Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet kezelni, amikor az (8 db)

Az milyen fertözés amikor fehér hólyagok jönnek ki a börön ott alul éget és nagyon viszket és valami sürü fehér darabos folyadék jön ki belölük? Hogyan lehet kezelni ami olcso! Egyik barátnöm fertözést kapott!

Legjobb válasz: milyen...Menjen el orvoshoz, õ majd ír valamilyen gyógyszert! Itt nincsenek orvosok, sem távgyógyítók... mondjuk, az orvos sem ad semmit látatlanban..

milyen...Menjen el orvoshoz, õ majd ír valamilyen gyógyszert! Itt nincsenek orvosok, sem távgyógyítók... mondjuk, az orvos sem ad semmit látatlanban..
Egyébként még sosem hallottam ilyenrõl. Nekem borotválás után szoktak pattanás szerû kis "duzzanatok" kijönni a nemi szervemen, amiket ki is lehet nyomni de az egyáltalán nem viszket, nem piros, nincs semmilyen más tünete, valószínûleg szõrtüszõgyulladás. De, hogy a barátnõd milyen fertõzést kapott el arról fogalmam sincs. Keressen fel egy orvost sürgõsen!!! Az a biztos.
Sûrgõsen menjen orvoshozz!!!Valamilyen gombásodása van ez a hüvelyben is fertõzést okoz ami nagyon kellemetlen!!!!Ír ki kúpot a hüvelybe és krémet is a nemiszervre csak menjen hamar az orvoshoz!!!! Remélem segítettem.
Ez valamilyen herpesz lehet.Ha beírod a google-be a tüneteket, akkor kiadja a lehetséges betegségeket hogy mi lehet, de kezelni tényleg csak orvos tudja, õ írhat rá valamit.

Hogy lehet kezelni azt, amikor a pasi webcamban vetkőztetni a csajokat, de kalcsolatban van?

Bár mkinek más, h mi számít megcsalásnak (etikailag), de sajnos a barátom, hiába mondja, meg próbálná éreztetni, hogy szeret, mégis lányokat vetk?ztet webcamerában, és ezt tagadja is természetesen. Szex témában nincsenek gondok, de a hétvégéig csak így tudja kihúzni. Ez kb. olyan szintre értem, mintha pornót nézne, viszont zavar, h korombeli csajokat néz... mit lehet tenni? Segítsetek:(

Legjobb válasz: Az elsõ válasz az aztán marha hasznos volt. Annyira mindegy hogy hányéves. Ez a reflexetek hogy erre a számokra vagytok állva? És aztán megírja hogy tökmindegy mert mindenhogy megycsalás. Amúgy szerintem a megcsalás szó nem illik rá. De a húséges se. De semmiképp se lehet senkit megcsalni neten kersesztül. Mivel én azt nem tartom semmire. Szóval amég nem találkozik velük addig nem megcsalás.

Hu hát szerintem ez elég gáz, én szerintem teljesen kibuknék ha ezt csinálná a barátom, szerintem beszéld meg vele, hogy neked ez nagyon nem tetszik!
Az elsõ válasz az aztán marha hasznos volt. Annyira mindegy hogy hányéves. Ez a reflexetek hogy erre a számokra vagytok állva? És aztán megírja hogy tökmindegy mert mindenhogy megycsalás. Amúgy szerintem a megcsalás szó nem illik rá. De a húséges se. De semmiképp se lehet senkit megcsalni neten kersesztül. Mivel én azt nem tartom semmire. Szóval amég nem találkozik velük addig nem megcsalás.
Ez megcsalás, hiszen beszél ezekkel a csajokkal, valahogy csak ráveszi õket hogy vetkõzzenek le. Tehát testileg nem csal meg, de szóban (írásban) igen. Ami semmivel sem jobb. Dobd ki a fenébe, ha nem akarsz mindig azon izgulni hogy vajon mikor talál egy közeli csajt akit nem csak kamerába vetkõztet majd.
De most ez akkor is... Na mindegy...
De hallod.. Ez megcsalás... Akárhogy is nézzük... Nem pornó, megcsalás... olyan, mintha pl. k*rvázna.
Hány éves a srác, hány éves vagy Te?
én egy jól irányzott szájbaveréssel kezelném...álljon már meg a menet bas.sza meg! 25/nõ
A kérdező hozzászólása: hát jogos :(
Ha kamerázik a csajokkal, marhára nem látszik sem a te képed, sem a közös fotótok. Ez nagyon szemét dolog tõle, minél elõbb felejtsd el, mert kikészít teljesen téged ez a helyzet.
Rúgd ki a fenébe minél gyorsabban. Ezzel csak téged aláz meg. Meg azokat a lányokat, akiket "vetkõztet" Szerinted mennyire lehetsz fontos a számára, ha ilyeneket tesz? Amúgy meg, azon is elgondolkodnék, hogy ha errõl tudsz, akkor miket mûvelhet, amikrõl nem tudsz? 31/F
Szerintem ultimátum kéne... pornózzon, ha akar, de ilyet nem illik... 21f
Te hagyod hogy így alázzon téged? Nem csodálom hogy ezt csinálja hiszen hagyod. Normális nõ már szóba sem állna vele. Ennél már csak jobb pasit találhatsz. Világos hogy nem szeret téged, akkor nem tenné ezt veled mert érdekelné hogy mit érzel.
figyi, ha az én pasim ilyet csinálna én páros lábbal rúgnám ki. vedd már elõ a nõi büszkeséged, ne hagyd h megalázzon egy ilyen pasi, aki más csajokat vetkõztet webcamerába. ez nagyon megalázó.
A kérdező hozzászólása: Ez relatív:D de mondom, hogy állandóan a mi képünk van kitéve, ami alapból sötét. Vagy én egyedül, vagypedig a közös van kitéve...Az, hogy harcolok, igazából túlzás, én csak szimplán nem értem, h mire jó, de ha ez marad, akkor könnyû szívvel fogok szakitani. Egy külsõ vagy éppen szó sem ér csalódásokat :(
0:44 nem igaz. nem mindegy mert én is próbáltam már alex evans képpel is meg a sajátommal is hogy teszteljem és persze alexnek bármit megtesznek de nekem... Szóval a barátod nagyon jó pasi lehet külsõre. Meg is értem hogy harcolsz érte.
A kérdező hozzászólása: Elmondanám, hogy multkor ugy gondoltam, h csinálja, hogy félregépelt, és a mi közös képünk volt kitéve... tehát ezeknek a csajoknak mindegy h kinek vetkõznek kis 13-14 éves ratyik, alapból gyász kinézetûek, õk pedig azt hiszik pasijuk van....
A kérdező hozzászólása: mindketten 17
A kérdező hozzászólása: Az illetõ kis ribancokkal nem tartja úgy a kapcsolatot elvileg, meg a legtöbbje az ország másik végén lakik. Nem is szokott úgy eljárni, hogy ne tudnék róla, hol van...bár hát tudja mki milyen a férfi nem:S de nem tudom h hogyan kezeljem, hiába mondtam már neki ezt a témát, azt válaszolta, h õt nemérdeklik ezek, max a haverjaival szórakoznak ezeken, és h õ szeret nem csalna meg nem hazudna (tehát ezzel sem?!) stb...:S
A kérdező hozzászólása: Lehet igazad van, én már tényleg nemtudom mit higyjek
A kérdező hozzászólása: Hidd el én is ki vagyok bukva :S Ebbe a legrosszabb, hogy régebben csak ilyen volt, hogy ha volt is csaja, nem foglalkoztatta, szeretett a haverjaival k*rvázni.. viszont most miattam meg változott, de ugy látszik ezmég mindig benne van... gondolkoztam rajta én is, hogy szakitani kell vele ha nem váltzik, dehát szeretem...
bocs, de sztem felejtsd el. én már régen otthagytam volna.
Ja hát nyilván a jópasik bármit megtehetnek. Bezzeg én már a semmiért is dobva lennék. Meg össze se jönne velem eleve senki. nem is jön.
Ezt teszteltem már, két lánynál.. Ha "jópasi" képét raktam be, és úgy próbáltam vetkõzteni egy lányt, kb. 10 perc... Ha nem "jópasi" képe, akkor egész este dünnyöghettem volna, bár hamarabb tiltottak, töröltek volna...
A kérdező hozzászólása: Ne értékeld le magadat! Alapból a szexmánia-divat megy a pasiknál, nemis érdemes velük összejönni. De annál rosszabb nincs, ha ígér és elmondja százszor és vhogy mgsem ugy van! :(
A kérdező hozzászólása: de õ nem kapcsol camot, alapból nincs is neki, és akkor meg az õ képe látszik

Tanácsot kérnék? Az exem összejött egy mindenben sikeresebb emberrel, azon idegeskedek már rég hogy én nemtudtam azt megadni amire vágyott. Ezt hogy lehet kezelni, meert még a szakításon se vagyok túl. Depresszios lettem, pedig sose voltam ilyen. :S

Legjobb válasz: Az én exem is összejött egy nálam EGYELÕRE sikeresebb emberrel. De nem izgat ez, mert tudom, hogyaz emberséget nem a tanulmányok (doktori cím), nem az anyagi javak (pénz) adja. Az vagy benned van, vagy nem. Nyugodj meg, nem segít, ha magadat marcangolod. Nem szabad másokhoz hasonlítgatni magad. Mindenkinek más a története. 25 éves papas

Az én exem is összejött egy nálam EGYELÕRE sikeresebb emberrel. De nem izgat ez, mert tudom, hogyaz emberséget nem a tanulmányok (doktori cím), nem az anyagi javak (pénz) adja. Az vagy benned van, vagy nem. Nyugodj meg, nem segít, ha magadat marcangolod. Nem szabad másokhoz hasonlítgatni magad. Mindenkinek más a története. 25 éves papas
Ne foglalkozz vele. Ne õrlõdj ezen, teljesen felesleges. Ami elmúlt, azon kár gondolkodni. Nézz elõre!
?
szard le:) az exem 2, 5 év együttélés után hagyott itt. egy darabig szar volt azt kiruccantam s fellélegeztem. mindent megkapott mégis itt hagyott:D és? lesz másik... a csaj meg majd megbánja hogy mit tett:D higgy nekem, az én exem már megbánta:D és ott is egy sikeresebb pasiról volt szó aki miatt elment. aztán kiderült h a pasi mégsem sikeresebb:D az élet furcsa dolgai. nézz elõre csajozz és hidd el elfelejted és jót nevetsz majd rajta, mikor a csaj majd megbánja h mit is csinált valójában...
A kérdező hozzászólása: Tényleg nem hiányzik nekem ezen is örlödni.... csak még szeretem . mit megnem adnék azért hogy neígy érezzek iránta.
Ha ez nem számít akkor megvan a megoldás. Eljössz velem a Maldiv szigetekre, 2 hétre, tengerpart pálmafák koktélok és ha visszatérünk addigra kitörlöm a fejedbõl az exedet, és csak az elmúlt 2 hétre fogsz emlékezni és a felejthetetlen szexuális éjszakáinkra, 10 millió Ft elég! Na? Az ajánlatom mostantól érvényes!
A kérdező hozzászólása: :D

Hogyan lehet azt kezelni, amikor az emberek nyíltan megmondják, mit gondolnak a névválasztásunkról?

Hamarosan megszületik a kislányunk, és már a terhesség kezdete óta, sokan kérdezik, hogy "Na, mi lesz a neve?"

Legjobb válasz: Szerintem nagyon szép név a Loretta. Vannak bunkó emberek, akik nem tudják elfogadni, hogy Neked ez a név tetszik. De ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak, hiszen a Te gyereked, szóval Te és a Párod választ Neki nevet, nem akik beszólnak. Én ismerek egy Lorettát, mégsincs semmi baja a nevével, nem néznem emiatt furcsán rá, stb. Nekem is ritka nevem van (Daniella), de eddig nem találkoztam semmilyen bunkósággal, hacsak nem azzal, hogy kaptam két levelet, az egyikben Dániellaként vagyok megjelölve, a másikban meg Danielaként. Szerintem azt se szólják le aki, pl Rönének, Manassénak, Márlonnak, Pegginek, Placidának, Szixtinnek, Mangának, Platinának, Nesztornak vagy akár Szixtinának nevezi a gyermekét, szóval szerintem, ha Neked a Loretta tetszik, akkor hívkák úgy a kicsit. Ne mások véleménye érdekeljen. Boldog babázást!

Szerintem nagyon szép név a Loretta. Vannak bunkó emberek, akik nem tudják elfogadni, hogy Neked ez a név tetszik. De ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak, hiszen a Te gyereked, szóval Te és a Párod választ Neki nevet, nem akik beszólnak. Én ismerek egy Lorettát, mégsincs semmi baja a nevével, nem néznem emiatt furcsán rá, stb. Nekem is ritka nevem van (Daniella), de eddig nem találkoztam semmilyen bunkósággal, hacsak nem azzal, hogy kaptam két levelet, az egyikben Dániellaként vagyok megjelölve, a másikban meg Danielaként. Szerintem azt se szólják le aki, pl Rönének, Manassénak, Márlonnak, Pegginek, Placidának, Szixtinnek, Mangának, Platinának, Nesztornak vagy akár Szixtinának nevezi a gyermekét, szóval szerintem, ha Neked a Loretta tetszik, akkor hívkák úgy a kicsit. Ne mások véleménye érdekeljen. Boldog babázást!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!:) Mivel nem Magyarországon élünk (Német), ezért itt nem fogják Rolettázni:) , ráadásul itt még mindenkinek tetszett, a koreai vagy más nemzetiségû kollégáim is ismerték a nevet. Becézésre mi Lora vagy Lottira gondoltunk. Csak otthon kapom mindenkitõl az "áldást", meg a név kiforgatását. Én csak magamból indultam ki, hogyha megkérdeznek valakit, milyen nevet választott, még ha nem is tetszik, nem fogom a szemébe mondani, hisz semmi közöm hozzá. Azt hittem ennyi intelligencia elvárható, de sajnos nem ezt tapasztaltam.:(
Annak ellenére, hogy én is a magyar nevek híve vagyok, mert büszke vagyok a magyarságomra, bevallom õszintén, a Loretta nekem is tetszik.:-) Szerintem nagyon szép dallamos, nõies név. Lora-ként becézve meg senki nem fogja összekeverni egy becézett fiúnévvel.:-)) Amúgy csak azt tudom mondani, hogy én a helyedben az elégedetlenkedõktõl visszakérdeznék, hogy vajon az õ gyerekük születésekor megkérdezték-e a te vélaményedet. Mert te úgy emlékszel, nem. Leginkább pedig ne foglalkozz vele, örülj a kislányodnak, más nem számít! ( Csak zárójelben jegyzem meg, hogy az én hamarosan születendõ Réka babám nevével meg az volt sokak baja, hogy túl régi, miért nem adunk valami modernebbet. Ilyenek az emberek, rá se ránts!) Sok boldogságot a pici lányhoz és könnyû szülést!
Nekem tetszik a Loretta. Igaz, hogy kicsit nehéz kiejteni, de nagyon kedves, aranyos hangzása van és különleges is. Pl. a Kerecseny szerintem nagyon kemény név. Nekem a Gerda név tetszik nagyon, de annak mg olyan hideg hangzása van. Nekem nagyon sokan mondták, hogy valami kedves hangzású nevet válasszak. Ha nektek a Loretta tetszik, akkor nevezzétek így a babát és ne foglalkozzatok azzal, hogy mások mit mondanak.
Én pedig pont fordított helyzetben vagyok.Nekem kisfiam lesz, és mikor még nem is tudtam, hogy fiú, már akkor mondtam, hogy az apja nevét fogja kapni(Pál).Mikor megkérdezik mindenki csak szörnyülködik, hogy miért nem adunk neki más nevet.Szerintem ez egy szép magyar név , és Palkónak fogom becézni.És nem érdekel más véleménye.Majd megszokják, ha megszületett.
Lányok, abszolút igazatok van!! Nem szabad meghallani a leszóló hangokat. Ha nekem pl. nem tetszik egy babának adandó név, inkább nem szólok semmit, mert bunkóság belekötni szerintem is. Amúgy szerintem is szép név a Loretta, meg becézõ alakjai is, amit a többik írtak. Egyáltalán nem különlegeskedõ. Az idõsek sok mindenre ki vannak bukva, ami nem köthetõ egy nemzeti hagyományhoz, nekik biztosan jobban tetszene az Erzsi. :-) Mi még nem döntöttük el véglegesen, mi lesz a kislányunk neve (eddig Daniela vagy Diána volt a favorit), de a férjem neve 3 szótagú, ezért talán jobb volna egy rövidebb. A Míra nagyon tetszik mindkettõnknek, de a szüleim ki vannak bukva az eddig felsorolt neveken, ami nagyon rosszul esett, mert nekik sem szólta le senki a gyerekeknek adott neveket anno. Úgyhogy ne foglalkozz a negatív véleményekkel! Sok boldogságot!
Nálam ugyanez a helyzet....A dédnagyinak kikerekedet a szeme, hogy hogyan képzeljük azt hogy mi Patriknak fogjuk hívni a fiúnkat, h iszen õ nem adna neki ilyen nevet......Én ezt általában azzal elintézem, hogy még jó, hogy nem neked kell nevet adni neki.Különben is...a Patrik nem a mostanában felkapott nevek egyike hanem régi név, csak ritka .De his éppen ez a lényege.Nem szabad ezekkel az emberrel foglalkozni, mert csak elrontja a napodat. Nekem lány névbe a Mirjam tetszettm, a párom a falra mászott tõle anno......nem kis harc ez.....de nem szabad feladni.
Nekem ha lányom lett volna, Kendra lett volna, hát a legjobb barátnõmtõl kaptam én is kritikát, hogy Úristen, hogy lehet ilyen hülye nevet választani, mert szerinte, akinek nem szokványos neve van, azt basztatni fogják. Tudni kell, hogy az õ neve Margit, és nálunk mindenki András, Laci meg Évi, még az õ neve a legkülönlegesebb. De megmondtam neki, hogy szerintem ma már az a kuriózum, ha valaki Kati vagy Laci, és hogy nekem azért is tetszik ez a név, mert külföldön is kimondható, ott még jobban is ismert név, és mert szerintem szép. Ennyi. Megmondtam barátnõmnek, hogy oké, elmondta a véleményét, hogy neki nem tetszik, én elhiszem ezt, de ejtsük a témát, õ majd szólithatja picurkának a gyereket, ha ez nem tetszik neki, de ne fintorogjon a nevére legyen kedves. Na, ezt jó hosszasan leírtam, de végül nem lett gubanc, mert fiam lett, Krisztián :)
Igaz , kicsit késõn kérdezem , de mi lett a picur neve ? :)

Hogyan lehet feldolgozni azt, ha beteg a babád? Olyan betegsége van, amit még nem tudnak gyógyitani, csak kezelni!

Legjobb válasz: Sehogy nem lehet feldolgozni,viszont meg lehet tanulni együttélni vele.Saját magatok és az Õ érdekében is. Kitartást kívánok,sok erõt!

Sehogy nem lehet feldolgozni, viszont meg lehet tanulni együttélni vele.Saját magatok és az Õ érdekében is. Kitartást kívánok, sok erõt!
Szia Ugyanebben a cipõben járunk sõt nekünk még azt sem tudja senki megmondani pontosan, hogy mi a betegség és pontosan mi várható. Járunk orvosokhoz mindenki leírja az elõzményeket és ezzel ennyi:-(
Nekem az a legrosszabb, hogy nem tudok felhõtlenül boldogan babáznia, mint más. Nme értem miért velünk történt. Megijedek minden szokatlantól amit a babám csinál.Nem szeretem azokat a kérdéseket se, hogy:ésjól vagytok?Ilyenkor persze azt mondom igen.
Ezzel eggyütt kell élni! Én 12 éves vagyok és másfél éves korom óta vagyok cukorbeteg. Mára már megszoktam! Sok sikert, kitartást!

Milyen tünetei van annak, hogy ha a szervezet nem termeli azt a sárgatest hormont, ami a beágyazódáshoz kell? Mivel lehet kezelni, és milyen vizságalattal szűrik ki?

Legjobb válasz: Az orvos ír fel sárgatesthormon tablettát és akkor minden rendben lesz. Amúgy ez a terméketlenség leggyakoribb eõfordulása, de orvosolható:) Tünete az lehet ha teherbeesel és az elsõ pár hétbe elvetélsz vagy nem esel teherbe 1-1,5évig. De ne aggódj van rá megoldás! Sok sikert!

Az orvos ír fel sárgatesthormon tablettát és akkor minden rendben lesz. Amúgy ez a terméketlenség leggyakoribb eõfordulása, de orvosolható:) Tünete az lehet ha teherbeesel és az elsõ pár hétbe elvetélsz vagy nem esel teherbe 1-1, 5évig. De ne aggódj van rá megoldás! Sok sikert!

Kedves Doktor Úr! Szeretném a véleményét kérni mert már lassan 10 éve nem menstruálok. Jelenleg 27 éves vagyok és pcot állapítottak meg és azt mondták, hogy ezt hormonálisan lehet kezelni. A háziorvosom elküldött vérvételre és amikor vissza jött az eredmé

Kedves Doktor Úr! Szeretném a véleményét kérni mert már lassan 10 éve nem menstruálok. Jelenleg 27 éves vagyok és pcot állapítottak meg és azt mondták, hogy ezt hormonálisan lehet kezelni. A háziorvosom elküldött vérvételre és amikor vissza jött az eredmény kiderült, hogy pajzsmirigy alul működésem van és mellette az kiderült az is, hogy hiperprolakténiám is van. Ezért kérem Doktor Úr, hogy eshetek teherbe meg, hogy van-e rá olyan szer amitől nem hízok és nem rombolja az egészségemet.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A pajzsmirigyproblémákra van megoldás, de ehhez fel kell keresnie egy endokrinológiai rendelést! Amennyiben ott kivizsgálják és kezelik, gyermeket is tud majd vállalni! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A pajzsmirigyproblémákra van megoldás, de ehhez fel kell keresnie egy endokrinológiai rendelést! Amennyiben ott kivizsgálják és kezelik, gyermeket is tud majd vállalni! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán
heti 1iter ecet!!!!
2. válaszoló vagyok :) Persze, semmi mást, csak a fél liter sósavat meg az 1 kanál rézgálicot. Nálunk is így van, jó nagy vasmedencénk van és 3 óra hossza alatt telik meg tehát sok víz fér bele. Kivételesen most mi CSAK algaölõt tettünk bele. Mind a 2 féle jó.
tegyél bele tengervizet:) nekünk kitisztitta szépen.mondhatni beoltottuk a csapvizet:)
Amennyiben a viz a feltöltéskor tiszta és átlátszó volt, nem a vastartalom okozza az elszinezõdést. Az ok: nem használod elõírás szerûen a szükséges vegyszereket. Kérj tanácsot egy uszodatecnikánál, ahol pontos felvilágosítást kapsz a kötelezõen használandó vegyszerekrõl.
És pár nap alatt algásodik is...Minden medencefeltöltés után tegyél a vízbe fél liter sósavat és egy evõkanál rézgálicot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A második válasz adómtól kérdezném, hogy: semmi mást ne tegyek a vízbe? Se klórt se más vegyszert?
Szia! Tavaly mi is így jártunk, minden féle vegyszert kipróbáltunk de a víz pár nap alatt bebarnult és megbüdösödött. Idén viszont úgy csináltuk, hogy az elsõ feltöltésnél öntöttünk bele 1 liter algaölõt, mást nem. Ezután hetente öntünk bele 2dl-t. A víz június közepe óta tiszta, nem büdös és nem barnult be. Pedig tényleg semmi mást nem tettünk bele, csak algaölõt. Ezt a tippet a munkatársam adta, õk is így csinálják. Ha gondolog próbáld ki te is, remélem tudtam segíteni :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, még tartani fog a nyár így, mindkét lehetõséget kipróbálom!
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy jelentkeztél, eddig még szép a vizünk aminek örülök!!!
A kérdező hozzászólása: Hmm!?
Mi is ecetet használunk+ clórtablettát! Gyönyörû a vizünk! 4.5+120-as a medencénk, heti 1 liter ecet!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!