Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet hozni a menzeszem (2 db)

Hogyan lehet előrébb hozni a menzeszem?

Márc. 21-én 10napos oszt.kirre megyek külföldre és jobb lenne ha még hamarabb túllenék rajta!

Legjobb válasz: Ha gyógyszert szedsz,akkor rajta van a betegtájékoztatón,hogy hogyan kell elõre hozni vagy csúsztatni,de akár egy havi mensit is ki lehet hagyni.Ha nem szedsz gyógyszert akkor nem tudom.

Ha gyógyszert szedsz, akkor rajta van a betegtájékoztatón, hogy hogyan kell elõre hozni vagy csúsztatni, de akár egy havi mensit is ki lehet hagyni.Ha nem szedsz gyógyszert akkor nem tudom.
A kérdező hozzászólása: Még csak 17 éves vagyok, szûz, és nem szedek semmiféle gyógyszert! Valami természetes mód nincs? Tudom ha ideges vagyok akkor úgyis késik de nem akarom hogy ott jöjjön meg mert elég erõs fájdalmaim vannak, néha még hányok is!
nekem van gépi masszirozó gépem, mikor a hasamat masszirozom vele akkor mindig elõrehozza jó pár nappal, igy én inkább mellõzni szoktam akkor...
Ha nem szedsz tabit, akkor nem lehet semmi mással elõrébbhozni a mensit.
még ha tablettát szednél is elég késö lenne mostmár, mert ha egy héttel elrébb akarod tolni minimum 2 honappal elötte el kell kezdeni. tudod hogy ritka vagy? 17 évesen szüzen. ne is kapkodd el, a sok buta fiatal mostanában 14 évesen már nem süz, meg is érdemlik hogy ha valami bajuk lesz. ha tényleg erös fájdalmaid´vannak és hányni is szoktál, érdemes lenne orvost felkeresned mert ö tud neked gyógyszert irnod amitöl csökkenek a fájdalmaid igaz hormon tabletták.
Sajna erre nincs megoldás. Tényleg valami gyógyszert kell felíratnod és kész, de ha 16-án megjön akkor nem múlik el 21-re, vagy legálábbis jóval gyengébbnek kellene lennie, nem? Készülj fel mindenre, vigyél mindenféle segédeszközt (betét, tampon amit használsz) intim törlõkendõ sem árt, mert a kirándulásokon kitudja mi lesz és több fehérnemût, valamint gyógyszert a görcseidre. És nem parázz ezen, mert nem fog jól sikerülni. Gondolj bele hogy ezer meg ezer nõ megy így kirándulni, táncversenyre, olimpiára, szóval neked is menni fog.
csak annyit írnék az elõttem szólóhoz, hogy nem mindenki 14 évesen veszti ela szûzességét, szerintem csak hangos a kisebbség, és ezért tûnik olyan soknak, az én baráti körömben mindenki legalább 17-18 évesen vesztette el a szûzességét, én is 18 évesen, szerintem megérte olyanra várni, aki törõdik velem és szeret. emnsit gyógyszer nélkül én úgy tudtam meggyorsítani, hogy nagyon sokat mozogtam, tornáztam, táncoltam minden nap, mikor megvolt órákig, mert a 6.ik napon már nem akartam, hogy legyen bármi is, én is kirándulni mentem, és bevált:) amúgy 7-8 napig szokott meglenni.

Lányok4 Kitapasztaltatok már valami házi módszert arra, hogy az esedékes menzeszt hogyan lehet előre hozni? Amikor már kicsit fáj az alhasatok, és csak pár nap van a piros betűsig. Van ilyen tippetek?

Legjobb válasz: itt vannak a gyakorlatok, remélem segítettem : 1. Húzd be, nyomd be a hasad alsó részét egy erõs behúzással, úgy, hogy az legyen az érzésed, hogy a hasad alsó része hozzá akar tapadni a farkcsigolyádhoz. 2. Tarts ezt a helyzetet, amíg 10-ig számolsz (10 másodperc) normál légzés közben. 3. Engedd ki az alhasat, amíg 4-ig számolsz (4 másogpercnél NEM hosszabban). 4. Ismételd az alhas behúzását , amíg ellazulsz, negyed- vagy félórán keresztül alkalmanként. Végezheted nyolcszor-tízszer (a napi munkád, járás során, utazáskor, állás közben. ) A leghatékonyabb a gyakorlat gyors járás, sietés közben. Figyelem, nem elég csak megmozdítani a has alsó részét, hanem húzni kell a farkcsigolyához, szinte odatapasztani. Ha megjött a mensid, nem kell tovább végezni a gyakorlatot. Ezen a napon igyál több folyadékot a megszokottnál. A legjobbak a meleg, cukormentes italok. A tej nem jó! A táplálékod legyen fehérjében gazdag. "

itt vannak a gyakorlatok, remélem segítettem : 1. Húzd be, nyomd be a hasad alsó részét egy erõs behúzással, úgy, hogy az legyen az érzésed, hogy a hasad alsó része hozzá akar tapadni a farkcsigolyádhoz. 2. Tarts ezt a helyzetet, amíg 10-ig számolsz (10 másodperc) normál légzés közben. 3. Engedd ki az alhasat, amíg 4-ig számolsz (4 másogpercnél NEM hosszabban). 4. Ismételd az alhas behúzását , amíg ellazulsz, negyed- vagy félórán keresztül alkalmanként. Végezheted nyolcszor-tízszer (a napi munkád, járás során, utazáskor, állás közben. ) A leghatékonyabb a gyakorlat gyors járás, sietés közben. Figyelem, nem elég csak megmozdítani a has alsó részét, hanem húzni kell a farkcsigolyához, szinte odatapasztani. Ha megjött a mensid, nem kell tovább végezni a gyakorlatot. Ezen a napon igyál több folyadékot a megszokottnál. A legjobbak a meleg, cukormentes italok. A tej nem jó! A táplálékod legyen fehérjében gazdag. "
Nincs ilyen módszer. Létezik az ún. Aviva-torna, de az nem pont erre való.
A kérdező hozzászólása: Elsõ, köszönöm!:) Utolsó, szerintem kell, hogy legyen ilyen módszer, sok helyen sok mindent olvastam, de személyes tapasztalatokra voltam kíváncsi. A z Aviva Torna nekem nem igazán tetszik.....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!