Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet legjobban (194 db)

Fiúk! Hogy szeretitek a legjobban, ha felizgatnak? Hogy lehet legjobban felizgatni? Mitől indultok be legjobban, úgy hogy nem bírtok magatokkal?

Legjobb válasz: KERESÕ KERESÕ KERESÕ KERESÕ KERESÕ KERESÕ KERESÕ KERESÕ KERESÕ KERESÕ Használd a KERESÕT!!!!!!

KERESÕ KERESÕ KERESÕ KERESÕ KERESÕ KERESÕ KERESÕ KERESÕ KERESÕ KERESÕ Használd a KERESÕT!!!!!!
a nagyon jó szopástól:P a barátnõm egy perc alatt el tud repíteni a csúcsra
hááát, kicsit visszafogom magam, mert ebbõl regényt lehetne írni :D egyszerüen, tömören, ha csókkal kezdünk ledõlünk az ágyra és föntrõl megy lefele a puszilgatás majd egy kis idõre megállsz derékmagasságban :D am nemtom de én azt is élvezem és az is begerjeszt ha egy csaj kiszívja a nyakamat :D
A kérdező hozzászólása: Köszi, de írhatok részletesebben is. Ezeket én is tudom, de pl.: én olyanra gondolok, ha engem egy pasi elkezd csókolgatni és megy lefelé a fülem és a kulcscsontom között kiráz a hideg és onnantól már csak ezerszer jobb és nyert ügye van.
Erogén zóna... ;) Mindenkinek máshol van, a férfiaknál rengeteg van ;)
A kérdező hozzászólása: pl?
a popsi juk is erogénzóna a pasiknál

Alkart hogyan lehet legjobban edzeni?

Legjobb válasz: Vastag nehéz tárgyak markolásával és tartásával. Általában mindenki alkar behúzásokat és -feszítéseket csinál, ám az alkar izomzatának elsõdleges szerepe a markolás, így ezzel lehet legjobban/kompletten megedzeni az alkart. Van aki a kézisúlyzók markolához csinált fából egy vastagabb hengeres markolatot és úgy fogta meg a súlyt.

Vastag nehéz tárgyak markolásával és tartásával. Általában mindenki alkar behúzásokat és -feszítéseket csinál, ám az alkar izomzatának elsõdleges szerepe a markolás, így ezzel lehet legjobban/kompletten megedzeni az alkart. Van aki a kézisúlyzók markolához csinált fából egy vastagabb hengeres markolatot és úgy fogta meg a súlyt.
Hokizás a legjobb rá

Miért van manapság ennyi PCOS-s nő? Egyáltalán mitől alakul ez ki? Hogyan lehet legjobban kezelni?

Legjobb válasz:
Korábban is volt, csak nem volt rá diagnózis, hiszen a PCOS diagnosztikája képalkotókon és egyéb hormonmeghatározásokon alapul, amelyekre 100 évvel ezelõtt nem igazán volt lehetõség. Az én nagyimat viszont 1967-ben már ezzel diagnosztizálták, és akkor azt mondták neki, hogy nem ritka betegség, amiben õ szenved. Nálunk anyai ágon minden lány érintett kisebb-nagyobb mértékben, én "szerencsére" az inzulinrezisztencia részbõl kaptam többet, talán ezért is nem okozott gondot a teherbeesésnél (bár másoknak pusztán ez is bekavar, hála Istennek ebbõl én kimaradtam). Kezelni, ill. szintentartani hármas módszerrel, diétával, sporttal, és metformin hatóanyagú készítménnyel lehet, és sok gyógynövény is segíthet a kívánt hatások elérésében és fenntartásában. Amikor mi vágtunk bele a babaprojectbe, még nem szívesen írtak ki az endokrinológusok metformint erre a gondra, ezért nekem (sok tanulmány átkutatása után) a férjem írta ki, most, 3 évvel késõbb viszont már változóban lehet valami, mert ugyanolyan eredményekre simán megkaptam endokrin szakorvostól is a receptet. A kezelésnek minden eleme egyenrangú, tehát a gyógyszer nem ér semmit helyes táplálkozás és edzés nélkül. Ezekkel viszont egészen szépen szinten tartható állapotról van szó.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Korábban is volt, csak nem volt rá diagnózis, hiszen a PCOS diagnosztikája képalkotókon és egyéb hormonmeghatározásokon alapul, amelyekre 100 évvel ezelõtt nem igazán volt lehetõség. Az én nagyimat viszont 1967-ben már ezzel diagnosztizálták, és akkor azt mondták neki, hogy nem ritka betegség, amiben õ szenved. Nálunk anyai ágon minden lány érintett kisebb-nagyobb mértékben, én "szerencsére" az inzulinrezisztencia részbõl kaptam többet, talán ezért is nem okozott gondot a teherbeesésnél (bár másoknak pusztán ez is bekavar, hála Istennek ebbõl én kimaradtam). Kezelni, ill. szintentartani hármas módszerrel, diétával, sporttal, és metformin hatóanyagú készítménnyel lehet, és sok gyógynövény is segíthet a kívánt hatások elérésében és fenntartásában. Amikor mi vágtunk bele a babaprojectbe, még nem szívesen írtak ki az endokrinológusok metformint erre a gondra, ezért nekem (sok tanulmány átkutatása után) a férjem írta ki, most, 3 évvel késõbb viszont már változóban lehet valami, mert ugyanolyan eredményekre simán megkaptam endokrin szakorvostól is a receptet. A kezelésnek minden eleme egyenrangú, tehát a gyógyszer nem ér semmit helyes táplálkozás és edzés nélkül. Ezekkel viszont egészen szépen szinten tartható állapotról van szó.
A kérdező hozzászólása: De mi miatt alakul ki ez a betegség??
A kérdező hozzászólása: családba senkinek sincs ilyen, nagyszülöknél se, mindenkinek sok gyereke lett, túlsúlyos se vagyok
Én sem vagyok túlsúlyos, és végül is az én anyai ágú rokonaimnak is sok gyereke lett. :) Helytelen táplálkozás, genetika, sok faktoros.
Szia! Szerintem ennek a vizsgálata még nagyon gyerekcipõben jár. Én mint laikus és gyakorló IR-es, pajzsmirigyes ezekre tippelek: Az IR gyakran jár együtt pajzsmirigy alulmûködéssel. Az alulmûködõ pm miatt lelassul az anyagcserénk, és relatíve több szénhidrátot viszünk be, mint amennyi kéne. A pajzsmirigy üzemanyaga a jód, amibõl állítólag magyarországon erõs hiány van, emiatt lehet szinte népbetegség. Megoldásként felemelik a határértékeket a laborokban. Így aztán nem derül ki a baj. A lelassult anyagcsere miatt indul az inzulin hinta, és kész az IR, PCOS. Következõ tippem, hogy a sok reklám, hogy melyik étel egészséges, melyik nem, nem igazán fedi a valóságot, emiatt sok karcsúsodni vágyó nõ szénhidrátbombákat tol magába fogyókúra címén. Hiszen elhitették velünk, hogy a magas kalóriaértékû zsíroktól, húsoktól kell óvakodnunk, viszont együnk sok fõzeléket, tésztát, mert az egészséges és nem hizlal. Szénhidrát tartalomról szó sem esett. És nem értettük, miért nem fogyunk. A munkahelyemen abszolút többségben vannak a nõk, sok szó esik különbözõ divatos diétákról. A legtöbb nekem vagy az éheztetés, vagy a hatástalan hülyeség kategóriába esik. De csinálják rendületlenül, mert ezt mondja a tv. És híznak, és híznak. Amikor megkérdezik tõlem, hogyan sikerült lefogynom, és hogyan sikerül több éve tartanom a súlyomat, elmesélem. Néznek rám, és nem értik. Az egyik kedvencem : kérdezõ: A szétválasztó diétát csinálod? én: nem, cukorbetegeknek kitalált diétát. kérdezõ: az milyen? én elmondom. Kérdezõ: A szétválasztó diétát csinálod? Hát ezért van ennyi IR-es, PCOS-s beteg szerintem. Persze ez csak a túlsúlyos IR-esekre vonatkozik, aki nem az, ott valamilyen más betegség lehet a háttérben. Nekem pl laktózintoleranciám van, ami azt jelenti, hogy a szervezetem nem tud mit kezdeni a tejcukorral. Emiatt a vércukorszintem egy pohár tej elfogyasztása után az egekben van órákig. Ez is egy jó alap lehet az IR-re. Kezelni egyelõre csak a hármas kezeléssel. Én nem tudok jobbat. :-)
Anyagcserezavar. Régen is volt, ahogy írták. Az én nagyanyámnak is volt. Szerintem hajlam kérdése. Van, aki tömi magát cukorral, és egészséges marad. Van, aki minden jól csinál, mégis van valami kínja. De a szénhidrátszegény diéta tényleg jó rá.


A hajmosásnál hogy lehet legjobban "koptatni" a festéket?

Amikor elkezdem megmosni a hajam és leöblítem el?ször vízzel akkor látom a vízben a festék színét és nem a hajmosás utáni öblítéskor. Tehát a kérdésem,hogy hatékonyabb úgy a hajmosás hogyha sokáig áztatom a vízbe a hajamat? Jobban kopik?

Legjobb válasz: Ha színezõ akkor mindenképpen! ha festék akkor nem nagyon. A színezõ jól kopik, ha jól megmosod és gyakrabban, esetleg teszel rá citromos levet, bár lehet hogy a sötét hajon nem hat.

Ha színezõ akkor mindenképpen! ha festék akkor nem nagyon. A színezõ jól kopik, ha jól megmosod és gyakrabban, esetleg teszel rá citromos levet, bár lehet hogy a sötét hajon nem hat.

Hogyan lehet legjobban hacker programot írni illetve "hackerkedni" megtanulni?

Most szeretnék elkezdi programozni és még egyik nyelvet sem tudom.Melyik nyelvet célszerû hacker programokhoz illetve hackerkedéshez megtanulni?Én a python-t néztem ki, de nem tudom, hogy melyik a legjobb.

Legjobb válasz: a programozás elméletét rendesen tanuld meg, aztán válassz egy nyelvet pl pascal, python, de akár lehet java vagy C++ csak akkor kicsit nehezebb lesz belerázódni

a programozás elméletét rendesen tanuld meg, aztán válassz egy nyelvet pl pascal, python, de akár lehet java vagy C++ csak akkor kicsit nehezebb lesz belerázódni
És mellesleg nagyon mélyen kell ismerni legalább egy operációs rendszert, célszerûen a Linuxot.
Python nagyon jó az alapokhoz, de azzal nem fogod feltörni a NASA-t. Én C-t tippelnék, de kezdéshez az pöppet nehezebb.
python -> C -> Cpp ez jó irány
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Szerintem kezdéshez megtanulom a python-t utána a C, vagy C++.
A C még ki is maradhat, egy kis assembly viszont igen csak jól jöhet! De kérdezõ remélem tisztában vagy azzal, hogy a "hackerkedéshez" az alapok megtanulása is bõven évek munkája lesz.
Negyedikhez kapcsolódva, szerintem is a rendszerek ismerete a fontos, bármelyik nyelv megtanulása ehhez képest kis tétel. Én irkáltam programokat assemblyben is, meg többféle nyelven (csont amatõr szinten, az igaz), de egy programnyelv ismerete önmagában semmit sem számít, csak egy eszköz, attól nem látsz bele a rendszer mûködésébe.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Egyébként tudom hogy nem egy nap lesz megtanulni :D

Hogyan lehet legjobban lebarnulni?

Van-e esetleg vmilyen krém vagy testápoló, amit?l jobban barnulhatok?

Legjobb válasz: Önbarnitó..de manapság már a drágább barnítóktól is foltos maradsz...Én szoláriumba járok(mértékkel)és krémet is használok.Nem vagyok csoki de van egy szép alapszínem.Bár nem ajánlom én a szolit mert tisztában vagyok vele milyen káros lehet ha valaki túlzásba viszi:)Ma is megyek,ebben a hülye idõben kifejezetten jól fog esni:)

Önbarnitó..de manapság már a drágább barnítóktól is foltos maradsz...Én szoláriumba járok(mértékkel)és krémet is használok.Nem vagyok csoki de van egy szép alapszínem.Bár nem ajánlom én a szolit mert tisztában vagyok vele milyen káros lehet ha valaki túlzásba viszi:) Ma is megyek, ebben a hülye idõben kifejezetten jól fog esni:)
Kifekszel a fûbe, ha nem felhõs az ég. Tehát ha süt a Nap...
A kérdező hozzászólása: az elsõ válaszolónak köszönöm :)
menj szoliba...komolyan sokkal drágábbak a krémek mint a szoli és foltos leszel a krémektõl a szoli nem ártalmasabb mint a sima napozás...

Hogy lehet legjobban visszavágni annak, akinek a fő érve az, hogy Õ már x gyereket felnevelt?

Egyáltalán lehet ez érv? Teszem azt büntetésnek a verést használja, a gyerekei nem tudnak feloldódni rokoni látogatás alkalmával, még órák múlva sem... sorolhatnám még. Akkor csak azért, mert az ő gyerekei már általános iskolások, jobban tud nevelni, mint egy első gyerekes anyuka? Tapasztalatot aláírom, de a tudást nem. Mit gondoltok erről?

Legjobb válasz: Ha valaki ezzel érvel, jogos a kérdés, hogy "és hogyan?", vajon a gyerekei mit mondanának, jó anya? Van, aki elsõre jobban ráérez, mint más ötödszörre (se). Dédimék hét gyereket neveltek fel. Állítom egyik sem ép lelkileg. Nem tudnak szeretni, csak a kötelességeiket tudták, tudják meg azt, hogy "mit szólnak mások, ha...". A "felnevelt", és a "hagyta nõni, mint a gombát" között is van különbség a szememben. Attól, hogy valakinek sok gyereke van, még nem biztos, hogy jó anya is.

Ha valaki ezzel érvel, jogos a kérdés, hogy "és hogyan?", vajon a gyerekei mit mondanának, jó anya? Van, aki elsõre jobban ráérez, mint más ötödszörre (se). Dédimék hét gyereket neveltek fel. Állítom egyik sem ép lelkileg. Nem tudnak szeretni, csak a kötelességeiket tudták, tudják meg azt, hogy "mit szólnak mások, ha...". A "felnevelt", és a "hagyta nõni, mint a gombát" között is van különbség a szememben. Attól, hogy valakinek sok gyereke van, még nem biztos, hogy jó anya is.
Nem gyõzöm hangsúlyozni ha mindenki a saját dolgával lenne elfoglalva , legalább fele annyira mint ahogy mások életébe kotmyeleskedik sokkal jobb hely lenne a világ. Az anyai ösztön a tudás és a nevelés nem egyenlõ a világra pottyantot gyerekek számával. Ha te tudod magadról, hogy megadsz mindent a gyermekednek, ellátod, gondozod , neveled becsülettel akkor elég ha egyszerüen [email protected] mit mond az illetõ , nem kell visszavágni semmivel úgyis a fejedhez vágna más " bölcseséget" ami eszébe jut mert ugye az ilyen semmit nem hagy szó nélkül.
Felnevelte, tényleg? DE HOGYAN?????
A kérdező hozzászólása: Én is így gondolom. Attól még hogy van 2-3-4 gyereke valakinek, még nem kellene feljogosítva éreznie magát arra, hogy beledumáljom a kéretlen tanácsaival máséba.
Maximáliusan egyetértek veled, de visszavágásnak itt szerintem semmi értelme, az ilyen embereknek teljesen más az ön- és világképe. Én már azt sem értettem soha, hogy egy szülõ miért érzi feltétlenül azt, hogy a gyerek tartozik neki bármivel. (Mert én szültelek, én neveltelek, stb-stb) Senki nem kérte/kényszerítette/adta neki feladatba, hogy szüljön... Saját döntés volt, ha jól csinálta, akkor nagyon is jogosan büszke rá... de utóbbi esetben önigazolsra nincs szükség, hisz arra ott van (lenne) 4 boldog, kiegyensúlyozott gyermek, semmi szükség még hajtgatni is, hogy õ csinálta...
Nálunk a nagyiktól jöttek az ilyen bemondások, még az elején, amikor megszületett a baba! Aztán egyszer meguntam és elmagyaráztam, hogy lehet, hogy õk már felneveltek 2-2 gyereket, de azok mások voltak, nem az én fiam! Minden gyerek más, én is más voltam, mint a tesóm, vagy a férjem. Én vagyok egész nap a gyerekemmel, én is ismerem a legjobban, én tudom, hogy pl. hogy szeret elaludni stb.
Én azt gondolom, hogy egy iskolás gyerek még nincs „kész”, nincs „felnevelve”. Ráadásul, ha nem is szimpatikusak a gyerekei, akkor miért adnál a tanácsára, miért vennéd alapul a tapasztalatait? Szerintem próbálj meg elhatárolódni az ilyen okoskodóktól, és ha szükséged van tanácsokra, olyantól kérd, akit hitelesnek tekintesz (pl. akár az anyósodtól, ha a férjedet jó embernek tartod :) . Én azt mondanám, ha valaki ilyen érveléssel próbálna beleszólni a gyereknevelésembe, hogy majd 20 év múlva beszélgessünk a témáról, akkorra látható lesz, kinek vált egészséges értékrendû, normális, boldog ember a gyerekébõl.
Azt mondom ilyenkor: "De jó, hogy hasonlóan vélekedünk errõl... Épp azon vagyok én is, hogy elmondhassam magamról, hogy ÉN neveltem fel a gyerekem, nem más."
A kérdező hozzászólása: köszönöm! :)

Hogy lehet legjobban kiirtani a drogok hatását magunkból? Van rá vmi módszer, pl hogy sok vitamint egyek vagy zöld tea?

Valakinek valami hatásos módszer? Elmúljon ez az összevisszaság a fejembe, és "felfrissuljek". ?

Legjobb válasz: Nem kell drogozni, akkor nincs probléma. Ami meg kismértékû de maradandó károsodást okoz az ellen nincs mit tenni. Ez nem úgy mûködik, hogy lemerült az elem a távirányítóba, kicserélem és újra minden jó. Sok olyan mardandó károsodás van ami ki sem mutatható, csak azt veszed észre, hogy egyre feledékenyebb vagy stb. csomó jele van.

Nem kell drogozni, akkor nincs probléma. Ami meg kismértékû de maradandó károsodást okoz az ellen nincs mit tenni. Ez nem úgy mûködik, hogy lemerült az elem a távirányítóba, kicserélem és újra minden jó. Sok olyan mardandó károsodás van ami ki sem mutatható, csak azt veszed észre, hogy egyre feledékenyebb vagy stb. csomó jele van.
Hülye hasonlat lesz, de pont olyan mintha enyhén összekarcolnál egy gyári fényezést, lehet polírozni, viaszozni, ismét fényes lesz, de nem lesz már sosem olyan mint új korában.
A kérdező hozzászólása: tehát nincs ilyen módszer mint pl ha túl sok alkoholt iszol, akkor nagyon sok vizet kell, hogy híguljon meg elõbb távozzon belõled?
Flesselj, aludj, majd elmúlik.
Az alkohol sem távozik nyom nélkül, ugyanúgy károsítja a májat, az agyat, a víztõl legfeljebb hamarabb leszel józan. Ha leállsz a droggal, akkor talán segíthetnek a zöld teák, gyümölcsök, egészséges életmód, rendszeres mozgás. Ha csak csodaszer kell, hogy miután drogoztál, a következõ adagig normális legyél, ilyen nem létezik.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :)

Hogyan lehet legjobban felülrõl begyújtani vegyestüzelésû kazánba?

Van egy régi kazánom, fekete szénnel fûtök. Azt javasolták, hogy felülrõl gyújtsak be, de nagyon nehézkesen megy. Mi lenne a jó trükk? Elõször rakok szenet, azután papírt, gyújtóst, majd ha ez ég, akkor nagyobb fát. Gondolom ez az elmélet, de a papír ellobban, a fa, ha meggyullad, simán leég, 30-40 percet kell bohóckodni, mire a szén is meggyullad, addig a radiátorok egy fokot sem melegszenek. Hallottam valamilyen olajos rongyról. Ez mi? Motorolajba vagy étolajba áztassak valamit? Használt sütõ olaj nálunk nem nagyon van. Szóval adjatok tippeket :-)

Legjobb válasz: én hosszú évekig fölülrõl gyújtottam be a kazánunkba,és simán ment ezzel a papír-aprófa-nagyobbacska fa kombóval, soha nem kellet ezek mellé segédeszköz,rongy, semmi, -nem vizes a fád ?

én hosszú évekig fölülrõl gyújtottam be a kazánunkba, és simán ment ezzel a papír-aprófa-nagyobbacska fa kombóval, soha nem kellet ezek mellé segédeszköz, rongy, semmi, -nem vizes a fád ?
Pontosan úgy kell, mintha alulról gyújtanál be.A felülre rakott száraz fa , aztán begyújtja a szenet is .Levegõt viszont felül kell adni, hisz ott történik az égés .Így szépen ég lefelé folyamatában .
Fáradtolajat (motorból), vagy bármilyen ásványi olajat szerezz, ingyen vagy olcsón. Beleteszed egy fél literes mosogatós flakonba, vagy kilyukasztott kupakú üdítõsbe. Ezzel az egész begyújtós dolgot kicsit megöntözöd, nem kell annyi, hogy nagyon lefolyjon a szénbe, csak a teteje kapjon sok helyen keveset. Nagyon megkönnyíti a begyújtást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gondolatokat. Igen, alapvetõen a tûzgyújtással nincs gond, van egy kandalló is, abban mindig elsõre megy. Régi szovjet kazán (ilyen: http://p1.vatera.hu/photos/73/cd/f0c6_1_big.jpg ), a tûztérajtón nincs levegõnyílás, tehát azt alulról tudok neki adni vagy kinyitom a tûztérajtót. Megrakni is azon az ajtón keresztül kell, nyilván akkor kormos lesz az ember nyakig :) De még próbálkozom. Az olajjal is. Van autós ismerõs, a lecserélt motorolaj jó lehet erre a célra?
Én olajjal nem nagyon próbálkoznék, félnék a robbanással. Nekem is kazánom van, olyan mint a tied, kérdezõ, csak modernebb. Olyannal is hamar begyullad hogy mindenféle gily-gallyal bedoroglyázol meggyújtod. Utána pakolhatsz be neki nyárfát ami könnyen melegíti a rendszert, de hamar elég. Én amikor eléri a 60 fokot a melegség levegõt leveszem, és megrakom nagyobb darab akáccal. Szénnel nem nagyon fûtök, de régen volt. Akkoriban is ugyanígy ment a dolog. A levegõ fontos hagyj neki levegõt kellõen. Ha vizes a fa akkor füstöl rendesen, a jó száraz fa a jó, a nyers az kizárt.
A motorolaj nem benzin, az nem tud robbanni.

13 évesen hogy lehet legjobban velem egykorú lányokat hódítani?

Legjobb válasz: Én akkoriban a HKK paklimmal csajoztam, több kevesebb sikerrel. :D

Én akkoriban a HKK paklimmal csajoztam, több kevesebb sikerrel. :D
Tanulj! :)
Metin 2
visszaraktad már a legót a dobozba?
13 évesen szerintem nem lányokat kéne hódítani :)
Sportolj minél többet, lehetõleg küzdõ sportot. Attól biztonságban is érzik majd maguk veled, és karakteres is leszel!
Mi nem!
nezzel ki ultrajol ugy.
Vegyél neki barbit.
Ha te vagy Justin Bieber!!!!!!
Szia! Na végre valaki.... Szóval, nekem az tetszik abban a fiuban, hogy bármikor meg tud nevettetni. Nekem a kinézee nem fontos. Tudom sokan mondják h mondd el az érzéseid de ez nem tul könnyû :) Az a fontos, hogy a lány megnyugvást találhon benned. Ha ki van akadva feltudjon hivni, elpanaszolhassa neked ami bántja. Fontos még az egyszerû, nem erõltetett humor. Ne bombázdd viccekkel, légy önmagad. 13L
Jég dupla whiskyvel ;)
irj privit mondok tippeket 14/f
Legyél egy kicsit helyes, de amúgy a külsõ nem minden, beszélgess vele, írj rá facebooko, vagy bárhol a neten, amikor fennt van, es egyre többet fogtok dumálni, es majd kialakul, de persze nem tapasztalatból mondom...:/ 13/L
-.-
sportolj, legyen érett, önálló személyiséged, legyen véleményed, legyél okos, értelmes, akivel lehet beszélgetni, egyben egy jó barát is, aki törõdik az emberekkel, legyen önbizalmad, legyen sok barátod, ne félj kiállni magad mellett
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat
Na végre egy olyan fiú aki nem Csak magával foglalkozik, Amúgy ha udvarolni akarsz akkor Csak beszélgess sokat azzal a lánnyal akit kiszemeltél legyél kedves vele , egy kis édesség hébe- hóba és persze légy önmagad!Sok sikert, drukkolok!!!!!!
Szerintem 13 évesen még ne goditgass ! :) Lessz még rá elég idõd, most inkább tanulj és szorakozz :) 16/L
14# voltam 13/l
Szemezz vele(ha gyorsan elkapja a fejét az általában jót jelent, de persze az a biztos ha tényleg szemeztek), szólj hozzá gyakran, mosolyogj. És a legfontosabb, mond el hogyan érzel. De persze az se hátrány ha nézel ki valahogy! Ja és humor!
Szerintem is mondd el a lanynak ha tetszik és legyél velük nagyon kedves, szemezz velük! ;) :) 13/l
8. Vagyok Én is komolyan gondoltam.
Engem a kedves szavakkal, bókokkal vesznek le a lábamról, valamint ha bevallják amit éreznek, az a legjobb. Szeretek tisztán látni :) 13/L
A kérdező hozzászólása: Én komolyan gondoltam !
Én a vicces és a kicsikét "perverz" fiúkat kedvelem az osztályomból. De ez csak én vagyok, mindenesetre az nagyon bejött amikor rávágott a seggemre. Többet nem tudok, mivel még éretlennek érzem magam egy kapcsolatra, amivel sajnos kevés kortársam ért egyet. 13/L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!