Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet hogy valaki belénk (3 db)

Hogy lehet kideríteni hogy valaki szerelmes belénk?

Legjobb válasz: kicsit fátyolos szemmel néz rád,kitágult pupillákkal,mintha valami csodát látna,félszeg alig észrevehetõ állandó mosoly,egy kis zavar,amit valaki nagyon jól tud leplezni. Ha a közeledben van direkt mozdulatai lesznek,vakaródzik,vagy épp olyan lesz mint egy szobor,nem tudja merre nézzen. Végletes a viselkedése általában: vagy nagyon kerül,vagy folyton a közeledben van. Ha beszélgettek, a hangból..észre lehet venni,halkabb lesz, kedvesen mondja még a legegyszerûbb általánosabb mondatot is,van hogy a nagy zavarban,amit arra fordít hogy palástoljon,kicsit elveszti a fonalat hogy rád figyeljen,többször visszakérdezhet,vagy épp kicsit fura választ ad. Krákog,igazgatja a haját,sálját,kabátját..akármilyét. De az összképet nézd, de mindezek leírása nélkül is,füstölni fog a levegõ körülötte,ha szerelmes beléd,és akár csak elmegy melletted...ha kölcsönös akkor pláne.

kicsit fátyolos szemmel néz rád, kitágult pupillákkal, mintha valami csodát látna, félszeg alig észrevehetõ állandó mosoly, egy kis zavar, amit valaki nagyon jól tud leplezni. Ha a közeledben van direkt mozdulatai lesznek, vakaródzik, vagy épp olyan lesz mint egy szobor, nem tudja merre nézzen. Végletes a viselkedése általában: vagy nagyon kerül, vagy folyton a közeledben van. Ha beszélgettek, a hangból..észre lehet venni, halkabb lesz, kedvesen mondja még a legegyszerûbb általánosabb mondatot is, van hogy a nagy zavarban, amit arra fordít hogy palástoljon, kicsit elveszti a fonalat hogy rád figyeljen, többször visszakérdezhet, vagy épp kicsit fura választ ad. Krákog, igazgatja a haját, sálját, kabátját..akármilyét. De az összképet nézd, de mindezek leírása nélkül is, füstölni fog a levegõ körülötte, ha szerelmes beléd, és akár csak elmegy melletted...ha kölcsönös akkor pláne.
a biológia tanárom mondta hogy ha beszélsz az illetõvel és egymás szemébe nétek közbe, és ha kitágul a pupillája akkor tetszesz neki
A kérdező hozzászólása: kösz :)
Viszont a tetszés és a szerelem nem ugyanaz:-)) Nekem is sok hoolywoodi színésznõ tetszik de egyikbe sem vagyok szerelmes...... viselkedésébõl látszik!

Mennyire igaz az hogy lehet látni, érezni valakin, ha szerelmes belénk?

Nem feltétlenül párkapcsolatban élőkre értem.

Legjobb válasz: Hacsak valaki nem törekszik direkt az ellenkezõjére, akkor simán lehet látni. Illetve, ha téged egyáltalán nem érdekel az illetõ, és nem veszed észre a jeleket, akkor esetleg nem látható számodra. Jellemzõ, hogy bámul, pl. akkor is téged néz, ha nem te beszélsz éppen. Keresi a társaságod. Kreált indokokkal megy oda hozzád. Nézi a szádat. Stb, stb...

Hacsak valaki nem törekszik direkt az ellenkezõjére, akkor simán lehet látni. Illetve, ha téged egyáltalán nem érdekel az illetõ, és nem veszed észre a jeleket, akkor esetleg nem látható számodra. Jellemzõ, hogy bámul, pl. akkor is téged néz, ha nem te beszélsz éppen. Keresi a társaságod. Kreált indokokkal megy oda hozzád. Nézi a szádat. Stb, stb...

Hogyan lehet elérni, hogy valaki belénk szeressen?

Legjobb válasz: próbáld meg elhóditani, de igazábol ami nem megy az erõltetéssel sem fog menni :(. ez az élet rendje, te sem abba szeretsz bele akibe te akarsz, hanem akibe a szíved akar..

próbáld meg elhóditani, de igazábol ami nem megy az erõltetéssel sem fog menni :(. ez az élet rendje, te sem abba szeretsz bele akibe te akarsz, hanem akibe a szíved akar..
Add onmagad! Ha megszeret jo, ha nem akkor ugysem fog. Tehetsz barmit senkinek az erzeseit nem iranyithatod, meg a magadet sem. Max. elerheted azt, hogy megkivanjon, de a szerelem egesz mas.
Ha lányvagy: Fõzz, és valami meglepi. Ha fiúvagy: Meglepi, virág, Barry White :)
sehogy
A kérdező hozzászólása: igazatok van, köszönöm :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!