Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet hogy valakinek a (3397 db)

Gmailben hogy lehet kitörölni valakit a CÍMLISTÁBÓL?

Amikor rámész hogy üzenet címzettje,ott vannak az eddigi címek amikre küldtél emailt.Ezeket hogyan lehet kitörölni? És a baloldali "cset ablak" lsitáról? Köszi!

Legjobb válasz: http://www.brighthub.com/internet/google/articles/1881.aspx

itt van a Címtár : http://s18.postimage.org/ro4bcgo87/cimtar.jpg innen már menni fog a törlés, ha mégsem írjál vissza
A kérdező hozzászólása: Ezek milyen linkek?Nem merem megnyitni.Inkább mondjátok el, gondolom max 2 lépés lehet a címtár törlés, nem több.
Kedves kérdezõ. Miért nem használod a gmail súgót? Gmail-en belül a beállításoknál megtalálod, és itt általában megkapod a kérdésedre a választ. Üdv. további szép napot:)
A kérdező hozzászólása: (Fogja a fejét) Ez kb olyan válasz h ha bajod van, menj orvoshoz
Na ok, akkor tálcán kapod a választ. Amíg a címlistából nem törlöd az illetõt, addig nem törlõdik sehonnan. Sem a chat-bõl sem a partnerlistádból. Megnyitod a címtárt / bal oldalt megtalálod/ bejelölöd a névjegyet amit törölni akarsz, majd az egyebekre kattintva ott van a névjegy törlése lehetõség. Ja és én is fogom a fejem, és nem értem, hogy hogyan lehetnek emberek ennyire bénák! Egy kis kereséssel ugyanezt a súgóból is megkaptad volna. Üdv. további szép napot:) Ja, és a zöld, meg a piros meg a kék, meg mittudomén milyen pacsik nem érdekelnek:) )))
Úgy, hogy nem mindenki van oda az internetes csalásokért, de úgy látszik én vagyok lemaradva, mert ez már természetes. Kérdezõ akkor kérdezd meg a tudakozótól vezetékes telefonon!

Hogyan lehet facebookon valakinek a rejtett albumait megnézni?

Facebook-ellenes vagyok, de most kellene.

Legjobb válasz: Ha kívül esel egy feltételen, például ismerõs ismerõse nem láthatja, csak ismerõs, akkor be kell jutnod egy belsõbb körbe: legyél az ismerõse. Ha senkinek sem látszik, akkor sehogy, és nincs is arra módszer hogy te egy feltételt nem teljesítve láthasd az album tartalmát.

Ha kívül esel egy feltételen, például ismerõs ismerõse nem láthatja, csak ismerõs, akkor be kell jutnod egy belsõbb körbe: legyél az ismerõse. Ha senkinek sem látszik, akkor sehogy, és nincs is arra módszer hogy te egy feltételt nem teljesítve láthasd az album tartalmát.
A kérdező hozzászólása: Az ismerõse vagyok, de én nem látom, más ismerõsei meg igen.


HOgyan lehet kihozni valakit a mély depresszióból?

van egy barátom aki nagyon depressziós:/ eghatározta,hogy ? meghal:(( hogy tudom kihozni ebb?l?:( am ? a pasim tulajdonképp://

Legjobb válasz: Szinte sehogy, mert te is belebetegszel. Mondanám, hogy szakember, csak a baj az, hogy azonnal antidepi gyógyszert írnak fel, ami csak ront a helyzeten... ajánlok egy linket: http://www.antidepresszans.tenyek-tevhitek.hu/thomas-szasz-d.. Itt nagyon sok jó tanácsot olvashatsz.

Szinte sehogy, mert te is belebetegszel. Mondanám, hogy szakember, csak a baj az, hogy azonnal antidepi gyógyszert írnak fel, ami csak ront a helyzeten... ajánlok egy linket: http://www.antidepresszans.tenyek-tevhitek.hu/thomas-szasz-d.. Itt nagyon sok jó tanácsot olvashatsz.
Sehogy. Nem depis, csak azt akarja, hogy állandóan, hogy vele foglalkozz, csak õt tutujgatsd, sajnálgatsd. Tapasztalatból beszélek! Volt ilyen nekem is, évek óta játszák már velem. Aztán kutya baja, még mindig nem kötötte fel magát!
Kétszer is volt, hogy mikor szakítani akartam valakivel, egybõl közölte, hogy õ nem jó semmire, nincs értelme, hogy nélkülem éljen, és öngyilkos lesz. Természetesen egyik se lett öngyilkos, de arra jó volt, hogy mindkettõvel együtt maradtam még fél-fél évig (az egyik az elsõ kapcsolatom volt 16 évesen, a másik a legutóbbi exem). Aki valóban öngyilkos akar lenni, az nem nyaggat ezzel, csak megteszi. Szerintem ezzel zsarol téged érzelmileg. Én kirúgnám a fenébe. 24/N
úgy hogy megoldod a problémáit, vagy segítesz neki megoldani azokat. bár nem igazán értem, ha nincs olyan problémája amit észreveszel, és ott vagy neki, akkor mifenén depressziózik annyit. ekkor csak vitaminhiány, mozgáshiány, levegõhiány, stb. # 2/3 ha meg mégis felköti magát, hát mi nem gondoltuk hogy tényleg megteszi. észlény... és még ezek után csodálkoznak ha valaki felköti magát, mert senki se foglalkozik velük.

Hogyan lehet feltörni valakinek a myvipjét? :D

Pl ha megvan hozzá az e-mail cím :D

Legjobb válasz: törvénytelen.. szerintem nem ér annyit az egész hogy feljelentsenek ha rájönnek hogy te voltál az..

törvénytelen.. szerintem nem ér annyit az egész hogy feljelentsenek ha rájönnek hogy te voltál az..
Ha megvan az e-mail, megpróbálod kitalálni a jelszavát. Aztán próbálkozol. Valószinûleg többször kitilt majd a rendszer egy kis idõre.
Sokat erölködsz, aztán jön a rendörség, és fizethetsz!!!
Mi csináltunk ilyet régebben, meg mások is a suliból. Õket fel is jelentették, nekünk viszont k*rva nagy szerencsénk volt, hogy megúsztuk. Nem éri meg, hidd el.
A kérdező hozzászólása: Ki jelentene fel?
Mondjuk az, akinek feltöritek a myvipjét.
A kérdező hozzászólása: A legjobb barátom, és csak meg akarom szívatni :D
Kérdezd meg e-mail címét és a jelszavát? Ha megmondja nyert ügyed van, ha nem akkor cumi van.
lessz olyan hülye, hogy megadja.... am bruteforce, de az zabálja a vinyód:P:D nézz utánna neten és rájössz:)

Hogyan lehet elfeledtetni valakivel a volt szerelmét?

Én fél évig voltam együtt a barátommal, és elég csúnyán szakítottunk..viszont van egy srác, akivel jókat tudunk dumálni, és úgy veszem észre talán én sem vagyok neki közömbös. Csak hogy másfél évig volt együtt egy lánnyal..majd szakítottak, de párszor ismét összejöttek alkalmakra.. viszont azt mondta többet már nem jönne vele össze, mégis vmilyen szinten hiányzik neki. Nem csodálom. elég z?rös volt az ? kapcsoltuk, és azt mondta, ? még " nem érzi magát készen egy új lányhoz". Talán én valahogy eltudnám feledtetni? Néha én is gondolok a volt barátomra,de rajta jobban látom ezt. Mit tehetnék? Várjak, amíg elfelejti? Talán most még én sem érzem rá késznek magam.. de honnan tudom mikor eljön az "én" pillanatom is?

Legjobb válasz: SZIJA! Nekem is nehéz volt én így csináltam: 1: letöröltem msn rõl , 2: az összes közös képet kitöröltem kivéve 1 et, 3: myviprõl ismijeim közül letöröltem, 4: nem nézem a myvipjét, 5: találta valakit akit gyre jobban szeretek és elfelejtettemmát 90% ban a volt pasim mert itt van nekem õ és szeretem... elvileg 2-t szeretni nem lehet deh nekem sikerül és nem sokáára csak õ marad FELEJCSD EL NEM TUDJA MIT AKAR!

SZIJA! Nekem is nehéz volt én így csináltam: 1: letöröltem msn rõl , 2: az összes közös képet kitöröltem kivéve 1 et, 3: myviprõl ismijeim közül letöröltem, 4: nem nézem a myvipjét, 5: találta valakit akit gyre jobban szeretek és elfelejtettemmát 90% ban a volt pasim mert itt van nekem õ és szeretem... elvileg 2-t szeretni nem lehet deh nekem sikerül és nem sokáára csak õ marad FELEJCSD EL NEM TUDJA MIT AKAR!
A kérdező hozzászólása: 17-18 évesek vagyunk..ez lemaradt..
Hát nézd ha benned talál valami mást és ugyan úgy szeret téged biztos elfelejti valamilyen szinten de mindig benne marad. Ez nem csak rajtad múlik hanem rajta is. :) Talán onnan érzed, hogy csak veled törõdik. Nálunk épp fordítva volt. Én voltam rossz helyzetben hogy, nehezen felejtettem. De idõvel és persze egyre több találkozás kapcsolat megerõsítés után éreztem azt, hogy igen õ volt vki az életemben de van más akit még jobban szeretek. Szerintem idõ kérdése de jobb ha jártok mert könnyebb úgy felejteni ha van más akit szerethet szerethetsz. :)
Stijah! Szerintem elöször a barátja akarj lenni.. (aztán nem baj ha a barátok nem csak beszélgetnek:) ) Eleinteh beszélgess vele sokat.. probáld meg megnevettetni.. s éreztesd vele h rád mindig számíthat..:) Aztán érezni fogod h mikor jön el az a pillanat amikor lehet köztetek valami:) Csak légy türelmes^^ Sok szeencsét! Pusziiih^^
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.. bár az utolsó hozzá szólást nem igazán értem, szerintem vmit félre érthettél :P

Hogy lehet megtudni valakinek a hotmail-es jelszavát?

Legjobb válasz: Megkérdezed tõle.

Megkérdezed tõle.
Ha nem mondja, elõkapsz egy beüzemelt epilátort

Ha egy ikerház két külön lakása és a telek, amelyen épült közös tulajdonban van és csak használati szerződés alapján van megosztva, akkor, hogyan lehet eladni valakinek a tulajdoni hányadát?

Ha valaki eladja a közös tulajdonban lévő rá eső részét, akkor az egész ingatlan (két lakás, és az egész telek) árát kell alapul venni, vagy a használati szerződésben rögzített, az eladó által használt részt? Tehát mivel közös tulajdonban van mindkét lakás, ha valaki eladja a tulajdoni hányadát (pl. 1/2 tulajdoni részét), ez esetben törvényileg tulajdonképpen a két lakást együtt adja el az egész közös telekkel, amely egész ingatlant ő közösen tulajdonol valakivel, vagy csak a használati szerződésben szereplő, általa használt lakást és telekrészt? Ezzel összefüggésben pedig, ha az eladást követően utólag a nav árat akar emelni, akkor a közös tulajdonban lévő egész ingatlant és az egész telek területét veszi alapul (tehát a két lakást az egész telekkel), vagy szintén csak a használati szerződésben szereplő, az eladó által használt telekrészt és lakást mérhetik és értékelhetik fel?

Legjobb válasz: Az osztatlan közös tulajdonban lévõ tulajdonrészt ugyanúgy lehet eladni, mint az önálló ingatlant. Annyiban tér el, hogy osztatlan közös tulajdonos esetén a tulajdonostársaknak elõvételi joguk van és szerzõdéskötéskor a szerzõdés feltételeinek - különösen az árnak - az ismeretében nyilatkozni kell az elõvételi jogról való lemondásról. Ezért a szerzõdésben a ténylegesen kikötött árat kell rögzíteni, mert ha egy alacsonyabb feltüntetett ár esetén a tulajdonostársnak megéri megvenni az eladásra kínált tulajdoni hányadot, akkor az eladó bukhat. A NAV a saját tulajdoni hányad értékét vizsgálja, ebbe beleszámítja a lakás, a telekrész értékét, tehát az értékmegállapítás nem a teljes ingatlanra, hanem csak az adásvétel tárgyát képezõre történik.

Az osztatlan közös tulajdonban lévõ tulajdonrészt ugyanúgy lehet eladni, mint az önálló ingatlant. Annyiban tér el, hogy osztatlan közös tulajdonos esetén a tulajdonostársaknak elõvételi joguk van és szerzõdéskötéskor a szerzõdés feltételeinek - különösen az árnak - az ismeretében nyilatkozni kell az elõvételi jogról való lemondásról. Ezért a szerzõdésben a ténylegesen kikötött árat kell rögzíteni, mert ha egy alacsonyabb feltüntetett ár esetén a tulajdonostársnak megéri megvenni az eladásra kínált tulajdoni hányadot, akkor az eladó bukhat. A NAV a saját tulajdoni hányad értékét vizsgálja, ebbe beleszámítja a lakás, a telekrész értékét, tehát az értékmegállapítás nem a teljes ingatlanra, hanem csak az adásvétel tárgyát képezõre történik.
A kérdező hozzászólása: "A NAV a saját tulajdoni hányad értékét vizsgálja, ebbe beleszámítja a lakás, a telekrész értékét, tehát az értékmegállapítás nem a teljes ingatlanra, hanem csak az adásvétel tárgyát képezõre történik." Értem, csak osztatlan közös tulajdon esetén nincs saját tulajdoni hányad. Van külön használati megállapodás, csak kérdés, hogy azt a nav figyelembe veszi-e?
De van. A tulajdoni lapon szerepel, hogy milyen arányban vagytok tulajdonosok, pl. 1/2, 1/4 stb. De a két lakás értéke nem biztos, hogy azonos, még akkor sem, ha azonos az alapterülete. Az egyik csináltatott pl. utólagos hõszigetelést, a másik nem. Az egyik el van látva betörésvédelmi eszközökkel, a másik nincs és sorolhatnám.
én nem tudok segíteni, de aki tudna az biztosan értékelné ha bemásolnád, hogy milyen üzenetet ír neked angolul a face

Hogy lehet feltorni valakinek a f. b jelszavat? Kerlek irjatok mert fontos!

Legjobb válasz: Fõleg bármilyen hackerprogrammal, de szerencsére illegális.

Fõleg bármilyen hackerprogrammal, de szerencsére illegális.
Megmondjam? ... ... ... ... ... ... ... Sehogy! Írtam már régebben ide ezt a választ, hogy az osztálytársam FB-ját akartam feltörni (az õ beleegyezésével együtt), hogy megnézzük, mennyire biztonságos egy FB jelszó. Kb. egy hónapig szenvedtem vele, de feladtam. Csak rengeteg vírus jött le. Azt is megtapasztaltam, hogy a nagy "Hack" gomb csak a mesében létezik. A Youtube-os videókat meg egyszerû programokkal megszerkesztették. Egyetlen lehetõség, ha próbálgatod.
A kérdező hozzászólása: Jah hat pedig nekem kellene nagyon valami, egy baratnom f.b akarom feltorni az o belegyezesevel csak na...ha tudtok valamit irjatok...koszonom azoknak akik irtak


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!