Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet különböztetni a (14 db)

Mit látunk ma ultrahangon? Meg lehet különböztetni a barnázásoknál, hogy melyik vetélés eleje és melyik csak valami természetes dolog?

Hasam nem görcsöl és nem piros a váladék, csak tejeskávé szín?, 2 napig volt 1-1 foltocska. Pici hasszurkáim vannak, melleim fájnak még mindig. Hányingerem egyáltalán nincsen, de ugye tuti ott a baba? 5 hetes múltam.

Legjobb válasz: Petezsák.Szívhang még nincs ilyenkor.

Petezsák.Szívhang még nincs ilyenkor.
Ha nincs görcs és nem erõs a vérzés, akkor nem valószínû, hogy vetélés !!!!Nekem is volt barnázásom az elején, ez miatt nem kell aggódni!! Az uh-n a petezsákot már mindenképp látnia kell a dokinak és ha az 5. hét végén mész, akkor már lehet, hogy lesz szívhang is!!
szia! 5 hetes uh-n van már megvastagodott nyálkahártya, terhes méh és jól körülírt (nem deformált) petezsák szikhólyaggal vagy embrióval; szívhang még nincs. A másik dolog... pici barnázás, foltozás lehet , az még nem jelent semmit. Folyamatos vérzés+ görcsök már lehetnek intõ jelek.
Elvileg már látni lehet a petezsákot.De ez még nagyon pici terhesség, az sincs kizárva, hogy még csak megvastagodott méhet látni.A tünetek egyénenként változóak, lehet most nincs hányingered, de az is lehet késõbb, vagy egyáltalán nem is lesz.A hasszúrka elvileg természetes, hiszen átalakulóban van odabent minden. Megnyugvásképp azért menj el dokihoz, nehogy korai vetélés jele legyen!A tünetekkel meg nem kell foglalkozni, az sem jó ha folyton magad figyeled!Sajnos tapasztalatból mondom, hisz úgy sincs tünete(általában) ha mégis baj lenne! CSak nyugi, semmi görcsölés

Konkrétan hogy néz ki a nyákdugó, teljesen egyértelműen meg lehet különböztetni a sűrű folyástól?

Els? terhességemnél sosem találkoztam vele. Jó lenne, ha minél többen írnátok, ha mindenki egyformának írja le akkor legalább tudok következtetni... Hogy lehet rájönni hogy az távozik akkor, ha mondjuk nem egyben,hanem darabokban jön?

Legjobb válasz: Teljesen egyértelmû. Nagyobb mennyiségû, barnás, véres, nyálkás cucc. Nekem több adagban távozott. Elõször csak egy nagyon kicsi, akkor tudtam, hogy ez AZ, aztán még napokkal késõbb a nagyobbik része. Akkor meg már még biztosabb voltam...

Teljesen egyértelmû. Nagyobb mennyiségû, barnás, véres, nyálkás cucc. Nekem több adagban távozott. Elõször csak egy nagyon kicsi, akkor tudtam, hogy ez AZ, aztán még napokkal késõbb a nagyobbik része. Akkor meg már még biztosabb voltam...
egész pontosan ilyen: http://www.indavideo.hu/video/Mehnyak_nyak_dugo/ nekem darabokban távozott(így nem volt ennyire tömény sárgás-barnás színe)és néha rózsaszínes volt. Szóval a kocsonyás állagáról elég jól meg lehet ismerni még ha darabokban távozik akkor is.
A kérdező hozzászólása: Nah, hát nekem a folyásom is hasonló, ha ez darabokban jön ki akkor tuti nem veszem észre....
Szia! Így van barnás, nekem enyhén véres nyálkás volt. Én éreztem, amikor távozgatott, nekem is napokig, valamelyik nagyobb volt, kisebb, aztán szépen eltûnt. Aztán még azzal ijesztgettek, hogy akkor holnap szülök, vagy pár nap..De kihúztam 2hétig is és idõben jött a leány..:-)
Szia! Nekem inkább átlátszó volt és véres.2-3 darabban távozott.Én sem tudtam, hogy az a nyákdugó, csak utólag :)
Nem feltétlen kell, hogy barnás, véres legyen. Nekem egy hét alatt távozott, darabokban. Kocsonyás, nyúlós cucc, mint a videón, de átlátszó. A doki is mondta, hogy az volt és nem kell véresnek lennie feltétlenül.
Off: köszi a linket, eddig én sem tudtam elképzelni, vagy nem ilyennek gondoltam. Hát, anyám, elég gusztustalan... Pedig már én is szültem egyszer :)

Hogyan, egyáltalán meg lehet különböztetni a sima viszketést attól, amikor azért viszket, mert kezd kirepedni a bőr a hason?

2.babámat várom,22+1hetes vagyok.és mostanában egyre többször rövid ideig viszket a köldököm körül és az oldalam.Pont ott,ahol el?z?leg 1-2 csík alakult ki.Minden nap 2x kenem,mint az 1.terhesség alatt.Igaz,most hamarabb kezdett el n?ni a hasam.Ilyenkor már abszolút ne vakarjam?

Legjobb válasz: Nekem nem viszketett, mikor kirepedt.

Nekem nem viszketett, mikor kirepedt.
Nekem, ahol viszketett ott ki is repedt, pedig kentem becsülettel. Remélem neked több szerencséd lesz!
Ja és ne vakard!!!

3 hetes baba megtudja különböztetni a nappalt az éjszakától? Lehet, hogy összekeveri őket?

Nappal egyfolytában alszik, csak enni kel fel, éjszaka meg fél egyt?l fel van. Mit tudok csinálni, hogy aludjon éjszaka?

Legjobb válasz: Az egyetlen amit tehetsz szerintem, hogy nappal úgy viselkedsz, mintha nappal lenne, éjszaka, meg mintha éjszaka. Ezt kifejtem, mert így elég hülyén hangzik. Szóval, ha éjjel kel fel akkor ne beszélj, hozzá, ne játszatok, ne kapcsolj erõs fényt és amint végzett az evéssel tedd le. Persze, ha sír vedd fel, vagy vedd magad mellé, de ne játszatok, beszélgessetek. Nappal meg az ellenkezõje. Próbáld pár perccel tovább ébren tartani, szórakoztatsd. De ne sokáig, mert akkor meg azért alszik el majd nehezen. 3 hetes babának még nappal is sokat kell aludnia. Azért evés után pelenkázással együtt még negyed órát fönt kéne lennie. Nekem ez bevált 3 szor. Remélem Nektek is.

Az egyetlen amit tehetsz szerintem, hogy nappal úgy viselkedsz, mintha nappal lenne, éjszaka, meg mintha éjszaka. Ezt kifejtem, mert így elég hülyén hangzik. Szóval, ha éjjel kel fel akkor ne beszélj, hozzá, ne játszatok, ne kapcsolj erõs fényt és amint végzett az evéssel tedd le. Persze, ha sír vedd fel, vagy vedd magad mellé, de ne játszatok, beszélgessetek. Nappal meg az ellenkezõje. Próbáld pár perccel tovább ébren tartani, szórakoztatsd. De ne sokáig, mert akkor meg azért alszik el majd nehezen. 3 hetes babának még nappal is sokat kell aludnia. Azért evés után pelenkázással együtt még negyed órát fönt kéne lennie. Nekem ez bevált 3 szor. Remélem Nektek is.
vissza kell tolni a bioritmusát. Vagy lassan lépésenként, vagy hirtelen. én az utóbbit ajánlanám, keltsd fel nappal, pár nap alatt átáll.
Igen össze tudja keverni. Fontos a pontos ritmus minden nap, hogy megtanulja mikor mi következik. Amit tehetsz, hogy egy kicsit ébren tartod inkább nappal, hogy éjjel aludjon. Pl este fürdetés után játék húzni az idõt. Éjjel viszont épp csak derengés legyen a szobában és ne beszélj hozzá ha eteted is akkor sem. Elõbb-utóbb belátja, hogy nem érdemes fennt lenni, mert nem történik semmi. Kitartás!

Lányok! Azokhoz szól a kérdés akik már sok fiút kényeztettek a szájukkal. Igaz hogy mindegyiknek más íze van és meg lehet különböztetni ez alapján akárcsak arcról?

Legjobb válasz: Tehát úgy, hogy be van kötve a szemed, felsorakoztatod az exeidet, végigkostolod õket és megmondod melyik-melyik? :D

"Tehát úgy, hogy be van kötve a szemed, felsorakoztatod az exeidet, végigkostolod õket és megmondod melyik-melyik? :D" Igen, de nem az ízükrõl, hanem a méretükrõl fogom rögtön megmondani, melyikük melyik. :D
Tehát úgy, hogy be van kötve a szemed, felsorakoztatod az exeidet, végigkostolod õket és megmondod melyik-melyik? :D
Nem vettem észre eddig nagy különbségeket! Ha bekötnék a szemem, akkor lehet legalább 10x a postást mondanám. :D :D 20/N.
Eddig csak 2 pasit kényeztettem ugy de ez hülyeség hogy más ize van max más tüsfürdöt használnak és esetleg attol érzed hogy más ize illatta van. Ami spermát illeti az viszont lehet más izü attol függ milyen életmodot él az adott férfi
Szerintem nagyon egyforma az ízük, lehet, hogy van egy kis különbség, de én észre se vettem... 28/N
A kérdező hozzászólása: Azt tudom, hogy a sperma íze változó attól függõen mit eszik iszik (ananász, kávé, cigi stb.), de most az érdekel van e saját ízük úgy mint ahogy a testszagról a kutya felismeri az embereket.
igen..
nem ugyanolyan, de én meg nem tudnám õket különböztetni 21L
A kérdező hozzászólása: utolsónak Te a spermájuk ízérõl meg tudod különböztetni õket?
Nézd, ez maximálisan a táplálkozástól függ. Mit eszik, mit iszik. A szervezet abból tud dolgozni, ami bejut. Ha az egyik jó sok húst eszik és szénhidrátot, annak is más íze lesz. aki inkább zöldségeket és fehér húst eszik, mert mondjuk gyúrós diétán van, annak is más. Ahány szervezet, annyi féle. És különben is: még ugyanabból az automatábõl sem sikerül mindig ugyanolyan ízû üdítõt csapolni. ;)
Én inkább az illatára mondanám, hogy más, igen. Nagyon meghatározó, hogy melyik pasinak milyen az illata ott lenn. Íze max a spermának van, magának a pénisznek nem hiszem...

Hogyan lehet meg kulonboztetni az eredeti iphone-t a kinai-tol?

Legjobb válasz: kinézetre nem tudom, viszont ha már volt eredeti a kezedben és utána megfogsz egy kínait (clone) akkor már súlya is árulkodó, menüjében lent az eredetinek a böngészõnek Safari a neve Videólejátszónak pedig Videos, meg ha kipróbálod a kamerát egy fotóra már abból is látni, hogy szép tiszta képet csinál vagy egy ócska pixeleset, legalábbis régebben így lehetett megállapítani

kinézetre nem tudom, viszont ha már volt eredeti a kezedben és utána megfogsz egy kínait (clone) akkor már súlya is árulkodó, menüjében lent az eredetinek a böngészõnek Safari a neve Videólejátszónak pedig Videos, meg ha kipróbálod a kamerát egy fotóra már abból is látni, hogy szép tiszta képet csinál vagy egy ócska pixeleset, legalábbis régebben így lehetett megállapítani
A kérdező hozzászólása: Akkor jo, mert nekem is Safari van benne es eleg jo kepeket csinal.. Es lehetne ra tenni vmi programokat?? koszonom a valaszt!!
Persze, nyisd meg az iTunes-t!:) Am onnan tudod megkülönböztetni az eredeti iPhone-t a Klón-tól, hogy az eredeti elég nehéz, érzed az üveget. Illetve ha az eredeti kijelzõjét nézed nem látsz pixeleket:) Kristálytiszta a képe:)
A kérdező hozzászólása: Utolso: koszi a valaszt, most meg nyugodtam..:) )

A pink dánióknak hogy lehet meg különböztetni a nemüket?

Legjobb válasz: a nõstény nagyobb és sokkal testesebb

a nõstény nagyobb és sokkal testesebb

A franciában hogyan lehet meg különböztetni hogy egy szó nő vagy hímnemű?

Legjobb válasz: Igen, úgy a legjobb. Én eleve úgy szótáraztam magamnak a szavakat anno, mindig eléírtam a nemet.

Igen, úgy a legjobb. Én eleve úgy szótáraztam magamnak a szavakat anno, mindig eléírtam a nemet.
Csak szótárban tudod megnézni. Teljesen véletlenszerû, hogy mit milyen nemhez sorolnak. A szótárban van minden melléknév után egy m vagy egy f. M- hímnam f- nõnem.
Van néhány tipikus végzõdés, de legtöbb esetben lehetetlen megkülönböztetni. A legjobb módszer eleve úgy tanulni a szavakat, hogy elé mondod, hogy "le" vagy "la".

Hogyan lehet meg különböztetni a mensis előtti tüneteket a terhességi tünetektől?

Legjobb válasz: Egy nõ megérzi ha babája lesz!:) Nekem sokkal jobban feszült a mellem,ingerlékeny voltam és folyton émelyegtem.

Egy nõ megérzi ha babája lesz!:) Nekem sokkal jobban feszült a mellem, ingerlékeny voltam és folyton émelyegtem.
Szia! Nekem nem ment ilyen könnyen! Vártam a mensimet, de csak nem jött meg... Pedig ugyan úgy görcsölgettem, mint mensi elõtt, a melleim pedig duzzadtak voltak és érzékenyek! Ezen kívül voltak lelki tüneteim (sírós voltam stb), de erre nem figyeltem, mert nem gondoltam, hogy terhes vagyok! Csak utólag visszaemlékezve döbbenek rá pár dologra, h " JÉÉÉ, hát akkor az is ezért volt!" Sztem várd meg a menstruációd napját és ha nem jön meg pár nap múlva sem, akkor csinálj tesztet! Kívánom, h olyan eredménye legyen, amilyet szeretnél!:) Üdv. 12 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!