Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet hogy milyen (4138 db)

Milyen részvényt lenne érdemes most venni? Otp? Vagy más? Milyen összeg a minimum amitől érdemes? Illetve hogy működik? Hogyan lehet/jó kiszálni? THX

Legjobb válasz: Most látom a második kérdésed: A részvény igazából nem más, mint kölcsön, csak most Te adod. Akármilyen keveset is ér, sõt akár mínuszos is lehet, attól a részvényeid száma még ugyanúgy megmarad, csak ha eladod õket (szakszóval realizálod a vagyonod), AKKOR bukod el. Ha rosszul állnak a részvényeid, szimplán nem kell kivenned. A hosszútávú befektetések másik elõnye, hogy bármikor hozzátehetsz és elvehetsz belõle. Ezt nevezzük eseti befizetési számlának, igaz, egy fõ befektetés meglétét is megköveteli (pl. egy rendszeres havi 5-20ezer forint befizetése mellett további eseti számlád lehet, ami éppúgy kamatozik, csak bármikor hozzáférhetõ). A részvények mindig 1 ft-ról indulnak és lehet ennél több is, meg kevesebb is. Mikor kevesebb, akkor a részvényeiden buknál, HA ELADNÁD. Ilyenkor nem kell eladni és kész. Ezért is írták elõttem, hogy ne konyhapénzt tegyél be, hanem olyat, amirõl sokáig le tudsz mondani. :)

Most látom a második kérdésed: A részvény igazából nem más, mint kölcsön, csak most Te adod. Akármilyen keveset is ér, sõt akár mínuszos is lehet, attól a részvényeid száma még ugyanúgy megmarad, csak ha eladod õket (szakszóval realizálod a vagyonod), AKKOR bukod el. Ha rosszul állnak a részvényeid, szimplán nem kell kivenned. A hosszútávú befektetések másik elõnye, hogy bármikor hozzátehetsz és elvehetsz belõle. Ezt nevezzük eseti befizetési számlának, igaz, egy fõ befektetés meglétét is megköveteli (pl. egy rendszeres havi 5-20ezer forint befizetése mellett további eseti számlád lehet, ami éppúgy kamatozik, csak bármikor hozzáférhetõ). A részvények mindig 1 ft-ról indulnak és lehet ennél több is, meg kevesebb is. Mikor kevesebb, akkor a részvényeiden buknál, HA ELADNÁD. Ilyenkor nem kell eladni és kész. Ezért is írták elõttem, hogy ne konyhapénzt tegyél be, hanem olyat, amirõl sokáig le tudsz mondani. :)
Most leginkább semmilyen részvényt nem érdemes venni. Én benne vagyok egyben, de már nagyon sokat esett. Nem adtam el idõben , mert nem gondoltam volna, hogy az évszázad krachja lesz. De már kivárom a jobb idõket és közben veszek még hozzá. Remélem nem megy tönkre. A fundamentális alapokkal az a baj, ha a cég folyamatosan veszteséget termel, még az is elolvad. Most az a kérdés, hogy hol lesz az alja a piacnak. Mindennek az alapja az amerikai gazdaság. Most még nem látni a végét, és addig én nem is számítk jóra, míg folyamatosan romlanak a gazdaság adatok az USAban.Hiába olcsó most a részvény, ha tovább jönnek a bajok a papírok akár még tovább eshetnek. Egyébként viszonylag alacsony összeggel 100e Ft is el lehet kezdeni, csak gyakorlás céljából, de abból nem fogsz meggazdagodni:) Én is jó dolognak tartom a grafiknok alapján való kereskedést, de ebben a folymaatosan esõ piacon, még ez sem túl jövedelmezõ sztem.
Részvényt ne vegyél egyenlõre semilyent.De ettõl függetlenül tudsz keresni most is a tõzsdén.Árfolyamesésre is tudsz játszani.Én is ezt teszem.Havi szinten átlagosan 20-30%-om megvan.Bár én már 97õszén kezdtem a szakmát.7évig csak vesztettem folyamatosan...
SEMMILYET. A többiek amúgy elmondták a lényeget. Azt teszem hozzá, hogy a tõzsdei befektetés egy tudomány, egy szakma. Azaz ezt is, mint minden komoly szakmát, éveken át kell tanulmányozni, és még ezután sem biztos, hogy menni fog. Ha tõzsdézni akarsz, akkor olvasd el Kostolany, Farley, Mamis stb. mûveit, ismerkedj meg vállalatgazdaságtani és számviteli alapokkal és a technikai elemzéssel, vásárolj megfelelõ adatszolgáltatást és néhány hónapot vagy évet szánj kis összegekkel való kísérletezésre. Ne hallgass a "befektetési guru"-kra és azokra a szerencsétlenekre, akik mondjuk 3000 Ft-ért televásárolták magukat OTP-vel, mert "most olcsó".
"Hát igen. Azok a szerencsétlenek jelenleg kevesebb, mint 1 év alatt megduplázhatták a pénzüket. (Ha nem kapkodtak.)" Szerinted a TIPIKUS KEZDÕ, aki márc. elején bevásárolt OTP-bõl 3000 körül ("most olcsó!"), az rutinosan kiülte, amíg az OTP lement 1500-ig, aztán onnan visszakapaszkodott 3000-re és most már 6000? Egy frászt. A tipikus kezdõ pánikba esett és nagy bukóval kiszórt mindent, "amíg még nem késõ".
Persze, megduplázták, de ha nem hallgattak volna mondjuk rájuk, hanem várnak még 1 hónapot, akkor meg négyszerezték volna... Azért látnod kell azt is.
"Ne hallgass a "befektetési guru"-kra és azokra a szerencsétlenekre, akik mondjuk 3000 Ft-ért televásárolták magukat OTP-vel, mert "most olcsó"." Hát igen. Azok a szerencsétlenek jelenleg kevesebb, mint 1 év alatt megduplázhatták a pénzüket. (Ha nem kapkodtak.) Ó, milyen szerencsétlenek is voltak... Annyira vicces ilyen régi részvényes kérdéseket olvasgatni. "Jajj, most ne vegyél, ki tudja hol van az alja..." pff... aztán közbe az járt jól, aki leszarta az efajta figyelmeztetéseket. :) A technikai meg mindenféle elemzés kihozta márciusban, hogy 1000, sõt 600Ft lesz a OTP, vigyázzunk vele. Hát aki nem vigyázott az egy év alatt 4-5x-ösét kereshette meg a befektetett tõkéjének. Ennyit a tõzsdeelemzõkrõl, beleértve az itteni tanácsot adó válaszolókat is....
Eloszor is, ahogy egy elottem szolo is mondta, tartsd tavol magad mindefele Brokernettol es egyeb mutacioatol, akik a szar unit-linked biztositasaikat akarjak radsozni. Hidd el, a nagyok nem veletlenul nem foglalkoznak ilyesmivel. Masreszrol pedig, amig nem tudsz egy piacra Betat szamolni, nem tudod hogy kell egy portfoliora kovarancia matrixot felalitani vagy esetleg egy grafikai elemzesben japan gyertya tendeciakat eszre venni kozelebe se menj a piacnak mert nem fogod tudni minimalizalni a kockazataidat, anelkul meg tozsdezni nem erdemes. Ha mindenaron reszvenyekbe fektetnel most, akkor mindenkeppen inkabb egy nagyobb, nevesebb alapkezelo valamelyik diverzifikalt termeket javasolnam, olyan 30% koruli reszveny arannyal. Az mar egy meresz vallalas, tudsz vele keresni is, de megse kell a hid ala menned ha esetleg tovabb szakadna a BUX.
Semmilyen részvényt ne vegyél. Annyira instabil most a pénzpiac. Ha befektetni szeretnél válassz tõke és hozam védett befektetést. Nem ígérnek eget rengetõ kamatokat, de legalább biztonságban van a pénzed.
Érdemes egyáltalán? Elemzõk szerint, ha így haladunk bedõl a forint.
Egyetértek. ez a dolgok erõs leegyszerûsítése, hogy csak növekszik. Egy 10 ezer Ft-os OTP (hogy ez szélsõséges példánál maradjunk) ki tudja mikor fogja megint azt érni? vagy pl a MTelekom a 2001-es válság elõtt 2000 Ft volt, és a fellendülésben sem ment sokkal 1000 Ft felé. A jó befektetés lehet fundamentális alapon, és technikai alapon, vagy ötvözve. Elõbbinél a cég tartósan nyereséges, és jó gazdálkodása a mérvadó, az útóbbinál a grafikonok elemzése alapján hozott döntés. Utóbbi mindenképpen szükséges a jó beszállási pont és a megfelelõ kiszállási árak meghatározásánál. Csökkenõ piacon a jó gazdálkodású cégeknek is esik az árfolyama . Lehet játszani árfolyamcsökkenésre is, de ennek korlátozottabb a technikai feltétele.
158 darab Állami Nyomda részvényt... Ez kedvenc részvény... :)
A kérdező hozzászólása: ja és... mennyi ideig érdemes figyelni az eseményeket? hogy melyikbe rakjam?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Igazán rendesek vagytok. komolyan! Esetleg olyat is lehet csinálni hogy ha mondjuk most beleteszek 100-at és ha kicsit javul a különbözetet veszem ki? Az egészet el lehet bukni? vagy csak folyamatosan romlik-romlik de 1 ft-ot akkor is ér majd?
"A technikai meg mindenféle elemzés kihozta márciusban, hogy 1000, sõt 600Ft lesz a OTP, vigyázzunk vele." Egy fenét. Aki a technikai elemzést vette figyelembe, az kirázódott a papírból februárban, és visszalépett bele márc. második felében. Azóta duplázhatott.

Történelem szakon milyen a jelentkezési arány és hogyan lehet elhelyezkedni, milyen nehezen és hogyan?

El?re is köszönöm a válaszokat:) Aki szívózni akar ne írjon! Köszönöm.

Legjobb válasz: "a jelentkezési arány" - Az mi? "hogyan lehet elhelyezkedni" - Úgy, hogy jelentkezel oda, ahol dolgozni szerettél volna akkor, amikor felvételiztél. Ha ilyen nincs, akkor ott helyezkedsz el, ahol tudsz. Természetesen jóval nehezebb elhelyezkedni, ha fogalmad sincs, mit akarsz. (tanár lennél, múzeumban dolgoznál, történész lennél, vagy csak kell a diploma stb.)

"a jelentkezési arány" - Az mi? "hogyan lehet elhelyezkedni" - Úgy, hogy jelentkezel oda, ahol dolgozni szerettél volna akkor, amikor felvételiztél. Ha ilyen nincs, akkor ott helyezkedsz el, ahol tudsz. Természetesen jóval nehezebb elhelyezkedni, ha fogalmad sincs, mit akarsz. (tanár lennél, múzeumban dolgoznál, történész lennél, vagy csak kell a diploma stb.)
A jelentkezési arányt nem tudom, de biztos van rá statisztika neten, illetve a pontszámokat meg tudod felvin-n nézni. Sok irányba el lehet menni vele, függ a szakiránytól, hogy mennyire lehet könnyen elhelyezkedni, tanár szakosként azért jó esélyek lesznek rá, elég kevést tanárt képeznek ma. Töri szakon vagyok amúgy, de még tanulok, majd meglátjuk, hogy tudok-e majd dolgozni... :) )
Melyik egyetemen? Jövõre már csak emelt érettségivel lehet bekerülni töri szakra. Ponthatár elég magas mivel BTK-s szak és az állami férõhelyeket elégé lecsökkentetek. A sima történésszel nem nagyon lehet elhelyezkedni de ha szakosodsz régésznek vagy tanárnak már esélyesebb.

Londonban milyenek a munkák, hogy lehet keresni, milyenek a lehetőségek?

én ruha boltban vagy márka boltban szeretnék dolgozni ha lehetne. vagy pultosként

Legjobb válasz: Munkákat itt nézhetsz: (Néhány hasznos oldal!) http://www.reed.co.uk/ http://www.totaljobs.com/ http://www.gumtree.com/ http://www.jobsite.co.uk/ A fizetések változóak! Minimálbértõl a csillagos égig. A ruha boltos fizukról nem tudok, viszont annyit igen, hogy legtöbbször csak helyi(angol) tapasztalattal lehet.

Munkákat itt nézhetsz: (Néhány hasznos oldal!) http://www.reed.co.uk/ http://www.totaljobs.com/ http://www.gumtree.com/ http://www.jobsite.co.uk/ A fizetések változóak! Minimálbértõl a csillagos égig. A ruha boltos fizukról nem tudok, viszont annyit igen, hogy legtöbbször csak helyi(angol) tapasztalattal lehet.
Tényleg nem elkeseríteni akarlak, de baromi kicsi, vagy inkább 0. az esélye annak hogy te kimész, és ruha/márka boltban vagy pultosként dolgozz. 2évet voltam kint barátnõmmel, és még folyékony nyelvtudással sem hallottam olyanról aki el tudott helyezkedni ilyen helyen. Nagyon nagy szerencse, vagy egy bivaly erõs hátszél kellene hozzá! Sajnos London-ban leginkább csak szar munkát találni, szállodai szoba takarítás látástól-mikulásig, vagy irány a gyár ahol lengyel ri***cok ugatnak veled ha lassú vagy. Sajnos a munkaerõpiac borzasztóan telített! Ez tapasztalat! Ne hidd el amit mondanak, nincs kolbászból a kerítés!! Kívánom hogy legyen szerencséd ha megpróbálod! Üdv.
Szia! En kint vagyok Angliaban, es egyet kell ertenem az elottem szoloval. Egy ideje itt vagyok mar, ugy jottem, hogylesz munkam egy ismeros altal, aztan nem lett belole semmi, es azota sem talaltam meg semmit. Voltam en is ruha boltokban, es mindenhol azt mondtak, hogy neten kell jelentkezni, vagy majd hivnak ha lesz valami. Raadasul most all minden, a munkakozvetitok is. En is jarom az utcakat, es mindenhova beadom az oneletrajzom, mellette meg tanulom a nyelvet. Talan majd sikerul egyszer valami.

Milyenek a szőke, kék szemű pasik? Milyen természetűek? Hogyan lehet becserkészni? Milyen az ágyban stb?

Legjobb válasz: Kb. olyan természetûek, mint a barna hajú, zöld szemûek, úgy lehet becserkészni õket, mint a fekete hajú, barna szemûeket és olyanok az ágyban, mint a szõkésbarna hajú, fekete szemûek.

Kb. olyan természetûek, mint a barna hajú, zöld szemûek, úgy lehet becserkészni õket, mint a fekete hajú, barna szemûeket és olyanok az ágyban, mint a szõkésbarna hajú, fekete szemûek.
FAKE LOVE
Basszus megint egy oltári jó kérdés, az agyam eldobom...
Nekem apám meg anyám is azt mondta, hogy szõke kék szemû nõ az csak á[email protected] és a férfiaknál meg sunyi szemét p*cs. Ezért nem is kellenne szõke szallagon gyártott csaj de azért tetszenek nem ez a bajj. De a legtöbb tini csajnak SZÕÕKE KÉÉÉK SZEMÛÛÛ már fáj a fejem az ilyen debil pi*áktól
szõke a szemük és kék a hajuk van 2 kezük 2.5 lábuk, vmelyiknek 3 lába is ban. halpiacon kapsz jó csalit. ágyban kb uoolyan mint amit leírtam
Többnyire jó fejek, értelmesek és pont jók párnak..
Milyenek a buta , agyatlan kérdezõk akik általánosítják kinézet szerint a férfiakat ? Milyen okosak? Hogyan lehet õket tanítani ? Milyen hülyeségeket tudnak kérdezni ?
Ez az árja faj, becserkészni csak akcentus mentes német nyelvtudással lehet. Ágyban is, mint mindenhol máshol azthiszi precíz, meg van elégedve magával, de az eredmény sokszor elmarad. Anyád jóvan?
Sok pénzük van?
A kérdező hozzászólása: Talán érdemes lenne megtulni helyesen írni bunkókám, aztán anyázz! Köszi, remekül van és a te anyád csesznek pusztán? Paraszt.
mindig kib.asznak...de hát van kivétel is...valamelyik másik világegyetemben...
Buta kérdés.
Hát én több ilyet ismerek...2õtXD az nem sok...de õk is kamaszok mint én:P igen humososak de aki nagyon jól nézki az sajnos tuda szóval bazi nag yegóval is rendelkeznek...:D 13/L
Mióta függ össze a belsõ és a külsõ??? Kérdés színvonala alapján 15-nél nem több a kérdezõ.
A kérdező hozzászólása: Elnézést, ha bárkit is megbántottam, úgy értettem, hogy sokaktól hallottam, hogy a szõke kék szemû nõk, férfiak rendkívül ravasz természetûek.
Ez komoly? A szõke és kék szemû srácok már egy külön álló faj? Szentszar..
Mi ez már?Egy külön faj?De hát õk is ugyanolyan emberek mint mi, nem? Egyébként az én barátom szõke kék szemû és majdnem ugyanolyan a személyiségünk, pedig én barna hajú zöld szemû vagyok. =) £/15 ^^

A gazdagoknak milyen munkájuk? Van ahol jo fizetés van több munkát lehet modani és hogy lehet meggazdagodni milyen munkaával vagy mivel?

Legjobb válasz: Az én fõnököm szegény családból származik vidékrõl, és amikor még nagyon régen tizenévesen elkezdett dolgozni egy cégnél, ott ellesett egy-két dolgot, és nagy nehezen indított egy kis céget. Eleinte mindent õ csinált a vállalkozásában, kábé naponta 3 órát aludt, aztán elkezdett növekedni kis cég, és egy hatalmas céggé nõtte ki magát, és én ma neki dolgozom. Én õt konkrétan gazdagnak tartom, mert több drága ingatlanja van, kocsija, nyaralója egyéb országokban stb. Szóval én egyedül õt ismerem, õ így gazdagodott meg. Ma már nem csinál sok mindent, néha benéz hozzánk, aztán már megy is a dolgára.

Az én fõnököm szegény családból származik vidékrõl, és amikor még nagyon régen tizenévesen elkezdett dolgozni egy cégnél, ott ellesett egy-két dolgot, és nagy nehezen indított egy kis céget. Eleinte mindent õ csinált a vállalkozásában, kábé naponta 3 órát aludt, aztán elkezdett növekedni kis cég, és egy hatalmas céggé nõtte ki magát, és én ma neki dolgozom. Én õt konkrétan gazdagnak tartom, mert több drága ingatlanja van, kocsija, nyaralója egyéb országokban stb. Szóval én egyedül õt ismerem, õ így gazdagodott meg. Ma már nem csinál sok mindent, néha benéz hozzánk, aztán már megy is a dolgára.
Egyik gazdag ember azt mondta: "Becsületesen meggazdagodni 3 úton lehet: beleszületni, beleházasodni, örökölni" A többi sajnos rendszerváltáskor lopta össze a vagyonát (lsd 100 leggazdagabb magyar listája, 1989ben még semmije sem volt, 1990ben meg már 2 milliárdja. Ahham. :-)
Sok gazdag általában csak örökli (az apucitól) az üzletet(-ket) (és vagyon tárgyakat) ahol csak beszedni kell a nyereséget és játszani kell a fõnököt az alkalmazottak közt. Ritka az a gazdag ember mint a fehér holló, aki saját erõbõl és a nulláról küzdötte fel kreativitásával vagy kitartásával azt hogy elérje a vagyonát és tisztességesen) mert Magyarországon nem igazán lehet becsületesen kitartó munkával meggazdagodni, mert megfojt az állam és az adóteher.
Az én fõnököm "meztelen seggel" költözött el otthonról 18 évesen. Néhanapján 7 számjegyû havi fizetést vitt haza, úgyhogy szerintem lehet gazdagnak mondani. De a becsületes munkával meggazdagodást nyugodtan felejtsd el. Minimum a szürkében kell járnod, hogy meggazdagodj.
Eléggé zavaros ez a kérdés... A legfontosabb az, hogy igazán jó helyen diplomázzon az ember, beszéljen nyelveket és legyen tehetsége is abban, amit csinál.

Ha a youtube-ra valaki szándékosan, valakit személyében sértő videót tesz fel akkor, a videó levételének mi a módja? Vagyis hogyan lehet kitörölni, milyen technikai lépésekkel?

Legjobb válasz: kitörölni nem, csak kitörölTETni lehet. A videó alatt van a flag, ott tudod jelenteni, csak az a baj, hogy ahhoz angoltudás kell és megfelelõ erõsségû szöveg, amit írnak nekik. ha itt jelented, akkor sajna minimum 1 hét míg átnézik. (úgy tudom) Próbálkozz azzal, hogy keresel valami elérhetõséget, ahol személyiségi jogokra hivatkozva lehet náluk panaszt tenni és akkor lehet hogy hamarabb törlik. Ha jól megírod a szöveget, akkor tuti hogy leveszik, de mondom- szerencse kérdése. Keress egy olyat aki jól tud angolul.

kitörölni nem, csak kitörölTETni lehet. A videó alatt van a flag, ott tudod jelenteni, csak az a baj, hogy ahhoz angoltudás kell és megfelelõ erõsségû szöveg, amit írnak nekik. ha itt jelented, akkor sajna minimum 1 hét míg átnézik. (úgy tudom) Próbálkozz azzal, hogy keresel valami elérhetõséget, ahol személyiségi jogokra hivatkozva lehet náluk panaszt tenni és akkor lehet hogy hamarabb törlik. Ha jól megírod a szöveget, akkor tuti hogy leveszik, de mondom- szerencse kérdése. Keress egy olyat aki jól tud angolul.
esetleg még azt tudod hogy regelsz és felveszed a kapcsolatot a feltöltõvel (ha nem tudod hogy ki volt), hogy ha nem veszi le akkor jogi lépéseket fogsz tenni.

Milyen vibrátort vegyek, hogy kielégítsen? Kinek melyik jött be? Ha lehet képpel kérem, hogy lássam. Hogy kell használni? Milyen pózben, hogy jó legyen?

Legjobb válasz: Attol fugg,h mit szeretsz jobban, a csiklodat izgatni,vagy a behatolast. Nekem olyanom van,ami akkora mint egy ferfi ujj, van rajta egy szilikon nyuszi es alatta egy szilikon gyuru. A nyuszinak a fuleivel izgatom a csiklom es az szilikon gyurube bebujtatom az ujjam es igy ujjazom magam. De a nyuszi leveheto es akkor egy mini vibrator lesz belole, amivel be tudsz hatolni. Innen van : www.annsummers.com

Attol fugg, h mit szeretsz jobban, a csiklodat izgatni, vagy a behatolast. Nekem olyanom van, ami akkora mint egy ferfi ujj, van rajta egy szilikon nyuszi es alatta egy szilikon gyuru. A nyuszinak a fuleivel izgatom a csiklom es az szilikon gyurube bebujtatom az ujjam es igy ujjazom magam. De a nyuszi leveheto es akkor egy mini vibrator lesz belole, amivel be tudsz hatolni. Innen van : http://www.annsummers.com
Nekem a G-pontos semmivel nem jobb, mint a sima. Egy sima vibrivel uúgy elérheted a G-pontod, ha megfelelõ szögben tartod. Nekem zselés van, de õrülten tapad rá mindenféle szösz, szõr, por, ezért nem csípem. Én legközelebb egy sima rúd vibribe fektetek be. Jó a mûanyag is. Amit nagyon tudok ajánlani, az egyfajta mini vibrátor. Csiklóizgatásra való, de eszméletlenül erõs rezgése van és szuperjó :) http://www.diamondsexshop.hu/index.php?show=ter&cat=49&tid=1..
Lehet h kicsit sznobnak tûnök, de nekem (a funkcióján túl) a vibrátor esztétikája is nagyon fontos.Inkább legyen 'szép', gusztusos, ízléses mint nagy, eres, durung... Most szeretnék venni, de teljesen tanácstalan vagyok..az elõttem hozzászolók segítségemre voltak, írjatok még, légy szíves! Félek hogy olyat veszek, ami esetleg nem jön be, vagy nem kapom azt a fajta élvezetet, amit várok. Írjatok még!(nem ciki egy eladót megkérdezni, de azért szexuális szokásaimat nem kötném az orrára face to face.)

Ha megROOTolom a telómat (galaxy ace) és új rom-ot rakok rá akkor ugye ugrik a gari de hallottam olyat hogy le lehet menteni a régi romot és szükséges esetben újra fel lehet rakni a régi romot ezt hogy lehet és milyen programok szükségesek hozzá?

Legjobb válasz: szia a garancia ugrik róla de ezek után nem hiszem hogy szükség lessz rá mer a root nem tesz tönkre semmit a rom-ot meg olyat válassz ami nem fagy le (pl ne a cyanogenmod-ot hanem mást nekem az ace 2 hónapja rootolt meg csütörtökön találtamrá egy jó ics rom-ot így sokkal gyorsabb,gördülékenyebb

szia a garancia ugrik róla de ezek után nem hiszem hogy szükség lessz rá mer a root nem tesz tönkre semmit a rom-ot meg olyat válassz ami nem fagy le (pl ne a cyanogenmod-ot hanem mást nekem az ace 2 hónapja rootolt meg csütörtökön találtamrá egy jó ics rom-ot így sokkal gyorsabb, gördülékenyebb
Ha a Cyano lefagyott, akkor vagy rossz verziót használtál, vagy rosszul tetted fel. Hogy a kérdésre is válaszoljak: A megoldás a Clockworkmod Letöltése: http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=.. Menete: 1. Másold fel a zipet az SD kártyára 2. Teló kikapcs 3. Középsõgom + bekapcsoló gomb együtt nyomvatartva, míg a menü be nem jön 4. Válaszd a "Apply Update from SDcard"-ot és válasz ki a zip filet 5. Ha kész: "Reboot system now" 6.-7. újra a 2. és a 3. lépés 8. Backup & Restore menüpont majd a backup...ha vissza akarod tenni akkor a Restore
A kérdező hozzászólása: 21/L
Ez attól is függ mennyire vagy aktív a tornázáshoz és kibírod-e a diétát is.De számíts egy jó pár hónapra.Sajnos nem megy ez olyan gyorsan:/
precízen megtervezett ditéta, aerob edzés heti 6x 1 óra és heti 3 súlyzós edzés, ez a titka.. de a lényeg a kaja!!
A kérdező hozzászólása: zöldség-gyümi allergiám van... mit javasolsz? milyen diéta legyen?
semmikepp sem napi 1.000-10.000 felulessel probalkozz, mert a hatgerinced tonkre fog menni... 16/L
Ketogén diéta
akkor precíz kajálás, kimért alacsony GI jû szénhidrát, és relatíve magas fehérje + az eszenciális zsírbevitel is fontos ilyenkor! a zöldségeket ha egyáltalán nem eheted, akkor marad a rosttabletta, egyébként gyümölcs nem valami okos ötlet diéta alatt, de normál étkezésnél sem kéne eröltetni ha nem muszáj......

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!