Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet iktatni, hogy reklamáljon az (1 db)

Hogyan lehet ki iktatni, hogy reklamáljon az XP a tűzfal kikapcsolása miatta?

Legjobb válasz: Kattints a piros pajzsra, és ott van a biztosnági központ riasztásainak beállításai. Ott jelöld be, hogy se ikont, se figyelmeztetést ne küljön (nem ajánlott opció), de általában sokan kikapcsolják :D Amúgy nem árt, ha van azért egy jó tûzfal telepítve!!!

Kattints a piros pajzsra, és ott van a biztosnági központ riasztásainak beállításai. Ott jelöld be, hogy se ikont, se figyelmeztetést ne küljön (nem ajánlott opció), de általában sokan kikapcsolják :D Amúgy nem árt, ha van azért egy jó tûzfal telepítve!!!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Windows XP 2002 operációs rendszerhez melyik vírusítrót ajánlanátok? Mosz mi a legjobb vírusírtó?

4

Protektor. Dll PUP:win32:BProtect-A (PUP) virust jelez az avast, de semmit nem tud vele csinálni. Mi a tegyek?

4

Nod32 érzékeli a vírusokat? Mindegyiket? (trial verzió, legális) mert játszok, egyszer cska újra indul, meg nagyon lassú

9

NOD 32 a fertőzött fájlokat hogyan kell törölni a gépről?

7

Milyen szünetmentes tápegységet érdemes venni?

Nem értek hozzá ezt előre leszögezem:D
Szóval. Tápom: Chieftec CTG500.
Nem tudom hogy hány fajta szünetmentes van, de nekem olyan kellene, hogy ha elmegy az áram, akkor ugye lássa el a gépet árammal addig míg ki nem kapcsolom, vagyha csak pár másodpercre megy el, akkor is bírja:D Tehát értitek.
Mennyibe kerü egy rendes "márkás" szünetmentes, és ha lehet ajánljatok is valamit. Köszönöm! ;)

4

Trójai kiirtása?

Sziasztok!

Nő vagyok, szóval légyszi próbáljatok meg leereszkedni a szintemre, mielőtt válaszoltok. :P :)

Szóval én okos, letöltöttem valami cuccot ma, és kaptam ajándékba egy csinos kis vírust. Azt írja, hogy a helye c:program files/google/deskpot/...stb-stb.

Van Panda cloud vírusirtóm, amit még életemben nem használtam. Hát gondoltam most ideje lenne fölfedezni. Ki is választottam a vizsgálatnál a számítógép vizsgálatát. Egy darabig ment, mindig egy kis felugró ablakon jelezte, hogy épp hány vírust blokkol. Aztán hirtelen megszakadt. Kiírta hogy hiba, és azóta semmi. Most ki tudtam lépni belőle, megpróbálom újra elindítani.

Egyenlőre tehetek ettől többet? Azt sem tudom, hogy ezzel a kereséssel megyek e egyáltalán valamire. Ha nagyon nem jön ez ma össze, akkor holnap viszem egyik barátomhoz a laptopot, de ha addig tudok valamit tenni, hogy pl. megnyissa az oldalakat (mert azt sem engedi, ez az egyetlen, ami bejön) akkor megköszönöm a tanácsokat. :)

3

A hozzáférés megtagadva mit tegyek?

van egy jéték és oda az egyetlen pénz kód a dokumentum átírása át is irom de amikor mentenésm akkor kiírja h hozzáférés megtagadva win 7 gépem van és a dokumentum a program filesben van!

3

A facebook letilt alapfunkciókról, ha nem fizettem 62 Ft-ot?

Arról van szó, hogy olyannak kellett volna írnom, aki nem az ismerősöm, de amint az üzenetet megírtam, írta, hogy 62 Ft-ért továbbítja a Bejövő üzenetek mappába. Itt a fizetés most helyett a Mégse gombra kattintottam de lehet már visszavonhatatlan.

7

Üdv: Szerintetek ehez a pc-hez jó egy codegen 300w táp? Alaplap:msi g31tm-p21 1, 5gb ram. Nvidia geforce gt 220 1gb. Intel celeron dual core e 3400.5 gb winchester.

9

Mit tudok tenni?

Mit tudok tenni, ha netezés közben leállt a gép és valami lapot dobott ki, hogy fizessek 25000 ft-ot, mert pornográf tartalmat vagy (és még rengeteg felsorolás van)csináltam. Tudom, hogy átvágás mert múltkor is ez volt, és akkor megcsinálták nekem, de most egyedül vagyok.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!