-két pohár pezsgõt és hagyd hogy õ csinálja, és kapcsold le a villanyt, vagy kösd be a szemed ha túl szemérmes a lány.
Ahogy elõttem írták: mindenkinél más. Persze vannak technikák, de azokból sem mindenkinél ugyan az jön be. Tanuld meg, hogy hogyan olvashatsz a jelekbõl: ahogy simogatod, ahogy hozzáérsz reagál rá. Ha ismered a nõi testet ezekbõl a reakciókból kiolvasod, hogy éppen mi esik jól a partnerednek és abban az irányban tudod folytatni az izgatását. De ne felejtsd el, hogy egy nõnek a lelkét is kell izgatni ...
Mindenkinél más, de szerintem a csikló nyelvvel való izgatása a legjobb erre a célra.
fürge ujjak ;-)
vágd le macsétával a lábát dugd a seggébe, majd vágd félbe derékban, húzd át rajta a lábat, aztán vágd ki az egészet a szelektív hulladékgyûjtõk közül a színesüveg részbe. attól szerintem biztos elélvez.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!