Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet kíméletesen (22 db)

Pasik, veletek hogyan lehet kíméletesen közölni, hogy pici a cerka?

Új kapcsolatban megvolt az első együttlét, és hát a végén azt sem tudtam, hogy most kint vagy bent van... Nem volt jó, ezt hogy mondjam el neki?

Legjobb válasz: Kíméletesen? Sehogy! Sajnos ez nem az az információ, amit egy pasi hallani szeretne. Egyébként "kis cerkával" is lehet bravúrozni, csak többet kell használni a nagyobb, ügyesebb testrészeket. (Prostinál a fickó éppen lehúzza a gatyáját és a hölgy meglátja a kis cerkát. -Ne haragudjon uram, de kit akar ezzel a kis szerszámmal kielégíteni? -Hogy hogy kit?! Hát magamat!)

Kíméletesen? Sehogy! Sajnos ez nem az az információ, amit egy pasi hallani szeretne. Egyébként "kis cerkával" is lehet bravúrozni, csak többet kell használni a nagyobb, ügyesebb testrészeket. (Prostinál a fickó éppen lehúzza a gatyáját és a hölgy meglátja a kis cerkát. -Ne haragudjon uram, de kit akar ezzel a kis szerszámmal kielégíteni? -Hogy hogy kit?! Hát magamat!)
Ne azt mondd neki, hogy kicsi, hanem hogy nem volt jó a sex. Ezzel nem bántod úgy meg, és legközelebb talán kicsit jobban próbál odafigyelni a dolgokra... Ha viszont csak magával törõdik, akkor ez nem fog mûködni..
Mondd meg neki, hogy neked az nem volt elég és elégítsen ki máshogy. Ja és ne mutatsd ki, hogy nagyon nem tetszik ez neked, mondd h semmi gond, csak csináljon mást amitõl neked is jó
Jó kérdés. Elsõre, gondolom, mindenki rávágná, hogy füllents, és találj ki valami egészen mást, amire hivatkozhatsz. Azonban valószínûleg õ is tisztában van vele, hogy mekkora a fütyije, és ha most állsz elõ valami kifogással, akkor rögtön érteni fogja, mi a probléma oka valójában...
pl mond meg hogy remeled legalabb a nyelved hosszu :)
Nem lehet h veled van a baj? Nyilván ha múlt héten több estét együtt töltöttél néger srácokkal már nem is érzed a kisebb szerszámot.
Nevesd ki, alázd meg, stb :D
A kérdező hozzászólása: Társkeresõn írt rám, csak nemrég vagyunk együtt, és hát azt gondoltam jobb ezt a dolgot idejekorán letesztelni. És milyen jól tettem, így az elején kiderült ez a "kis" probléma, így még nagy fájdalom nélkül szakítani tudok vele... Nagyon szemét vagyok?
Nem :) Korrekt, mintha húznátok egymás idejét, és mivel neked nagyon fontos ez a rész, nem biztos, hogy jó lenne leélned az életed vele. Legalább nem húzod-halasztod a dolgot.
Semmikepp se mondd el neki, hogy azert szakitasz, mert szerinted kicsi a penisze, ez komoly lelki gondokat okozhat nala es akar impotenciahoz is vezethet! Probald nagyon ovatosan, diszkreten, tapintatosan es intelligensen megoldani a szakitast, hogy ne seruljon annyira az onbecsulese. Inkabb talalj ki szerintem valami kimeletesebb indokot! Egyebkent a sracon nem is lattad, hogy gatlasos lenne, vagy idegeskedne a merete miatt? Az elso egyuttlet elott szoba sem kerult a peniszmeret tema? Te hogy reagaltal, amikor meglattad neki? Ugye nem szoltad el magad, hogy milyen kicsi? Biztos vagy benne, hogy teljesen merev volt neki?
A kérdező hozzászólása: Nem került szóba a méret, és nem láttam rajta elõtte zavartságot, szóval úgy láttam, hogy ez neki nem gond. Én nem szóltam egy kukkot sem, annyira megdöbbentem!
Neki persze hogy nem gond Neked gond :D:D:DD Ha vannak érzelmeid az emberünk felé akkor megéri próbálkozni alternatívákkal mert ha érzelmi alapok megvannak akkor minden szitu kezelhetõ. Ha ezek az alapok nincsenek meg akkor ebbõl szakítás lesz sajnos Én pasi vagyok és voltak már érdekes tapasztalataim vannak netes ismerkedésnél mindig pontosan tisztázni kell mit gondoltok a szexrõl konkrétan kérdezni kell hogy õ mit élvez a szexben és elmondani hogy Te mit szeretsz benne vagy mi a fontos Neked benne. Így eltudod kerülni ezeket a barom szitukat. Ha eldöntötted hogy szakítasz vele akkor mond neki hogy benned van a hiba mindenképp mert rájöttél, hogy teljesen más értékek alapján méritek a párkapcsolat értékét és ez neked nem fog menni. Abból amit leírtál nekem az jön le hogy kb a látszat mögött ez a lényeg búvik meg
Dehogy vagy szemét! Sõt, a lehetõ legjobban csináltad, hogy ilyen hamar sikerült fényt derítened rá. Így még azelõtt elválhatnak útjaitok, hogy komolyabban beléd esett volna, vagy beleélte volna magát egy tartós kapcsolatba. Számodra a szex fontos eleme a kapcsolatnak, látom. Hatalmas butaság lenne neki egy ilyen nõvel összejönni, mert csak állandó kínlódást okozna mindkettõtöknek a továbbiakban. Neki egy olyan nõ kell, akinek a szexuális étvágya alacsony. Aki megelégszik azzal, ha havonta van egy menet, egyébként meg csak fekszenek egymás mellett esténként. Egy ilyen nõvel ideális partnerek lennének: neki nem kéne többet erõlködnie az ágyban és a teljesítménye miatt aggódni, a nõt meg nem zavarná egy kanos férj állandóan. Ne aggódj, biztosan fog találni egy ilyen partnert elõbb-utóbb. ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat, ma megvolt a szakítás! Persze nem mondtam meg neki az igazi okot, nem aláztam meg!
Gratula Sok sikert a továbbiakban Építs érzelmi alapokra máskor ha szabad nekem ilyet javasolnom
Én is gratulálok! Ügyes voltál! És abszolút korrekt hozzá. ;) Reméljük, legközelebb már egy normális pasival sikerül összefutnod! Olyannal, aki méretes férfiasságot hord a lábai között. :)
15:20: Szerencsétlen csávó... Mióta vagytok együtt?
ha közlöd vele, akkor nagyobb lesz?...
A kérdező hozzászólása: Hát nem vagyunk már tinik, õ 33 én kicsit idõsebb. Szerintem többek között ezért is kezdett velem, gondolta egy idõsebb nõ már toleránsabb...
A kérdező hozzászólása: Utolsó nagyon vicces vagy, de szerintem nem velem van a baj! Amikor már felállt a farka megmarkoltam a tövénél, és a vége nem látszott ki a markomból!!! Ja, és most ne azzal gyere, hogy biztos nagy a kezem! :)
"Amikor már felállt a farka megmarkoltam a tövénél, és a vége nem látszott ki a markomból!!!" Most direkt utánanéztem, egy átlagos nõi tenyér kicsit kevesebb mint 8 centiméter széles. És azt mondod, abban is sikerült elvesznie? Akkor azzal a férfiassággal, már ha ekkora méret mellett lehet egyáltalán annak nevezni, tényleg komoly gondok vannak...
Szerintem tudja magatol is:)
Szerintem ezt nem kell elmondani neki. Biztos tudja. Ha meg megmondod, mit ersz vele? Semmit. Azzal csak nagyon megbantod es semmivel sem javit a helyzeten. Vagy felajanlod hogy csinaljatok maskepp vagy elhagyod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, valszeg szakítás lesz a dolgból, de nem fogom megalázni az igazsággal... Mert hát tényleg olyan kicsi, hogy csak pisilésre jó!
Szerezd be Yaffé-fenwick A NEMI ÖRÖM c.könyvét.Mi a brotyóméktól kaptunk karira szerintem minden tiniknek jó tanácsokat ad.http://bookline.hu/product/home!execute.action?id=2101503330..
Ez le maradt: ha tényleg úgy érzed vele eseeleg mással gond van és szeretnéd meg oldani akkor ebböl a könyvböl megtanulhatod.Nem egy vékony könyvecske témákra és problémákra osztott fejezetekkel.üdv:22F
Mond meg neki, ha nem tudná, hogy kétszer annyi nõ van a világon, mint férfi. Ebbõl a nagy választékból egészen biztosan talál magának megfelelõt.
Hány évesek vagytok kérdezõ? Mindenféle hátsó rosszindulat nélkül kérdezem.. Azért nem mindegy, hogy mint mondasz...
Gratula! Remélem egy nigger farok, vagy egy lóf..sz kielégít majd a jövõben. Illetve, el is tart XD Oltva.

6 hónapos - lakásban lakó - golden retriever kutyust hogyan lehet kíméletesen leszoktatni arról, hogy minden egyes tócsába/pocsolyába fejest ugorjon, s ha lehet még bele is hemperegjen?

természetes, hogy a goldie imádja a vizet, az viszont már nem, hogy min. napi két alkalommal kell ?t alaposan tisztára sikálni+ hajszárítózni, stb.... praktikus és már bevált módszerek érdekelnének, köszi

Legjobb válasz: Ekkora kutya miért is lakik a lakásban?

Ekkora kutya miért is lakik a lakásban?
Érdemes lenne megkérdezned egy kutyaoktatót. Miverl még kölyök könnyebben lehet nevelni és megfelelõ módszerrel gyorsan elérhetsz bármit. Sok kutyaiskolába az elsõ, azaz a látogatási nap ingyenes. Ilyenkor lehet kérdéseket feltenni, megnézni, hogy tanítják a kutyákat. Biztos adnának pár hasznos tippet. Kezdetnek mindenképp a tiltó szavakat ajánlanám, Te vagy aki parancsol, így ki kell fejezned a nem tetszésed. Ha meglátsz egy pocsolyát, amibe úgy érzed belefog hemperegni, mielõtt oda értek figyelmeztesd, hogy Nem szabad, Nem, Marad... Ha még is belehempereg mondd neki ismét a tiltó szavakat és hozd el onnan. Ha idõd engedi annyiszor kell újra és újra a pocsolya elé állni és ezt eljátszani, míg el nem kezdi megérteni. Nekem Beagle-m van, nagyon makacs, õ másik kutyákhoz szeretett volna mindig oda futni, össze vissza rángatva engem. Nálunk az ehhez hasonló módszer nagyon bevállt. Akkor indul el a másik kutya irányába ha megengedem neki. A goldi pedig kifejezetten okos, szóval szerintem nem lesz nehéz dolgod.
A kérdező hozzászólása: 18:26 de jó fej vagy, úgy látom nem sikerült értelmezned a kérdést! Minek írogatsz ekkora baromságokat???
Goldim van 3 évesen kaptam nagyon szeleburdi volt, nagyon sokat nem tudott annyit hogy gyere ide eennyit:( aztán elkezdtem ha rosszat csinált dobbantottam és Kivittem elõször sétálni ugyanez nekünk többször is csinálta mire megtanulta tehát ha valamit nem szabad én mindig dobbantottam és egy idõ után kész vége tudta kinn voltam vele szüretin kis cuki buki kutyus mindenki körberajongta de jött az hogy nagyon rég nem látott pocsolyát és nem ment be szóval most azt tanítom meg neki hogy bele jöjjön de ne hemperegjen!
Minden hol meg van írva h aki ezt a fajtát választja számoljon ezzel a következménnyel...ha ez nem jó neked/ nektek akkor miért pont ezt válazstottátok..!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítõ szándékú válaszokat mindenkinek!!! - persze ez a 11:45-re nem vonatkozik...megpróbálkozunk mindegyik felvetette lehetõséggel. A szeretettel küldött retrievergazdiknak szóló fotóért külön köszönet, - mintha a sajátomat látnám! :) :)
De õ a sajátom :D 13:03
Az enyém Bichon mégis ugyanezt csinálja :D Nem engedem el pocsolya közelében.
Ezt a képet szeretettel küldöm minden retrievergazdinak: http://kutya.vacau.com/kutya/so08/so08_images/so08_049.jpg xD 13:03
Ne vidd tócsa közelébe. xD
Nekem labradorjaim vannak, probléma ugyanaz. Megoldás: ha nem akarom hogy összekoszolja magát nem engedem el pórázról. Akkor mehet amerre lát ha erdõben vagyunk vagy tóparton ... de akkor meg bele van kalkulálva hogy mocskosan megyünk haza.
Hogy álltok a sár kérdéssel? A labigazdi

Hogyan lehet kíméletesen leszoktatni a babát a ciciről?

Igaz már nagy baba, 16 hós, de jöv?re bölcsibe megyünk, és az alváshoz még mindig cicizik. Hogyan lehet kíméletesen leszoktatni, vagy csak a déli cicir?l szoktassam le? Még velem alszik evégett.

Legjobb válasz: Szia!Nekem csak úgy sikerült, hogy amikor már nem akartuk folytatni a szopizást, mert éjjel csak azért kelt, nappal meg már nem szopizott(18 hós volt), akkor egyszerûen nem kapott éjjel cicit, hanem helyette vizet kínáltam neki, ha szomjas lenne. Aznap este sokat sírt, majdnem fel is adtam, úgy sajnáltam, nem aludtunk vagy csak két órát,de másnap már nem is kellett neki csak egyszer éjjel a víz, azóta pedig nyugodtan alszik. Az elsõ babám 2 éjjelt hisztizett(õ is 18 hós volt mikor leszoktattam), de azóta õ is végigalussza gond nélkül az éjszakát.Szóval 1-2 éjjel nehéz,de aztán elmúlik. Attól még össze lehet bújni és a szeretet ugyanúgy megkapja.

Szia!Nekem csak úgy sikerült, hogy amikor már nem akartuk folytatni a szopizást, mert éjjel csak azért kelt, nappal meg már nem szopizott(18 hós volt), akkor egyszerûen nem kapott éjjel cicit, hanem helyette vizet kínáltam neki, ha szomjas lenne. Aznap este sokat sírt, majdnem fel is adtam, úgy sajnáltam, nem aludtunk vagy csak két órát, de másnap már nem is kellett neki csak egyszer éjjel a víz, azóta pedig nyugodtan alszik. Az elsõ babám 2 éjjelt hisztizett(õ is 18 hós volt mikor leszoktattam), de azóta õ is végigalussza gond nélkül az éjszakát.Szóval 1-2 éjjel nehéz, de aztán elmúlik. Attól még össze lehet bújni és a szeretet ugyanúgy megkapja.


Hogyan lehet kíméletesen kiszedni az anyagból a színt, ha mosás közben befogta valami?

A világoskék, szinte fehér ágynem?huzat, amir?l sose gondoltam volna, hogy fog, befogta az új krémszín? melltartómat. Nem szabadott volna beraknom mellé, de most már megtörtént. Szükségem lenne valami házi praktikára, amivel visszacsinálhatom a dolgot. (Fehérít? kil?ve, nem pamut)

Legjobb válasz: próbáld bedörzsölni szódabikarbónával. azzal, amit patikában lehet kapni, az a legjobb. az állítólag folttisztító, és nagyon jó. én még nem próbáltam, csak mondták. de nem tudom az ilyen foltot kiszedi-e

próbáld bedörzsölni szódabikarbónával. azzal, amit patikában lehet kapni, az a legjobb. az állítólag folttisztító, és nagyon jó. én még nem próbáltam, csak mondták. de nem tudom az ilyen foltot kiszedi-e
Kipróbálhatod a szódabikarbónát, de nem hiszem, hogy mûködni fog, ez ugyanis nem olyan folt ami "kosz" hanem színanyag, ami szerintem már nem fog kijönni :(
Én a vanish szappant használtam, és hatásos volt.
A kérdező hozzászólása: Már azóta sajnos meg is száradt... Próbálok megbarátkozni az új színével, meg várom, hátha kikopik majd, és megpróbálom azt a szappant :) köszi

Hogyan lehet kíméletesen adagolni a szüleimnek, hogy válni fogok, ehhez el kell adni az új házunkat, ami az elhunyt nagyanyám telkére épült?

Legjobb válasz: Hol itt a gond? Mivel a telek a te örökséged, annyival több lesz a tiéd a váláskor. Nem mered elmondani a szüleidnek, hogy elválsz???

Hol itt a gond? Mivel a telek a te örökséged, annyival több lesz a tiéd a váláskor. Nem mered elmondani a szüleidnek, hogy elválsz???
Szerintem a tálalás teljesen mindegy.A Te életedrõl van szó, a Te döntésed.És ige, a Te részed a telek árával több lesz.
Ne légy nyuszi, tényként elmondod nekik, semmi mellébeszélés nélkül. A te döntésed nem az övék.
A kérdező hozzászólása: Anyám fergeteges gyorsasággal távozott a bejelentéskor. Az elmúlt 4-5 évben nyaranta ez persze elhangzott, hogy nem bírom, nincs értelme folytatni, de üres szavaknak gondolták, hogy majd elmúlik a probléma és a "múló állapotom". Az kicsit sokkolta, hogy már idõpontom is van egy ügyvédhez - nem hiszem, hogy valaha el fogja fogadni, meg fogja érteni, mert hát õ is lehúzta apám mellett. Na ja... Elkezdtem olvasni Csernus Imre: A nõ c. könyvét - nagyon jó, és valahol megerõsít abban, hogy az újtól való félelem miatt, amikor már nincs szerelem és testi kontaktus, csak élünk egymás mellett - nem szabad együtt maradni.

Hogyan lehet kíméletesen lepattintani egy fiút?

Arra gondolok, amikor valaki ismeretlenül odajön buliban, kocsmában, koncerten. Nem tetszik az illetõ, tényleg nagyon nem, és nem is hülyítem szemezéssel, mosollyal sem, mégis odajön.

Legjobb válasz: Mondd hogy leszbikus vagy.

Mondd hogy leszbikus vagy.
még jó, hogy rámenõsek vagyunk, nekünk kell teperni, mert egy csaj sem kezdeményez nálunk, ha ennyire nem tetszik a rendszer csajok, ne rinyáljatok, hanem kezdeményezzetek ti, aztán majd meglátjuk milyen érzés lesz, ha titeket koptatnak le a fiúk mondjuk sorozatosan
A fiuk eleg ramenosek. Nem kell mindenkivel leallni beszelgetni par szot, csak, m nem akarsz bunko lenni. A sajat idodet pazarlod, ha leallsz olyannal beszelgetni, aki semennyire sem tetszik. A fiu beprobalkozott, neked nem tetszik, akkor mondd meg neki kerek-perec udvariasan, h "Ne haragudj, nem szeretnek veled beszelgetni" es tovabballsz. Ebben semmi bunkosag nincs. Raadasul a fiu ugyis beprobalkozik 5 perc mulva vki masnal. :D
A kérdező hozzászólása: Az a gond, hogy én is ha kedves vagyok, akkor nem tágítanak, hiába mondom, hogy bocsi, de nem. Akik bunkón közelítenek, azokkal nem vagyok kedves, de akik normálisan és csak beszélgetni akarnak velük meg nem akarok.
Én a kb. 10 éves pályafutásom alatt rájöttem, hogy szépen nem lehet az ilyennel beszélni. Mindig megpróbálom szépen, de nem szokott menni. Én elõször visszautasítom kedvesen, aztán határozottan, aztán a végén meg bunkó stílust veszek fel, mert máshogy egyszerûen nem értenek a szóból. 26l
Õszintén. "Ne haragudj, de nem vagy szimpatikus/nem tetszel, nem szeretnék veled táncolni/inni/beszélgetni."
engem mindig így kosaraznak ki: erre a számra nem táncolok bocs!
szerintem beszélgess vele, hogyha jó beszédpartner de ha pl, elkezd bókolni vagy kérdezõsködni, hogy pl.: milyen gyakran jársz ebbe a discoba? nyugodtan mondd meg neki, hogy gyakran/ritkán és hogyha már "zaklat" vagy idegesit az illetõ, akkor mondd meg neki, hogy "ki kell menned a mosdóba" vagy "barátnõdhöz vissza kell menned, mert x/y helyen vár téged" :)
bunkó vagy :( lehet te se vagy egy szépség
A kérdező hozzászólása: utolsó, nem tudom, mi bajod van... ezer bocsánat, ha nem jön be az összes férfi a Földön!!
Minél elõbb, teljes õszinteséggel. Így is, úgy is fájni fog.
Itt nincs olyan, hogy kíméletes szakítás.
Ha mellette találkozgattál a lánnyal, akkor ezt már nem lehet megtisztelésnek venni.
Kellõ bevezetés után (erre hadd ne adjak tippeket) mondd el neki, hogy baj van, nem érzed már azt, amit kellene. Szereted, mint embert, de nem vagy szerelmes. Talán vártál is, hátha visszafordul a dolog, de biztos vagy benne, hogy nem fog. És ez nagyon rossz, mert szereted, és nem akarsz fájdalmat okozni neki, de az a helyzet, hogy még nagyobb fájdalmat okoznál azzal, ha érzéseket hazudnál neki. Azt ugyanis nem érdemli meg. Én ezt elõ tudnám adni úgy, hogy ezen a ponton én jobban sírnék, mint õ. Nem tudom, Te hogy vagy vele. Sajnos voltam ilyen helyzetben többször is. És õszintén mondtam. Az õszinteség a legjobb út mindig. Talán még barátok is maradhattok a késõbbiekben, ha szeretnétek.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszod! :)
sehogy, úgyis meg fog sértõdni..
még akkor is tabu, ha a másiknak nem jön össze.
mi az, hogy nem fogadja el, hogy nem kell valakinek?? azt elfogadná, de azt még jó, hogy nem fogadja el, hogy a barátja annyira érzéketlen és hamis barát, hogy rámászik arra, aki neki tetszik, és leszarja, hogy ezzel fájdalmat okoz neki. normális barátok között TABU a másik kiszemeltje.
szerintem meg az nem igazi barát aki nem fogadja el a szituációt. (és emberként sem tudom annyira tisztelni, ha egyszerûen nem fogadja el, hogy õ nem kell valakinek...)
Én elõször is nem haladtam volna elõre a nõcivel, ameddig a barátommal meg nem beszéltem a dolgot. (Különben nem is lennék igazi barát.) De ha már megesett, akkor a következõket lehet nek imondani: - Fontos nekem a barátsága és ezért õszinte akarok lenni hozzá. - _Tudom, hogy szereti a lányt, de a lánynak én tetszem jobban és adjuk meg neki a választás lehetõségét. - Döntse el, hogy ezek után mi legyen a barátságunkkal, bárhogy dönt elfogadom, de legyen õszinte, ahogyan én is az voltam most hozzá.
Ha hiszed, ha nem én tavaly pontosan ilyen szituációba kerültem, mint Te és nem mondanám, hogy irigyellek :D Nem volt túl egyszerû, de én már másnap elmondtam a haveromnak, hogy mitörtént és persze 1, 5-2 hónapig szóba se állt velem, elkerült, de ma már minden olyan mint azelött, szóval csak idõ kérdése.. 17/F
ez ígyis-úgyis gáz szituáció. szerintem ezzel azért elég erõsen elárultad, a barátságotoknak mindenképpen vége lesz. szerintem ennyit nem ér egy lány sem. és ezt mint lány mondom.
A kérdező hozzászólása: Hát az azonos baráti kör miatt egy idõ után észrevenné, akkor meg már inkább tõlem hallja.
Muszáj az orrára kötni?
akár hogy próbálod elõször úgy fogja érezni h elárultad...mond el neki finoman aztán hagyd egy picit ülepedni várd meg míg õ keres
Úúú, hát nem tudom, de epic beszélgetés lesz... :D
nem lenék a helyedben ....
Bántás nélkül. Ha megbántódik, az az õ baja.
A kérdező hozzászólása: Értem én, hogy ezzel megbántom a barátomat, de elég lehetetlen helyzet ez. Le lehet stoppolni egy közös ismerõst csak úgy? Fontosabbak lennének a haverom érzései, mint a sajátjaim meg a lányé? Ne legyen együtt két összeillõ ember, csak mert van egy harmadik epekedõ fél? Szóval nem mondom, hogy nincs lelkiismeret-furdalásom, de nem bántam meg, hogy összejöttem a csajjal. A kérdés, hogy hogyan, milyen körülmények között, mennyi idõ múlva tudnám ezt úgy közölni a barátommal, hogy õ is és a barátságunk is a lehetõ legkevésbé sérüljön? Hozzátenném, hogy nem legjobb barát-kategóriában van az illetõ, de azért elég közeli. A tetteim minõsítésén túlmutató ötlete van valakinek?

Hogy lehet kimeletesen szakitani valakivel?

Hogy szakitsak(egy lannyal) kimeletesen,hogy ne setsem meg vagy ne utaljon meg?

Legjobb válasz: ha szerelmes beléd akkor ígyis-úgyis zokon fogja venni:S de próbálj normális lenni és az igazat mondani neki.. mi az oka a szakításnak?

ha szerelmes beléd akkor ígyis-úgyis zokon fogja venni:S de próbálj normális lenni és az igazat mondani neki.. mi az oka a szakításnak?
fájdalmat így is úgyis okozol neki...A legjobb, ha személyesen mondod el, és õszintén, hogy mi az oka, miért döntöttél így.
Igen, az õszinteség fontos, de azért csak óvatosan. Velem anno a barátom mindent szépen kezdett... megbeszéltük, hogy maradhatunk jóban, nem szól ellene semmi, az érzelmeink kihûltek. Aztán benyögte hogy már talált mást, és vele boldog. Késõbb azt is a képembe vágta, hogy nyáron megcsalt. Amikor kérdõre vontam, hogy ezt csak így??? Annyi volt a reakciója, hogy már úgysem számít nem? A békésnek indult szakításból, így lett harag, és gyûlölet. A mai napig szánalmasnak tartom. Sértve és megalázva éreztem magam, tudom kicsit túlreagálom, de egykor szerettem, és rossz volt ezt pont akkor és pont így hallani. Szerintem ha ilyesmik történtek, vagy más kell, azt jobb elhallgatni, kisebb a sértettség érzés.
Szerintem a legtisztább az, ha õszinte vagy vele. Persze nem azt mondod, h mittomén nem vagy jó az ágyban és én az Arankát szeretem .. hanem, valami olyasmit, h te már nem érzed jól magad ebben a kapcsolatban és változást akarsz, ez nem a személye miatt van, hanem valami benned változott, nem akarod megsérteni és nem akarod, h utáljon utána. Már az egy szép gesztus, h ide írsz .. úgy néz ki tényleg nem akarod megsérteni. lehet, h bármit csinálsz szakítás után úgyis utálni fog egy darabig. de miután lenyugszik tisztelni fog és becsülni a szakítás a módja miatt. semmiképpen nem telefonon, msn-en vagy sms-ben ajánlom ! sok sikert !
Csináld úgy, ahogy õk szokták. Legyél flegma, szard le, vedd félvállról, és mond meg neki msnen hogy inkább ennyi volt, ne találkozzunk többet. Minek kíméletes lenni? Õk se kímélnek minket, akkor a rendes srácok még legyenek kíméletesek? Hát szopasd meg, tudja meg milyen az élet.
A kérdező hozzászólása: Kosz a valaszokat>meg egy masik kerdes hogy ha o szerelmes belem de en nem erzek iranta semmit(nagyon erosen erezteti velem hogy szeret)akkor hogy monnyam el neki hogy nem szeretnek tole semmit?

Hogyan lehet eltávolítani kíméletesen a kétoldalú ragasztót?

Tudjátok ez az a nagyon er?s ragasztószalag aminek mindkét oldala ragad. Fényképeket ragasztottunk fel egy ajtóra és azokat szeretnénk úgy leszedni hogy se az ajtó se a fényképek ne sérüljenek. El?re is köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Próbáld meg hajszárítóval -kíméletesen- melegíteni.

Próbáld meg hajszárítóval -kíméletesen- melegíteni.
Az ajtón el kell áztatni, és lejön. A fényképekrõl kaparós szikével próbálnám meg http://elektroexpressz.hu/shop_ordered/5495/shop_pic/unas_52..
Melegen könnyen lejön.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a gyors választ, nem hittem hogy ilyen gyorsan válaszol valaki. Mégegyszer köszi!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!