Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet különböztetni (17 db)

Ikres kismamák! Meg lehet különböztetni, hogy éppen melyik baba mozog? És akkor is, ha már mindkét baba befordult?

Legjobb válasz: Én meg tudtam különböztetni, mindkét baba fejjel volt. Miért kérdezed?

Én meg tudtam különböztetni, mindkét baba fejjel volt. Miért kérdezed?
A kérdező hozzászólása: Szia! Azért kérdezem, mert szimplán érdekel ez az egész. Egyébként úgy tudtad megkülönböztetni, hogy az egyik az egyik, a másik a másik oldalon mozgott? Általában egyszerre mozogtak? Köszi!
Nekem az egyik baba lusti volt, így õ igen keveset mozgott, a másik baba szinte állandó mozgásban volt. HA egyszerre mozogtak, nem mindig sikerült beazonosítani.

Hogyan lehet meg kulonboztetni az eredeti iphone-t a kinai-tol?

Legjobb válasz: kinézetre nem tudom, viszont ha már volt eredeti a kezedben és utána megfogsz egy kínait (clone) akkor már súlya is árulkodó, menüjében lent az eredetinek a böngészõnek Safari a neve Videólejátszónak pedig Videos, meg ha kipróbálod a kamerát egy fotóra már abból is látni, hogy szép tiszta képet csinál vagy egy ócska pixeleset, legalábbis régebben így lehetett megállapítani

kinézetre nem tudom, viszont ha már volt eredeti a kezedben és utána megfogsz egy kínait (clone) akkor már súlya is árulkodó, menüjében lent az eredetinek a böngészõnek Safari a neve Videólejátszónak pedig Videos, meg ha kipróbálod a kamerát egy fotóra már abból is látni, hogy szép tiszta képet csinál vagy egy ócska pixeleset, legalábbis régebben így lehetett megállapítani
A kérdező hozzászólása: Akkor jo, mert nekem is Safari van benne es eleg jo kepeket csinal.. Es lehetne ra tenni vmi programokat?? koszonom a valaszt!!
Persze, nyisd meg az iTunes-t!:) Am onnan tudod megkülönböztetni az eredeti iPhone-t a Klón-tól, hogy az eredeti elég nehéz, érzed az üveget. Illetve ha az eredeti kijelzõjét nézed nem látsz pixeleket:) Kristálytiszta a képe:)
A kérdező hozzászólása: Utolso: koszi a valaszt, most meg nyugodtam..:) )

Mi a különbség a hüvely és a csikló orgazmus között? Hogy lehet meg különböztetni a csikló orgazmust és a hüvely orgazmust?

Legjobb válasz: Szerintem mindenki másképp éli meg, de én a (sajátomat) úgy tudnám leginkább elmagyarázni, hogy csiklónál olyan, mintha minden jó érzés abba az egy pontba szippantódna bele, és nagyon intenzív, a hüvelyi pedig fordítva, olyan, mintha a hüvelybõl indulna ki a jó érzés, és az árad szét a testben.

Szerintem mindenki másképp éli meg, de én a (sajátomat) úgy tudnám leginkább elmagyarázni, hogy csiklónál olyan, mintha minden jó érzés abba az egy pontba szippantódna bele, és nagyon intenzív, a hüvelyi pedig fordítva, olyan, mintha a hüvelybõl indulna ki a jó érzés, és az árad szét a testben.
Elõzõ jól írta, amikor elõször volt hüvelyi orgazmusom, teljesen odáig voltam :D Egyszerûen minden minden porcikádban érzed, csak ezt (legalábbis nálam) nehezebb elérni. Csikló orgazmushoz hamar eljutok, de a hüvely orgazmusért eléggé meg kell dolgozni nálam.
Az egyik a csiklón történik a másik a hüvelyben. Ha a csiklóját izgatod felteszem nem hüvelyi orgazmusa lesz...
A csiklói orgazmus a csikló izgatásának hatására jön létre. A hüvelyi meg anélkül. (érzésre nem tudom neked összehasonlítani)

Lányok! Azokhoz szól a kérdés akik már sok fiút kényeztettek a szájukkal. Igaz hogy mindegyiknek más íze van és meg lehet különböztetni ez alapján akárcsak arcról?

Legjobb válasz: Tehát úgy, hogy be van kötve a szemed, felsorakoztatod az exeidet, végigkostolod õket és megmondod melyik-melyik? :D

"Tehát úgy, hogy be van kötve a szemed, felsorakoztatod az exeidet, végigkostolod õket és megmondod melyik-melyik? :D" Igen, de nem az ízükrõl, hanem a méretükrõl fogom rögtön megmondani, melyikük melyik. :D
Tehát úgy, hogy be van kötve a szemed, felsorakoztatod az exeidet, végigkostolod õket és megmondod melyik-melyik? :D
Nem vettem észre eddig nagy különbségeket! Ha bekötnék a szemem, akkor lehet legalább 10x a postást mondanám. :D :D 20/N.
Eddig csak 2 pasit kényeztettem ugy de ez hülyeség hogy más ize van max más tüsfürdöt használnak és esetleg attol érzed hogy más ize illatta van. Ami spermát illeti az viszont lehet más izü attol függ milyen életmodot él az adott férfi
Szerintem nagyon egyforma az ízük, lehet, hogy van egy kis különbség, de én észre se vettem... 28/N
A kérdező hozzászólása: Azt tudom, hogy a sperma íze változó attól függõen mit eszik iszik (ananász, kávé, cigi stb.), de most az érdekel van e saját ízük úgy mint ahogy a testszagról a kutya felismeri az embereket.
igen..
nem ugyanolyan, de én meg nem tudnám õket különböztetni 21L
A kérdező hozzászólása: utolsónak Te a spermájuk ízérõl meg tudod különböztetni õket?
Nézd, ez maximálisan a táplálkozástól függ. Mit eszik, mit iszik. A szervezet abból tud dolgozni, ami bejut. Ha az egyik jó sok húst eszik és szénhidrátot, annak is más íze lesz. aki inkább zöldségeket és fehér húst eszik, mert mondjuk gyúrós diétán van, annak is más. Ahány szervezet, annyi féle. És különben is: még ugyanabból az automatábõl sem sikerül mindig ugyanolyan ízû üdítõt csapolni. ;)
Én inkább az illatára mondanám, hogy más, igen. Nagyon meghatározó, hogy melyik pasinak milyen az illata ott lenn. Íze max a spermának van, magának a pénisznek nem hiszem...

Hogyan lehet meg különböztetni az erdei siklók nemét? És kell be rakni nekik vizet az akváriumba?

Legjobb válasz: Nagyon kétlem hogy fenntudnád tartani nekik az optimális meleget , kaját , mozgás teret , te állatkinzó .

Nagyon kétlem hogy fenntudnád tartani nekik az optimális meleget , kaját , mozgás teret , te állatkinzó .
Nem.Engedd el õket mert védett állatok.
A kérdező hozzászólása: Ma megyek érte:D
ha szeretnél tartani siklót, a gabonasiklót abszolút tudom ajánlani (mint már elõttem is említették). nekem már vagy tíz éve van és semmi extra gondoskodást nem igényel. és igen, vizet azért kell neki adni...
A kérdező hozzászólása: Csak 1db-volt és elengedtem.
De a siklók már biztos meghaltak , mert a kérdezõ nem válaszol. szegény párák , meghaltak egy köcsög miatt.
Egyetértek az eddig elhangzott véleményekkel, ha nagyon szeretnél egy siklót inkább vegyél. Amúgy a kérdéseidre a válsz az hogy minden siklónak kell berakni egy akkora vizestálat amekkorába belefér, meg tud benne fürödni. Azt hogy milyen a neme csak szakember tudja megállapítani úgy hogy az állatnak ne essen komoly baja. Terráriumban tartott siklóknál teljesen mindegy, hogy fiu vagy lány hacsak nem akarod szaporítani.
Vegyél magadnak inkább egy gabonasiklót . minthogy védett magyar hüllõket kínzol halálra.
Te barom , engedd el õket , megfognak halni , Meg amugy te mi a halállal etetnéd? (meg amugy viz az mindig kell legyen nekik)de engedd el õket , honnan vannnak?
Jól tetted hogy elengedted õket.

Konkrétan hogy néz ki a nyákdugó, teljesen egyértelműen meg lehet különböztetni a sűrű folyástól?

Els? terhességemnél sosem találkoztam vele. Jó lenne, ha minél többen írnátok, ha mindenki egyformának írja le akkor legalább tudok következtetni... Hogy lehet rájönni hogy az távozik akkor, ha mondjuk nem egyben,hanem darabokban jön?

Legjobb válasz: Teljesen egyértelmû. Nagyobb mennyiségû, barnás, véres, nyálkás cucc. Nekem több adagban távozott. Elõször csak egy nagyon kicsi, akkor tudtam, hogy ez AZ, aztán még napokkal késõbb a nagyobbik része. Akkor meg már még biztosabb voltam...

Teljesen egyértelmû. Nagyobb mennyiségû, barnás, véres, nyálkás cucc. Nekem több adagban távozott. Elõször csak egy nagyon kicsi, akkor tudtam, hogy ez AZ, aztán még napokkal késõbb a nagyobbik része. Akkor meg már még biztosabb voltam...
egész pontosan ilyen: http://www.indavideo.hu/video/Mehnyak_nyak_dugo/ nekem darabokban távozott(így nem volt ennyire tömény sárgás-barnás színe)és néha rózsaszínes volt. Szóval a kocsonyás állagáról elég jól meg lehet ismerni még ha darabokban távozik akkor is.
A kérdező hozzászólása: Nah, hát nekem a folyásom is hasonló, ha ez darabokban jön ki akkor tuti nem veszem észre....
Szia! Így van barnás, nekem enyhén véres nyálkás volt. Én éreztem, amikor távozgatott, nekem is napokig, valamelyik nagyobb volt, kisebb, aztán szépen eltûnt. Aztán még azzal ijesztgettek, hogy akkor holnap szülök, vagy pár nap..De kihúztam 2hétig is és idõben jött a leány..:-)
Szia! Nekem inkább átlátszó volt és véres.2-3 darabban távozott.Én sem tudtam, hogy az a nyákdugó, csak utólag :)
Nem feltétlen kell, hogy barnás, véres legyen. Nekem egy hét alatt távozott, darabokban. Kocsonyás, nyúlós cucc, mint a videón, de átlátszó. A doki is mondta, hogy az volt és nem kell véresnek lennie feltétlenül.
Off: köszi a linket, eddig én sem tudtam elképzelni, vagy nem ilyennek gondoltam. Hát, anyám, elég gusztustalan... Pedig már én is szültem egyszer :)

A franciában hogyan lehet meg különböztetni hogy egy szó nő vagy hímnemű?

Legjobb válasz: Igen, úgy a legjobb. Én eleve úgy szótáraztam magamnak a szavakat anno, mindig eléírtam a nemet.

Igen, úgy a legjobb. Én eleve úgy szótáraztam magamnak a szavakat anno, mindig eléírtam a nemet.
Csak szótárban tudod megnézni. Teljesen véletlenszerû, hogy mit milyen nemhez sorolnak. A szótárban van minden melléknév után egy m vagy egy f. M- hímnam f- nõnem.
Van néhány tipikus végzõdés, de legtöbb esetben lehetetlen megkülönböztetni. A legjobb módszer eleve úgy tanulni a szavakat, hogy elé mondod, hogy "le" vagy "la".
a helyzetbõl mindenképpen :)
A kérdező hozzászólása: Azaz? Segíts! :D
A körülményeket, figyeld és, ha úgy néz rád, mint akit, most löktek le a fáról tetszel neki, ha erre lettél volna kiváncsi.....de szerintem nincs olyan, h egy pasit ne egy lány hozzon zavarba, aki tetszik neki......de nincs gyatra~pasi gondolkodásom.....én is lány vagyok...(a gyatra alatt nem idiótát, henem egyszerût értek!)

Hogy lehet meg kulonboztetni a kek guramit? (a himet es a nostenyt)

de ha fiatalok.mar vettem egyet szerintem him es szeretnek melle egy nostenyt is.

Legjobb válasz: Nõstény hátúszója kikerekedett,a hímé hosszúkás.

Nõstény hátúszója kikerekedett, a hímé hosszúkás.
Ha fiatalok akkor nehéz ügy, 4-5 centisen majdnem telesen egyformák, 5-6 centisen a hímeknél minden úszó megnyúlik, a nõstényekhez képest lényegesen nagyobb lesz, ahogy elõttem írták a hátúszó megnyúlik. Kicsinek a nõstényeknél van egy jellegzetes "csepp" forma, a farok úszó, hasúszó is kisebb. Késõbb a hátúszóról be tudod azonosítani. Kerestem egy régi képet, nem túl jó de a "csepp" forma látszik rajta, fent hím, lent nõstény. [link]
A kérdező hozzászólása: koszonom

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!