Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet legegyszerűbben (210 db)

Borsod megyéből Győrbe hogy lehet legegyszerűbben eljutni autóval?

Budapestet, gondolom ,nem lehet kikerülni.

Legjobb válasz: Nem ártana tudnunk mondjuk, hogy melyik részérõl :D mert nem mindegy, hogy Mezõkövesdrõl, vagy egy bodrogközi faluból... Egyébként javaslom az M3-as autópályát, aztán az M0-autóúton meg lehet kerülni Pestet, majd onnan reáfordulsz az M1-re és egyszer csak odaérsz.

Nem ártana tudnunk mondjuk, hogy melyik részérõl :D mert nem mindegy, hogy Mezõkövesdrõl, vagy egy bodrogközi faluból... Egyébként javaslom az M3-as autópályát, aztán az M0-autóúton meg lehet kerülni Pestet, majd onnan reáfordulsz az M1-re és egyszer csak odaérsz.

Miskolcról, vagy elég csak az, hogy Budapestről vonattal Ulm-ba (hogyan lehet legegyszerűbben eljutni és) mennyibe kerülne a jegy?

Úgy tudom, hogy Münchenben kell átszállni. És valóban lehet olyat hogy már Budapesten megveszem a München-Ulm közti jegyet? A f? kérdés végül is az, hogy oda-vissza nagyjából mennyibe kerülne? Vajon (jobban) megéri mint repül?vel?

Legjobb válasz: Ha pénteken vagy szombaton mész, akkor közvetlen vonattal is eljuthatsz Ulmba Budapestrõl: http://www.mav-start.hu/res/railjet_66_63_12.pdf Ha idõben megveszed a jegyet, akkor 39 EUR egy irányba. Infók itt: http://elvira.hu/utazas/kulfoldi_utazasi_ajanlatok.php?mid=1.. A repjegy függ attól, hogy mikor veszed meg, melyik napra, kell-e feladnod poggyászt, milyen típusú kártyával tudsz fizetni... Szóval ezt így általánosságban nem lehet megmondani, hogy melyik olcsóbb. Ryanairnek van Budapest-Memmingen járata, keress rá az oldalukon arra a dátumra, amikor mennél, kattintgasd végig, és megtudod, mennyi :)

Ha pénteken vagy szombaton mész, akkor közvetlen vonattal is eljuthatsz Ulmba Budapestrõl: http://www.mav-start.hu/res/railjet_66_63_12.pdf Ha idõben megveszed a jegyet, akkor 39 EUR egy irányba. Infók itt: http://elvira.hu/utazas/kulfoldi_utazasi_ajanlatok.php?mid=1.. A repjegy függ attól, hogy mikor veszed meg, melyik napra, kell-e feladnod poggyászt, milyen típusú kártyával tudsz fizetni... Szóval ezt így általánosságban nem lehet megmondani, hogy melyik olcsóbb. Ryanairnek van Budapest-Memmingen járata, keress rá az oldalukon arra a dátumra, amikor mennél, kattintgasd végig, és megtudod, mennyi :)

2 éves Staffim van és lent amikor sétálunk elég hiperaktív lesz meg húz, hogy lehet legegyszerűbben leszoktatni erről?

Legjobb válasz: Amint megfeszül a póráz, fordulj meg 180 fokban és húzd/rántsd magad után a kutyát. Tegyél meg pár lépést és fordulj vissza az eredeti irányba. A lényeg, hogy amint megfeszül a póráz, hátraarc...elég gyakorlás után a kutya levágja, hogy ha húzza a pórázt, akkor nem ér oda, ahova szeretne, hanem távolodik tõle. Ahhoz, hogy laza pórázon nyugodtan tudjon sétálni, fontos, hogy naponta legyen lehetõsége póráz nélkül is kitombolni magát, játszani a gazdival, más kutyákkal, futni. Ugyanis ha nem vezetheti le a felesleges energiáit, akkor nem várható el a fegyelmezett pórázon történõ séta sem.

Amint megfeszül a póráz, fordulj meg 180 fokban és húzd/rántsd magad után a kutyát. Tegyél meg pár lépést és fordulj vissza az eredeti irányba. A lényeg, hogy amint megfeszül a póráz, hátraarc...elég gyakorlás után a kutya levágja, hogy ha húzza a pórázt, akkor nem ér oda, ahova szeretne, hanem távolodik tõle. Ahhoz, hogy laza pórázon nyugodtan tudjon sétálni, fontos, hogy naponta legyen lehetõsége póráz nélkül is kitombolni magát, játszani a gazdival, más kutyákkal, futni. Ugyanis ha nem vezetheti le a felesleges energiáit, akkor nem várható el a fegyelmezett pórázon történõ séta sem.
Tankot leengedni, karburátorból kiönteni, friss benzinnel megtankolni és menni vele.
olajos benzint ne használj 4ütemübe mert elkokszosodnak a szelepek záró felületei, majd nem fog zárni majd beég és kész a baj, mert elvész a komresszió Te meg barom módjára pörgeted mint egy 2ütemüt és szétforog. ûláttam már ilyet sajnos ( honda CB50 1970)
A kérdező hozzászólása: Gondoltam, hogy baj lehet belõle csak nem tudtam mekkora.. De nem mentem vele csak úgy kb 20 km-t. Holnap leeresztem a tankot és megpróbálom kitisztitani amennyire csak lehet és majd meglássuk mi lesz az eredmény :) Kb 6 liter volt még a tankban és ahhoz egy liter kevert benzin ment szóval remélem nem okozott nagy gondot mert kicsi volt a koncentráció. És köszönöm a válaszokat :)
Ha csak ennyi, akkor még leengedni sem muszáj, 6 literhez 1 liter keverék az semmi, annyitól nem lesz baja ne aggódj, azt hittem azzal töltötte fel, így nem gond.
A kérdező hozzászólása: Hát meggyûlt vele igy is a bajom :D Szét kellett szednem a karburátort és az egészet ki kellett takaritani, meg le kellett engedni a benzint is. Nem volt kis meló :D

Hogyan lehet legegyszerűbben de mégis leghatékonyabban 1 weboldalt befuttatni?

Legjobb válasz: az ucoz fizetett hirdetését olvashattátok eggyel feljebb. A kérdéshez: Fontos a téma. Lehetõleg olyanról írj ami 1-2 elvetemült kockánál kicsit szélesebb kört szólít meg. Aztán ha ez meg van, megbízol egy céget, aki felfuttatja az oldalt pár százezerért.

az ucoz fizetett hirdetését olvashattátok eggyel feljebb. A kérdéshez: Fontos a téma. Lehetõleg olyanról írj ami 1-2 elvetemült kockánál kicsit szélesebb kört szólít meg. Aztán ha ez meg van, megbízol egy céget, aki felfuttatja az oldalt pár százezerért.
Egy SEO cég fizetett hirdetését olvashattuk egyel fentebb :)
#7 1 hónap alatt akármilyen oldalt fel lehet hozni az elsõ oldalra. Szal kár idehánynod a reklámot. Azért kritizállak mert egy igénytelen [email protected] reklámozol. Tanácsot meg adtam a kérdezõnek talán meg kéne tanulni olvasni.
Szerintem tisztázzunk valamit végérvényesen, és ezzel lezártnak tekintem a vitát. Ha valaki ténylegesen komolyan gondolja, hogy weboldalt hozzon létre akkor tanuljon meg html, css, php, javascript programozást. Ettõl jobb megoldások nem léteznek. Az oldal kódjában el lehet rejteni kulcsszavakat, kódokat amiket a keresõ robotok figyelembe vesznek és kategorizálják az oldalt. Minél jobb ez az összeállítás, minél jobbak a kulcsszavak annál többen fogják az oldalt megtalálni. És annál elõrébb kerül a keresõ oldalak találati listáján. Lehet link cserélõ oldalakon népszerûsíteni az oldalt, de ezt nem mindegyik keresõ oldal veszi figyelembe. Ha valaki nem ért még el arra a szintre, hogy ezt tudja akkor miért kellene fizetni azért, hogy népszerû legyen az oldala, ha egyszer ingyen is meg tudja oldani. Ez elõzõekben leírtak megtanulására nem elég két hónap, hanem évek kellenek hozzá. Így a kezdõknek akik csak ismerkednek a weboldal készítéssel marad valamilyen fórum motor, vagy blog szolgáltatás, vagy az Ucoz féle sablonos megoldások, vagy esetleg cms rendszer telepítése valamilyen tárhelyre. Egyáltalán nem mondtam, hogy az Ucoz a legjobb. Biztos vagyok benne, hogy ettõl vannak sokkal jobbak is. Én csak azt mondtam, hogy kezdetnek megfelelõ. És nem kell erõlködnöd, hogy népszerûsítsd az oldalad. Persze mellette tanuld meg, hogyan lehet olyan kódot írni ami megfelelõ a keresõ robotoknak. Ha pedig megtanultad a használatát, és valamennyire elsajátítottad legalább a html és css proramozást akkor térjél át saját weboldal készítésére.
A kérdezõ nem azt szerette volna tudni, hogy mi a véleményed a válaszolók hozzászólásaira. Hanem ki milyen megoldást tud javasolni. Én sem kritizáltam a hozzászólásodat, tiszteletben tartom a véleményedet, cserébe ezt tõled is elvárom.
úgy , hogy nem te írod...
Nem kapok fizetést az Ucoz weboldal üzemeltetõitõl. Tapasztalat : 1 hónap alatt felkerült az oldal a google keresési eredményeként az elsõ oldalra. Na ezt próbáld ûberelni. Egyébként úgy látom te is azért jársz erre az oldalra, hogy mások válaszát kritizáld, ahelyett hogy a kérdezõnek adnál normális válaszokat. Köszönöm, hogy így ismeretlenül bíráltál.
#5 Egy oldal felfuttatásához egy SEO cég kevés ;)
Ha saját damain neved van akkor lásd az elõttem leírtakat a #2-ik hozzászólónál. Ha nem saját domained van akkor válaszd az Ucoz honlap készítõ oldalt. Írj rendes témáról, idõrõl-idõre adj hozzá újdonságokat, hetente ha lehet 1-2-3 hozzászólást, új bejegyzést írjál az oldalra, ha néhány oldalt elkészítettél akkor ne dõlj hátra hogy kész vagy. Az Ucoz 1 hónap múlva elkezdi optimalizálni az oldalt, és terjeszteni más Ucoz-s oldalak között, link cserével. Ha már eltelt néhány hónap, akkor majd meglátod van-e kereslet arra amit csinálsz. Ha igen innen tovább léphetsz saját domainre.
Akkor sorolok pár dolgot, ami szükséges hozzá: - Egyedi ötlet - Jó témaválasztás - Egyedi design - Rengeteg reklám - Keresõoptimalizálás - Sok pénz - stb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat . saját domainnel rendelkezem . Jelenleg egy oldalam fut ami a http://www.livesportnet.hu . Hamarosan indul egy másik oldalam ami vatera szerû lenne , és olyan meghívásos rendszert szeretnék bele tenni mint amit a facebook is használ ( ha beregel valaki akkor a email címén található összes kapcsolatának elküldi a meghívót ) . Valaki nem tudja az hogyan mûködik ?

Hogy lehet legegyszerűbben sárgabarack lekvárt főzni? Össze lehet-e főzni más gyümölcsökkel?

Legjobb válasz: Összefõzheted,akkor vegyes lekvárt kapsz. Legegyszerûbb mód: a gyümölcsöket megdarálod,egy tepsiben vagy tûzálló edényben a sütõbe teszed,kb közepes hõfokon ,idõnként megkavarod,ha kezd sûrûsödni,beleteszed a szükséges cukrot,amilyen édesre szereted.Elõször kevesebbet,majd megkostólhatod,és ha kell teszel még bele cukrot.Ezzel is forralod,míg egy tányérra cseppentve megfelelõ sûrûségû lesz.Üvegekbe teszed,szárazdunsztban hagyod kihülni.Én szoktam egy kevés tartósítószert tenni az üvegek tetejére,mert nem sok cukrot használok. Ha befõzõ cukrot használ,akkor hamarabb sûrûsödik meg.De akkor a lekvár sütményekben a benne levõ zselatin miatt kifolyik és eláztatja a tésztát.

Összefõzheted, akkor vegyes lekvárt kapsz. Legegyszerûbb mód: a gyümölcsöket megdarálod, egy tepsiben vagy tûzálló edényben a sütõbe teszed, kb közepes hõfokon , idõnként megkavarod, ha kezd sûrûsödni, beleteszed a szükséges cukrot, amilyen édesre szereted.Elõször kevesebbet, majd megkostólhatod, és ha kell teszel még bele cukrot.Ezzel is forralod, míg egy tányérra cseppentve megfelelõ sûrûségû lesz.Üvegekbe teszed, szárazdunsztban hagyod kihülni.Én szoktam egy kevés tartósítószert tenni az üvegek tetejére, mert nem sok cukrot használok. Ha befõzõ cukrot használ, akkor hamarabb sûrûsödik meg.De akkor a lekvár sütményekben a benne levõ zselatin miatt kifolyik és eláztatja a tésztát.
Próbáld ki a barackot sárgadinnyével! Isteni!
én minden lekvárt dzsem fixel csinálok, egyszerû és rohadt gyors. tovább tart az elõkészület, mint maga a lekvár fõzés. idén már csináltam epret, meggyet, cseresznyét és most jön a barack :)

Hogyan lehet legegyszerűbben elérni azt, hogy bevörösödjenek a szemeim?

Legjobb válasz: Vagy elszívsz egy füves cigit, vagy szórd be sóval jó vastagon! :D Miért akarod?

Vagy elszívsz egy füves cigit, vagy szórd be sóval jó vastagon! :D Miért akarod?
A kérdező hozzászólása: Ha beszórom sóval az nem ártalmas?:D
Nekem nem! :D
A kérdező hozzászólása: Akkor kiprobálom:D köszönöm szépen!
Ugyan, nincs mit! De ha esetleg kezd kellemetlen lenni, akkor nyugodtan mosd ki bõ citromlével, de csak, hogy ne fájjon! :D
A kérdező hozzászólása: *Pendrive-ról vagy CD-rõl

Hogyan lehet legegyszerűbben hatásos krémet készíteni gyógynövényekből?

Tennék bele kakukkfüvet, körömvirágot, izsópot, és b?rgombára használnám.

Legjobb válasz: Ez bõrgombára nem lesz jó. Olajjal készíthetsz macerátumot: Minõségi olajba beleteszed a gyógynövényeket, napos, de nem túl meleg helyen érleled,majd leszûröd. Az arányok és az érlelési idõ függ attól, hogy milyen gyógynövényt használsz. Körömvirág krémet meg úgy készíthetsz, ha tiszta zsírban megsütöd a friss körömvirágot (szár és levél is kell bele). Pár perces rotyogtatás után hideg helyre teszed. Másnap felolvasztod, leszûröd, üvegbe teszed. Hûtõben kb fél évig áll el.

Ez bõrgombára nem lesz jó. Olajjal készíthetsz macerátumot: Minõségi olajba beleteszed a gyógynövényeket, napos, de nem túl meleg helyen érleled, majd leszûröd. Az arányok és az érlelési idõ függ attól, hogy milyen gyógynövényt használsz. Körömvirág krémet meg úgy készíthetsz, ha tiszta zsírban megsütöd a friss körömvirágot (szár és levél is kell bele). Pár perces rotyogtatás után hideg helyre teszed. Másnap felolvasztod, leszûröd, üvegbe teszed. Hûtõben kb fél évig áll el.
Ez 110%, hogy nem fog mûködni. Eleve azt se ártana tudni, hogy a gyógynövények hatóanyaga hidrofil vagy hidrofób és ez alapján kitalálni, hogy olaj a vízben vagy víz az olajban típusú emulzió legyen a készítményed. Aztán lehet, hogy kell bele konzerváló szer is, hogy a baktériumok ne tenyésszenek benne. Legegyszerûbb, ha elmész a bõrgyógyászatra és õk adnak majd valamilyen hatásos helyi készítményt. Arról nem is szólva, hogy nem is biztos, hogy bõrgombád van (lehet más betegség).
A kérdező hozzászólása: Sokat jártunk bõrgyógyászhoz, de amiket felírtak egyáltalán nem hatottak, sem a tabletták, sem a krémek, és már kísérleti nyúlnak érzi magát az ember. A bõrgyógyászok semmihez sem értenek! Ismerõsöm melanomájára (bõrrák!) kenõcsöt adtak!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!