Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet hogy terhes (1803 db)

Hogy lehet, hogy 8 hetes terhesen még negatívat tesztelnek? Lehetséges ilyen?

Nemrég olvastam az egyik kérdésre adott válaszok között, hogy valakinek még 8 hetesen is 3 tesztje volt negatív. Abból tudta, hogy terhes, hogy kevesebb volt a mensese. Gyanította jobban mondva. És a doki is megállapította a terhességet. Járt már így más valaki is, hogy több teszt negatív lett, pedig már rég terhes volt?????? Köszi a válaszokat! :)

Legjobb válasz: Hát elvileg ez akkor lehetséges, ha késõn volt peteérése. Nekem a ciklus végén volt peteérésem, tehát akkor hiába teszteltem, negatív lett. Két hét múlva viszont pozitívat, de akkor elvileg már 6 hetesnek számítottam, holott valójában csak 4 hetes volt a terhességem. üdv, 22 hetes kismama

Hát elvileg ez akkor lehetséges, ha késõn volt peteérése. Nekem a ciklus végén volt peteérésem, tehát akkor hiába teszteltem, negatív lett. Két hét múlva viszont pozitívat, de akkor elvileg már 6 hetesnek számítottam, holott valójában csak 4 hetes volt a terhességem. üdv, 22 hetes kismama

Hogyan lehet hogy valaki nem veszi észre magán hogy terhes?

mármint ugyértem h menstruáció,has,evés,rosszullétek.. mi van olyankor hogy nem lehet tudni vagy mivan?

Legjobb válasz: A barátnõm pl nem vette észre. Neki mindig megjött, napra pontosan. Arra lett figyelmes, hogy mindig nõ a hasa, de csak nagyon picit. Az elsõ 3,5 hónapban mindenki mondta neki, hogy gyakran puffad a hasa és vizsgáltassa ki magát. Végül arra lett figyelmes, hogy valaki rúg odabent. Azonnal rohantak a férjével a nõgyógyászhoz, aki közölte, hogy terhes és a baba egészséges, nincs semmi gond. Veszélyeztetett terhes lett, folyamatosan pihennie kellett. Végül 39+4 napra született császárral a fia, aki ma már 7 éves és makk egészséges.

A barátnõm pl nem vette észre. Neki mindig megjött, napra pontosan. Arra lett figyelmes, hogy mindig nõ a hasa, de csak nagyon picit. Az elsõ 3, 5 hónapban mindenki mondta neki, hogy gyakran puffad a hasa és vizsgáltassa ki magát. Végül arra lett figyelmes, hogy valaki rúg odabent. Azonnal rohantak a férjével a nõgyógyászhoz, aki közölte, hogy terhes és a baba egészséges, nincs semmi gond. Veszélyeztetett terhes lett, folyamatosan pihennie kellett. Végül 39+4 napra született császárral a fia, aki ma már 7 éves és makk egészséges.
Ja, és neki sosem volt se rosszulléte, se semmi. Normális életet élt.
Abban az esetben hiszem el, h pár hónapig nem veszi észre ha A) papírja van róla, h õ sosem lehet terhes, B) Bõven túl van a klimaxon (kvázi A) Én is menstruáltam a 6. hétig, nem volt addig még hányingerem sem, mégis a 6. hét elején már pozitívan teszteltem, a hét végén pedig orvos is megerõsítette az állapotomat.
barátnöm is ugy járt, ahogy az elsö válaszolo irta. puffadt, de mást nem tapasztalt, ugyanugy megjött neki, a hasa nött..érezte, hogy mocorog a hasa, de ugy volt vele, hogy elrontotta a gyomrát, csak a belei mozognak. egyszer csak a munkahelyén, ahol 12 orát dolgozott (szombatonként is) rosszul lett. elment orvoshoz és kiderült 24 hetes terhes. :D
Anyám: meddõnek tudta magát. Nõgyógyászati mûtétek miatt össze-vissza jött meg neki, néha hónapokig nem. Egyszer hosszan tartó, makacs gyomorrontás miatt elment orvoshoz. Kiderült, hogy én vagyok a gyomorrontás, akkor10-12. héten lehetett. Anyósom: elég terebélyes termet, fogamzásgátlót szedett. Valami elkezdett mozogni benne. A férjem volt az, a terhesség a 4. hónapnál tartott. Ha hamarabb észreveszik, akkor abortusz, mert második gyereket nem szerettek volna, de így megtartották.
Szülésznõként dolgozó barátnõm mesélte, hogy a sürgõsségirõl vittek át hozzájuk egy közel 200 kg-os nõt, aki erõs hasi fájdalmakkal ment be. Mint kiderült, szült éppen, csak nem tudta azt sem, hogy terhes. Nála a túlsúly miatt szanaszét borult a menstruációs ciklusa, a magzatmozgást egyrészt lefogta a hatalmas zsírmennyiség, másrészt bélmozgásnak hitte. A has növekedése ugye nem tûnt fel, mert volt, ami takarja...
uh ez nem semmi történet.. :-S

GRAVI-HCG tesztet vettem rajta van hogy: 3 perc múlva de legkésőbb 5 per múlva olvassa le az eredményt.2 csíkom lett de 5 percig semmi sem volt.40 perc mulva meglett a 2. is nem értem lehet hogy nem vagyok terhes?

Mert az 5. percben sem mutatott semmit amikor kiakartam dobni akkor láttma meg a halvány másik csíkot a teszt részén. Lehetséges hogy kés?bb mutatta ki vagy szigorúan 5 perc után már nemérvényes és akkor miért mutatta ki 40 perc múlva ..... ?

Legjobb válasz: Én eüs vagyok :):) A tesztek az idõ lejárta után becsíkosodhatnak és ez álpozitív eredményt okozhat. Persze van, aki terhes, de neki másnap vagy harmadnap ígyis úgyis pozitív lesz a tesztje. Ha nagyon félsz, akkor ajánlom neked a Qupido tesztet. A legjobb teszt, 10-es érzékenységû. Reggeli elsõ vizeletbõl csináld meg. Ha idõn belül negatív lesz, biztos lehetsz benne, hogy nem vagy terhes :)

Tavasszal pedig a késés normális :) Hidd el nekem, nem vagy terhes, csak száradási csík lesz, mondom látnod sem kellett volna. Amikor tablettát szedtem én is nagyon ideges voltam, mert bevettem egy gyógyszert, amirõl úgy tudtam nem befolyásolja a tabletta hatékonyságát, hát egyesek szerint igen, mások szerint nem. Tiszta ideg voltam, hogy terhes vagyok-e. Vettem egy tesztet, megcsináltam, 10 perc után kivágtam a kukába :) Mivel addig bõven kijött volna, ha pozitív lenne :) Lehet, hogy volt rajta száradási csík, nem tudtam, nem is kell tudjam, az nem érvényes :) :) Rá is van írva, hogy X idõ után értékelhetetlen, van ami 10 van ami 5 perc után :) Nincs mitõl tartanod :)
Biztosan az lesz :) :) Hidd el, ahogy kiszárad a teszt becsíkosodik, szinte mind, kivétel nélkül. Azt sem értem miért volt még meg 40 perc múlva. Babatervezõk szokták elhinni, hogy pozitív, mert 1 óra múlva 2 csíkos lett, de tévednek :( Meg is szokott jönni nekik :( Hidd el nekem, 40 perc után értékelhetetlen, nem vagy terhes. Hamarabb is írhattál volna, gondolom végigidegeskedted a napot és már azt tervezted hogy mondod el a pozitív tesztet, szegénykém :(:( Úúú de rossz lehetett :( Nem irigyellek, de ne félj, nem vagy terhes :)
Én eüs vagyok :) :) A tesztek az idõ lejárta után becsíkosodhatnak és ez álpozitív eredményt okozhat. Persze van, aki terhes, de neki másnap vagy harmadnap ígyis úgyis pozitív lesz a tesztje. Ha nagyon félsz, akkor ajánlom neked a Qupido tesztet. A legjobb teszt, 10-es érzékenységû. Reggeli elsõ vizeletbõl csináld meg. Ha idõn belül negatív lesz, biztos lehetsz benne, hogy nem vagy terhes :)
A kérdező hozzászólása: anyukámnak nemtuttam volna aszemébe nézni végigsírtam anapot a suliban sajnos :S:S:S életem legroszabb napja volt de most sem vok 100% ig megnyugodva veszek még 1 et és akkor boldog leszek!!! nagyon sokat segítesz köszönöhm!!!
A kérdező hozzászólása: Mert nem az ithoni kukába akartam kidobni hanem a busz emgállóba akukába dobozostól és hát megláttam roszul lettem... nagyon kész voltam ..:) ma barátommal is beszéltük hogy milenne ha de ma megtudtam az hogy még cska 2 hónapja járunk és nagyon szeret õ 23 én 16 és én avgyok az elsõ barátnõjae akit nem csalt meg ez angyon mesebeli minden jó nincs hiba egyikõnkben sem és ma mondta nem hagyna el és beszélgettünk komolyan.. hát ez sokkal közelebb hozott minket egymáshoz!!! ami erõs volt még közelibb kötõdéséé alakult ez a téma összehozott minket... mondta hogy melettem lesz és együtt átvészeljük :) meg vicelõdött hogy lesz kicsi babszi mondom ne vicelj ilyennel non kivoltam megnyugtatott!!!
A kérdező hozzászólása: azért még 1 tesztet meg próbálok szerintem próbálok!!! köszönöm a kommentet!!! szívbõl kérem a jó istent hogy neked legyne igazad!!!
Szia! Sajnálom, de nem vagy terhes :( Az a csík, amit láttál, száradási csík. 5 perc után ki kellett volna dobnod. Utána már minden teszt becsíkosodhat, de az a helyes eredmény, amit 5 percen belül leolvastál, 40 perc után már látnod sem kellene a tesztet.
A kérdező hozzászólása: És te ezt honnan tudod h száradási de miért van ott nem értem :S =( ??? elmagyaráznád bõvebben?
A kérdező hozzászólása: Ne sajnáld én boldog vagyok 16 vagyok még csak és 2 nap kihagytam a gyógyszerem am nem tudom még félek mert késik 3 napjah jó szokott néha múlt hóban 7 napot is..... örülök neki h száradási rem igazad van nagyon köszönöhm a választ!!!
Vagy nem örülnél a babának? Mert akkor örülök annak, hogy nem vagy terhes :D Csak hirtelen úgy jött le, hogy várod a babát és én is olyan nõkkel foglalkozom, akik várják a babát, ezért sajnálkoztam :)
Nagyon szívesen :) Nem bírom ki jó tanács nélkül: Figyelj, te vagy az elsõ barátnõje, akit nem csal meg, és 23 éves. Ne legyél ebben ennyire biztos :( Persze nem állítom, hogy ne bízz benne, de azért gondold át mindig még egyszer. Én õszintén remélem, hogy ebben viszont nincs igazam, de ha sok nõt megcsalt akkor benne lehet a pakliban, bár létezik változás. Én már ezt egyszer megjártam úgymond :( Bár nálam kicsit más volt a szituáció :(:( Nekem õ volt a minden, és akkor egyszer csak lelépett egy másik nõvel, szó nélkül, a telefont sem vette fel, nem reagált ha hozzászóltam :( Ez már évekkel ezelõtt történt, de még mindig rosszul esik. Hittem, hogy majd velem más lesz, de nem változott. Pedig egy 30 év feletti emberrõl van szó, akinek már volt is felesége. Azt hittem komolyabb, iszonyatos nagyot tévedtem :( Te nyisd ki jól a szemed, senkinek sem kívánom azt az érzést, amit akkor éreztem.

Hogyan mondajm el anyukámnak, hogy lehet hogy terhes vagyok vagy nem is vagyok az?

15éves vagyok, és a barátommal lefeküdtem, gumi nélkül csináltuk, de nem élvezett belém, még jóval előtte kihúzta, és az utolsó 5-6percben seggbe csináltuk. Nagyon félek hogy nem jön majd meg.. mit csinálak? Vagy hogy mondjam el anyukámnak?

Legjobb válasz: Megérdemelnéd, hogy terhes legyél. Hogy a faszba lehet ennyi esze egy 15 éves embernek? Gondolkodni arrafelé nem szokás?

Akkor elõbb tán gyõzõdj meg róla, mielõtt anyukádra rá hozod a frászt. A terhességi teszthez azért értesz? Vagy abban is segítsünk? Megelõzöm a holnap esti kérdésed.
Megérdemelnéd, hogy terhes legyél. Hogy a faszba lehet ennyi esze egy 15 éves embernek? Gondolkodni arrafelé nem szokás?
Nagyon trollszagú vagy, de ha igaz akkor én a helyedben elõször is tesztet vennék hogy kiderüljön.
se-ggbekúrt tinilány...az ilyentõl valami miatt mindig feláll. milyen szinten ostobák már, hogy ilyesmire lazán lehet dumálni õket? régi szép idõk. de kár, hogy kiöregedtem a tinikbõl, az idõsebbekkel sokkal több a meló:(.
Eeeeeeez nagyon remélem hogy kamu. Elõbb csinálj tesztet, ha pozitív, akkor hozd anyukádra a szívrohamot.
Te csak hülyeségtõl terhes vagy, leányom.
Így mond el: Anyu van egy jó és egy rossz hírem A jó lehet hogy nagymama leszel A rossz több lesz a rezsi :D
Ha már szexelni tudtál, akkor erre is legyél már képes, te igen intelligens ügyes kislány.
Igen jobb ha elmondod! :)
Minek mondanád el, ha még nem is biztos??? Vagy azt se tudja anyukád, hogy a drága kislánya már egyik lyukánál sem szûz? Az már gázosabb.
ha eltelt legalább két hét, bármilyen teszt kimutatja.Kérdés nélkül bárhol kiadják a tesztet, már 400 Ft-tól lehet kapni.Ha van annyi ideje csináld meg és meglátod kell e egyáltalán aggódnod, am szerintem drogériában is lehet kapni:) 23l
Nekem van lànyom és van egy fontos kérdésem...ha erre válaszolsz akkor megìrom privátba h mit mondj!!!Tudja anyukád h már nem vagy szûz???
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a nagyon hasznos választ! :)
Valószínû nem vagy terhes, de mindenesetre anyukádnak mondd el. Ha tudja, hogy van barátod, akkor megkérheted, hogy vigyen el nõgyógyászhoz vizsgálatra, mert hogy lefeküdtetek. De legközelebb ha nehéz is megállni, de legalább gumit használjatok!
A kérdező hozzászólása: Bocs de nagyon megvagyok ijedve..
Fú bakker te olyan vagy mint egy robot
A kérdező hozzászólása: De hogyan mondjam el neki?
na ezt nem hiszem, sajnálom N
Beszélj édesanyáddal, jobb, mint babát szülni!
A kérdező hozzászólása: Hogyan mondjam el neki? :/
A kérdező hozzászólása: De nem biztos, hogy terhes vagyok..
A kérdező hozzászólása: Tudja...
Egy hétig volt peteérésed? Szerintem nem vagy terhes már ki kellett volna mutatnia a tesztnek.
Szerintem még nem biztos, hogy nem vagy terhes. Én helyedben 2 nap múlva vagy késõbb megpróbálnék egy újabb tesztet! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Nekem nem volt még ilyen, hogy 1 hetet késsen.Mi lehet velem?Menjek orvoshoz??
Van valami tüneted? Mellfeszülés, hányinger?
A kérdező hozzászólása: Elég gyakran érzek szurkáló érzést a hasamban és a méhem környékén.Olyan érzésem is van néha, mint ha meg akarna jönni.
Szerintem hétvégén csinálj még egy tesztet! Hátha akkor már pozitív lesz!!! Drukkolok!!!

Lehet, hogy méhen kívüli terhes vagyok? Állandóan görcsöl petefészkem, Nem túl erősen de érzem! Eddig nem volt lyen! Jobb oldalit 2 éve vették ki dermoid cista miatt.

Babát szerettünk volna!Kicsit be vagyok ilyedve.Ciklusom 9.napján tartok.

Legjobb válasz: ciklus 9. napján még nem érzed ha méhen kívül vagy terhes, lehet, hogy ovulálni készülsz, úgyhogy hajrá! és NYUGI

ciklus 9. napján még nem érzed ha méhen kívül vagy terhes, lehet, hogy ovulálni készülsz, úgyhogy hajrá! és NYUGI
Ciklusod 9. napján még nem igazán lehetsz terhes, pláne nincsenek tüneteid. Lehet hogy olyan nagy a tüszõd(ami jó hír), hogy azért görcsölget a petefészked. A méhenkívüli terhesség tényleg fáj, de csak egy idõ után. Nekem volt, sajnos, de csak az elmaradt mensi után 10 nappal kezdtem vérezgetni, görcsölgetni. Úgyhogy ne izgulj, ez nem az! PÉ-kor mindent bele!
Tuti, hogy peteérés lesz! Amint lehet, essetek a dolognak, mert a sperma megvárja a petesejtet, de ha már haldoklik a pete, hiába mennek. Ha jó a 'donor' :) , akár egy hétig is elélnek még a kis hímivarsejtek. Így volt az én esetemben, a ciklus 6. napján volt az együttlét, amibõl baba lett. Ez tuti, mert után egy barát tragédiája miatt nem volt kedvünk a dologhoz abban a hónapban. Ja, és nekem is kivették az egyik petefészkem endometriozis miatt. Ha ennyire szeretnéd, biztos sikerül majd!
A kérdező hozzászólása: Nagyon kedvesek vagytok!Köszönöm a biztatást!Ideje lenne már a babóbak l éve gyakorlunk már és semmi!Akartam ma dokihoz menni de az sztk-ba nehéz hozzá bejutni!Próbálkozom másképp!!!!!!

Hogyan lehet, hogy egy férj nem veszi észre, ha a felesége terhes?

annyira felháboritott a napokban történt eset-a n? aki a pöcegödörbe dobta a pici babáját.pillanatnyi elmezavar,vagy tényleg nem akarta a csecsem?t?egyáltalán,hogy nem veszi észre ezt senki-hol a véd?n?,a család?én ezt nem tudom felfogni...oké,hogy nem több diplomások,de ezt még egy kisgyereknek is látnia kell..

Legjobb válasz: Azt, hogy a férj nem veszi észre, én sem akarom elhinni. A kívülállókról viszont el tudom képzelni, hogy nem vették észre. Nekem most a 4. babámnál nem volt nagy pocim. Akiknek nem mondtuk, sokan észre sem vették. A 9. hónapban nyugodtan fel tudtam venni azokat a nadrágjaimat, amiket terhesség elõtt is hordtam. Hízni nem is híztam, fogytam, csak a baba nõtt, így szüléskor ugyanannyi kiló voltam, mint 10 hetes terhesen.. Nem vagyok pedig egy nagydarab valaki, 160cm és 58 kiló.. (62 kilóval mentem szülni). A férjen azonban én is elgondolkoztam..a nõ meg biztosan nem akarta a babát, mert akkor ugyan miért titkolta...

Azt, hogy a férj nem veszi észre, én sem akarom elhinni. A kívülállókról viszont el tudom képzelni, hogy nem vették észre. Nekem most a 4. babámnál nem volt nagy pocim. Akiknek nem mondtuk, sokan észre sem vették. A 9. hónapban nyugodtan fel tudtam venni azokat a nadrágjaimat, amiket terhesség elõtt is hordtam. Hízni nem is híztam, fogytam, csak a baba nõtt, így szüléskor ugyanannyi kiló voltam, mint 10 hetes terhesen.. Nem vagyok pedig egy nagydarab valaki, 160cm és 58 kiló.. (62 kilóval mentem szülni). A férjen azonban én is elgondolkoztam..a nõ meg biztosan nem akarta a babát, mert akkor ugyan miért titkolta...
Szerintem az ilyen nõk nem is emberek!!!!!!Még az állatok is ragaszkodnak a kicsinyeikhez.Börtönbe zárnám vagy 20 évre, had gondolkodjon.
Ja, OK, de az ilyen miért nem védekezik, ha nem akar gyereket? Vagy vajon annyira hülye, hogy nem tudja, mi az a védekezés? Én is kiakadtam amúgy a sztorin....
én is megkönnyeztem a kisbabát. annyira sajnálom szegényt, hogy egy [email protected] töltötte élete elsõ 15 percét. az ilyen nõk rendkívül primitívek, nem gondolkodnak. állítólag nem a férjtõl volt terhes, ezért akarta megölnia a babát. ja, és ami a legfelháborítóbb, visszakaphatj a agyereket a család, tehát nem veszik el tõlük. pár év múlva mit mond az anya a gyerekének, amikor hazajön az ovodából, és megkérdezi, hoyg "igaz, anya, hogy én a budiban születtem és te meg akartál ölni, úgy hogy bedobtál a szarba?" mert úgysem marad titokban a gyerek elõtt a sztori.
Én PCO-s vagyok.Meg sem fordult a fejemben, hogy sikerült és, hogy elég hamar sikerült a baba.A férjem viszont ezt a Diagnózist nem volt hajlandó elfogadni(pedig két orvos is azt mondta, hogy kezelés nélkül nem lehet baba)És érdekes Õ hamarabb tudta, hogy terhes vagyok.Õ a jeleket terhességnek vette Én meg stressznek.Ha figyel a férj észre kell, hogy vegye!!! 22 hetes kismama
Én is hallottam ezt a tv-ben. Nekem is ilyenkor az jut eszembe, hogy lehet az, hogy nem veszi észre a férje, anyukája, családja??? Én sem értem... ...és persze miért nem védekeznek? Más meg mindenét odaadná egy kisbabáért, mert mondjuk évek óta nem jön össze.

Úgy áll a dolog, hogy lehet, hogy terhes vagyok. Viszont van rajtam kb 25 kiló súlyfelesleg. Mit kell ennem/tennem, hogy ezen tul mar ne hizzak, de a babának se legyen semmi baja?

Legjobb válasz: Szia! Én se túl vékonyan lettem terhes(ducin) és most szülés után pár kilóval(7-tel)kevesebb vagyok, 16 hós a fiam és megint szeretnénk mégegyet. Az elsõnél úgy ettem mint akik diétáznak(25.héttõl),mint mondjuk cukor miatt szoktak. napi 5ször keveset, és inkább a szénhidrátbevitelre kell figyelni. tízórai meg uzsonna egy akármilyen yoghurt vagy egy gyümölcs- egy alma vagy ilyen, reggel és este odafigyelni hogy mennyit és ebédnél pedig egy normális adagot, félidõig szedtem vitamint és mire szülni mentem nem jött rám 1 kiló se(pontosan amit a vitamin miatti étvágy köv-ben felszedtem azt le is adtam) és a dokik csodálták. 3520 grammal és 50 cm lett a kisfiam 39 hétre

Szia! Én se túl vékonyan lettem terhes(ducin) és most szülés után pár kilóval(7-tel)kevesebb vagyok, 16 hós a fiam és megint szeretnénk mégegyet. Az elsõnél úgy ettem mint akik diétáznak(25.héttõl), mint mondjuk cukor miatt szoktak. napi 5ször keveset, és inkább a szénhidrátbevitelre kell figyelni. tízórai meg uzsonna egy akármilyen yoghurt vagy egy gyümölcs- egy alma vagy ilyen, reggel és este odafigyelni hogy mennyit és ebédnél pedig egy normális adagot, félidõig szedtem vitamint és mire szülni mentem nem jött rám 1 kiló se(pontosan amit a vitamin miatti étvágy köv-ben felszedtem azt le is adtam) és a dokik csodálták. 3520 grammal és 50 cm lett a kisfiam 39 hétre
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszodat... ezek szerint nagyjából annyi a dolgom, hogy egészségesen táplálkozom? Erre a súlyra már nem szeretnék plusszban hízni... sportolással mi a helyzet? Elnézést, csak még nincs fogadott dokim, nem is terveztem a teherbeesést, de nem bánom :)
Én mikor teherbe esten akkor olyan 112 kiló lehettem, nem tudom pontosan. Aztán azóta voltam már 105 kiló is, jelenleg december elejétõl tartom a 107 kilót. De azért még félek, hogy sokat hízhatok. 23 hetes kismami
elsõ vagyok nekem sem volt fogadott dokim, te tehetsz magadért, sportolni annyit tettem hogy sétáltam minden nap valamennyit, a 30. hétig utána már nem ment, intimtornát csináltam még, a terhestornát kb 2szer csináltam meg, a séta többet ért nekem, akár elég 5-10 perc ha nem mozogtál eddig én azelõtt ülõmunkát végeztem, és 100 kg voltam terhesség elõtt, most utána 93 voltam és vagyok még mindig és 16 hós a fiam, sok sikert (tudom nehéz fõleg ha kívánós vaggy:) )
A kérdező hozzászólása: Tényleg köszönöm a válaszokat, nagyon izgulok :)

Hogy lehet hogy valaki csak a 8. héten tudja meg hogy terhes? Megjön normálisan a mensese, vagy nem is foglalkozik ezzel?

Legjobb válasz: Szia!Én majdnem 9 hetesen tudtam meg a lányommal hogy terhes vagyok, sejtettem, de addig is elõfordult hogy hónapokig nem jött meg.De a barátnõm pl.az elsõ 3 hónapban menstruált.

Szia!Én majdnem 9 hetesen tudtam meg a lányommal hogy terhes vagyok, sejtettem, de addig is elõfordult hogy hónapokig nem jött meg.De a barátnõm pl.az elsõ 3 hónapban menstruált.
Van aki végig menstruál. Meg hát nem mindenkinek szabályos a menstruációja, így nem is feltünõ, ha késik. Sõt még az is lehet, hogy teszt nem mutatja ki, csak pl. a 8. héten vagy még késõbb. Nem hiszem, hogy van olyan nõ akit nem foglalkoztatna, hogy terhes. Ha akarta, akkor azért, ha nem akkor azért.
Szia! Nekem kimaradt egy alkalommal a menzeszem, ekkor csináltam egy terhességi tesztet, ami negatív lett. Mikor másodszor is kimaradt, akkor is csináltam egy tesztet és az pozitív lett. A nõgyógyászom megállapította, hogy 8 hetes terhes vagyok. Hát így lehet, hogy késõn tudjuk meg.
Nekem a harmadik tesztem lett pozitiv csak és addig is eltelt egy kis idö .

Január végén pettingeltünk a barátommal, csak az ujjazásig jutottunk. Azóta mostoszkál bennem, hogy lehet, hogy terhes vagyok!?

A pettingre 5 nappal megjött rendesen, meg utána is, viszont az utóbbi 5-6 napig tartott és folyásjelleg?, barna szín? volt. Akiket eddig kérdeztem, mindenki azt mondta, hogy esélytelen. Lehet hogy csak paranoiás vagyok, de inkább megkérdezlek Titeket is. Még sz?z vagyok. Mit gondoltok?

Legjobb válasz: Igen, terhes vagy, és Hüvelyk Matyit fogod a jövö hónapban megszülni... Úristen, hány éves vagy? Nem tanulsz biológiát?

Igen, terhes vagy, és Hüvelyk Matyit fogod a jövö hónapban megszülni... Úristen, hány éves vagy? Nem tanulsz biológiát?
Csak akkor lehetsz terhes, ha ondó kerül a hüvelyedbe.Ezt pedig ugyebár csak a himvesszõ képes kilövelni.Sem az ujjától, sem a nyelvétõl, sem semilyen más testrészétõl nem lehetsz terhes.Csakis a hímvesszõjétõl.
Áh ne higgy nekik simán lehetsz terhes én is így lettem terhes 17 évesen!!Sõt ismerek olyat akinek a barátja a gumi csizmájára verte és utána seggbe rúgta a csajt így a sperma befröccsent a punciba és terhes lett!!Látod ki gondolná ilyen a véletlen!A szûzhártyádra vigyázz ne menj túl magas kád vagy medence közelébe mert ha nagyot lépsz ki repedhet!Többet mondok a szomszéd csaj megtörölközött a nõvére törcsiébe aki elõtte szeretkezett a barátjával majd megfürdött, és képzeld terhes lett!Tehát ne bízz semmit a véletlenre!!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!