Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet jelszót (476 db)

Hogyan lehet jelszóval védeni egy Excel vagy Word fájlt, úgy hogy megnyitása elõtt jelszót kérjen?

A lényeg, hogy rákattintásokkal ne lehessen azonnal megnyitni, hanem pl. az elsõ kattintás után jelszót kérjen.

Legjobb válasz: Szia. Az új verziókban : Fájl -> Információ -> Dokumentumvédelem -> Titkositás jelszóval. BEirod kétszer a jelszót. Elmented. Kalab, kabát. Sok Sikert. Üdv.

Szia. Az új verziókban : Fájl -> Információ -> Dokumentumvédelem -> Titkositás jelszóval. BEirod kétszer a jelszót. Elmented. Kalab, kabát. Sok Sikert. Üdv.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, jár és ment is a kis zöld. Annak a beállítására esetleg van mód, hogy csak egy bizonyos dátum elmúlta után kérje megnyitás elõtt a jelszót?
Szia. Szerintem nincs, ilyennel csak programoknál találkoztam (amikor lejár a hasynálati idõ). Annyit lehet, hogy úgyanitt a Szerkesztés korlátozását választod pebipálod az 1-es és 2-es tételt, megadod a jelszót és akkor csak megnyitni lehet, szerkeszteni nem. sok sikert. Üdv.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

Hogy lehet Jelszót módosítani a gmail.com-on és a freemail-nél?

Legjobb válasz: A jelszó megváltoztatása: Jelentkezzen be a Gmail szolgáltatásba. Kattintson a Gmail bármelyik oldalán a Beállítások linkre, majd nyissa meg a Fiókok lapot. A Fiókbeállítások módosítása csoportban kattintson a Jelszó módosítása linkre. Az új ablakban adja meg jelenlegi jelszavát, majd az új jelszót.

A jelszó megváltoztatása: Jelentkezzen be a Gmail szolgáltatásba. Kattintson a Gmail bármelyik oldalán a Beállítások linkre, majd nyissa meg a Fiókok lapot. A Fiókbeállítások módosítása csoportban kattintson a Jelszó módosítása linkre. Az új ablakban adja meg jelenlegi jelszavát, majd az új jelszót.
Freemailem nincs :)

Valaki megírná hogy lehet facebookon hogy lehet jelszó emlékezetőt küldeni?

Legjobb válasz: Üdvözletem! A bejelentkezési képernyõn az elfelejtett jelszó menüpont alatt.

Üdvözletem! A bejelentkezési képernyõn az elfelejtett jelszó menüpont alatt.

Hogy lehet jelszóval levédeni az "előzményeket" windows XP-nél?

Legjobb válasz: sehogy. két lehetõség van. - Saját, jelszóval védett felhasználót csinálsz és akkor nem látja senki (na jó ha valaki admin és ért hozzá akkor tud bogarászni :) ) - Minden alkalommal amikor olyat nyitsz meg, amit nem szeretnéd, ha látnának törlöd az elõzményeket Persze egy programnál nehezebb. SMPlayernél azt hiszem van ilyen menüpont pl. Persze nem részletezted túlzottan, hogy milyen elõzményekrõl van szó. Alkalmazás, windowsos gyári vagy éppen a böngészõd elõzményei. Miért nem nézik jó szemmel ha pornót nézel? ;) :D

sehogy. két lehetõség van. - Saját, jelszóval védett felhasználót csinálsz és akkor nem látja senki (na jó ha valaki admin és ért hozzá akkor tud bogarászni :) ) - Minden alkalommal amikor olyat nyitsz meg, amit nem szeretnéd, ha látnának törlöd az elõzményeket Persze egy programnál nehezebb. SMPlayernél azt hiszem van ilyen menüpont pl. Persze nem részletezted túlzottan, hogy milyen elõzményekrõl van szó. Alkalmazás, windowsos gyári vagy éppen a böngészõd elõzményei. Miért nem nézik jó szemmel ha pornót nézel? ;) :D

Hogy lehet jelszót rakni a 2003as word doc. -ra? Lehet egyáltalán?

Nagyon megköszönném annak aki tud nekem segíteni, nagyon fontos lenne:)

Legjobb válasz: Menüben: Eszközök -> Beállítások. Itt van egy fül, hogy "Biztonság" Itt tudod jelszóval levédeni megnyitás és/vagy szerkesztés ellen. Az erõssége nem a legjobb, tehát hozzáértõ hamar felbontja, de pl napló titkosítására családtagok elõl pont megfelel.

Menüben: Eszközök -> Beállítások. Itt van egy fül, hogy "Biztonság" Itt tudod jelszóval levédeni megnyitás és/vagy szerkesztés ellen. Az erõssége nem a legjobb, tehát hozzáértõ hamar felbontja, de pl napló titkosítására családtagok elõl pont megfelel.
A kérdező hozzászólása: Vagy legalább egy mappára hogy lehet rakni? :)
Ha viszont keményebben szeretnéd védeni, akkor töltsd le a TrueCrypt programot (ingyenes) azzal létrehozhatsz egy "tárolót" amit abba bemásolsz, azt nem nagyon fogják megnézni :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen:) Hát ilyen naplószerûséget szeretnék lekódolni szobatársak elõl (utálom ha matatnak a cuccaimban, mondjuk a gép belépéskor eleve kéri a jelszót de azért így mégjobb:p) úgyhogy az elsõ is megteszi:) Azóta még hallottam/olvastam pár jó trükköt, valamelyik csak beválik:p Köszönöm:D!

Hogy lehet jelszóval levédeni egy fájlt?

Szeretnék egy .jpg fájlt csak annak megynithatóvá tenni, aki tudja hozzá a jelszót (melyet minden megynitáskor kér).

Legjobb válasz: Windowsos eszközökkel nem lehet, valami 3rd party cuccost kell keresni. Egy hirtelen ötlet: Beilleszted a képet powerpointba és arra adsz egy erõs jelszót.

Windowsos eszközökkel nem lehet, valami 3rd party cuccost kell keresni. Egy hirtelen ötlet: Beilleszted a képet powerpointba és arra adsz egy erõs jelszót.
átnevezed a nevét és a kiterjesztését, s csak azt azt árulod el, hogy mi volt az eredeti. Ha arra átnevezi, akkor láthatja. vagy: Zip-be vagy RAR-ba tenni és azt jelszóval ellátni vagy: EncryptOnClick Freeware nevû aprócska program használata http://www.2brightsparks.com/assets/software/EncryptOnClick_.. vagy: az adott képet valami másba rejted. Ez a Camouflage. Ehhez itt a program: http://www.tutorial.hu/letoltes/dl.php?p=/ingyenes.programok.. vagy: a Folder Lock v6.1.5 nevû program használata, amivel tökéletesen láthatatlanná és megnyithatatlanná lehet tenni a képet (is) annak, aki nem tudja a jelszót. vagy: a képet egy flash-be ágyazni és azt jelszóval ellátni.
ha a kiterjesztése .doc, .xls, .ppt .pps, akkor a következõt kell tenned: 1.Nyisd meg a dokumentumot! 2.Fájl-->Mentés Másként 3.A megjelenõ párbeszédablakban jobb felsõ sarokban Eszközök menü, majd beállítások 4.Itt megadhatod a jelszót, illetve azt, hogy megnyitáskor vagy módosításkor kérje. E kettõ kizárja egymást. Az elõzõ kommenthez annyit hozzáteszek, hogy ha ZIP-be mented a fájlt, és WinRar-ral adod a jelszót, akkor abba a problémába ütközhetsz, hogy ha ezt a fájlt valaki a Tömörített mappákhoz társítja, akkor jelszó nélkül megnyilik. Ez igaz fordítva is, már tapasztaltam.
Én az Ashampoo - Magic Security 1-2 -t tudom ajánlani, elég biztonságos csak sajnos fizetõs. De biztos van ingyenes is pl itt http://download.com

Xperia rayen hogy lehet jelszóval védeni a galériát vagy az sd-t?

Legjobb válasz: Tölts le egy kép nézõ progit...én a quikpic progit ajánlom, azzal el tudod tuntetni a kepeket vagy videokat. amit barmikor vissza allithatsz... de a marketen vannak olyan progik amik pont ilyenek,hogy jelszo kell a kep megnezesehez...

Tölts le egy kép nézõ progit...én a quikpic progit ajánlom, azzal el tudod tuntetni a kepeket vagy videokat. amit barmikor vissza allithatsz... de a marketen vannak olyan progik amik pont ilyenek, hogy jelszo kell a kep megnezesehez...
AppLock.

Hogyan lehet jelszó nélkül kitömöríteni egy . Rar file-t?

Van egy ilyen file-m és nem tudom kinyitni, mert a jelszó egy olyan oldalon van amin ki kell tölteni egy hirdetést. Szerintem már mindenki ismeri ezeket az oldalakat. Az a lényeg hogy ki kellene nyitnom ezt file-t és gondolom van rá valamilyen ADMIN vagy GM parancs vagy esetleg valahogy visszafejteni. De nem a brute-force programokra gondolok, hanem valamilyen file-ra amiben meg van a jelszó vagy bármi. Az a lényeg, hogy kitudjam nyitni.

Legjobb válasz: "a jelszó egy olyan oldalon van amin ki kell tölteni egy hirdetést" Sztem tegyél le róla, mert a fenti állításod alapján 99,9999%-hogy átverés a dolog. Ha ki is csomagolnád, vszeg nem az lenne benne, amit vársz.

"a jelszó egy olyan oldalon van amin ki kell tölteni egy hirdetést" Sztem tegyél le róla, mert a fenti állításod alapján 99, 9999%-hogy átverés a dolog. Ha ki is csomagolnád, vszeg nem az lenne benne, amit vársz.
A kérdező hozzászólása: egy párszor már sikerült megtalálni a jelszót és mindíg benne volt amit kerestem.
És akkor is töltöttél ki hirdetéseket? Hogy te milyen szerencsés vagy... Sztem most is biztos meg fogod találni, csak kitartás és akarat kell hozzá. Amúgy a leírt elképzelésednek (ti. ahogy a jelszóhoz hozzá akarsz jutni) semmi alapja sincs. Ha az oldalon -ahonnan a linket szedted- nincs megadva (de néha a fájlnévben is utalnak rá, vagy megnyitva a rart, a belsõ info részében megadják), akkor annyi.
"valamilyen file-ra amiben meg van a jelszó vagy bármi." Honnan tudnánk, hogy miféle fájlban lehet éppen a te programodnak a jelszava, amikor azt se tudjuk, melyik az a program? De ne fáradj a közlésével, nem valószínû, hogy ilyesmi létezik, hacsak valami warez-oldalon el nem csíped. Milyen jelszó volna az, amit csak úgy ki lehet nyitni? A rart magának a jelszónak az alapján titkosítják, ha az nincs meg, semmilyen bûvészkedés nem csinál belõle értelmes adatokat.

Valaki lopja a netem. Hogy lehet jelszót változtatni a routeren?

meg szeretném változtatni a jelszavam,mert valaki szerintem lopja a netem,és már elegem van.

Legjobb válasz: "Jelszó módosítás."

"Jelszó módosítás."
A kérdező hozzászólása: nekem egy kisség részletesebb útmutatóra lenne szukségem
Ahhoz kéne tudni milyen routered van és hogy mi a jelszó az admin felületre?
Mivel nem mondtad meg, milyen típusú router-ed van, sokkal részletesebbet nem tudunk mondani. De annyit még, hogy be kell menned a router admin felületére (a megfelelõ IP-t beírva a böngészõdben 192.168.1.1, vagy TP-Link router-eknél tplinklogin.net), és ott megkeresed a jelszó módosítási lehetõséget.

A Facebookon hogyan lehet jelszót megváltoztatni?

Legjobb válasz: Fogaskerék >> Fiókbeállítások >> felülrõl a negyedik opció "Jelszó" és mehet is.

Fogaskerék >> Fiókbeállítások >> felülrõl a negyedik opció "Jelszó" és mehet is.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!