Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet kérdéseken (1990 db)

Hogyan lehet kérdést törölni? (ezen az oldalon)

Legjobb válasz: Csak akkor lehet, ha a kérdés szabályt sértett. Azért nem lehet törölni, mert az a kérdés a jövõben másnak is segíthet.

Csak akkor lehet, ha a kérdés szabályt sértett. Azért nem lehet törölni, mert az a kérdés a jövõben másnak is segíthet.
A kérdező hozzászólása: Kösz...azért..na mind1.. :-/

A Gyakori Kérdések.hu-n hogyan lehet kérdést létre hozni?

Már nagyon régóta próbálok kérdést kitenni, de nem tudom hogy kell.

Legjobb válasz: tudod, van az a gomb, ott fent, hogy új kérdés.(Ne mond, hogy nem találod!)Szóval:megnyomod, kategóriát választasz, alketegóriát, aztán bejön egy ablak, beírod a kérdést, és megnyomod a kiír gombot. Ilyen egyszerû! De ennyire unatkozol? Inkább olvass valamit. És várd, hogy valami hülye válaszoljon a kérdésedre!

tudod, van az a gomb, ott fent, hogy új kérdés.(Ne mond, hogy nem találod!)Szóval:megnyomod, kategóriát választasz, alketegóriát, aztán bejön egy ablak, beírod a kérdést, és megnyomod a kiír gombot. Ilyen egyszerû! De ennyire unatkozol? Inkább olvass valamit. És várd, hogy valami hülye válaszoljon a kérdésedre!
Aki kérdezi, azt hiszi hogy vicces lesz. Aki olvassa, pedig már unja, mert minden nap felteszi ezt valaki.
Sehogyan, ugyanis arra csak Norrisnak és Szécsi Viviennek van jogosultsága
Nekem meg válaszolni nem sikerül!
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy nem vicces :D De azért köszönöm a válaszokat, megprobálom mindjárt hátha sikerül :(
most is éppen azt tetted. ugyan igy csak azt kell meg jelõlni milyen témában akarod, .
Ez itt a válasz helye?

Hogyan lehet kérdést feltenni facebookon? Amin meglehet jelölni több különböző választ. Idővonal van. (amúgy a szókapcsolatok nem rontják a kérdések átláthatóságát)

Legjobb válasz: Ott van a kezdolapon, a kereses alatt, kozvetlenul a "mi jar a fejedben" felett, "Kérdés létrehozása" neven. Oda beirod a kerdest, egybol alatta van, hogy Válaszlehetõségek hozzáadása. Megadod a valaszokat, beallitod, hogy kik lathassak, es elkuldod.

Ott van a kezdolapon, a kereses alatt, kozvetlenul a "mi jar a fejedben" felett, "Kérdés létrehozása" neven. Oda beirod a kerdest, egybol alatta van, hogy Válaszlehetõségek hozzáadása. Megadod a valaszokat, beallitod, hogy kik lathassak, es elkuldod.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!látom jó korán keltél fel. azt hittem estére sem kapok választ.
hát kérdést úgy lehet feltenni hogy teszel egy kérdõjelet a végére... ami így néz ki: ?... viccen kívül nem tudom bocsi...
igazabol akkor meg le sem fekudtem!:) orulok, ha sikerult!

Hogy lehet kérdéshez képet berakni?

Legjobb válasz: Úgy hogy kiírod a kérdést és alá belinkeled a képet.Ha netrõl van a kép akkor rákattintasz a képre és kidobja csak a képet egy új oldalon.A honlapcímet bemásolod ide.Ha saját fotó akkor meg felteszed a gépedre és feltöltöd pl. a képfeltöltés honlapra ott leírja hogy hogy csináld.A többi meg ugyanúgy már mintha netrõl lenne.Kérdés?Remélem ez így érthetõ.

Úgy hogy kiírod a kérdést és alá belinkeled a képet.Ha netrõl van a kép akkor rákattintasz a képre és kidobja csak a képet egy új oldalon.A honlapcímet bemásolod ide.Ha saját fotó akkor meg felteszed a gépedre és feltöltöd pl. a képfeltöltés honlapra ott leírja hogy hogy csináld.A többi meg ugyanúgy már mintha netrõl lenne.Kérdés?Remélem ez így érthetõ.
ez 1 jó kérdés
szerintem úgy gondolta, hogy ne a link jelenjen meg hanem egybõl a kép, nem? :)
A kérdező hozzászólása: nem kell egybõl a képnek megjelennie... :) köszi a válaszokat

Az angelo rulesban hogy lehet kerdeseket felteni es a reklamban angelo valaszol ra hogy lehet?

Legjobb válasz: Én nem akarlak elkeseríteni de azok csak kitalált kérdések olyan mint a rajzfilm forgatókönyve, szóval nem nézõk küldik be hanem a stáb találja ki. Na ezt jó hülyén fogalmaztam meg xD

Én nem akarlak elkeseríteni de azok csak kitalált kérdések olyan mint a rajzfilm forgatókönyve, szóval nem nézõk küldik be hanem a stáb találja ki. Na ezt jó hülyén fogalmaztam meg xD

Gyakori kérdésekre hogy lehet kérdés kiírni?

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ! Nekem sokkal nagyobb gondom van! Nem tudom hogyan kell választ írni! Ez itt a kérdés helye?

Kedves Kérdezõ! Nekem sokkal nagyobb gondom van! Nem tudom hogyan kell választ írni! Ez itt a kérdés helye?
Az az érzésem jó felé tapogatózol.
Új kérdés
Ennek a kérdésnek meg mi értelme van ?
A kérdező hozzászólása: nem a válasz hely az ahová én a kérdést kiírtam nem tudtam máshová
Fogod a kis noteszod, lesed az oldalt és már írhatod is ki a kérdéseket.
Ohh. Itt lehet kérdéseket írni? :O
fingom sincs :)
A kérdező hozzászólása: Ezek mind jók de még mindig nem tudom hogy kell kiírni :( segítsetek fontos így nem tudok semmit se megkérdezni
csak a kategóriát nem találtad el :P
Emberek, feldobtátok az estémet! :D

Hogyan lehet kérdéseket ill. válaszok jelenteni, ha szerintem gázak? Lehet válaszokat törölni?

Pár idióta kérdésre a szex témakörben beírtam nyilván idióta választ (konkrétan: terhes vagy), és törölték. Nem értem miért, hisze nem káromkodtam, nem küldtem el senkit az anyjába. Jó lenne tudni, hogy hogyan és miért tették.

Legjobb válasz: nah, hát végre kaptam az adminoktól választ :D remek :D amúgy, ha valaki közületek ezt olvassa: összesen 3x csináltam ezt ok nélkül! Szerintem kevésbé irritáló, mint amikor káromkodással és becsületsértõ kifejezésekkel jelzik valaki felé, hogy a kérdése lököttség! És azokat a válaszokat mégsem törlitek. Hát ennyit errõl :D Tudomásul vettem :P

A kérdező hozzászólása: nah, hát végre kaptam az adminoktól választ :D remek :D amúgy, ha valaki közületek ezt olvassa: összesen 3x csináltam ezt ok nélkül! Szerintem kevésbé irritáló, mint amikor káromkodással és becsületsértõ kifejezésekkel jelzik valaki felé, hogy a kérdése lököttség! És azokat a válaszokat mégsem törlitek. Hát ennyit errõl :D Tudomásul vettem :P
A te válaszodat valószínûleg sokan jelentették. Egyébként fõoldal, és olvass.!!!! (A kezek mellett van egy olyan tábla, mint a behajtani tilos tába (bizonyos ponthatártól)azt ha megnyomod, akkor jelentheted a választ. A kérdést pedig az alatta lévõ bajvan ezzel a kérdéssel, lenyitásával.)
A kérdező hozzászólása: Ahám :) köszönöm :) legalább most már tudom, hogy mit tehetek, ha durvaságot látok :) tényleg köszönöm. Adminok: most már tiszta a rendszer, köszönöm :) én is élni fogok vele.

Hogyan lehet kérdést moderátorokkal töröltetni?

Bizonyára volt már ez téma,de nem találok most információt. Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Ott a piros behajtani tilos ikon a kérdésnél csak be kell jelenteni. Amúgy ilyenkor a legegyszerûbb ha írsz a kérdéshez választ és beleteszel káromkodást direkt, meg egy megjegyzést a moderátornak hogy törölje ki az egészet és azért írtál csúnya szót hogy figyelmeztesse õt.

Ott a piros behajtani tilos ikon a kérdésnél csak be kell jelenteni. Amúgy ilyenkor a legegyszerûbb ha írsz a kérdéshez választ és beleteszel káromkodást direkt, meg egy megjegyzést a moderátornak hogy törölje ki az egészet és azért írtál csúnya szót hogy figyelmeztesse õt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Viszont a kérdésnél nekem nincs ott az a tábla, csak a Te válaszodnál. A káromkodás nem rossz ötlet :)
Akkor nincs ott a tábla, ha te írtad ki a kérdést. És ha te írtad ki, akkor nem tudod töröltetni.
A kérdező hozzászólása: Oh köszönöm szépen! Ott nem néztem.

Ez hogy lehet? (kérdésed rövid)

csináltam tesztet mert hiába jött meg bogyó mellett rendesen a vérzésem,folyton émelygek,nõttek a melleim,a hasam.. és pozitív lett!Rendesen menseselek!

Legjobb válasz: Na es mi a kerdes? A violation egyertelmuen 100 szazalekosan biz tos vedekezek van: ha nem else szexualisan eletet.

Na es mi a kerdes? A violation egyertelmuen 100 szazalekosan biz tos vedekezek van: ha nem else szexualisan eletet.
Konkrétan arra kerestem rá hogy gyógyszerszedés melletti terhesség esetén van-e menstruáció, és nagyon sokan írták hogy egyszer még megjött nekik, ahogy abbahagyták a gyógyszert.
De ez a fogamzásgátlót szedõ nõknél sokkal gyakrabban elõfordul, ls mivel a gyógyszerszedés abbahagyása után - ezért megvonásos vérzés.
Annak semmi köze ahhoz, hogy megvonásos-e, vagy sem, hiszen mindig elõfordulhat, hogy késõbb volt ovuláció, így egy menzesz még jön, de akkor még nem beszélünk terhességrõl.
Van jópár kérdés itt ezzel kapcsolatban a gyakorin, és nagyon sokan írják, hogy bizony megjött nekik még egyszer a megvonásos vérzés, és a baba mégis maradt.
De ugyanúgy leválik a nyálkahártya, ami rohadtul nem jó, ha van odabenn egy baba!
De szabad, megvonásos vérzésnek hívják!
Sokan estek már teherbe bogyó mellett, és páran véreznek a terhesség alatt is. Nyilván ott vmi elindult, de a fogamzásgátló bekavart, ezért is van vérzés. A helyedben azonnal abbahagynám a szedését, és irány a doki mielõbb. Minden jót!
Ez nagyon nem jó! Fogamzásgátló mellett sem szabad vérezni, ha terhes vagy!
Oh. Bocsi, Szotarprogram, angol nyelven-azt hiszi jobban tudja, mit akarok. Tehat a világon az egyetlen 100szazalekban biztos fogamzasgatlo módszer az, ha nem élsz szexuális életet. Igen, lehetsz terhes. Elso voltam.
Ha a teszt pozitív, akkor terhes vagy. Inkább elmennék a helyedbe gyorsan orvoshoz, és abbahagynám a gyógyszer szedését.
Mivel fogamzásgátlót szedsz, azért jött meg, ez csak megvonásos vérzés... nem rendes menstruáció. Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: ?magyarul
Voltál már orvosnál, Kérdezõ?

A moderátoroknak hogyan lehet kérdést jelenteni, ha nincsen piros "behajtani tilos" jel a kérdésnél?

Legjobb válasz: sehogy. Max írsz egy emailt,de kár rá az idõ..... Ahol nincsen behajtani tilos,azt a kérdést már valószínûleg ellenõrizték és mindent "rendben" találtak.

sehogy. Max írsz egy emailt, de kár rá az idõ..... Ahol nincsen behajtani tilos, azt a kérdést már valószínûleg ellenõrizték és mindent "rendben" találtak.
Ha nincs neked olyan jeled (s nem azért nincs mert reklámblokkoló dugja el), akkor nagy valószínûséggel korlátozott a regisztrációd.
Annál nincs ilyen jel, amelyik kérdést te írtad. Nem ismered fel a saját kérdéseidet?
Én sehol nem látok ilyen jelet, nem lehet hogy eltörölték ezt az opciót, mert már unták a sok felesleges bejelentgetést? Annyian fel vannak háborodva ha kiosztanak másiakt és a kiosztott meg visszapofázik nekik egybõl jelentgetik az illetõt. Szerintem eltörölték a jelet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!