Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet hogy terhes vagyok, (1170 db)

Lehet, hogy méhen kívüli terhes vagyok? Állandóan görcsöl petefészkem, Nem túl erősen de érzem! Eddig nem volt lyen! Jobb oldalit 2 éve vették ki dermoid cista miatt.

Babát szerettünk volna!Kicsit be vagyok ilyedve.Ciklusom 9.napján tartok.

Legjobb válasz: ciklus 9. napján még nem érzed ha méhen kívül vagy terhes, lehet, hogy ovulálni készülsz, úgyhogy hajrá! és NYUGI

ciklus 9. napján még nem érzed ha méhen kívül vagy terhes, lehet, hogy ovulálni készülsz, úgyhogy hajrá! és NYUGI
Ciklusod 9. napján még nem igazán lehetsz terhes, pláne nincsenek tüneteid. Lehet hogy olyan nagy a tüszõd(ami jó hír), hogy azért görcsölget a petefészked. A méhenkívüli terhesség tényleg fáj, de csak egy idõ után. Nekem volt, sajnos, de csak az elmaradt mensi után 10 nappal kezdtem vérezgetni, görcsölgetni. Úgyhogy ne izgulj, ez nem az! PÉ-kor mindent bele!
Tuti, hogy peteérés lesz! Amint lehet, essetek a dolognak, mert a sperma megvárja a petesejtet, de ha már haldoklik a pete, hiába mennek. Ha jó a 'donor' :) , akár egy hétig is elélnek még a kis hímivarsejtek. Így volt az én esetemben, a ciklus 6. napján volt az együttlét, amibõl baba lett. Ez tuti, mert után egy barát tragédiája miatt nem volt kedvünk a dologhoz abban a hónapban. Ja, és nekem is kivették az egyik petefészkem endometriozis miatt. Ha ennyire szeretnéd, biztos sikerül majd!
A kérdező hozzászólása: Nagyon kedvesek vagytok!Köszönöm a biztatást!Ideje lenne már a babóbak l éve gyakorlunk már és semmi!Akartam ma dokihoz menni de az sztk-ba nehéz hozzá bejutni!Próbálkozom másképp!!!!!!

Lehet hogy így is terhes vagyok?

Együtt voltunk a barátommal a menstruációm előtt 3 nappal,azután rendesen megjött,de mivel megszakítással voltunk együtt,aggódtam hogy mi van ha mégis terhes vagyok,ezért az esemény után 13 nappal csináltam egy tesztet ami negatív lett,viszont most nem jön meg már 3 napja.Meg voltam fázva ebben a hónapban meg stresszeltem is azon hogy esetleg terhes lehetek.És attól félek hogy a 13.napon még nem mutatta ki a teszt,bár azt olvasom hogy a 10. nap után már kimutathatja.Szerintetek van rá esély hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Nem vagy terhes, csak gondterhes.

Nem vagy terhes, csak gondterhes.
Miért nem védekeztek rendesen, ha nem mindegy, hogy lesz-e gyerek vagy sem, illetve ha tudod, hogy görcsölsz rajta? Esély? Persze, hogy van, de valószínûleg kevés.
3 évig védekeztünk megszakításossal nem volt semmi baj aztán már nem védekeztünk és nekem tényleg kisfiú lesz:)
A megszakítás szart sem ér, az elõváladékban is lehet hímivarsejt
A kérdező hozzászólása: erre senki sem kiváncsi ;)
Szerintem meg lány lesz!
Fiú lesz!
nekem volt, mikor 2 hónapot késett, nem biztos, hogy az vagy, bár az esély mindig meg van
Védekezz! A többi nem érdekel. De ha megszakításozol, után a ne gyere ide rinyálni. Minden lehet. csá.
A kérdező hozzászólása: ja és eléggé fáj a hasam napok óta mintha meg akarna jönni de mégsem jön, velem még nem történt ilyen
A kérdező hozzászólása: egyetlenegyszer fordult elõ, se azelõtt, se azóta, de istenem megtörtént, és én is tudom hogy felelõtlenség, nem 14 éves vagyok.És a kérdés szempontjából is teljesen felesleges ezen lovagolni
Nekem is csak a 12. héten lett pozitív. Úgyhogy még lehetsz terhes.

Hogyan mondjam el otthon hogy lehet h terhes vagyok?

Anyukámmal élek de nem túl jó a kapcsolatunk ezért nem is tudja h már nem vagyok sz?z és a barátomat sem ismeri... Félek h mit fog szólni hozzá. Hogy hogy fog reagálni...

Legjobb válasz: "Hihetetlen, hogy annyira fiatalos nagymamák is vannak, mint te"

"Hihetetlen, hogy annyira fiatalos nagymamák is vannak, mint te"
Minnél elõbb mond meg neki.
A kérdező hozzászólása: õsszel leszek 17. A barátom meg 20 éves.
Anya! Tudtad, hogy egy 13 évesnek már lehet gyereke? Nem? Tényleg nem? Akkor itt a csoda!
Szóval, hány éves vagy? Elárulod?
Elõbb azt kellene kideríteni, hogy biztos terhes vagy-e. Nagyon bonyolult folyamat...Veszel egy tesztet...
Vásárolj: - egy pár bébi-cipõcskét - egy-két cumit - egy csomag eldobható pelust. Valamelyiket, vagy akár mindet, és hagyd szem elõtt!! Biztos vagyok benne, hogy rákérdez anyukád!
terhes vagyyok felneveled hejettem mamíííííí
szerintem meg akkor mondd el neki ha már biztos! Kár fölöslegesen idegesíteni!
szerintem elõbb muzasd be neki a barátodat. hogy barátkozzpn a gondolattal hogy a pici lánya már felnõtt és párt talált magának. aztán pedig menj boztosra. csonálj terhességi tesztet. ne kelts vaklármát. de ha már biztos akkor mindenképpen mondd el édesanyádnak.
Minél elõbb elmondod neki, annál hamarabb megtudod, hogyan fog rá reagálni. Másrészt annál elõbb megtaláljátok együtt a legmegfelelõbb megoldást. Egyébként hány éves vagy?
No kedves kérdezõ! Kaptál választ ilyet is, olyat is. Nem vagy már "olyan nagyon" gyerek, majd kiválasztod, melyik utat, módot választod. Az biztos, hogy minél elõbb be kell avatni a titokba, különösen, ha most még azt tervezgetitek, hogy majd az "õ kontójára" szülöd meg. Vagyis, hogy majd õ segít titeket anyagilag, hogy mindenetek meglegyen, ami kell nektek is és a babának is. És azt tervezgetitek, hogy majd esetleg folytatod az iskoládat amint lehet, és a babát lepasszolod a nagyinak, stb. Nagyon sok minden van, amit tisztázni kell, vagy addig "visszacsinálni", amíg lehet. Tehát nem sok idõd van!

Norculotot szedtem hogy megjöjönn a mensim. Meg is jött, na de ma halvány pozitív lett a terhességi tesztem. Ez, hogy lehet? Tényleg terhes vagyok? Csináltam tesztet amikor elkezdtem szedni a norculotot, akkor negatív volt! Hihetek a tesztnek?

Legjobb válasz: Én is szedtem, és ciklus miatt, meg is jött tõle rendesen. Közben babát akartunk, tudta is a doki, azt mondta teherbe eshetek mellette, nem gond, pozitív teszt esetén gondolom abba kell hagyni. Menj el orvoshoz, kérdezd meg!

Én is szedtem, és ciklus miatt, meg is jött tõle rendesen. Közben babát akartunk, tudta is a doki, azt mondta teherbe eshetek mellette, nem gond, pozitív teszt esetén gondolom abba kell hagyni. Menj el orvoshoz, kérdezd meg!

Tegnap csináltam egy tesztet miszerint kisbabát várok. az első babával nem éreztem dudort most viszont ha lefekszem akkor kitapintható(nem kell keresni). lehet hogy régebb óta terhes vagyok?

Legjobb válasz: ha már kézzel érzed, akkor legalább 3 hónpos lennél...elõtte semmiképp nem érezheted, vagy nem a babát. Orvoshoz!!!

ha már kézzel érzed, akkor legalább 3 hónpos lennél...elõtte semmiképp nem érezheted, vagy nem a babát. Orvoshoz!!!
mikor volt az utolsó mensid?
A kérdező hozzászólása: a jobb oldali petefészeknél!
hol kell ezt a dudort keresni? hol tapintod ki?
A kérdező hozzászólása: csajok!én írtam a kérdést és köszi az eddigi válaszokat.szerintem nem a méhemet tapintom.az elsõ gyermekemnél a doki csak erõs nyomással tapintotta ki azt már nem tudom megmondani hogy hány hetessen, most viszont fura hogy lefekszem és saját magamnak nyomások és keresgélések nélkül kitapintom a dudort.feltétlen felkeresem az orvosom mert az azért nincs kizárva hogy már régebb óta bennem lehet a csöpség.én az elsõvel is szerencsés voltam az egész terhességem alatt mert csak a hasam nõt(tünetem semmi)
hát ilyen korán még nem a babát érezni :) , hanem a növekvõ méhet. amiben ugye fejlõdik a picike.
mármint a méhet lehet kitapintani? én még nem voltam terhes - de remélem most az vagyok:) - csak azért kérdezem, mert én igazából bal oldalon érzem a petefészkemet vagy nem is tudom mit, de sokszor szúrkál is, kb. 1 hete már, és eddig még sosem éreztem és még van 5 napom a nem vártig...
10-11hetes lehettem mikor elõszõr éreztem a dudort. szerintem is menj el dokihoz, de valószínû már a méhed tapintod ki. sok sikert
A kérdező hozzászólása: igazad van, felkeresem az orvosom mert lehet hogy már régebb óta van babóca!én is arra gyanakszom hogy nem 4-5 hetes.
Az elmondásod alapján babát vársz, de menj el orvoshoz, mert õ mégcsak biztosat tud mondani és persze, gratulálok is neked!

Lehet, hogy még is terhes vagyok?

Pont félid? környékén voltunk együtt, nem védekeztünk, de nem ment el bennem a párom. (tudom-tudom, el?váladék) mensim megjött id?ben rendesen kitartott 6-7 napig, csak egy kicsit volt kevesebb, szerintem a stressz miatt, mert egy 7ig gyomoridegem volt. Szerintetek? Csináltam tesztet is, igaz kicsit bénáztam, de kijött csak a kontroll csík

Legjobb válasz: Túl sok minden szól ellene. Itt nincs baba.

Túl sok minden szól ellene. Itt nincs baba.
Menstruáltál, tehát nem vagy terhes. Ilyenkor leválik a méhnyálkahártya, éppen az a közeg, amiben terhesség esetén megtapad a baba. És nem mellesleg negatívat teszteltél...
Ne idegeskedj, megjött, teszt negatív. Ennyi. NINCS BABA
Szerintem a teszt már kimutatta volna, ha terhes lennél.
A kérdező hozzászólása: csak azért izgultam, mert kicsit kevesebb volt, de hosszra uyganolyan volt mint máskor. nyálkahártyadarabok is távoztak, mint máskor. szval ez akkor rendes mensi volt?
Nem akarlak elkeseríteni, de attól hogy volt "vérzésed"attól még lehetsz terhes !!!A nõvérem "menstruált" és 6 hónapos terhes volt .Minden hónapban volt neki vérzése.és ugyan úgy járt a nõgyógyászhoz a babával minden rendben volt ...szóval...
A nõvéred sem menstruált, csak volt egy pici vérzése. Ez nem ugyanaz. (Valószínûleg nem néztél be a bugyijába, hogy mennyi az annyi) Sok nõ szed fogamzásgátlót, használ spirált stb. amik már eleve lecsökkentik a vérzés mennyiségét, így hiába jön nekik terhesen "ugyanannyi", az alapból jóval kevesebb, mint egy normál vérzés.
A méhen kívüli terhességnek ha jól tudom, nincs tünete.
Minden terhesség más!Sok egészséget a babahoz!
Nem muszály, hogy legyen hányingered, ha babát vársz.Ez nem utal problémára, esetleg méhenkívüli terhességre.Gratulálok!
Gratula!Nekem is így kezdõdött, aztán apró tompa, szúrás szerû görcsökké alakult, nagyon aggódtam, de kiderült hogy a terhesség kezdetén a méhbe ágyazódás miatt éreztem ezt.
Nekem csak egy napja késik, pozitív teszt! :) Nekem sincs semmi más tünetem, a hasam fájdogál, ennyi. A hányinger nem mindig van, de én tuti nem úszom meg.

Lehet, hogy méhen kívüli terhes vagyok?

Múlt hónapban 2 napig, most már csak 1 napig volt meg. Közben többször volt 1-1 napos pecsétel? vérzésem. A teszt neg., a doki még nem látott semmit. Többször volt hányingerem, de nem reggel hanem du. Segítsetek!!!!! Aggódom.

Legjobb válasz: szedjel e vitamint,nekem anno azt irt fel a doktor es harmadnapra megjott a mensim normalisan.ha mehen kivuli lenne megerezned,a melleid es a hasad is nagyon fajna..

szedjel e vitamint, nekem anno azt irt fel a doktor es harmadnapra megjott a mensim normalisan.ha mehen kivuli lenne megerezned, a melleid es a hasad is nagyon fajna..
Szia! Elvileg a teszt akkor is pozitív, ha méhen kívül van a baba. De sosem lehet ezt tudni. Nézesd meg magad sûrûn, ha nem vagy bent biztos, mert nem mindenkinek van tünete, csak mikor már televérzett a hasüreg. De, ha fájdalmaid lennének, mindenképp siess dokihoz. Remélem nem lesz bajod, üdv
ne aggodj lehet hogy a méhnyálkahártyád vékony és nemtud kellõképpen lelöködni.
Szia! Ha uh-al néztt a doki, akkor látni kellett volna, hogy ha méhen kívûli terhes vagy. Ráadásul iszonyatos görcseid lennének és nagyon véreznél. Plusz + teszted lenne.
Szia! Pár dolgot írnék a méhen kívüli terhességrõl, mivel részese voltam. 1.A méhen kívüli terhesség ugyanolyan terhesség, mint a méhen belüli terhesség, tehát a HCG hormon növekszik, és a terhesteszt jelzi, pozitív lesz. 2.Nekem megjött a mensim szerencsétlenségemre, ezért is nem vettem idõben észre a terhességem.De a mensi elmúlt, a tünetek megmaradtak. 3.MIvel nekem 2 babám volt, csak az egyik leért a méhembe, a másik a petevezetõben ragadt, ezért formálisan a méhen belülivel elvetéltem, na ekkor nagyon görcsöltem, szabályos mért fájásaim voltak.A méhen kívülivel napi 10 órát álltam, és EGYÁLTALÁN NEM GÖRCSÖLTEM!!!Csak azért mentünk be a kórházba, és ez volt a szerencsém, mert kaparás után a vérzés elmúlt két napra, de visszatért, és 1, 5 hétig véreztem, de a dokik nem vettek komolyan, ill.pozitív volt a tesztem még currette után egy héttel is.A kórházban megcsinálták a 3.!!! UH-t(elõtte két UH-n is voltam, de egyik sem látta a méhen kívüli babát, pedig keresték), 4 doki volt a lábaimnál, ebbõl 3 hazaküldött volna azzal, hogy nem tudja mitõl vérzek, a 4.látta meg az akkor már 10 hetes kisbabámat a petevezetõben keresztbefordulva, dobogó szívvel, mocorogva, amit a szûk hely engedett neki.Ezután mûtöttek csak meg. Összegezve:A terhes teszt pozitív, a tünetek ugyanazok, mint normál terhességnél, lehetsz méhen kívüli, ha nem görcsölsz, akkor is. A tüneteid alapján én inkább méhszájsebre, vagy petefészekcisztára, illetve miómára tippelnék, sztem kérj egy UH-t.Egy öreg róka

Már 5napja meg kellett volna jönnie! Az befojásolhatja hogy nagyon megvagyok fázva? Vagy lehet h terhes vagyok?

arátom mindig kiveszi id?ben!

Legjobb válasz: Igen, befolyásolhatja a megfázás, viszont ezúton közlöm, ha nem védekeztek (gumi vagy fogamzásgátló) akkor hiába veszi ki a barátod idõben, úgy is simán lehetsz terhes, ugyanis NEM biztonságos. Az elõváladék is elég a teherbeeséshez. Én ezt csak mondom, nem biztos, hogy terhes vagy, de ilyen esetben sosem lehet tudni. Csinálj egy tesztet. De amúgy a megfázás is befolyásolhatja, meg az antibiotikum is (ha szedsz).

Igen, befolyásolhatja a megfázás, viszont ezúton közlöm, ha nem védekeztek (gumi vagy fogamzásgátló) akkor hiába veszi ki a barátod idõben, úgy is simán lehetsz terhes, ugyanis NEM biztonságos. Az elõváladék is elég a teherbeeséshez. Én ezt csak mondom, nem biztos, hogy terhes vagy, de ilyen esetben sosem lehet tudni. Csinálj egy tesztet. De amúgy a megfázás is befolyásolhatja, meg az antibiotikum is (ha szedsz).
A kérdező hozzászólása: sok citromos teát is iszok úgy tudom az is befolyásolja...
A kérdező hozzászólása: valaki írhatna még!
Az idegességtõl is csúszhat a mensid, meg a betegségtõl is. Csinálj egy tesztet4
A kérdező hozzászólása: csináltam negatív!de még most se jött meg :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!