Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet hogy melyik részét (31 db)

A köldökpiercingem nem tetszik. :S:D Vagyis túl kevés kötőszövet tartja, nincs mélyen. Ha mélyebben újraszúratom, nem lehet, hogy elszakad az a rész a két lyuk között?

Lehet ez els?re kicsit érthetetlen, de légyszi segítsetek... :D

Legjobb válasz: Elõszöt meg kell várni ameddig beforr. ez egy hónap. Aztán lehet újra szuratni, mélyebben,.

Elõszöt meg kell várni ameddig beforr. ez egy hónap. Aztán lehet újra szuratni, mélyebben, .
Nekem is ugyan ez volt az elsõnél, és én inkább kivettem minthogy valami kiszakítsa aztán vérezzen. Hamar befort, aztán útána megint lett szuratva és most jó. 22/L
A kérdező hozzászólása: És mennyi idõ volt, míg beforrt? Most nagyon látszik a régi helye? :)
hamar beforr de a helye megmarad és elég csúnya, de ha feltünõ és nem egyszerû pc-t választassz akkor nem arra fognak figyelni az emberek.
A kérdező hozzászólása: 2 hét múlva újraszúrathatom? :)
Várj 1 hónapot vele, hogy megerõsödjön a hegszövet, külömben hipertofóbiás lesz.
A kérdező hozzászólása: Micsoda? :) És egy hónap tuti elég lesz? Kivettem kb. egy hete, és ha március végén rakatom vissza, akkor ok lesz, igaz? Csak mert ezzel kapcsolatosan feltettem egy kérdést és valaki azt írta, hogy 4 hónapot kell várni vele, minimum... :S
A kérdező hozzászólása: Akkor is kb. egy hónapot várjak, hogyha egy évig benne volt?? :D
Én írtam az egy hónapot. Hát, figy, ezt látod te is magadnak szerintem, hogy, mennyire forrt össze, és mennyire nem. Amikor, már nem annyira kemény az összeforrt lyuk, akkor szúrhatod.

Ha facebook-on lecserélem a profilképemet, már nem lehet beállítani hogy a kép melyik részét mutassa?

Régebben lehetett, de most nem találom.

Legjobb válasz: Rányomod az egérrel, rajta tartva nem engedi mozgatni?

Rányomod az egérrel, rajta tartva nem engedi mozgatni?


Mit tudnak megállapítani a székletmintából? Ki lehet mutatni, hogy a test melyik részében van gyulladás?

Legjobb válasz: A székletmintából tudtommal a gyomor- és bélrendszeri problémákat, májbetegségeket, emésztési zavarokat tudják megállapítani, esetleges mérgezéseket, anyagcserezavarokat, maximum a vörösvérsejtek problémáit. A gyulladás sejtes és molekuláris elemei a vérben vannak és a vizeletben választódnak ki. Bélrendszeri gyulladás jelei persze a székletben is lehetnek.

A székletmintából tudtommal a gyomor- és bélrendszeri problémákat, májbetegségeket, emésztési zavarokat tudják megállapítani, esetleges mérgezéseket, anyagcserezavarokat, maximum a vörösvérsejtek problémáit. A gyulladás sejtes és molekuláris elemei a vérben vannak és a vizeletben választódnak ki. Bélrendszeri gyulladás jelei persze a székletben is lehetnek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

A MAGYAR (tehát nyelvtan és irodalom egyben) melyik része a nyelvtani? Abbba mi tartozik bele? Hogyan lehet tanulni a kisérettségi-/érettségin a nyelvtani részre? Valaki linkelne oldalt amin rajta van a tananyag amit átvehetnék?

Nem vagyok túl jó nyelvtanból, de a fogalmazás rész megy. Tudok érvelni is összehasonlítani is. Arra tudom, hogy csak át kell olvasnom a verselemzést meg hasonlókat. De a nyelvtani részre mit kell? És a szóképek meg ilyesmik is a nyelvtanhoz tartoznak? Vagy konkrétan mik?

Legjobb válasz: Szerintem a legjobb módszer a gyakorlásra, ha átnézed a korábbi érettségi feladatokat, és megpróbálod megoldani, majd leellenõrzöd a hivatalos megoldás alapján.

Szerintem a legjobb módszer a gyakorlásra, ha átnézed a korábbi érettségi feladatokat, és megpróbálod megoldani, majd leellenõrzöd a hivatalos megoldás alapján.
A kérdező hozzászólása: köszi
A kérdező hozzászólása: bocs itt a giff http://kepfeltoltes.hu/view/121203/amikor-a-baratn-mmel-neze..
Ha még aktuális, akkor ez a jelenet az 1. részben van 41 perc 44 másodperctõl.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen

Lehet azt tudni, hogy a peteérés általában a nap melyik részében van, vagy ez egyénenként változó?

Legjobb válasz: bocs hogy ilyewn késõn válaszolok... általában hajnali órákban van...azért lehet látni a reggel hõbõl...szóval reggeli szex a telitalálat szerintem...bár mi nem szoktunk reggel szexelni, de lehet hogy ez lesz a következõ praktika, amit bevetünk(5.hónapja próbálkozunk)

bocs hogy ilyewn késõn válaszolok... általában hajnali órákban van...azért lehet látni a reggel hõbõl...szóval reggeli szex a telitalálat szerintem...bár mi nem szoktunk reggel szexelni, de lehet hogy ez lesz a következõ praktika, amit bevetünk(5.hónapja próbálkozunk)
A kérdező hozzászólása: Akkor mi lehet hogy mindig rossz napon próbálkozunk, mert mi 90%-ban pont hajnalban vagyunk együtt, de 4 hónapja semmi!

Mennyibe jön ki kb egy Tunéziai utazás? 3 főnek, 4-5 napra? Oda csak repülővel lehet eljutni? Ti hogyan szoktatok oda menni? Védőoltások szükségesek? Drága a szállás? Vagy melyik része, mennyibe fáj?

A válaszokat el?re is köszönöm! :) Bocsánat az érdekes kérdésért, de még sosem ment a családom semerre. :/ :)

Legjobb válasz: Utazási irodánál érdemes komplett utat lefoglalni, ami tartalmazza a repülõutat, szállást, ellátást. Ez szerintem kb. 300e Ft lehet egy hétre mindenestül. Ezek az utak minimum 1 hetesek, 4-5 napra nem lehet elmenni. A saját szervezés szerintem többe kerülne és nem is javasolt olyannak, aki nem tapasztalt utazó, pláne egy arab országba.

Utazási irodánál érdemes komplett utat lefoglalni, ami tartalmazza a repülõutat, szállást, ellátást. Ez szerintem kb. 300e Ft lehet egy hétre mindenestül. Ezek az utak minimum 1 hetesek, 4-5 napra nem lehet elmenni. A saját szervezés szerintem többe kerülne és nem is javasolt olyannak, aki nem tapasztalt utazó, pláne egy arab országba.
Szia :) Megpróbálok kifejtõsebb választ adni neked. Én anyukámmal voltam tavaly a tunéziai Sousse városban egy szállodában, és nagyjából a pénz ami kellett repülõre, szállásra, programokra, ajándékokra 400 000 Ft volt, és nem szûkölködtünk. Viszont azzal számolni kell, hogy kint egy 3 csillagos szálloda nem egyezik egy magyar szállodával, ami ugyanúgy 3 csillagosnak minõsül. Mi sajnos kifogtunk egy elég igénytelen szállodát, és hiába fizettünk be all inclusive ellátásra, az étel sem volt az igazi. Na de alapjába véve rengeteg jó program van Tunéziában, ahová igen, repülõvel lehet eljutni. Igazából az utazási irodák úgy számolják fel neked a kijutás költségét, hogy a megadott árban benne van már a repülõjegy, a reptéri illeték és a szállásotok is, ez mind mondjuk last minute úttal fejenként olyan 120 000 Ft lehet, de akkor ezen felül már csak a fakultatív programokra kell befizetni, vagy az ajándékokat kell megvásárolni, ha szeretnétek venni ezt-azt. Mi voltunk városokat megnézni, vannak jó kis hajós utak, állatkert, sivatagi túra és sok más amik közül lehet választani. Kint könnyen el lehet jutni mondjuk a városközpontba, ha éppen nem ott van a szálloda, hiszen a taxit le kell inteni és meg kell vele állapodni, hogy akkor a kívánt helyre mennyiért visz el. Ez Ft-ban olyan 300 Ft volt nekünk maximum. Tunézia mindenképpen jó választás, én jártam más arab országokban is, de itt voltak eddig a legbarátságosabbak a nagy számok törvénye alapján az emberek. Mi nem kaptunk semmilyen védõoltást, kutya bajunk nem volt. Például Egyiptomban még csak fogat mosni sem javasolt a csapvízzel, de itt még néha bele is korytoltam, bár én nem vagyok egy nyápic valaki. Összeségében kellemes kis hely, persze itt is vannak csúnyább, illetve szebb részek is. Mindent meg lehet kapni, jó kis hamisítványokat vettem Világmárkákból 5-10 000 Ft-ért, mindent le lehet alkudni, egyedül azt javasolták nekünk az idegenvezetõk, hogy olyan táskát viseljünk, amely keresztbe pántos, mert vannak robogós tolvajok akik szeretik leakasztgatni a nõk táskáit. Szerintem jól fogjátok magatokat érezni, ha bármiféle kérdés felmerül még, szívesen válaszolok!
A kérdező hozzászólása: Nagyon nagyon köszönöm a válaszokat! :) Most már akkor jelentõsen okosabbak lettünk. :D Akkor lehet úgy is mondani, hogy fejenként, ajándék vásárlás nélkül ki lehet jönni 150-160 ezer forintból? :) Tevegelni is lehet? :D
Annyiból simán ki lehet jönni, de én már akkor inkább Egyiptomba mennék.
Ha last minute-tal mentek, akkor ki lehet bõven, de úgyis fogtok költeni másra is, akár 1-1 üdítõre, vagy valami kis nasira :) De belefér bõven. Mi voltunk egy 2 napos túrán, ahol megálltunk a sivatag közepén tevegelni vagy 1 órát. 30-an voltunk a csapatban kb, de mind a 30-an szarrá is égtünk hiába adtak ránk valami leplet. Szóval napolaj mindig legyen nálatok :)
A kérdező hozzászólása: Egyiptom szebb, mint Tunézia? :D Vagy barátságosabb? :) Köszönöm a válaszokat! :)
Szebb és talán több a látnivaló is. A Vörös tenger a világ egyik legszebb tengere.
A kérdező hozzászólása: Köszi.:D
Egyiptom sokkal szebb, mint Tunézia. Tunézia inkább strandolgatós, vásárolgatós hely. Meg persze bulizós. Ugyanez megvan Egyiptomban, de ott sokkal több a látnivaló. Amúgy lehet menni kocsival is Tunéziába. Amikor mi voltunk, akkor jött egy magyar család suzuki ignissel. És láttam még egy magyar rendszámú autót.

Hogyan lehet azonosítani, hogy melyik részét dugja ki a bébi, ha domborodik a has?

Még nincs rutinom, mert nem régóta csinálja, még csak a 20. hétben járunk.

Legjobb válasz: Nem is lesz rutinod, mert nem lehetünk biztosak benne. Még az utolsó hónapban is fogolódik, de ott már könnyebb dolgunk van, mert a lábaival olyan erõvel tudja tuszakolni a bordáimat, hogy csak na. Üdv, 34 hetes mami

Nem is lesz rutinod, mert nem lehetünk biztosak benne. Még az utolsó hónapban is fogolódik, de ott már könnyebb dolgunk van, mert a lábaival olyan erõvel tudja tuszakolni a bordáimat, hogy csak na. Üdv, 34 hetes mami
Szia én 37 hetes vagyok, és még mostsem tudom mit nyom ki a babó, csak gondolom hogy a lába vagy a könyöke.Nehéz megkülönböztetni.Lehet azért nem tudok rájönni mert egy kicsit ducibb vagyok.Boldog babavárást!!!!

Mi dönti el, hogy egy telek hány százalékban beépíthető, és melyik részére lehet építkezni?

Legjobb válasz: A Helyi Építési Szabályzat vagy területileg hatályos Rendezési Terv. Be kell menni a helyi Polgármesteri Hivatal Mûszaki Osztályára és ott az illetékes elõadó segítséget tud nyújtani ebben. De egyébként a beépíthetõség és hogy hová kerüljön a ház, az függ egy csomó mindentõl (pl. milyen övezetben van, hogyan épült a többi ház stb.)

A Helyi Építési Szabályzat vagy területileg hatályos Rendezési Terv. Be kell menni a helyi Polgármesteri Hivatal Mûszaki Osztályára és ott az illetékes elõadó segítséget tud nyújtani ebben. De egyébként a beépíthetõség és hogy hová kerüljön a ház, az függ egy csomó mindentõl (pl. milyen övezetben van, hogyan épült a többi ház stb.)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!