Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet iktatni, (13 db)

Omegle-n mindig csak magyarokat add ki, hogy lehet ki iktatni?

Ha másik gépen vagyok, akkor nincs ilyen gond. Valami beállítás, vagy min múlik ?

Legjobb válasz: Felül lehet nyelvet választani vagy amikor betölt az oldal ott állítsd angolra és akkor mindenkit be dob

Felül lehet nyelvet választani vagy amikor betölt az oldal ott állítsd angolra és akkor mindenkit be dob


Zte Grand X vaku? Töltött már le valaki zseblámpa programot? Nekem csak pár másodpercig világít. Kérdés, hogy ezt valahogy ki lehet iktatni, hogy addig világítson ameddig ki nem kapcsolom a programmal?

Zte, Grandx, Grand x, vaku, zseblámpa

Legjobb válasz: Sajnos nem, szoftveresen le van 'védve', mert hivatalosan nincs megfelelõ hûtés hozzá. Mivel ez eléggé kamu-fílinges érv, valószínû hogy a 4.1-es frissítéssel orvosolják, addig nem nagyon van mit tenni, ennyit enged 'biztonsági okokból' :D --- Amúgy a kulcsszavakat nem oda kellet volna írni, hanem a kulcsszavak mezõbe :D

Sajnos nem, szoftveresen le van 'védve', mert hivatalosan nincs megfelelõ hûtés hozzá. Mivel ez eléggé kamu-fílinges érv, valószínû hogy a 4.1-es frissítéssel orvosolják, addig nem nagyon van mit tenni, ennyit enged 'biztonsági okokból' :D --- Amúgy a kulcsszavakat nem oda kellet volna írni, hanem a kulcsszavak mezõbe :D

Facebookon ki lehet iktatni, hogy más lássa az én ismerőseimet?

Legjobb válasz: https://www.facebook.com/editprofile.php?sk=relationships Alul az ismerõsök résznél tudod beállítani, hogy ki lássa az ismerõseidet.

https://www.facebook.com/editprofile.php?sk=relationships Alul az ismerõsök résznél tudod beállítani, hogy ki lássa az ismerõseidet.

Hogyan lehet végleg ki iktatni a CoD 2 ben a Cvar fx_sort=0 error-t? Azon kívül hogy be írom a consolba hogy Cvar fx_sort=1-et.

Legjobb válasz: Írd be utána azt is h /writeconfig , hogy tartósan elmentse. Ha így se akarja az igazságot, akkor manuálisan írd át a config fájlban.

Írd be utána azt is h /writeconfig , hogy tartósan elmentse. Ha így se akarja az igazságot, akkor manuálisan írd át a config fájlban.

Hogy lehet egy számítógépet a legegyszerűbben ki iktatni?

Persze nem örökre,csak úgy hogy majd egy hozzáért? meg tudja csinálni.

Legjobb válasz: Például ki húzod a táp kábelt, de, hogy érted hogy kiiktatni? Ha azt akarod ,hogy más ne tudjon hozzáférni a gépedhez, akkor tegyél passwordot a gépre BIOS-ban.

Például ki húzod a táp kábelt, de, hogy érted hogy kiiktatni? Ha azt akarod , hogy más ne tudjon hozzáférni a gépedhez, akkor tegyél passwordot a gépre BIOS-ban.
bocs! *párod
szerintem is inkább beszélnetek kéne nem pedig tönkrevágni a férjed gépét..... mellesleg te is a gép elõtt ülsz ahelyett hogy a pároddal ezt megbeszélnétek....
Ne-ne-ne! Ez a legrosszabb megoldás amit tehetsz. Beszéljetek róla, magától kell rájönnie a fontossági sorrendre. Ha tönkrevágod a gépét az még rosszabb irányba viszi el a dolgot. Elsõ gyermek? Netalán az apuka maga is még "gyerek"? Õt is nevelned kell, de nem úgy hogy elrontod a játékát! Laci
A kérdező hozzászólása: Nem.de majdnem.A páromé akinek a gépe fontosabb mint a 6 hós fia.
várj kitalálom ez a gyerek gépe....és nem tanul és el akrod tõle venni....:D
A kérdező hozzászólása: utolsó!Hidd el nyomós okom van rá..
Ha más gépével akarsz kiszúrni az csúnya dolog!! Ha meg a sajátod akkor elteszed messzire ahol nem találja meg senki! :) De én valamiért az elsõ felvetésemre gyanakszom...
A kérdező hozzászólása: úgy hogy ne mûködjön egy darabig.
A kérdező hozzászólása: Beszélgetnék én vele, de sosincs itthon.és ha itt is van csak gépezik.én csak akkor netezek mikor a baba alszik.nem akarom tönkretenni a számítógépét csak tenni valamit ami ráébreszténé hogy mi is létezünk

Hogyan lehet ki iktatni, hogy reklamáljon az XP a tűzfal kikapcsolása miatta?

Legjobb válasz: Kattints a piros pajzsra, és ott van a biztosnági központ riasztásainak beállításai. Ott jelöld be, hogy se ikont, se figyelmeztetést ne küljön (nem ajánlott opció), de általában sokan kikapcsolják :D Amúgy nem árt, ha van azért egy jó tûzfal telepítve!!!

Kattints a piros pajzsra, és ott van a biztosnági központ riasztásainak beállításai. Ott jelöld be, hogy se ikont, se figyelmeztetést ne küljön (nem ajánlott opció), de általában sokan kikapcsolják :D Amúgy nem árt, ha van azért egy jó tûzfal telepítve!!!

Érintõképernyõs telefonnál valahogy ki lehet iktatni, hogy telefonálás közben sms-eket küldjön a teló?

most kaptam és nem tudom milyen beállítással lehet ezt kiiktatni. amikor hozzáér az arcom a telefonhoz mindig küld egy üres sms-t vagy épp annak akivel beszélek, vagy a névsorban elsõnek. van megoldás? LG T580

Legjobb válasz: Zárd le a kijelzõt mielõtt a füledhez raknád. Újabb/jobb telefonoknál direkt van közelségérzékelõ, ami kikapcsolja a kijelzõt ha az arcod közelébe van, ha itt nincs ilyen, akkor manuálisan kell lezárni, az sem olyan nehéz.

Zárd le a kijelzõt mielõtt a füledhez raknád. Újabb/jobb telefonoknál direkt van közelségérzékelõ, ami kikapcsolja a kijelzõt ha az arcod közelébe van, ha itt nincs ilyen, akkor manuálisan kell lezárni, az sem olyan nehéz.
A kérdező hozzászólása: és azt hol tudom hívás után megcsinálni?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!