Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet készíteni (1358 db)

Amikor a Daemon tools-t akarom használni egy képfájlra van szükségem, azonban azt hogy lehet késziteni (ugyanis a program nem tartalmaz képet) Elmondaná valaki, hogyan kell késziteni?

Köszike!

Legjobb válasz: Az író prg-ban van pl ilyen lehetõség. Ilyen az Ashampoo(disk-Image készítés). Vagy a Néró-val is lehet, ha írónak a fizikai helyett az ImageRecorder-t választod. Iso, és nrg közül választhatsz. Nagy kedvencem az LciIsoCreator, de ez csak lemezrõl ment, mappából nem, viszont nem kell telepíteni sem. Sok más lehetõség is van...

Az író prg-ban van pl ilyen lehetõség. Ilyen az Ashampoo(disk-Image készítés). Vagy a Néró-val is lehet, ha írónak a fizikai helyett az ImageRecorder-t választod. Iso, és nrg közül választhatsz. Nagy kedvencem az LciIsoCreator, de ez csak lemezrõl ment, mappából nem, viszont nem kell telepíteni sem. Sok más lehetõség is van...

Egy 16 perces videóhoz hogyan lehet készíteni egy kisebb intrót?

Délután csináltam egy gameplay-t,ami 16 percesre sikeredett.Ehez szeretnék egy látványos intrót készíteni.Nem kell,hogy nagyon bonyolult legyen.

Legjobb válasz: Ha Maced van akkor egy iMovie programot javaslok, abban van kimondottan intró készítõ, azzal nagyon jó kis videót lehet összevágni. A movie makerrel is egy alapot lehet csinálni, bár azt nem javaslom, esetleg egy Sony vegas prot ha le tudsz tölteni, azzal nagyon kis pofás intrót lehet készíteni, sok sikert.

Ha Maced van akkor egy iMovie programot javaslok, abban van kimondottan intró készítõ, azzal nagyon jó kis videót lehet összevágni. A movie makerrel is egy alapot lehet csinálni, bár azt nem javaslom, esetleg egy Sony vegas prot ha le tudsz tölteni, azzal nagyon kis pofás intrót lehet készíteni, sok sikert.

Viaszt hogy lehet késziteni?

Sziasztok! Viasz arcot szeretnék késziteni, de nem tudom hogyan kell. Arra gondoltam, hogy alufóliával megcsinálnám az arc formát és bele önteném a viaszt, csak az a baj hogy nem tudok viaszt csinálni. Ezen kivül még az is hogy az alufólia eldeformálódik, vagy nem? Várom az ötleteket. Csinált valaki már viaszal valami alkotást, és ha igen akkor hogyan és mit? :)

Legjobb válasz: 1. viaszt a méhek tudnak készíteni, te nem 2. ilyen esetben csinálj egy gipsz negatívot, abba öntsd a viaszt én eddig csak gyertyákat készítettem, öntöttem és viaszlapból tekertem, illetve faragással díszítettem, szóval arctéren nem vagyok otthon, de azt tudom, hogy a viaszfigurákat elvileg így készítik.

1. viaszt a méhek tudnak készíteni, te nem 2. ilyen esetben csinálj egy gipsz negatívot, abba öntsd a viaszt én eddig csak gyertyákat készítettem, öntöttem és viaszlapból tekertem, illetve faragással díszítettem, szóval arctéren nem vagyok otthon, de azt tudom, hogy a viaszfigurákat elvileg így készítik.


Tejpépet, hogyan lehet készíteni?

Sok az anyatejem és ezért nem akarok neki boltit adni(minek adjak tehéntejb?l készültet mikor itt a sok anyatej) de fogalmam sincs róla, hogy készítsem el neki házilag.

Legjobb válasz: ????ezt a kérdést szerintem sokan nem értették, ezért is nem jött rá válasz, pontosan mit szeretnél házilag készíteni???

????ezt a kérdést szerintem sokan nem értették, ezért is nem jött rá válasz, pontosan mit szeretnél házilag készíteni???
A kérdező hozzászólása: Olyan ízesített vackokat amit a boltban lehet kapni, csak anyatejbõl.Vagy bár mi amihez anyatej kell.

Világítós nyakörv? ! Hogy lehet készíteni? Egyáltalán hol lehet kapni azt a pici dobozt, amiben már benne van az elemtartó és a kapcsoló?

Legjobb válasz: Tesco bringarészlegen nézz szét, lehet kapni derékra köthetõ tépõzáras 4 ledes fényvisszaverõt. Egy probléma van, hogy sárga és piros ledes. De az obiban láttam kicsit kisebbet, az fehér volt, tehát tökéletes lenne a nyakára de abban is piros led van. De ez legalább fehér fényvisszaverõs. Ám egyik sem nyakörv. Kutyás boltban lehet, hogy árulnak nyakörvre akasztható villogót, de ebbõl is csak pirosat találtam... Viszont eszembe jutott, hogy egy picike bringalámpát akasztok a nyakába, ami irányba áll. A kutya legtöbbször vizslat, így a feje mögé tenném inkább.

Tesco bringarészlegen nézz szét, lehet kapni derékra köthetõ tépõzáras 4 ledes fényvisszaverõt. Egy probléma van, hogy sárga és piros ledes. De az obiban láttam kicsit kisebbet, az fehér volt, tehát tökéletes lenne a nyakára de abban is piros led van. De ez legalább fehér fényvisszaverõs. Ám egyik sem nyakörv. Kutyás boltban lehet, hogy árulnak nyakörvre akasztható villogót, de ebbõl is csak pirosat találtam... Viszont eszembe jutott, hogy egy picike bringalámpát akasztok a nyakába, ami irányba áll. A kutya legtöbbször vizslat, így a feje mögé tenném inkább.
http://netboard.hu/viewtopic.php?topic=18898 itt láttam világítós nyakörvet, mivel használt, szerintem nem lehet nagyon drága.
A kérdező hozzászólása: A tescoban kapható bicajos gumis karszalagunk van.Az a baj vele, hogy a 4db led kevés.Nem éri át teljesen a nyakát.És vagy elölrõl vagy hátulról világítja csak meg. Azért akartam csinálni, hátha olcsóbb lenne
Ugyanaz van nekem is. Vegyél mégegyet és varrd össze a kettõt, az bitosan elég lesz (és hülyét fognak kapni a bringások, ha meglátják)

Hogyan lehet készíteni kiságyra tehető zsebes tárolót?

nincs véletlen valakinek szabásmintája hozzá? neten nem találtam sehol :S

Legjobb válasz: Vegyél másfélszer annyi anyagot,amennyi a tárolóhoz kell.Szabd ki a megfelelõ méretet az alaplaphoz.Az alját és a felsõ részét szegd be.A felsõre tegyél félbehajtott szalagból,zsinórból "masnikat",amivel a kiságyhoz kötöd majd. Szabj kb.15 cm-rel hosszabb anyagot a zsebeknek.A magasság tetszés szerinti,és a felsõ szélét szegd be. Ezt az anyagot tûzd az alapanyag széléhez ( varrás elõtt).Döntsd el,hogy hány zsebet akarsz,jelöld meg,A felesleget osszad el,vagy hajtsd be (hogy a zsebek bõvebbek legyenek).Vard függõlegesen a zsebeket az alaphoz.Lehetõleg a felsõ szélüket duplán vagy triplán,így nem szakadnak el könnyen. Ha minden csíkot megvarrtál,akkor a zsebek alját hajtsd vissza és vard az alaphoz,majd anyagával együtt szegd be az alaplap oldalát is. Remélem,hogy érthetõ,amit írtam.Sok sikert!

Vegyél másfélszer annyi anyagot, amennyi a tárolóhoz kell.Szabd ki a megfelelõ méretet az alaplaphoz.Az alját és a felsõ részét szegd be.A felsõre tegyél félbehajtott szalagból, zsinórból "masnikat", amivel a kiságyhoz kötöd majd. Szabj kb.15 cm-rel hosszabb anyagot a zsebeknek.A magasság tetszés szerinti, és a felsõ szélét szegd be. Ezt az anyagot tûzd az alapanyag széléhez ( varrás elõtt).Döntsd el, hogy hány zsebet akarsz, jelöld meg, A felesleget osszad el, vagy hajtsd be (hogy a zsebek bõvebbek legyenek).Vard függõlegesen a zsebeket az alaphoz.Lehetõleg a felsõ szélüket duplán vagy triplán, így nem szakadnak el könnyen. Ha minden csíkot megvarrtál, akkor a zsebek alját hajtsd vissza és vard az alaphoz, majd anyagával együtt szegd be az alaplap oldalát is. Remélem, hogy érthetõ, amit írtam.Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: teljesen érthetõ ahogy leírtad, köszönöm szépen, ez alapján fogom elkészíteni!

Nexus 4 Android 4.4 hogyan lehet beállítani, hogy az alkalmazások teljes képernyőn induljanak? És képernyőfelvételet hogyan lehet készíteni?

Legjobb válasz: Mint fénykép power +hangerõ minusz(vagy plusz). A videóhoz meg már root kell.

Mint fénykép power +hangerõ minusz(vagy plusz). A videóhoz meg már root kell.

FTP Szervert hogyan lehet készíteni hogyan lehet oda feltölteni programokat?

Hogyan lehet feltölteni illetve készíteni FTP szervert ki mit javasol hogy vágjak neki? Valaki egy kicsit el tudná magyarázni azt meg köszönném ! :)

Legjobb válasz: Filezilla FTP servert felrakod és telepíted.

Filezilla FTP servert felrakod és telepíted.
A kérdező hozzászólása: oké köszönöm

Olyan weblapot hogy lehet készíteni hogy autómatikusan küldjön e-mail-t, és másokat lehessen meghívni?

Olyan weblapot szeretnék hogy aki beregel mást tudjon referal linkel meghívni, és regisztrálhatson és autómatikusan kapjon mailt amikor beregel

Legjobb válasz: lehet, szép nyelv a php

lehet, szép nyelv a php
A kérdező hozzászólása: az tuti. :D
A kérdező hozzászólása: azt nem kérem
PHP, html, css, opcionálisan javascript és egy kevés SQL ismerettel megoldható a dolog.
A kérdező hozzászólása: :) ismerem mind csak ien fajta oldalt még nem csináltam
A kérdező hozzászólása: a lap márix alapú lenne . Azért kellenének ezek
most azt várod, hogy egy komplett oldal mondjuk minimum 10 fájlos motorját begépeljük neked?
És mi lenne ha leszednél egy erre a célra kitalált portál motort? Elég sok ilyen létezik.

Ilyen frizurát hogy lehet készíteni? (LINK)

Ha valaki tudja, kérem lépésről lépésre írja le nekem! KÉP:

Legjobb válasz: nekem ez úgy tûnik, hogy a lánynak nagyon hosszú haja van, össze van fogva oldalt, és át van csatolva a másik oldalra. de lehet ilyet úgy is, ha elkezded a fülednél fonni, és mindig egy kicsit hozzáveszel az oldalából = parkettás fonásban végigmész. keress rá erre, nagyon jó leírások vannak.

nekem ez úgy tûnik, hogy a lánynak nagyon hosszú haja van, össze van fogva oldalt, és át van csatolva a másik oldalra. de lehet ilyet úgy is, ha elkezded a fülednél fonni, és mindig egy kicsit hozzáveszel az oldalából = parkettás fonásban végigmész. keress rá erre, nagyon jó leírások vannak.
Tessék, itt van lépésrõl lépésre : http://hajtovadaszat.blogspot.com/2011/10/teheneszlany-konty..
A kérdező hozzászólása: ÓÓ nagyon szépen köszönööm! És még nem is bonyolult :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!