Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet internettel pénzt (6 db)

Hogy lehet penzt keresni az internettel?

Itthon vagyok kisgyerekkel es egesz nap be van kapcsolva a szamitogep,letezik valami amivel hasznossa tehetnem magam?Olyanok irjanak akik valobantudnak valaszt adni a kerdesemre,egyebkent nem kamu"TAVMUNKARA"gondolok,azt ismerem.

Legjobb válasz: a távmunkákhoz kell szaktudás. programozás, design, stb. a gép elõtt komoly szaktudás nélkül nem fogsz pénzt keresni.

a távmunkákhoz kell szaktudás. programozás, design, stb. a gép elõtt komoly szaktudás nélkül nem fogsz pénzt keresni.
http://www.pokerstars.com Nyerj pókeren a többiektõl..
Adj tanácsokat olyan témában, amihez értesz. Eleinte ezzel ugyan nem keresel pénzt, de ha jó a látogatottságod, akkor késõbb lehet reklámból, fizetett PR cikkbõl, netán támogatásokból pénzt keresni, írhatsz a témádban ebook-ot és fizetõssé teheted, akármi. Ajánlom a gazdagmami.hu oldalt, íratkozz fel hírlevélre, mamák vállalkozóvá ávlásával foglalkozik, nagyon sok jó cikk van. Pl. Mitõl lesz pénztermelõ egy honlap? http://www.gazdagmami.hu/internet-marketing/penztermelo-honlap

Sony ericsson xperia mini pro telefonom van nincs internet előfizetésem de az adatforgalom be volt kapcsolva. Az lehet hogy vitt le pénzt a számlámról?

Legjobb válasz: Az nem telefon, hanem elõfizetés függõ. Ha a telefonod rendszeresen frissített, akkor azt az elõfizetésed kárára tette. Sok okostelefon vásárló jár így. Úgy tudja, hogy nincs net a telefonján, de attól még van ilyen elérhetõsége, hiszen az okostelefon lényege az is, hogy legyen ilyen kapcsolata.

Az nem telefon, hanem elõfizetés függõ. Ha a telefonod rendszeresen frissített, akkor azt az elõfizetésed kárára tette. Sok okostelefon vásárló jár így. Úgy tudja, hogy nincs net a telefonján, de attól még van ilyen elérhetõsége, hiszen az okostelefon lényege az is, hogy legyen ilyen kapcsolata.
Ez nem lehet hanem szinte biztos, mivel az összes program frissül ha pl elindítod a play áruházat, de magától is frissít egy idõ után, aztán ott facebook kliens ... stb ... érdemes kikapcsolni, vagy rootolni a készüléket és letiltani a nem kívánt programokat


Rendeltem internetet 600-forintlrt telóra, aztán jött egy üzenet, hogy sikerült. A pénzt levette, de internet nincsen rajta, ez miért lehet?

Internet rendelés

Legjobb válasz: Gondolom be kellene állítani a telefonon az internetelérés paramétereit. Az ügyfélszolgálat, vagy a weboldala tud segíteni a szolgáltatónak.

Gondolom be kellene állítani a telefonon az internetelérés paramétereit. Az ügyfélszolgálat, vagy a weboldala tud segíteni a szolgáltatónak.

Hogyan lehet az internettel pénzt keresni?

Legjobb válasz: a goggle ad nagy sajze, 4 hónapig 0 dolcsim volt:-(( sírás

a goggle ad nagy sajze, 4 hónapig 0 dolcsim volt:-(( sírás
A google adsense jó, csak kell hozzá jó látogatottságú weboldal.. a MLM-et felejtsd el. A PTC oldalakkal is lehet keresni, de nem mindegyikkel....

T-mobile elõfizetésem van.3290ft-os havídíjjal, ha ezt lebeszélem akkor utána lehet tölteni a kártyára pénzt, ha nem beszélem le akkor is ki kell fizetnem. Jár a csomaghoz 50MG ingyen internet. Honnan tudom, hogy lejárt a net?

Az adatforgalmat kell bekapcsolni, amikor netezni akarom azt tudom... Meg azt is, hogy 50MG nem sok, múlthéten vettem a telefont, használtam a netet, 2× felmentem facebookra és 76,3-t ír ki... ott van a böngészõ,go launcher, meg minden ilyen. Most akkor át is léptem?? Nem szeretnék eget verõ számlát fizetni. A boltban azt mondták, hogy le fog állni, ha elfogyott, ez igaz? Telenornál már megjártam ehhez hasonlót, nem szeretnék pofára esni!!

Legjobb válasz: Ha lebeszéled az elõfizetésed, utána ugyanazokkal a percdíjakkal beszélhetsz tovább. Ezt értelem szerûen hozzá csapják hónap végén a számládhoz. Ha az interneted "el fogy" le korlátozzák 32kbps-re, azaz lelassítják a de ugyan úgy használhatod és nem kell ráfizetned. De az lenne a legjobb ha bemennél hozzájuk és megkérdeznéd õket, hogy mondják el részletesen.

Ha lebeszéled az elõfizetésed, utána ugyanazokkal a percdíjakkal beszélhetsz tovább. Ezt értelem szerûen hozzá csapják hónap végén a számládhoz. Ha az interneted "el fogy" le korlátozzák 32kbps-re, azaz lelassítják a de ugyan úgy használhatod és nem kell ráfizetned. De az lenne a legjobb ha bemennél hozzájuk és megkérdeznéd õket, hogy mondják el részletesen.
Attól függ, hogy milyen csomagban vagy! Ha Mozaik csomag valamelyikében vagy, akkor nincs túlforgalmazási díj, ergo ha átléped az 50mb-ot akkor csak korlátozzák a sebességet (de attól még tudsz netezni). Ha pl. Mediamania csomagban vagy, ott van túlforgalmazási díj, ha átléped az 50mb limitet akkor Mb-onként valamennyi Ft-ot kell fizetned majd.... Egyébként az 50Mb elég akkor ha csak emailt nézel vagy facebookot OLVASOL, nem videót nézel rajta (a youtubeot nem ajánlom, mert az elég nagy adatforgalmat generál).
Ha droidos a telód: [link]
A kérdező hozzászólása: Nekem azt mondták a boltban, hogy le fog lassulni, majd leáll, ha elérem. Holnap bemegyek, mert nem hagy nyugodni. Nem szeretném pengetni a 10eseket... Köszönöm a válaszokat! Utolsó, le fogok egyet tölteni, köszi! :)
Minek töltenél ilyesmit? A telekom weblapján belépsz, és kiírja, hogy állsz... A legtöbb telefonban alapértelmezetten van forgalomfigyelõ, nem véletlenül. A limit kihasználása után az fog történni, amit a szerzõdés ír. Ha ennyire lusta vagy olvasni egy kicsit, pengesd csak a tízeseket, megérdemled.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!