Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet hogy milyen messze (9 db)

Mi a neve annak az izomnak ami a farkam folytatása és mindig rángatózik mikor elélvezek? Attól függ hogy milyen messzire lövellek hogy ez milyen erős? Lehet valahogy edzeni rá hogy messzebbre tudjak?

Legjobb válasz: Szerintem az a gátizom, ami a heréid és a végbélnyílásod közt van. Férfi intimtornával lehet edzeni, de az csak arra jó, hogy szex közben ne menj el túl hamar. De orgazmus elõtt a rá gyakorolt nyomás növelheti az intenzitását, így kicsit lehet növelni a "hatósugarat" :)

Szerintem az a gátizom, ami a heréid és a végbélnyílásod közt van. Férfi intimtornával lehet edzeni, de az csak arra jó, hogy szex közben ne menj el túl hamar. De orgazmus elõtt a rá gyakorolt nyomás növelheti az intenzitását, így kicsit lehet növelni a "hatósugarat" :)
Hogyne lehetne! Napjában többször is ki kell verni. Ha már csak kevés ondó jön, akkor is. A távolság is a gyakorlással együtt fog nõni. De ehhez szorgalmasnak kell lenni. Napjában minimum 5x kell kiverni. Étkezés elõtt, ha lehet.

Peti 180 cm magas, és a 173 cm magas fürdõszoba tükörben a teljes testét látja. Milyen messzire kell Petinek a 2 m 40 cm magas röplabda hálótól állnia, hogy azt a lehetõ legmagasabbnak lássa?

Lécci gondolat menetet is irjatok, hogy milyen tétel kell (ha kell), és miket kell felhasználni. Elõre is kösz!

Legjobb válasz: nekem is egy nagyon hasonló feladatom van, de én se tudom, hogy mi a képlet...

nekem is egy nagyon hasonló feladatom van, de én se tudom, hogy mi a képlet...

Hamburgban milyen messze van a várostól a repülőtér, mi a neve és hogy lehet bejutni a városba?

Legjobb válasz: Flughafen Hamburg , 8 km-re van a központtól , és az S-Bahnnal (S1) lehet bejutni kb. 25 perc .

Flughafen Hamburg , 8 km-re van a központtól , és az S-Bahnnal (S1) lehet bejutni kb. 25 perc .
vagy taxival.már 20-30 euroért oda visznek, szinte bárhonnan .ha közelebröl, lehet mégkevesebb.nagyon korrektek a taxisok.nem ugy mint pesten
Milyen érdekesek az árak .. taxi 8-10 km, 20-30 euró s-bahn nem tudom mennyi, de gondolom 15 eur környéke :) München-Bpest Magyar busszal 30 euró ..kollegám jött haza velük :)
A jegyek árai 3-8 euro között , körzettõl fügõen, egy útra .


Milyen az orosházi korház szülészete? Én sajnos nagyon sok rosszat hallottam róla! De a közelbben máshol nem lehet. Szeged pedig nagyon messze van. Esetleg Hódmezővásárhely de ott lehet hogy nincs is szülészet?

Legjobb válasz: Én már jó pár éve szültem Orosházán, így ez irányú tapasztalataim nem igazán napra készek. Rosszat illetve jót is hallhatsz bármelyik szülészetrõl, csak ez alapján nehéz választani. Általában orvost választ az ember amihez kapja a kórházat. Hódmezõn van szülészet szerintem, de hasonló távolságra van Szentes illetve Békéscsaba is.

Én már jó pár éve szültem Orosházán, így ez irányú tapasztalataim nem igazán napra készek. Rosszat illetve jót is hallhatsz bármelyik szülészetrõl, csak ez alapján nehéz választani. Általában orvost választ az ember amihez kapja a kórházat. Hódmezõn van szülészet szerintem, de hasonló távolságra van Szentes illetve Békéscsaba is.
8 éve Orosházán szültem, rá 4 évre ujra babát vártunk de a doki-magándoki-nem vette észre hogy baj van még akkor sem amikor 3xjártam a 5.-6.hetet.A 4D-n derült ki hogy baj van amikor már meguntam a modositgatásokat azóta Szegedre járok.70km, de megéri 2és fél éve ott szültem és mindenben ég és föld.Most is oda járok mert 13 hetes multam.Ha érdekel valami konkrétan irj privibe.
Én Orosházán szültem 10 hónapja és csak jót tudok mondani mind az orvosokról, a szülésznõkrõl és a csecsemõs nõvérekrõl is, persze mindenhol vannak olyanok akiket nem lehet elviselni.Nagyon rendes volt velünk mindenki, pedig nem volt fogadott orvosom és még csak nem is tartozunk orosházához.Amikor bekerültem a kórházba meg is lepõdtem, hogy hányan vannak a városunkból és ráadásul kevesen voltak akiknek fogadott orvosuk volt.Az pedig, hogy milyenek a körülmények, az országos probléma.
Elõzõ vagyok.Én a következõ babámat is ott szeretném megszülni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Örülök hogy valakinek jó véleménye is van OH. kórházról.

Hogyan lehet megállapítani, hogy a villám, aminek dörgése később hallható milyen messze történt?

Legjobb válasz: a villanás és a hang között eltelt idõt (másodpercben) szorzod 340-nel és kb. ennyi a távolság méterben.

a villanás és a hang között eltelt idõt (másodpercben) szorzod 340-nel és kb. ennyi a távolság méterben.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a gyors választ ! :)
Igen, de egyszerûbb úgy számolni, hogy 3 mp = 1 km. Úgyse fogod stopperrel mérni az idõt...

Hogyan lehet megtudni, hogy milyen messze van a vihar, ha a villámlás utáni mennydörgésre hagyatkozunk?

Legjobb válasz: Mivel a hang sebessége kb. 330 m/s, ezért 3 másodpercet érdemes 1 km-re számolni.

Mivel a hang sebessége kb. 330 m/s, ezért 3 másodpercet érdemes 1 km-re számolni.
Ha meglátod a villámot, kezdj el számolni. A hang sebessége 330 m/s, vagyis durván három másodperc alatt tesz meg egy kilométert. ha mondjuk elszámolsz 8-ig, és akkor hallod a dörgést, akkor 8×330 méterre, vagyis 2640 m-re volt a villámlás.
Minél messzebb van a vihar, annál nagyobb a szünet a villámlás észlelése és a dörgés közben. Ha a villámlással egyidõban dörög, akkor a fejünk felett van a vihar
A villámtól a dörgésig eltelt minden másodperc kb. 1 km-es távolságot jelent, ha jól tudom.

Milyen lesz a vilag vege? 2012 mar nincs messze es akkor lehet hogy vege mindennek?

Hogy fog bekovedkezni a vilagvege vagy apokakipszis? Gigantikus vulkankitores lesz es a hamu eltakarja a napot majd mind ehenhalunk? Volt mar hasonlo esemenyre pelda az emberiseg torteneteben ilyesmire de az is lehet hogy hatalmas meteorittal utkozik a Fold vagy fekete juk okozza majd a halalunk. Mindenesetre semmit sem tudhatunk biztosan 2012vel kapcsolatban de annyi bizonyos hogy egyre tobben hisznek az apokalipszisben es ha valoban igy van akkor mar nincs sok hatra a vegso megsemmisulesig.

Legjobb válasz: ÁÁÁ, nem kell addig várnod. 28-án is lesz egy világvége.

ÁÁÁ, nem kell addig várnod. 28-án is lesz egy világvége.
Elfogy a pálinka...
Nem mondhatod komolyan, hogy te hiszel ezekben a marhaságokban! 1. már vagy 1000x megjósolták, hogy jön a világvége, mégse történt semmi. Ennek a 2012-es hülyeségnek is csak azért van akkora visszhangja, mert filmet csináltak belöle, és a média iszonyatosan felfújta a dolgot. 2. tuti, hogy csak azért írod a kérdést, hogy kapjál vagy 100000 választ, de ez már egy lerágott csont!!!
Hihetetlen!!! A Maják nem mondták egyetlen egy kib*szott szóval se, hogy világvége...csak minden h*lye ezt mondja, és így elterjed, hogy a maják mondták...NEM!!! Ezt a filmesek mondták elõször utána meg a sok h*lye... Aki elhiszi azt sajnálom... A Camping meg a többi okos jóslatairól annyit, hogy lehetetlen...A Maják sokkal többet tudtak mint ezek összesen...Össze se lehet hasonlítani... Ha a Maják azt mondták, hogy 2012 decemberében megfognak változni a dolgok, akkor megfognak (de a folyamat már rég elkezdõdött)...De világvége biztos nem lesz... Globális változások lesznek dögivel, de aki ezt világvégének értelmezi, akkor neki legyen az!
Hatalmas ufók jelennek meg majd az égen és elfoglalják a bolgyót a Reptoidek.
nem a maják azt mondták az eddig ismert világnak lesz vége. ez nem azt jelenti hogy mindenki meghal, oszt vége mindennek. nem!! az is elképzelhetõ hogy olyan dolog fog bekövetkezni, ami az eddig ismert világot fogja megváltoztatni. lehet hogy felfedezik a rák ellenszerét, vagy leszállunk a Marsra vagy én nem tudom. nem kell egybõl a legrosszabbra gondolni :D
Én félek tõle nagyon! Ezért elõtte egy hónappal kinyírom az összes politikust, biztos ami ziher alapon, nehogy véletlenül mégsem pusztulunk el, aztán meg az a sok ingyenélõ patkány is megmaradjon! Segít majd valaki? :D
egyik ismerõsöm teóriája (aki német), hogy ez a 2012 világvége dolog úgy fog lezajlani, hogy végetér a férfiuralom a világon. (herrschaft der menschen beendet) ugye már elkezdõdött, németország kancellárja nõ, és jönnek az USA választások is, és a first lady is indul, jó eséllyel. lehetõségként felmerülhet ez is.
Hát a 2012 vélág vége valamilyrn színten igaz , de nem teljesen már 2011.11.11 11ó kezdötöd ez nem világ vége hiába malyáktól meg minden ez pontosan csak 7 nap ellöte fog teljesen be bizonyulni a 2012 nem mintmáss mint a 2000 ott és vége a világnak csak egy ídõ roham szerûség lehet , de nem 100% van szó sötétség világosság ez nem biztos meg még sok dolog sem
Nem szabad rettegni, ezen gondolkodni.. Az élet kiszámíthatatlan.. amugyis folyamatában tesszük tönkre a földünket.. nem lepõdnék meg ha lakhatatlanná válna Valóban ír változást a maja naptár de nem feltétlen Világvége..(amugy nem csak a föld van a világban) szval helytelen ez a kifejezés.. valóban lesz ilyen idõszak hogy átértékelõdik minden ezen kéne gondolkodni..Mi lesz ha nem lesz áram? Annyi alternativa van csak gondolkodjunk el ezen mit tudnánk változtatni hogy jobb legyen a föld ahol élünk..megy ilyenek Ja és ha sokan vannak egy akaraton az elõbb utobb bekövetkezik ..Ha mindenki errõl beszél, gondolkodik, bevonzza magához
Szerintem a maják azért nem folytatták a naptárukat, mert idõközben feltalálták a papiruszt és arra írták tovább. Aztán elásták, hogy majd akkor vegyék elõ, ha eljön az ideje, ám addigra a földben lebomlottak.
2012van és él a trollfiam :-)
Tod hol található feketelyuk? Trollanyád valagában!
A maják azt is megjósolták h ki fognak halni???
Remélem neked biztos.
Kedves utolsó... Arra nem gondolsz, van olyan is , aki valóban fél az egésztõl? Hülyítik az embereket, mert már a politikai hírek uncsik. A háborúk olyan egyformák, és még lehetne sorolni mik azok a témák, amik régen figyelmet generáltak. ma már új formákra van szükség, hát jöhet a világvége, az idegenek támadása, meg ki tudja, mi fog még kipattanni az okos agyakból?
Nem, a jövõ évvel nem ér véget a világ létezése. Mint tudjuk, a Maják naptára jósolja 2012-re a világvégét. A “MAJA” szanszkrit nyelven “illúziót” jelent. 2012-ben tehát nem a világnak lesz vége, hanem az illúziónak, a hazugságoknak. /Sátán Atyánk mondta./
Annak, hogy jövõre világvége legyen, pont annyi az esélye, mint hogy holnap. Nem tudhatod, hogy Isten mikor dönt úgy, hogy itt a végítélet.
Fekete juk, az...
A kérdező hozzászólása: Hat kedves utolso egyaltalan nincs igazad mivel a majak mer reg ota keszulnek a vilag vegere, imatkoznak aldozatot mutatnak be meg ilyenek. Ez neluk kb. olyasmi mint a keresztyensegben az utolso itelet vagy valami olyasmi. Lehet hogy minden maja nem hiszi el ezeket de a tobbseg biztosan marmint a hivok de nem tudom ezt biztosan. Az viszont tuti hogy keszulnek a vilag vegere.
"Hat kedves utolso egyaltalan nincs igazad mivel a majak mer reg ota keszulnek a vilag vegere, imatkoznak aldozatot mutatnak be meg ilyenek." És ezt te honnan a...-ból következtetted ki? Mit tudtak a maják annyira? Ugyanolyan bennszülött törzs voltak, mint mondjuk az inkák, aztékok stb. Ha annyira nagy tudásuk lett volna, miért haltak ki (majdnem mindnyájan)? Van egy csicsás naptáruk, aminek egyszer vége van...mindennek vége van egyszer...több száz racionálisabb válasz létezik, mint a világvége elmélet. Azt se tudjuk honnan jön, mi történne. A média fújja csak fel az egészet...még több öngyilkos barom, mert erre van szükség.
"Hat kedves utolso egyaltalan nincs igazad mivel a majak mer reg ota keszulnek a vilag vegere, imatkoznak aldozatot mutatnak be meg ilyenek" Jojj :D Tévedés...Jól félreinformálódtál...
Egy újabb kitûzött világvége dátum, amikor nem történik semmi. Ha tudnád, hogy mennyi szekta és egyéb van, amelyik világvégét jósolt ekkorra, meg akkorra... szinte minden napra jut egy ilyen dátum.
A kérdező hozzászólása: '' És ezt te honnan a...-ból következtetted ki? Mit tudtak a maják annyira? Ugyanolyan bennszülött törzs voltak, mint mondjuk az inkák, aztékok stb. Ha annyira nagy tudásuk lett volna, miért haltak ki (majdnem mindnyájan)? Van egy csicsás naptáruk, aminek egyszer vége van...mindennek vége van egyszer...több száz racionálisabb válasz létezik, mint a világvége elmélet. Azt se tudjuk honnan jön, mi történne. A média fújja csak fel az egészet...még több öngyilkos barom, mert erre van szükség. '' En nem azt mondtam hogy hiszek abban hogy pont 2012-ben lesz a vilag vege hanem azt hogy valamikor nagy baj lehet (a kerdesben elmondtam kb. mert) Na mindeggy nem ez a lenyeg. A majak azert haltak ki nagyreszt mert a spanyolok megszalltak a teruleteiket meg ilyesmi.
a maja császár magához hívatja a fõpapjait. -a legmagasabb hegybõl bányásszátok ki a legmagasabb követ, és vésettek rá egy naptárt! - parancsolja a császár. a papok bólintottak. úgy tettek, ahogy a császár mondta. 1 hónap múlva mennem az uralkodó elé, mögöttük 1000 ember, akik cipelik a naptárt. szemükben rémület ül. -mi történt? - kérdezi raidtan a császár. -hát, drága királyom, úgy tettünk ahogy mondta. a legmagasabb hegybõl kibányásztuk a a legmagasabb sziklát, és rávéstük az idõt. - kezdi az egyik pap. -na de akkor mi a baj? - kérdezte a császár. -hát az, hogy erre a naptárra 2012 december 21 - ig fért rá az idõ. a maja király gondolkodott, majd megszólalt: -hát rendben van, nekünk ez csak elég lesz! de, hogy egyszer valakik nagyon befognak szarni, az biztos! bikicsunáj... remélem érted a lényegét -.-"
google-> bkv útvonaltervezõ
A 24-es villamosnak a Keletinél van a végállomása, és érinti a Nagyvárad teret.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!