Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet hogy milyen méretű, (8 db)

Panaelba milyen meretu kutyat lehet tartani? (nem fajtatisztara gondolok es hogy ne legyen bochon meretu eppen )

en utcarol vagy menhelyrol szertnek befogadni kiskutyat, csak ne m egeszen tudom hogy mekkorat lehet tartani panelbe, es hogy honnan lehet megallapitani egy kolyokkutyarol hogy mien meretu

Legjobb válasz: Panelba akármilyen méretût lehet tartani. A mancs méretébõl meg lehet állapítani kb mekkora lesz

Panelba akármilyen méretût lehet tartani. A mancs méretébõl meg lehet állapítani kb mekkora lesz
Igaza van az elõttem szólóknak a lényeg, hogy a kutya lelegyen mozgatva naponta, neki utána teljesen mindegy hol alszik, persze azért ne nézzük a szélsõséges eseteket.
amilyet szeretnél. Nem a méret a lényeg, hanem a természetes hogy emnnyire bírja a lakást.

Hogyan lehet megtudni, hogy milyen méretű, típusú alaplapom van?

á van irva esetleg? mert akkor lebontom a házat és megnézem ,csak potyára nem akarok boncmeserkedni

Legjobb válasz: Általában rá van írva az alaplara, de cseppet sem biztos, hogy a lebontás után látni fogod, mert lehet, hogy a táp, a processzor hûtõje, a memóriák, vagy valamelyik kártya takarja. Sõt van olyan, amelyikre rá sincs írva. Azonban van egy program, az Everest (régebben Aida), amelyik megmondja, hogy milyen alkatrészek vannak a számítógépben, így többek között megnevezi az alaplapot is. A program Everest néven található meg, guglizd meg, sok találat lesz. (Minél frissebbet keress, hogy az új eszközök is benne legyenek.)

Általában rá van írva az alaplara, de cseppet sem biztos, hogy a lebontás után látni fogod, mert lehet, hogy a táp, a processzor hûtõje, a memóriák, vagy valamelyik kártya takarja. Sõt van olyan, amelyikre rá sincs írva. Azonban van egy program, az Everest (régebben Aida), amelyik megmondja, hogy milyen alkatrészek vannak a számítógépben, így többek között megnevezi az alaplapot is. A program Everest néven található meg, guglizd meg, sok találat lesz. (Minél frissebbet keress, hogy az új eszközök is benne legyenek.)
Start menü -> Súgó és támogatás -> keresõbe írd be, hogy processzor -> A számítógép adatainak megjelenítése -> általános rendszerinformációk a számítógéprõl
Szintén segít a megállapításban a CPU-Z nevû program, ill. teljesebb körû rendszerelemzésre szolgáló testvére, a PCWizard. Mindkettõ elérhetõ itt: http://www.cpuid.com/
Nálam: Sugó >> Programok >> Kellékek >> Rendszereszközök >> Rendszerinformáció
Bocs, nem súgó-, hanem : START > Programok...stb, a többi már jó!

Honnan lehet tudni, hogy milyen méretű zabla kell egy ló szájába?

Legjobb válasz: Szájában, mivel a zabla is ott megy át. Bár nem szokták szeretni, alternatív megoldás, hogy az álla alá teszel egy vonalzót és alulról nézve megbecsülöd a távolságot. Mivel valszeg nem lesz egész szám, inkább nagyobb zablát vegyél mint kisebbet.

Szájában, mivel a zabla is ott megy át. Bár nem szokták szeretni, alternatív megoldás, hogy az álla alá teszel egy vonalzót és alulról nézve megbecsülöd a távolságot. Mivel valszeg nem lesz egész szám, inkább nagyobb zablát vegyél mint kisebbet.
Értelemszerûen a két szájszeglet közötti távolságot megméred. A zablán pedig a méretbe nem számolják bele a zablakarika mögötti részt, tehát ha te mondjuk 13cm-t mérsz, akkor nem 15-16cm-es zablát keresgélj, hanem 13, 5-est.
a lo szájátol függ milyen érzékeny. a vékony kényelmetlenebb erös hatást fejt ki a vastag finomabbat stb.
Õszintén én sem tudom...de szerintem ha kb-re tudod, milyen széles a lovad szája, az eladó tud segíteni...
nyulbarát: Szerintem a kérdezõ a hosszára gondolt :) Sajnos egyelõre erre én sem tudom a választ, és engem is érdekelne. Mert láttam én már lovas boltban ilyen felkarnyi zablákat, hát mondom ekkora szájú ló tuti nincs o_o
le kell mérni a ló két szájszeglete közötti távolságot
utolsó! és ilyenkor a szájában vezeted végig a mérõszalagot vagy az álla alatt?
Szerintem mindenki nevében köszönjük az infókat! :)


Az rajta van a nyergen, hogy milyen méretű? Vagy honnan lehet tudni?

Legjobb válasz: Akkor a nyerged 16,5 colos, ez egy kisebb, nõi nyereg, igaz? :) Korrekt eredmény. Ez az ülõfelület mérete. Ha majd el akarod adni, jó, ha ezt bele tudod írni a hirdetésbe, mert ezt mindenképp tudnia kell a vevõnek.

Akkor a nyerged 16, 5 colos, ez egy kisebb, nõi nyereg, igaz? :) Korrekt eredmény. Ez az ülõfelület mérete. Ha majd el akarod adni, jó, ha ezt bele tudod írni a hirdetésbe, mert ezt mindenképp tudnia kell a vevõnek.
Megméred a hátsó kápa közepétõl a szárnyat rögzítõ szegecsig, és osztod 2, 54-el.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) )
A kérdező hozzászólása: 16.5 jött ki :)
A kérdező hozzászólása: Oké :) Igen, nõi, meg amúgy most vettem, csak nem írták oda, hogy hány colos. Aztán gondoltam lemérem :D

ÖV-n megvan szabva, hogy milyen méretű kutyával lehet menni?

Ha én a havanese kutyámmal beállítok, akkor esélyes, hogy körberöhögnek?:)

Legjobb válasz: Én ismerek olyan yorkit aki ÖV-zik!Nem számít mekkora a kutya!:) Egy engedelmességi nem ártana.:)

Én ismerek olyan yorkit aki ÖV-zik!Nem számít mekkora a kutya!:) Egy engedelmességi nem ártana.:)
Biztos fognak rajta mosolyogni, de nincs akadálya a dolognak.
általában alapfokú engedelmes vizsgához kötik a képzést. Lehet hogy megmosolyognak majd, de ha szófogadó kutyusod van, akkor alkalmas a képzésre. Én is láttam már yorkit ÖV-zni.
Ha normális a kiképzõ, akkor maximum magában lesz meglepõdve, de belevág. Persze csak sima hurkával csibészeli, nem csibészkarral
A kutyád nem a "valódi " öv-t fogja mûvelni.Zsákmányos játékra pedig bármilyen kutyával be lehet állni.
Tükörsulis, zsákmányozást még tacskóval/palotakutyával is lehet csinálni, de egy munkakutyás suliban erõsen fogják javasolni helyette az agilityt. Megszabva nincs, de a törpe scnhazi ÖV jellegû kutya, míg egy havanese társasági. Más az eredeti feladatkörük, így más elvárásokat érdemes támasztani feléjük.
én már láttam öv-zõs csivavát:D

Msn-re jeleneteket honnan lehet tölteni? Egyáltalán milyen méretű képek felelnek meg, hogy jó felbontású is legyen?

Legjobb válasz: szia köszönöm, de én olyan jelenetre gondoltam, ami felül látszódik..nem tudom másképp magyarázni..a messenger felsõ részén lévõ minta..

A kérdező hozzászólása: szia köszönöm, de én olyan jelenetre gondoltam, ami felül látszódik..nem tudom másképp magyarázni..a messenger felsõ részén lévõ minta..
nah ezt énsem tudom, de tudom, hogy erre gondolsz: http://2.bp.blogspot.com/_2Z0y8TpNPwQ/SZim2hVtp8I/AAAAAAAAAM..
ha jelenetekre gondolsz én úgy veszem ki azt hogy te animációkat szeretnél, mondjuk egy egy betûre szóra hangulatjelre. a kiterjesztésük ezeknek gif ilyen kiterjesztésû képeket tudsz majd letölteni netrõl, ezeket animált gif szónál vagy animated szónál dobja ki a képkeresõ. de vannak olyan oldalak is ahol ezek rendszerezve össze vannak gyûjtve. ezeket úgyszintén ezekkel a szavakkal érheted el. a kép minõsége függ hogy már hányszor másolták rakták fel szedték le majd töltötték újra fel.(adatvesztés)és a készítés módjától is... Soksikert ha valamit nem értesz írj és magyarázok még :D:D
nekem is kellenének ilyenek
Szerintem csak a mütét a megoldás, máshogy nem fog elmúlni, csak a végén elrákosodik...
Ha valahol, hát itt találsz okos alternatív gyógymódokat: http://antalvali.com/comment/31135/mioma beírod bal felsõ sarokba a keresõbe hogy pl. mióma, és még kidob egy csomót. jobbulást
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Hülyeség, nem rákosodik el, ez jóindulatú.

Egy letöltött több gigás iso file-ból milyen ingyenes programmal lehet kis méretű avi-t csinálni, anélkül hogy egy másik program segítségével mount-olnánk az iso-t egy virtuális drive-ba?

Legjobb válasz: Már nem azért de ha programot raksz fel, akkor nem mindegy hogy az egy mittomén ISO to AVI converter, vagy a Daemon Tools?

Már nem azért de ha programot raksz fel, akkor nem mindegy hogy az egy mittomén ISO to AVI converter, vagy a Daemon Tools?
winrarral kiveszed belõle a .vob klippeket. Hogy utána melyik programmal fogod összeilleszteni és tömöríteni - ízlés dolga.
A kérdező hozzászólása: Kipróbáltam, de nem mûködik jól a FairUse. Az egész iso-t kijelöltem és 700 Mb-ra állítottam, hiba nélkül lefutott, de mégis csak egy 150 Mb-os videót csinált, amin csak az elsõ rész szerepel.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ választ nem értem. A DaemonTools-al mountolni tudom az iso-t, de utána át is kéne konvertálni. A Winrart nem ismerem, de az csak akkor jó, ha vob-ok vannak? A Winrar ingyenes egyébként? Jó lenne egyetlen erre alkalmas programot használni és nem kettõt.
Na ehhez gratulálok...olvasd el a harmadik választ...
A kérdező hozzászólása: Köszi, látom, az elsõ kettõre válaszoltam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!