Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet internettel (346 db)

Hogy lehet internet explorernél kikapcsolni a tartalmi tanácsadót?

Legjobb válasz: Internet beállításoknál, jelszóval. De egyébként használj normális böngészõ programot.

Internet beállításoknál, jelszóval. De egyébként használj normális böngészõ programot.

Hogy lehet internet szolgáltatót váltani?

Most ADSL netem van(vezetékes telefonnal), de ez valami borzalom. Lassú mint a csiga és mégis drága. Valami jobbat nem tudnátok ajánlani?

Legjobb válasz: Kérdés, hogy hol lax, és ott mi elérhetõ. Mondanám, hogy digi, de az adsl-bõl következtetek, hogy nem nagyváros, nem panel, tehát az nincs.

Kérdés, hogy hol lax, és ott mi elérhetõ. Mondanám, hogy digi, de az adsl-bõl következtetek, hogy nem nagyváros, nem panel, tehát az nincs.
A kérdező hozzászólása: SArkaon élek, egy kisváros békés megyében. Én az upc-s netre gondoltam, az milyen?
Be kell menni a Polgár Jenõhöz a Polgár Jenõ hivatalba. Amúgy UPC elég fos, mert korlátozza a letöltést, meg nem a legstabilabb, de egy ADSL netnél még az is jobb. Digi meg ott úgy sincs.

Hogyan lehet internet explorer-ben weboldalon csak keretet nyomtatni?

Sziasztok! Hétf?n lesz a szóbeli érettségim infóból, és van egy feladatom, hogy egy weboldalnak külön csak keretének a nyomtatását mutassam be. Légszíves linket is küldjetek! El?re is köszönöm! :)


sok sok pénzzel...
A kérdező hozzászólása: milliókról van szó?
Szerintem közelíti a milliárdot is.
A netet az Uránuszon gyártják a szürkék. Kérdezd meg 404-et, hogy tudna-e neked szerezni egy keveset.
A kérdező hozzászólása: 18:32 Kedves válaszoló :D neked az agyadban a szürke állomány egy kicsit 404, de nem baj :)
A kérdező hozzászólása: Akkor maradjunk csak a "hálozatkiépítésnél" mint szakma, sokat lehet vele keresni? Olyanok válaszát várom elsõsorban akiknek van ismeretsége, vagy ismerõse

Internet flexi (régi még a pannonos korszakból) 5GB adatkorlát után korlátlan. Hogy lehet?

már több mint két éve van meg ez a net, és az elején még 5Gb-ot lehetett netezni egy honapban, és ha elfogyott akk egész egyszerűen kikapcsolták a számlázási időszak végéig. az utóbbi időben viszont azt vettem észre hogy ez az 5Gb limit teljesen eltűnt! szétnéztem a telenor oldalán de erről a flexi csomagról már nincs leírás, úgyhogy elolvastam a hipernetekre vonatkozó leírást mert gondoltam hogy ezt is valami ilyesmire módosították. találtam is egy olyat hogy:"korlátlan böngészés és e-mail-ezés" de kiderült hogy ebbe csak a képi és szöveges tartalmak tartoznak bele, és az "egyéb forgalom típus" pedig nem "Egyéb forgalomtípus: netrádió, internet video (pl. YouTube, Videa), voice és video chat; multimédiás alkalmazások használata; online játékok használata; egyéb, a kiemelt és nem támogatott forgalomtípusokba nem sorolható forgalomtípus." vagyis akkor ez sem passzol mivel én pont az "egyéb forgalom típus"-al használok el kb havi 30-40Gb-ot Youtube-al és filmek letöltésével.. úgyhogy én ezt most rohadtul nem értem.. ha valakinek ilyen nete van az leírhatná hogy ez nála hogy van. kicsit hosszú lett :/

Legjobb válasz: Az internet Flexi csomag, eleinte az internet-éjjel-nappal csomag volt. Rendszer zavarás címszóra hivatkozva volt, hogy 50 Mb után, egész hónapban, vagy 1-2 hétre lassítottak. Melynek következménye szerzõdések sorozatos felmondása vagy pereskedések. Jelenleg ezzel a csomaggal bírok korlátlanul internetezhetnek lassítás nélkül akár 800/kb sebsebéggel személyem 100Gb fölött az adatforgalmam

Az internet Flexi csomag, eleinte az internet-éjjel-nappal csomag volt. Rendszer zavarás címszóra hivatkozva volt, hogy 50 Mb után, egész hónapban, vagy 1-2 hétre lassítottak. Melynek következménye szerzõdések sorozatos felmondása vagy pereskedések. Jelenleg ezzel a csomaggal bírok korlátlanul internetezhetnek lassítás nélkül akár 800/kb sebsebéggel személyem 100Gb fölött az adatforgalmam
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ! látom jártas vagy a témában. akkor már értem hogy miért hívnak szinte már havonta a telenortol hogy van lehetõségem új csomagra váltani, hosszasan ecsetelik hogy az új csomag sokkal jobb mert 5GB helyett 15 GB forgalmazhatnék, és még egy LTE modemet is kapnék ingyen stb... de eddig mindig nemet mondtam rá, és ezután is azt fogok. ameddig lehet addig húzom. az hogy 5 GB-t forgalmazhatok jelenleg az nagy kamu! hülye lennék váltani.

Próblémám lenne az internet kapcsolatommal. A szmg kijelzi hogy van internet. Semmilyen kapcsolodási próblémát nem mutat. A szmg a napokban ír egy üzenetet minden nap és azóta nincs internet. Mi lehet a baj?

Az üzenet: The following unexcepted error occured in cacaoweb:Unix. Unix_error (52, "bind", "") Raised by primitive operation at file"unix. Ml", line571, characters 7-46 called from file"statistics. Ml", line124, characters 10-91

Hogyan lehet lekorlátozni az internet sebességét? Az asztali pc internet sebességét hogy tudom lekorlátozni?

T-home-os modemes netünk van, routerrel van osztva a net, és az asztali pc-n nagyon gyors a letöltési sebesség, a wifi meg nagyon lassú.

Legjobb válasz: a wifi nem attol lassu, hanem kb. 1000 mas okbol lehet. mivel nem nagyon tudjuk milye routered van, milyen messze vagy tole a laptoppal/telefonnal (amivel wifin csatlakozol), milyen falak vagy mas akadalyok vannak koztetek, egyaltalan milyen wifi szabvanyt hasznalsz, nehez ertelmesen valaszolni. az is lehet, hogy van masik wifi is, ami zavarja a tiedet, lehet h. egy sima csatornavaltassal megoldodna a problema.

a wifi nem attol lassu, hanem kb. 1000 mas okbol lehet. mivel nem nagyon tudjuk milye routered van, milyen messze vagy tole a laptoppal/telefonnal (amivel wifin csatlakozol), milyen falak vagy mas akadalyok vannak koztetek, egyaltalan milyen wifi szabvanyt hasznalsz, nehez ertelmesen valaszolni. az is lehet, hogy van masik wifi is, ami zavarja a tiedet, lehet h. egy sima csatornavaltassal megoldodna a problema.

Kártyafüggetlen telefonon hogy tudom T-mobilos kártyával használni a 0. facebook.com. Ot? Hogy lehet lekérni az internet beállitásokat?

Legjobb válasz: Kártyafüggetlen telefonon hogy tudom T-mobilos kártyával használni a 0. facebook.com. Ot? Pont úgy ahogy a T függõ telefonokon. Hogy lehet lekérni az internet beállitásokat? Pl. felhívod az ügyfélszolgálatot és megkéred az ügyintézõ legyen olyan kedves megadni a netbeállításokat.

Kártyafüggetlen telefonon hogy tudom T-mobilos kártyával használni a 0. facebook.com. Ot? Pont úgy ahogy a T függõ telefonokon. Hogy lehet lekérni az internet beállitásokat? Pl. felhívod az ügyfélszolgálatot és megkéred az ügyintézõ legyen olyan kedves megadni a netbeállításokat.

Miért nem találok párt magamnak? Nem vagyok csúnya, elvárásaim sem nagyok. Ha találok valakit:messze lakik, laza kapcsolatot keres, nős, stb.33 évesen hogy lehet ismerkedni? Internet nem vált be, táncos helyeken a srácok nem mernek kezdeményezni.

Legjobb válasz: Lehet, hogy túl görcsösen próbálsz találni magadnak párt és ezért nem sikerül jól... Sok ismerõsöm van akivel ugyan ez történik.(20 év körüliek) Picit próbálj meg ellazul és kezdeményez te ha táncolós helyekre mész... Az internet meg szerintem zsákbamacska... ugyan fiatalabb vagyok mint te és könnyû mondani de így látom a dolgot hátha segített egy picit. sok sikert L/16 :$

Lehet, hogy túl görcsösen próbálsz találni magadnak párt és ezért nem sikerül jól... Sok ismerõsöm van akivel ugyan ez történik.(20 év körüliek) Picit próbálj meg ellazul és kezdeményez te ha táncolós helyekre mész... Az internet meg szerintem zsákbamacska... ugyan fiatalabb vagyok mint te és könnyû mondani de így látom a dolgot hátha segített egy picit. sok sikert L/16 :$
Találkozási felület. Ha számba veszed (én is ezt teszem, 17 vagyok, elsõ kapcsolat még nem volt), akkor rájössz, hogy nagyon kevés olyan helyen fordulsz meg, ahol egy normális, épeszû pasi akadhat. Tehát ha ilyet akarsz, olyat csinálj, amit te szeretsz. Ha a múzeumokat szereted, menj oda, ha vidámparkot, oda. Ha a bárokat, oda, és egy idõ után, mikor elengeded magad és nem tûnsz idegesnek, akkor majd valaki odamegy hozzád, és megkérdezi, hogy hogy vagy. Jelenleg az a baj, hogy én csak várakozni tudok, mert ebben az évszakban hibernálom magam, nem is megyek nagyon ki, de mikor kimegyek, elég pozitív visszajelzést kapok. Várom a Nagy Õ-t.
Szia, 33 évesen, fõleg, ha dolgozol, elõfordul, hogy túl kevés emberrel találkozol ahhoz, hogy választhass belõlük... A munkahely általában tabu, de ilyen helyzetben szerintem ne vonatkoztass magadra, nyugodtan ismerkedj a munkád kapcsán... A tácos helyek pedig (hacsak nem állsz át a huszonévesek tesztelõs üzemmódjára) alig valók neked, ott úgyis egyéjszakás romantika, aztán késõbb váltanak-ha váltanak- komolyabbra. Erre, lehet, hogy már sem szükséged, sem idõd...

AVG Internet Security 2013-ban hogyan lehet beállítani hogy egyes fájlokat ne tiltson le?

Fifa 13-at nem engedi crackelni, mert vírusosnak találja az rldea.dll fájlt... meg állandóan bejön egy ablak h kérjen engedélyt a rendzsergazdától mikor én vagyok a rendzsergazda.....:S:SS

Legjobb válasz: Javaslom ennek az áttanulmányozását, különös tekintettel a Kivételek fejezetre: http://aa-download.avg.com/filedir/doc/AVG_Internet_Security..

Javaslom ennek az áttanulmányozását, különös tekintettel a Kivételek fejezetre: http://aa-download.avg.com/filedir/doc/AVG_Internet_Security..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!