Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet iktatni, hogy reklamáljon (1 db)

Hogyan lehet ki iktatni, hogy reklamáljon az XP a tűzfal kikapcsolása miatta?

Legjobb válasz: Kattints a piros pajzsra, és ott van a biztosnági központ riasztásainak beállításai. Ott jelöld be, hogy se ikont, se figyelmeztetést ne küljön (nem ajánlott opció), de általában sokan kikapcsolják :D Amúgy nem árt, ha van azért egy jó tûzfal telepítve!!!

Kattints a piros pajzsra, és ott van a biztosnági központ riasztásainak beállításai. Ott jelöld be, hogy se ikont, se figyelmeztetést ne küljön (nem ajánlott opció), de általában sokan kikapcsolják :D Amúgy nem árt, ha van azért egy jó tûzfal telepítve!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ellopták a Steam felhasználóm, mit tegyek?

Üzleteltem egy emberrel,pontosabban cseréltem,én elküldtem a steam felhasználóm,neki meg egy kódot kellet volna küldenie,de nem küldött,belépett steamembe,átváltoztatott mindent és lelépett... -.- Volt rajta 3 játék,de a fontosabb a Modern Warfare 3 és a Left 4 Dead 2. Na mindegy a lényeg az hogy hogyan szerezzem vissza? :S

7

Sajnos nem tudom idelinkelni az oldalakat a kérdésemhez. De megpróbálom. Szóval van a hamis enkor oldal? Az enkor pont me az igazi pedig enkor pont cécé.

Aki nem tudott rájönni a linkekre neis írjon..köszi.

3

Szerintetek vírus?

http://keygenzandhackz.blogspot.hu/2013/04/the-last-of-us-fu..

Le szeretném tölteni a The last of us című játékot PC-re és ezen az oldalon meg is találtam de elvileg nincs PC-n a játék. A torrent 13,9 GB,3,62 GB van letöltve és azt írja, hogy több mint 50%-a kész.

2

Facebookon megnyitottam egy filmet, az letiltott ideiglenesen a biztonság érdekében. Ilyenkor mi a teendő?

Semmire sem reagál. A gépen nem találunk vírust.

5

Az a problémám hogy a laptopomon be voltam jelentkezve több hónapig. Most kaptam 1 tabletet és anyukám használja már a laptopomat. ő átjelentlezik az ő facebook fiókjába. és az a gond hogy anyukám látja az én üzenteimet. Messengerhiba?

2

Backup -hoz Active Boot Disk - et használok, valami jobb programot tudtok ajánlani?

Active Boot Disk - ből asszem a 7.1 - es verziót!

3

A Kaspersky® Internet Security 2013 véd a Business Software Alliance (BSA) ellen is?

Egyik ismerősöm mondta, hogy a Kaspersky vírusírtó azt is jelzi, ha valaki vakai figyelni akarja a gépünket, és jobb esetben az amatőröket azonosítani is tudja.
Ez a vírusírtó azt is kijelezné, ha a BSA figyeli a gépem?
Amennyiben figyelik a gépem, akkor tudnám őket blokkolni, hogy ne tudják figyelni?

0

Honnan tudom, hogy egy videó jogvédett-e, ha youteberól akarok letölteni?

Ki van írva?

2

Mi történt ezekkel a fájlokkal? Kép: http (KETTÕSPONT) //kepfeltoltes.hu/130722/K_p_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg

4

Valaki segítene nekem legyen szíves?

Az lenne a problémám, hogy tegnap tesómat egy fb-os bejegyzésben megjelölték, és rákattintott a hivatkozásra, persze egyből meg is kapta a gép a vírust, mindkettőnk felhasználói fiókja küldözgette eszetlenül a bejegyzéseket, benne embereket megjelölve, és most ott tartunk, hogy a fb lassú, egyikünk profilját sem tölti be a böngésző (egyik sem), és van valami zárolás, amit itt képen meg is mutatok:

megoldást valaki ? :) :D

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!