Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet hogy kancsal (9 db)

Enyhén kancsal szemet hogyan lehet úgy sminkelni, hogy nem tűnjön fel?

Legjobb válasz: szerintem meg f*sd le, hogy kancsal vagy. én is. és? :| mégis sminkelek, ettõl nem leszek kevesebb. :D ha valakinek meg nem tetszik, az a saját szegénységi bizonyítványa. nézd már meg, hány embernek van olyan tulajdonsága, amit nem érdemes kihangsúlyozni, vagy elkéne inkább süllyednie miatta a szégyenben, de õ mégis kiteszi, felvállalja, mert lesz.rja? (egy szintén kancsal lány)

szerintem meg f*sd le, hogy kancsal vagy. én is. és? :| mégis sminkelek, ettõl nem leszek kevesebb. :D ha valakinek meg nem tetszik, az a saját szegénységi bizonyítványa. nézd már meg, hány embernek van olyan tulajdonsága, amit nem érdemes kihangsúlyozni, vagy elkéne inkább süllyednie miatta a szégyenben, de õ mégis kiteszi, felvállalja, mert lesz.rja? (egy szintén kancsal lány)
szemüveggel korigálni...
Iazából sehogyan, de nem ajánlom a túl erõs sminket a szemed körül.használj a szemednél természetes árnyalatokat, bézs stb.És ne csinálj hatalmas szempillákat se. Szerintem a szádon legyen a hagsúly és akkor minden rendben lesz!

Nagyon kétségbeestem! 7 hónapos a gyermekem. Szemészetre küldtek minket, hogy lehet kancsal. Volt vki így? Mi volta vizsgálaton? Tudnak segíteni? Mivel?

Rémtörténeteket olvastam a neten... Rettenetesen elkeseredtem!

Legjobb válasz: Attól, hogy valaki kancsal, az még nem fáj és láthat jól. Mûtéttel meg mindent lehet ma már korrigálni.

Attól, hogy valaki kancsal, az még nem fáj és láthat jól. Mûtéttel meg mindent lehet ma már korrigálni.
Ne ess kétségbe. Kap egy szemüveget, és majd rendbe jön a szeme.
Én ovis koromban voltam picit kancsal, adtak szemüveget meg ilyen szem leragasztós izét :D egy kis ragasztós szélû lapot, egyszer az egyik másszor a másik szememre kellett tenni, és így visszaállt a normális állapotban, azóta sincs semmi baj, csak távolra nem látok de az nem a kancsalság miatt van. 16/L
A védõnõm azt mondta, h. egy bizonyos korig, talán egy éves kort mondott, normális, h. néha bandzsit a gyerek. És kismama újságban is olvastam h. ez normális. Csak nyugi!
A fiam is bandzsított 7 hónaposan, az egyik szeme befele húzott (amúgy pici koromban nekem is, és ha nagyon fáradt vagyok, akkor még most is). A mi gyerekorvosunk is mondta, ha akarom, elmehetek vele szemorvoshoz, de szerinte várjunk vele, majd megerõsödnek, összehangolódnak a szemmozgató izmai. Így lett. Nem csináltunk vele semmit, most 2, 5 éves, semmi baja a szemének. Szóval ne aggódj.
Szia! Az én kisfiam most 10 hónapos, és minket is megijesztett a védõnõ pont a gyermek 7 hónapos korában, hogy a fiam jobb szeme nincs összhangban a bal szemével. De azt mondta, hogy egy éves korig várjunk, addig bõven összehangolódhat. Csak figyelnem kell, hogy milyen a szemmozgása. Azt mondta, hogy a legjobban a fényképeken tudom megfigyelni, hogy éppen hogy áll a helyzet. Azt viszont nem értem, hogy titeket minek küldtek már hét hónaposan szemészetre?? Bõven megjavulhat, ahogy az egyik válaszoló is leírta!
Vagy a szemét kell rendszeresen leragasztani, vagy szemüveget kap és annak a lencséjét. Helyrehozható.
A kérdező hozzászólása: Hát azt megnézem, hogy a 7 hónaposomra hogy adnak szemüveget :(

Hogyan lehet megálapitanom hogy kancsal vagyok e vagy sem, van rá valami teszt vagy mi?

NEm vagyok az ugy gondolom csk ugy általában érdekel a kérdés

Legjobb válasz: Van rá egy mûszer - kicsit hasonlít egy vonalzóra. Ha kancsal vagy, akkor 2 mutatót látsz rajta - és ott van mm-ben, hogy milyen messze látod ezeket.

Van rá egy mûszer - kicsit hasonlít egy vonalzóra. Ha kancsal vagy, akkor 2 mutatót látsz rajta - és ott van mm-ben, hogy milyen messze látod ezeket.


Kancsal szemet hogy lehet Photoshop-al javítani?

Legjobb válasz: klónozó bélyeg eszközzel...A másik szemet klónozd a kancsal-szemre.: D L/14

klónozó bélyeg eszközzel...A másik szemet klónozd a kancsal-szemre.: D L/14
Azt a szemésznél kell javítani, nem Photoshoppal.
A kérdező hozzászólása: és a klónozó bélyegzõt hogy kell használni?, mert nem csinál semmit.
raviszed a karikat amit akarsz klonozni, lenyomod az alt billentyut, majd odaviszed ahova szeretned klonozni es huzod az egeret tartva a jobb clicket. remelem segitettem

Kicsit kancsal vagyok. Ezt hogyan lehet eltüntetni természetes módon, otthon lehet valahogy? 15/F

Legjobb válasz: El kell menni egy szemészeti vizsgálatra és valószínû szemüveget fognak rendelni.

El kell menni egy szemészeti vizsgálatra és valószínû szemüveget fognak rendelni.
minden nap gyakorolj(forgatsd a szemed, nézz fel-le) 10 percet és megvan az eredmény. Érdemes megpróbálni!!

Segitség. Kancsal szemet gimpel hogyan lehet kijavítani?

Legjobb válasz: nem ismerem a gimp nevû programot, a photoshopot ajánlom.

nem ismerem a gimp nevû programot, a photoshopot ajánlom.
a kancsal szemet speciális szemüveggel gyógyitják....
A kérdező hozzászólása: Photosoppom nincs sajnos :(. Igen tudom és használom is de ha néha leveszem és úgy fényképeznek látszik kicsit és emiatt kértem-e fajta segítséget.
photoshopot töltsd le torrentel, így nem kell fizetned
A kérdező hozzászólása: Már probáltam de nagyon sok hely kell hozzá és a netem pedig korlátozott. Ha van más program szívesen várom az ötleteket.
Lehet hogy csak játszik de jobb lenne elvinni egy orvoshoz hogy nehogy baj legyen belõle.
Ilyesmit szerintem nemcsinálnak játékból én elvinném szemészetre a helyedben!
Szia!! Bocsi a visszakérdésért, de nálunk is ilyen probléma van 3 éves lányomnál. Mit csinált vele a doki? Azt már tudjuk, hogy láztól jön elõ.
Szemészeti vizsgálatra kell elvinni mindenféleképpen, ha nem állandó a kancsalság, hanem néha-néha, attól is lehet, ha eltérõ dioptriájú pl a két szeme, vagy asztigmatizmusa (cilinder), és fókuszálásnál a két szem nem tud együtt fókuszálni pl a közeli tárgyakra. Mindenképpen érdemes megnézetni, megakadályozni egy késõbbi látásproblémát. Szemészeti vizsgálatot érdemes csináltatni.
na ne viccelõdjél...
A kérdező hozzászólása: eléggé félek hogy egyszer valamelyik vicceskedvû gyerek megijeszt miközbe épp kancsalítok viccbõl és úgy marad:S
Nem igaz.

Egy hete körülbelül néha homályosan látok az egyik szememre. A másik, hogy egy idő után kicsit furcsán kezd "állni" a szemem, mintha kisebb lenne az egyik, és máshogy áll a pupilla és az írisz, se kancsal se szemüveges nem vagyok, de mi lehet ez?

Amikor észrevettem visszagondoltam a napomra és nem gépeztem sokat, szóval nem a monitor el?tt ülés miatt szerintem. Szemcseppet használok ritkán.

Legjobb válasz: Keresd fel a szemészetet.

Keresd fel a szemészetet.
A kérdező hozzászólása: jövõ héten elmegyek. Köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!