Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet hogy mi a Sport (13 db)

Hogyan lehet megfogalmazni, hogy mi a Sport?

Kérlek, fogalmazzátok meg, mit mondtok ti Sportnak. Sci-fi pályázatra írnék, a sport jöv?jér?l, a jöv? sportjáról, s szeretnék biztosan a témában lenni :)

Legjobb válasz: A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából: A sport egy meghatározott célú mindennapos tevékenység, a mindennapoktól különbözõ környezetben; célja a versenyzés, a szórakozás, eredmény elérése, a képességek fejlesztése vagy ezeknek kombinációja. A kitûzött cél határozza meg a sport jellegét, a sportoló (vagy csapat) képességei és bátorsága mellett. http://hu.wikipedia.org/wiki/Sport

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából: A sport egy meghatározott célú mindennapos tevékenység, a mindennapoktól különbözõ környezetben; célja a versenyzés, a szórakozás, eredmény elérése, a képességek fejlesztése vagy ezeknek kombinációja. A kitûzött cél határozza meg a sport jellegét, a sportoló (vagy csapat) képességei és bátorsága mellett. http://hu.wikipedia.org/wiki/Sport
"a mindennapoktól különbözõ környezetben" - ezzel vitatkoznék. Ezek szerint ha szobabiciklizem, az nem sport. Ha fitnessedzõ vagyok, s a fitnessteremben "ugrálok", az nem sport. Ha otthon sakkozom, az nem sport. De ha kimegyek a ligetbe malmozni, az sport... És még sorolhatnám.
a sport egy olyan dolog amely vagy a testet vagy a szellemet fejleszti:)
áhh, nincs korrekt meghatároózás, az elsõ már valahogy közelitgeti( wikis) de abba is bele lehet kötni. találj ki valami frappánsat a pályázatra, amibe ha belekötnek, az már erõltettnek hangzik.

Szerintetek mi lehet az oka, hogy egy kb 30 éves, nagyon jóképű pasinak, akinek egyébként a sport az élete, nincs barátnője?

Pont a sport miatt nincs? Már 30 felett van 1-2 évvel és egyedüláló már jó ideje, amióta figyelem. Komoly sportoló, évek óta részt vesz futóversenyeken, teljesítménytúrákon, akár extrémeken is, hegyet mászik, szinte minden szabad percében sportol valamit és nagyon jó eredményekkel. Nagyon értelmes egyébként, a látásmódja is nagyon szimpatikus, hasonló mint az enyém, ezenkívül barátságos, vidám, beszédes, a természetet is szereti, jól is néz ki, amolyan álompasi, legalábbis nekem mindenképp. De vajon mi lehet az oka, hogy még mindig egyedül van? Az, hogy nincs ideje ismerkedni? Vagy talán nem is érdekli annyira a dolog? Sajnos nem ismerem személyesen, csak ismerősökön keresztül, de ő is itt lakik egy kis településen, ahol én. Igazából az anyukáját ismerem, de csak köszönőviszonyban vagyok vele, a fiával meg aztán semmilyenben. Nagyon szívesen megismerném, de nem tudom, hogyan kelthetném fel az érdeklődését. Elbizonytalanít ez a dolog. Pedig közös téma az biztosan lenne sok, nekem is fontos a sport, szeretek túrázni, biciklizni, imádom a természetet, szóval nagyon hasonlítunk, csak én nem csinálom ennyire komolyan. Az tart még vissza, hogy elég sok a korkülönbség, de mivel 18 felett vagyok és ha már ennyire hasonlóak vagyunk, nem hiszem, hogy esélytelen lenne a dolog. Nektek mi a véleményetek a dologról? Miért lehet egyedül? Hogyan ismerhetném meg?

Legjobb válasz: Pont a sport az oka. A nõk nem tudják elfogadni, hogy miért megy el egy pasi másik pasikkal leizzadni kirohanni a belét, hogy utána mellettük pihenjen csak. Gondolom ezek szerint lehet vagy 10 év köztetek, felejtsd el.

Pont a sport az oka. A nõk nem tudják elfogadni, hogy miért megy el egy pasi másik pasikkal leizzadni kirohanni a belét, hogy utána mellettük pihenjen csak. Gondolom ezek szerint lehet vagy 10 év köztetek, felejtsd el.
Volt ilyen ismerõsöm, elmondom nála hogy volt. Ahogy írod Te is az élete a sport volt. Aki nagyon komolyan ûzi ezt, annak nem nagyon van ideje ismerkedni, stb. Nem jár el nagyon bulizni, inni egyáltalán nem iszik, stb. A nõi társaságot, vagy egyáltalán bármilyet a sportolótársakon kívül, igazából lehet, nem is igényli, kiéli magát a sportban. Egy lánynak megtetszett ez a fiú, úgy alakult az élet, hogy eljárt a fiúval és a barátokkal közös túrákra, néha-néha fel-feltûnt ott, ahol a fiú. Aztán egyre többet. Elmondása szerint 7 évébe telt, mire a fiú egyáltalán észrevette. Szóval ennyire csak a sport. Ma már házasok, szóval esély az van. Azt látom, hogy a fiú soha nem fog felhagyni a sporttal. Már családjuk is van, de ugyanúgy versenyekre készül és versenyeken vesz részt, túrázik, meg mindent amit eddig is, azzal a különbséggel, hogy most már van aki várja haza.
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy írtatok! Tudom, hogy általában akik nem sportolók, erre azt mondják, hogy megszállottság, talán az is, de ez túl durva kifejezés rá. Ezerszer inkább ez, mint hogy bulizzon, csajozzon, igyon, cigizzen vagy bármi. Nyilván ezt csak egy hasonló szemléletû érti meg vagy fogadja el. Én kifejezetten örülök neki, hogy vannak még ilyen emberek, eszem ágában sincs megváltoztatni bárkit is. És tudom, hogy nem ez lenne a legideálisabb korkülönbség, de sajnos egyre kevesebb a hasonló szemlélet, a fiatalabbak között meg pláne. Nem tudom elképzelni, hogy egy olyan pasi mellett legyek, aki bulizik vagy éppen otthon vedel vagy csak lustálkodik egész nap, hiszen én aktívabb életet szeretnék élni és élek most is.
Felejtsdd el a fazont! Elmondom neked, hogy a háta közepére nem kívánja 30 évesen, hogy tinilányok zaklassák. Ha rendes a csávó akkor neki lesz kellemetlen, hogy ne bántson meg, de fel is fogdd, hogy nem kellesz neki, ha meg egy paraszt akkor egy párszor megfektet aztán heló. Nem értem miért nem tudjátok felfogni, hogy ilyen fiatalon nem fog titeket komolyan venni egy 30 éves férfi (tisztelet az 1-2 kivételnek). Persze a korotokbeli srácokat egy legyintéssel elintézitek, mondván "éretlenek", pedig, ha azt akarjátok, hogy szeressenek és társként tekintsenek rátok, lehet inkább ott kéne keresgélni!
Lehet, hogy bizonytalan a nõkkel kapcsolatban, vagy teljesen aszexuális, nem érez szexuális vágyat. Önmagában csak a sport szeretete nem elég ahhoz, hogy valaki így viselkedjen, szerintem. Lehet valaki akármennyire fanatikus, attól még normál esetben van libidója is.
Nyilván mindig van kit megdugnia. Vagy vetésforgóban tartja a csajokat. Az ilyen nem fog egy ilyen eszetlen csajjal leállni. Fõleg nem komolyra!

Hogyan lehet csípõ-derék részrõl a zsirt eltüntetni? Kb. egy réteg! Kinek mivel ment le csak sport?

Legjobb válasz: Szálkásító étrend, sok sport. Nem tudod egy helyrõl csak tûntetni a zsírt, mindenhonnan fogsz fogyni.

Szálkásító étrend, sok sport. Nem tudod egy helyrõl csak tûntetni a zsírt, mindenhonnan fogsz fogyni.


Felső méretem 38-as, alsó 44-46-os. Orvosi diétával és sporttal sem megy le comb-csípő-fenék részről a túlsúly. Mi lehet a probléma, hogy lehet ezekről a részekről eltüntetni a súlyfelesleget?

Legjobb válasz: 1. testalkat, már elérhetted az egészséges súlyodat. 2. az orvosi diéta semmi. Gabonát eszel? Tejterméket eszel? Keményítõt viszel be mással? Ha igen, akkor egy vakvágányon vagy, semmi meglepõ nincs azon, hogy nem érzed megfelelõnek a dolgokat, a táplálkozásod is relative távol áll a megfelelõtõl. Az orvosok igen korlátozottan hatékonyak sok dologban, nem biztos hogy minden úgy van ahogy õk elképzelni vélik.

1. testalkat, már elérhetted az egészséges súlyodat. 2. az orvosi diéta semmi. Gabonát eszel? Tejterméket eszel? Keményítõt viszel be mással? Ha igen, akkor egy vakvágányon vagy, semmi meglepõ nincs azon, hogy nem érzed megfelelõnek a dolgokat, a táplálkozásod is relative távol áll a megfelelõtõl. Az orvosok igen korlátozottan hatékonyak sok dologban, nem biztos hogy minden úgy van ahogy õk elképzelni vélik.
Biztos hallottál már róla, hogy külbönözõ testfelépítések vannak. Van aki alma forma, van aki körte és van aki homokóra. Te ezek szerint a körte formába tartozol. Ennek az a jellemzõje, hogy a felsõ test vékonyabb mint az alsó. Nem biztos, hogy ezeken az arányokon fogsz tudni változtatni bármilyen diétával, sporttal. Esetleg a válladat tudnád szélesebbé gyúrni.
Inkább a sport rovatban tedd fel ezt a kérdést, majd ott kiokosítanak.
Vizsgáltasd meg magad lymphodema-ra! Lehet, hogy az a baj.
A kérdező hozzászólása: 3-asnak köszönöm a tippet!
comb-csípõ-fenék: ott nem egészségtelen a zsír. Ha zavar, akkor sportolj.
A kérdező hozzászólása: Hát ez igazán hasznos válasz volt.:)
szóval az edzõdbe vagy szerelmes vagy mi?
A kérdező hozzászólása: Nem.Hanem aljön az a személy is megnézni.Vagyis érted.

Van egy olyan problémám hogy mikor megyek a motorral tiszta 2t lesz a hátam. Ezzel nem lehet valamit csinálni? A motoron sport kipufogó van. Még talán azt megtudom próbálni h a gyárit rá teszem. De az számítana valamit?

Legjobb válasz: Hát ez nem természetes dolog. Hogy álla a kipuff? Felfelé? Max a ruhádnak kéne bevenni az olajszagot, nem pedig olajfoltosnak lenni. Rakd vissza rá a gyárit, egy próbát megér. Amúgy milyen motor?

Hát ez nem természetes dolog. Hogy álla a kipuff? Felfelé? Max a ruhádnak kéne bevenni az olajszagot, nem pedig olajfoltosnak lenni. Rakd vissza rá a gyárit, egy próbát megér. Amúgy milyen motor?
A kérdező hozzászólása: http://www.ebay.com/itm/POT-DECHAPPEMENT-LEOVINCE-V6-MALAGUT.. nem ez az enyém de nagyábból ugyan így néz ki. nem lesz foltos csak a ruhámnak lesz olyan szaga..és hát mivel sok helyre ezzel járok nem szoktam hozzá külön motoros ruhát fel venni és igazából én annyira nem is érzem csak haverok mondják..de ha meg szagolom a ruhát olyan mint ha a motorfüstbe állnék..
Nekem bármilyen 2T motorom volt ez volt a jelenség , nem tudsz mit tenni még 4T nél is érezni.
1. válaszoló vagyok. Értem már, én úgy értelmeztem a kérdésed, hogy olajfoltos lesz a hátad. :) A szaggal nem lehet mit csinálni, ez minden 2t motornál így van. A gyári kipuffal is ez lenne, kár visszarakni.

Hogyan lehet gyorsan mellre gyúrni, vagy mellbőségből fogyni, akár edzéssel, akár bármi mással? Vagy mi az a sport ami erre a legkiválóbb?

Legjobb válasz: Pont ma volt a Spektrumon a What is good for you-ban. A box, és a súlyemelés versengett, és a box nyert.8 hét alatt 3,5 centivel lett kisebb a mell körfogata, és sokkal izmosabb lett a srác.

Pont ma volt a Spektrumon a What is good for you-ban. A box, és a súlyemelés versengett, és a box nyert.8 hét alatt 3, 5 centivel lett kisebb a mell körfogata, és sokkal izmosabb lett a srác.
A kérdező hozzászólása: Kösziiii!!:DDD És valaki nem tudja azt, hogy mennyi lesz a belépõ??
A 16 éven aluliak jönnek csak.

Mit tudtok ajanlani derekfogyasra? Ram egyaltalan nem lehet mondani, hogy kover lennek, sot. De a derekamon van nemi felesleg. Hogy tudnam eltunteni a felesleget ugy, hogy mashonnan nem fogynek, vagy csak minimalis szinten? Milyen mozgassal/sporttal?

Legjobb válasz: Írtuk, hogy nincs helyi zsírégetés. Heti minimum 3-4 aerob edzés kell, pl kocogás, bicaj, ellipszis trénerezés, stb. És szálkásító diéta.

Írtuk, hogy nincs helyi zsírégetés. Heti minimum 3-4 aerob edzés kell, pl kocogás, bicaj, ellipszis trénerezés, stb. És szálkásító diéta.
A kérdező hozzászólása: igen...de mivel nekem elegge vekonyak a labaim.. normalisak..nem szeretnem, hogy onnan is menjen le.. vagy csak javulna?
Értem, de sajnos nem így megy. Nem tudod irányítani a fogyás helyét.
A kérdező hozzászólása: oke..:) azert koszonom !!!
8 kérdéssel lentebb megvan a válasz.
Nincs helyi zsírégetés, tehát helyi fogyasztó gyakorlatok sincsenek. Nem tudod irányítani s zsírleadás helyét. Genetikailag kódolt, hogy ki, honnan, milyen ütemben adja le a zsírt. Ezt nem tudod befolyásolni semmilyen gyakorlattal. Tehát szálkásító diéta kell és heti minimum 3-4, 40-50 perces aerob edzés és onnan is lemegy majd a zsír. A kocogás, vagy bicaj az pont jó lesz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!