Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet hogy valaki dohányzik, ha (3 db)

Hogyan lehet rájönni, hogy valaki dohányzik, ha tagadja, és dohányszaga sincs?

Legjobb válasz: Azt hogy valaki dohányzik azt a fogak színe is megmutatja.Könnyen ki lehet szurni.

Azt hogy valaki dohányzik azt a fogak színe is megmutatja.Könnyen ki lehet szurni.
egyszer mos kezet domestossal és kutya nem érzi meg. hajmosás+hajszárítás kitisztítja a hajat. ami árulkodó inkább az a száj-fog-lehelet kérdés. mert bár valaki elszív egy cigit és utána fogat mos a tüdõbõl kifujt levegõbõl még órákig kiszagolható a dolog.
Ha dohányzik akkor cigiszaga van, még akkor is ha fél órát szellõzteti magát cigi után. Bûzlik a haja, a keze és ruhája is. Ezt nem lehet leplezni.
A dohányszagot nagyon nehéz eltüntetni, és nagyon könnyû észrevenni. Ha cigizel, te nem érzed magadon, hiszen telen van a szaggal az orrod, sõt a tüdõd is. Rágó, cukor, hagymás-zsíros kenyér, max a dohányos szülõket vezeti félre. Az ujjad is lehet sárga, és megláthat a szomszéd is, aki aztán elárul. De a leginkább úgy lehet észrevenni hogy valaki dohányos, hogy lapáttal dobálják rá a földet...
Onnan hogy a fogai sárgák, rekedtes hangja van ...stb.
Hülye kérdés még hülyébb válaszokkal :D Gratulálok :D
Vegyél tõle gerincvelõmintát. Ugyanis ha legalább egyszer életében rágyújtott akkor azt a gerincvelõbõl bármikor ki lehet mutatni.
Ha nincs tabakszaga, akkor nem dohányzik.Persze jó orr is kell hozzá.Ha van a közeledben kismama, úgy a 15héttõl fölfelé, akkor majd õ kiszagolja neked.(Lényegesen érzékenyebb az orrunk.A múltkor a poharakból párolgó pálinkát szagoltam kb fél perc sem telt el szobahõmérsékleten.Akkor gondolj bele egy dohányost?) Amúgy a keze, az ujjai, nah onnét nem lehet eltüntetni a tabakszagot.Ahol a cigit fogja.
A szüleid elõtt szeretnéd letagadni, hogy dohányzol? Én is próbáltam annak idején ilyesmivel, de nem jött be. Még édesanyám is észrevette, pedig õ dohányzott! Aztán mégis rendesen rászoktam. De ma már nem dohányzom!!! CSak tudod nehéz leszokni! Egyszerübb nem rászokni.
az ujjai végei, és a szemfehérje széle erõs dohányosnál sárgás színû lesz.

3 éve Dohányzok rá szoktattak a barátok hogy lehet leszokni? Mert ha nincs vagy nem akarok szívni kattogok. Valaki adna tanácsot adni?

Legjobb válasz: Gyenge kis pcs vagy és a barátaid is azok legszívesebben magam tekerném ki a nyakatokat ha már a szüleid képtelenek voltak rá... A leszokás pedig nagyon egyszerû...NE SZÍVD!

Gyenge kis pcs vagy és a barátaid is azok legszívesebben magam tekerném ki a nyakatokat ha már a szüleid képtelenek voltak rá... A leszokás pedig nagyon egyszerû...NE SZÍVD!
Milyen fajtát szívsz és napi hányat? Hogy tudtak rászoktatni? 18évesen próbáltad ki? Kipróbálás után hogy alakult? Ha leírod a kérdésekre a választ biztos fogsz jó tanácsokat kapni.
vegyél nikorett tablettát. :D
Olvasd el, vagy hallgasd meg hangoskönyvben Allen Carr: rövid úton leszokni a dohányzásról címû könyvét...
Látod, itt irogatnak kis pocsok, hogy csak napi egyet szívok, meg egy kis füveset is, ugye nem lesz bajom? Azt a végére mindegyik így jár. Csak azt tudom tanácsolni, amit elõttem is írtak: Nem lehet leszokni lassanként, hanem le kell tenni a cigit. Aszt ennyi...Vagy megállod, vagy így jártál...
Lelkierõ, és ennyi. Most, így hirtelen, elhatározod, hogy egy szálat többet nem szívsz. Ha nagyon vágyol rá, akkor se. Egy-két hét múlva már nem fogsz annyira vágyni rá, és szépen lassan elmúlik a késztetés. Aztán egy pár év múlva van egy nehéz pont, amikor az elhatározás már elhomályosodik, és bejön, hogy "na, csak egy szálat, hiszen régen jó volt" - na, ilyenkor is ki kell tartani :)
Ebbõl a csökentsd az adagot stb-bõl semmi nem lesz úgysem! Egyetlen megoldás ha mostantól nem szívsz többet és nincs utolsó szál se semmi! Gondolom te is azok közé a fiatalok közé tartozol akiknek az a szórakozás h. minden hétvégén seggrészegre isszátok magatokat...ahelyett h. inkább elmennétek edzõterembe izmot építeni! Ha lány vagy akkor is valamit mindenképp sportolni.
A kérdező hozzászólása: 18 évesen szoktam rá addig egysszerse dogányoztam... szóval nem 10 ... évesen szoktam rá
Mindíg csökkentsd az adagot úgy, hogy a végén egy doboz cigaretta kitartson egy hónapig majd kettõig...és szép lassan elszoksz tõle. Vagy a másik verzió nem szívod és pont én az utóbbival szoktam le!!
Azok eleve nem a barátaid akik rá akarnak szoktatni a drogra vagy a bagóra, hanem ostoba emberek márpedig a tudatlanság minden szenvedés forrása! És aki nem barát attól nem fogadunk el semmit mert nem bízunk benne, alapszabály. :)

Le lehet szokni? Mar 25 eve dohanyzom es nem tudok leszokni. Mar voltam 3 gyomorfekelyel korhazban amit reszben a cigi okozott. Ha valakinek van valamilyen tippje hogyan szokjak le, IRJON. 49/F

Legjobb válasz: Múltkor találtam valamilyen reklámot az elektromos cigirõl,nem olcsó de szerintem hatásos lehet. Keress rá!(:

Múltkor találtam valamilyen reklámot az elektromos cigirõl, nem olcsó de szerintem hatásos lehet. Keress rá!(:
A kérdező hozzászólása: Koszonom a tanacsokat.Van egy lanyom es felesegem.Ok nagyon szeretnek ha leszoknak.Azok is irjanak akik mar leszoktak.Meg egyszer koszi.
Kérd meg õket, különösen a feleségedet, hogy segítsenek! Továbbá van nikotintapasz, és nikotinos rágó. Inkább a rágót ajánlanám, mert addig is van valami a szájban.
Ha végképp semmi nem használ, menj el agy pszichiáterhez (NEM pszichológus!!!), akinek mondd el a gondod. És kérd meg, hogy írja fel ezt a gyógyszert: WELLBUTRIN SR 150 mg. Beszéltem egy dohányossal, aki napi min 30 szálat szívott, és neki semmi más nem használt. Ez viszont teljesen bevált! Magam úgy tettem le a cigit, hogy egyik nap nem gyújtottam rá, és a cigis doboz ott volt a zsebembe. Ezt másnap is sikerült megtennem. Fél év után kidobtam a cigit... Azóta is úgy érzem, hogy minden nap rágyújtanék, de nem gyújtok. Akarat volt nálam.
30 évesen én is elgondolkoztam, mert 14 éves koromtól cigiztem, napi két doboz tigris, ha meg jobban ment, piros Marlbi. A háziorvos rámszólt egy kardiológiai kivizsgálás után. Kipróbáltam egy halom csodamódszert, de nekem nem jöttek be. Sem a rágó, sem a tapasz, sem a mágneskütyü. Aztán kezdõdõ gyomorfekély, Omeprazol. Háziorvos még jobban rámszólt. Véletlenül belefutottam egy civil csapatba, akik hasonló okok miatt letették a bagót. Hittem is, meg nem is, de õk is fel akarják nevelni a kölkeiket alapon, ha nekik sikerült, hátha. Csináltam, amit mondtak, nagyon rossz volt, fõleg az elsõ hét. Az elsõ 3 nap pedig kiesett, borzalmas volt. Iszonyat. Elsõ nap vedeltem a vizet, majdnem szomjanhaltam, másnap hasmenés, 7-8 liter víz ki, arcom, végtagjaim lezsibbadva. Vérnyomásesés, megszédülés, de elkaptak. Két, két és fél doboz piros Marlbi, imádtam, egybõl le nullára. Most 34 leszek és nem dohányzom. Fél év után újra aktívan tudtam sportolni, a béta-blokkoló a szívemre sajnos maradt, de tudok futni és nem fújtatok a negyediken. Nem szedek vérnyomáscsökkentõt, kevesebb a gyomorsavam, meg tudok csinálni 100 fekvõtámaszt.... Megérte, 10 évet fiatalodtam. De elhatázozás kell, némi nyugató, altató sem árt a családorvostól, meg hagytam, hogy kivigyenek ingerszegény környezetbe. Telefon kikapcs, asszonynak kuss, csak a jó levegõ. Egy hét kínpad, két hét regenerálódás a szenvedésbõl és utána mentem vissza Pestre. Mindenkinek azt mondtam, hogy nyaralok, így nem volt feltûnõ. És megérte, gyógyszerre sem, cigire sem költök, jól vagyok szerencsére, és mivel némi orvosi felügyelettel azonnal elkezdtem a napi sportot, nem is híztam. De az elsõ hét egy pokol volt, borzalmak borzalma, végig csak arra szabad gondolni, hogy letelik. Ha rágyújtasz, akkor is letelik, és nem csináltál semmit, ha kínokban vergõdsz, akkor is letelik, de utána jobb lesz. Nekem egyedül nem ment volna, a negyedik napon még támogattak az utcán....de kibírod, ha igazi férfi vagy! Hajrá! Állítólag csak a heroinról ilyen rossz még leszokni, valami orvosis honlapon olvastam. Még valami: van egy haverom. Hazamegy melóból, várja a triplaszájú duplaseggû felesége, meg a két kárálógép lánya. Mindig mondja, hogy le akar szokni. Soha nem fogja letenni. Ahhoz meg kéne szabaduljon a családjától, Õ is beismeri. Ha valakinek már a cigi-kávén kívül semmi jó nem maradt az életében, bajosan szokik le. A leszokáshoz kell valami motiváció, alsóhangon egy normál elviselhetõ családi légkör. A barátom a kocsmába menekül a 3 némber elõl, hogy ne legyen otthon. Nem a cigirõl fog leszokni, hanem alkoholosta lesz mellé. Ilyen esetekben, ha az áldozat nem tud a teljes életvitelén változtatni, leszokásról ne is álmodjon. Neki azt hiszem, már reszeltek.
Vasakarattal. ha érzed, hogy jön a késztetés, próbáld elterelni a figyelmedet. pokoli nehéz, de meg lehet csinálni. én az elsõ napokban borzasztó feszült voltam, mindenkivel összevesztem, ingerült voltam. 10 évet cigiztem. 24 N

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!