Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet hogy jobb, (969 db)

Ez hogy lehet hogy lehet hogy most jobb tanuló vagyok?

7.osztályba úgyan annyit tanultam mint most 8-ban de most mégis jobb tanuló vagyok mint tavaly ez hogy lehet?

Legjobb válasz: úgyan annyi-ugyanannyi amúgy nekem is igy volt, 8.osztály valamiért könnyebb! Például matekot csak kiegészítitek pár új dologgal, szabállyal!

úgyan annyi-ugyanannyi amúgy nekem is igy volt, 8.osztály valamiért könnyebb! Például matekot csak kiegészítitek pár új dologgal, szabállyal!
Egy csöppet tanulhatnál még, hogy jobb legyen a helyesírásod.
A kérdező hozzászólása: Miért mit írtam rosszul?
nem használtál mondatközi írásjeleket
A kérdező hozzászólása: azt nem szoktam ilyenkor csak órán
úgyan annyit, ez elég csúnya..:) nagyon rövid az u. :) amúgy valszeg mert az eléggé ismétlõs év, illetve könnyebb a tananyag, bár nem tudom..:) kevesebbet követelnek a tanárok így elsõ hónapokban? jobban tudsz koncentrálni, órákon jobban figyelsz?

Ha Morvai Krisztina az 1990-es években többek között még melegjogi aktivista volt, akkor hogyan lehet, hogy most már a Jobbikkal szimpatizál?

Legjobb válasz: "Ha Morvai Krisztina az 1990-es években többek között még melegjogi aktivista volt, akkor hogyan lehet, hogy most már a Jobbikkal szimpatizál?" A 90es években tiniként még hittem, hogy alapvetõen minden ember jó, származástól függetlenül. Aztán ért néhány külsõ behatás amitõl megváltozott a véleményem. Ha hiszed ha nem, a leggyakoribb külsõ behatások kreol bõrû emberek részérõl értek...

"Ha Morvai Krisztina az 1990-es években többek között még melegjogi aktivista volt, akkor hogyan lehet, hogy most már a Jobbikkal szimpatizál?" A 90es években tiniként még hittem, hogy alapvetõen minden ember jó, származástól függetlenül. Aztán ért néhány külsõ behatás amitõl megváltozott a véleményem. Ha hiszed ha nem, a leggyakoribb külsõ behatások kreol bõrû emberek részérõl értek...
3. Morvai minden csak nem ostoba.Tanított az USA-ban a Madison egyetemen is , ami az USA Top 5 egyetemi között van. A magyar politikusok között nem soknak van ilyen magas végzettsége , fõleg jogi téren. És elég jó nemzetközi kapcsolatokkal rendelkezik. Elég szép karriert futott be , neoliberálisként kezdte de fokozatosan konzervatívvá vált.Persze , némi liberalizmust megõrzött.
Nem unjátok még a hazudozást Morvairól? 1, Nem volt soha melegjogi aktivista 2, "Morvai az MSZP-ben kezdett." Ez megint egy ordas hazugság. Antikommunista volt már az MSZP megalakulása elõtt, az 1992-es Zétényi-Takács igazságtételi törvény kérdésében is egyértelmûen a komcsik megbüntetése mellett tette le a voksát. 3, mindig a jogfosztottak mellé állt, esete válogatja, hogy épp ki húzta a rövidebbet
Morvai Krisztina most, Jobbikosként is kiáll a nõk jogaiért , amolyan feminista kicsit.Több nõt szeretne a parlamentbe. Egyébként õ most is liberális , dolgozott az ember jogi bíróságon is. Ennek ellenére mégis a Jobbik egyik arca.Õ lenne a köztársasági elnök ha a Jobbik nyerne. A Jobbikosok egy kis része valóban elvetemült.Ezt Jobbik szimpatizánsként mondom.Szükség van egy ilyen jogászra , mint Morvai.
Ki mondta, h a jobbiknak baja van a melegekkel ? Benne van a programjukban, vagy a holnapjukon ?
"Egy ostoba, kulturálatlan nõszemély." Anyukád jellemzését nem kell a kérdésbe beírni, az nem tartozik szorosan ide.
Nos engem Jobbikosként is irritál Morvai. Amúgy ha jól tudom nem is párttag, szóval tök mindegy.
Morvai az MSZP-ben kezdett. A férje protezsálta. Azóta már változtatta a pártállását. Egy ostoba, kulturálatlan nõszemély.
"A 90es években tiniként még hittem, hogy alapvetõen minden ember jó, származástól függetlenül. Aztán ért néhány külsõ behatás amitõl megváltozott a véleményem. Ha hiszed ha nem, a leggyakoribb külsõ behatások kreol bõrû emberek részérõl értek..." Szerinted Morvai csalódott a melegekben?

Hogy lehet, hogy a 7-es BMW-nek sokkal jobb a töréstesztje frontális ütközéskor, mint az S Mercedes-nek?

S Mercedes-é

Legjobb válasz: A mostani, F01/F02 kódú 7-es BMW fiatalabb, mint az éppen aktuális, W221 kódú Mercedes S. A W221-et 2005-ben mutatták be, az F01-et meg 2008-ban. Az a három év pedig arra volt elegendõ, hogy új anyagokat, technológiákat alkalmazzanak, amik jobb szilárdsági jellemzõkkel bírnak. Ráadásul a BMW-nek ott volt az E6 jelû 5-ös csúfos kudarca a törésteszteken, ami után igyekeztek a lehetõ legjobb eredményt kihozni az autóikból, nehogy elillanjon a vásárlók bizalma. Ja, és nem mellékesen: azt, hogy egy autó ütközéskor mennyire védi jól az utasait, nem az határozza meg, hogy mennyire sérül. A közhiedelemben még mindig az él, hogy "bezzeg a Volgák jók vótak, mer' ha nekiment a Zsigulinak, meg se horpadt a sárvédõ", de az a helyzet, hogy a túlzottan merev "páncélautók" veszélyesebbek, mint azok, amik tudnak gyûrõdni. Ha ugyanis nem a karosszériaelemek gyûrõdése emészti fel az energiát, akkor az utasok fognak gyûrõdni, rájuk pedig ez rosszabbul hat. Az tehát önmagában nem probléma, hogy eltûnt a Mercedes eleje: annak pontosan így kell mûködnie. Összecsuklik, lelassul az autó és kész. De ha megnézed, az A-oszloptól hátrafelé alig sérült a karosszéria, az utastér nem rogyott össze, talán még az ajtók is nyithatóak voltak. Az utasok védelménél pedig ez a lényeg, nem az, hogy mennyire horpad be a motorháztetõ.

A mostani, F01/F02 kódú 7-es BMW fiatalabb, mint az éppen aktuális, W221 kódú Mercedes S. A W221-et 2005-ben mutatták be, az F01-et meg 2008-ban. Az a három év pedig arra volt elegendõ, hogy új anyagokat, technológiákat alkalmazzanak, amik jobb szilárdsági jellemzõkkel bírnak. Ráadásul a BMW-nek ott volt az E6 jelû 5-ös csúfos kudarca a törésteszteken, ami után igyekeztek a lehetõ legjobb eredményt kihozni az autóikból, nehogy elillanjon a vásárlók bizalma. Ja, és nem mellékesen: azt, hogy egy autó ütközéskor mennyire védi jól az utasait, nem az határozza meg, hogy mennyire sérül. A közhiedelemben még mindig az él, hogy "bezzeg a Volgák jók vótak, mer' ha nekiment a Zsigulinak, meg se horpadt a sárvédõ", de az a helyzet, hogy a túlzottan merev "páncélautók" veszélyesebbek, mint azok, amik tudnak gyûrõdni. Ha ugyanis nem a karosszériaelemek gyûrõdése emészti fel az energiát, akkor az utasok fognak gyûrõdni, rájuk pedig ez rosszabbul hat. Az tehát önmagában nem probléma, hogy eltûnt a Mercedes eleje: annak pontosan így kell mûködnie. Összecsuklik, lelassul az autó és kész. De ha megnézed, az A-oszloptól hátrafelé alig sérült a karosszéria, az utastér nem rogyott össze, talán még az ajtók is nyithatóak voltak. Az utasok védelménél pedig ez a lényeg, nem az, hogy mennyire horpad be a motorháztetõ.
Azt is érdemes megfigyelni, az F01-nél csak 50%-os átfedéssel szimulálták a frontális ütközést, míg a Mercinél 100%-kal. 50% átfedésbél az autó el tud forogni a ütközéssel átellenes irányba, ami szintén csökkenti a törést, míg 100%-nál nem. Így nem teljesen összehasonlítható a két teszt.
A kérdező hozzászólása: Igen, csak az a baj, hogy a hozzászólásokban írják, hogy 50 km/h-val ütköztették a Mercit. A BMW-t 56-al. Mégis ennyire jobban tört a Merci. Ilyen 50 körüli sebességnél pedig még nem kell számolni szerv leszakadással meg egyebekkel. Felvetõdik a kérdés, ha 50 km/h-nál így törik, akkor mi van, ha fõúton megy 100-al, szembõl valaki elalszik és belecsapódik.
A kérdező hozzászólása: Viszont oldalirányú ütközésnél meg elvileg a Merci sokkal jobb. A 7-es BMW-rõl miért nincs ilyen? Csak az a számítógépes grafika, azon egyértelmûen alulmarad.
Valaki nemrég rakott fel egy kérdést, amiben egy W211 karamboljánál készült képek vannak. Ott agonizált, hogy mennyire nem biztonságos, mert valami 6x éves meghalt benne. Pályán volt a karambol, tehát ~130-nál, és az utascella egyben maradt. A többiek megúszták komolyabb sérülés nélkül(kerestem most, de nem találtam, pedig max 2 hete lehetett). Na kb ez lenne az S Mercinél is. Ahol látványosan törik, az azért van, mert úgy tervezték. Nem kell attól félni, hogy 100-nál meghalnának benne.

Hogyan lehet a jobb agyféltekét tréningezni, fejleszteni?

Olvastam hogy vannak tréningek. Milyenek lehetnek ezek, mit kell csinálni hozzá?

Legjobb válasz: jobb agyféltekés rajztanfolyam. De otthon is gyakorolhatsz. Vedd meg a Betty Edwards Jobb agyféltekés rajzolás. Jól beindul a fantázia a belsõ látás ha végig csinálod a gyakorlatokat. Pl. Egy papír, lerakod a kezedet, és csak a kezedet figyeled. Azt próbálod lerajzolni anélkül, hogy a papirra lesnél.

jobb agyféltekés rajztanfolyam. De otthon is gyakorolhatsz. Vedd meg a Betty Edwards Jobb agyféltekés rajzolás. Jól beindul a fantázia a belsõ látás ha végig csinálod a gyakorlatokat. Pl. Egy papír, lerakod a kezedet, és csak a kezedet figyeled. Azt próbálod lerajzolni anélkül, hogy a papirra lesnél.

Miért lehet, hogy csak a jobb mellem fogadja el? (10 napos)

Balból nem hajlandó szopizni, visít, kapálózik, meg sem próbálja. A pózokat váltogattam, egyik sem jött be. Akkor sem javult a helyzet, amikor elõtte leszívtam picit belõle, nem segít.

Legjobb válasz: nálunk a nyaka miatt nem tudott a jobb cicimbõl szopni. úgymond elfeküdte a méhben, mint mi éjjel és fájt neki oda fordítani. alap helyzetben is 3 hós koráig jobbra fordította a fejét épp ezért.

nálunk a nyaka miatt nem tudott a jobb cicimbõl szopni. úgymond elfeküdte a méhben, mint mi éjjel és fájt neki oda fordítani. alap helyzetben is 3 hós koráig jobbra fordította a fejét épp ezért.
A bal mellbimbód ugyanúgy kiáll, mint a jobb? Nincs jobban megkeményedve a tejtõl, mint a másik? Nekem a jobb cicimbõl nem tudtak szopizni a gyerekek, mert annyira fel volt puffadva, hogy totál lapos lett a mellbimbóm .Egyszerûen nem tudták elkapni, nem tudtak rákapni. Csak kiköpték és ordítottak, mert nem tudták megfelelõen beszívni. A bimbóvédõ segített, azon keresztül megoldották a dolgot.
Nem lehet, hogy fáj a füle? lehet, hogy nem a cicivel van baj, hanem azzal, hogy fájdalmas neki azon az oldalán...
A kérdező hozzászólása: Eleinte nem ment egyáltalán a szoptatás, ezért próbáltuk a bimbóvédõt is, mert már sebes volt a mellem. Azt a jobb oldalon sem fogadta el, valamiért nem szereti. 3-4-et szív úgy, majd kiköpi a bimbóvédõt. Eléggé ellapul a mellbimbóm, de amikor elõtte leszívom picit a tejet, akkor a mellszívó kicsúcsosítja, és a tej is áll a végén, szerintem ennél "kívánatosabbá" nem tudom számára tenni. A füle? Ez eszembe sem jutott. Az igen, hogy esetleg nem szeret azon az oldalon feküdni egyáltalán, ezért most direkt megfigyeltem, hogy arra az oldalára tettem le a kiságyban, de édesdeden alszik rajta. Gondolom, akkor aludni sem szeretne úgy, ha kellemetlen lenne neki. Remélem, tényleg nem a füle fáj. Hogy tudok errõl meggyõzõdni ennél jobban?
Szerintem próbálj meg olyan pozíciót szopizásnál, hogy a babád törzse hónod alá kerüljön. Így a cicid neki nem jobbra esik hanem inkább balra.
Bnomnel szinten ez volt nem jott ra az okara. Neki csak a bal melle kellet a kicsinek a jobb nem. Vegul a jobbol elapadt es mai napig szoptatja pedig mar 10 hos a kisfia. :-) persze cseppet viccesen nez ki mert az egyik melle jo nagy a masik meg fele akkora, :-)
Bizony, sok esetben ha ferde nyakkal született (Kiss-syndróma, torticollis), akkor egyik mellbõl kényelmes neki szopizni. Érdemes lenne ezt a gyerekorvossal esetleg az ortopédussal is megbeszélni.

Ha Szlovákia elvileg jobb gazdasági politikát folytatott az elmúlt 20 évben, mint mi, akkor hogy lehet, hogy ott minden szürke és lerobbant, mintha Romániában vagy Ukrajnában járnál, Magyarország meg majdnem olyan jól néz ki, mint Ausztria?

Legjobb válasz: Én elég sokat jártam arra felé, és sok olyan elhagyatott épület van ami szinte már vagy félrom vagy teljesen nincs már meg. De akárhányszor észrevettem ott nagyon jó a mezõgazdaságuk, nincsenek ott kihasználatlan gazos földek, és a szántó föld közötti utak is inkább betonból vagy aszfaltból állnak, ide haza meg hepehupás, földes sáros út. Ott is rengeteg régi raktár épület van kisebb szállók, meg feldolgozó üzemek amik elhagyatottak, de mellettük meg ezerrel mûködnek a szántóföldek. Nekik annyival jobb a gazdaságuk hogy ott viszonylag normális a mezõgazdaság. Rengeteg ottani ismerõsöm van és mind mondják hogy rosszabb mint Magyarország épület lepusztulási szempontból, de ott legalább annyi van hogy nem hagyják kárba a jó termõföldeket.

Én elég sokat jártam arra felé, és sok olyan elhagyatott épület van ami szinte már vagy félrom vagy teljesen nincs már meg. De akárhányszor észrevettem ott nagyon jó a mezõgazdaságuk, nincsenek ott kihasználatlan gazos földek, és a szántó föld közötti utak is inkább betonból vagy aszfaltból állnak, ide haza meg hepehupás, földes sáros út. Ott is rengeteg régi raktár épület van kisebb szállók, meg feldolgozó üzemek amik elhagyatottak, de mellettük meg ezerrel mûködnek a szántóföldek. Nekik annyival jobb a gazdaságuk hogy ott viszonylag normális a mezõgazdaság. Rengeteg ottani ismerõsöm van és mind mondják hogy rosszabb mint Magyarország épület lepusztulási szempontból, de ott legalább annyi van hogy nem hagyják kárba a jó termõföldeket.
A kérdező hozzászólása: Ja meg azt is hallottam, hogy míg Magyarországon a keleti országrész pl. Borsod, Hajdú-Bihar, Szabolcs megye viszonylag tûrhetõ helyek, addig jobb ha Kelet-Szlovákiába idegen nem teszi be a lábát, ez igaz? Én már akkor is egy kicsit kényelmetlenül éreztem magam, amikor Révkomáromban véletlenül besétáltam egy eléggé öhm érdekes kinézetû lakótelepre.
Vállalkozást is érdemesebb Szlovákiában csinálni mert sokkal kedvezõbbek az adófeltételek.Vagy érdemes lenni egy lakcímednek Szlovákiában és szlovák kocsit venni.Kevesebbet kell rá adózni. Ha az állam hülyének nézi az embert akkor az ember miért ne ügyeskedhetne és lehetne okos? Szóval érdemes ügyeskedni , minden lehetõséget megragadni törvényes kereteken belül.
Ha átmegyek MO-ra, midig elszomorodom. Mert azt látom, hogy az út hirtelen 2 méterrel keskenyebb, a falukban amiken áttmegyek, gyerekkorom óta (és az a szociban volt még) nem látok egy új házat, kivéve a faluvégi szocpol egyenházakat, ami gondolom cigánysor. Ez így van 100 km ig a határtól. Szomorú. A határ északi oldalán pedig minden faluban több új építkezés folyik (anyás melósok építenek), a temetõkben a magyarországi sírkövesek szorgoskodnak a márványlapokkal. Igaz ezt a vasútról nem látni, az a kertek alatt megy.
Magyarország egy rom Ausztriához képest.Amikor átmész a határon olyan mintha egy másik bolygóra érkeznél.Az utak hibátlanok sehol egy kitüremkedés vagy gödör.Az épületek szépen fel vannak újítva és sehol egy omladozó vakolat. Ausztria fényévekkel jobb és fejlettebb.
A jobb gazdaságpolitika, azt jelenti, hogy jobban nyalt az EU-nak...
En az 5-os valaszolonak adok igzat mert Magyarorszag nyomaba sincs Ausztrianak!
"Ha az állam hülyének nézi az embert akkor az ember miért ne ügyeskedhetne és lehetne okos? " Azért, mert a többi polgártársadon hajtják be újabb adó formájában az ügyeskedésedet.
, , nagyon jó a mezõgazdaságuk, nincsenek ott kihasználatlan gazos földek" Persze, mivel nekik nagyon kevés van, ezért jobban ki kell használniuk õket. Ennyi erõvel Magyarországra is lehetne mondani, hogy minden erdõ szépen van gondozva, míg a szlovákok egy rakás erdõhöz hozzá sem nyúlnak...
A kérdező hozzászólása: "Magyarország egy rom Ausztriához képest.Amikor átmész a határon olyan mintha egy másik bolygóra érkeznél" Az lehet, de ugyanilyen érzés volt visszajönni Szlovákiából Magyarországra is.
Nekem is hasonló tapasztalataim vannak. Mindig is kíváncsi voltam Kassára, elég híres város. Mikor osztálykiránduláson átmentünk Aggtelekrõl Kelet-Szlovákiába, elszörnyülködtem. A táj valóban szép, a mezõgazdaság ott valóban fejlettebb lehet, de Kassa egyszerûen undorító. Nekem nem is Románia jutott eszembe róla, hanem az egykori Szovjetunió. De ettõl még Szlovákia fejlettebb, mint Magyarország. Egyrészt egy kisebb országnak könnyebb fejlõdnie, másrészt Szlovákiában még jelentõsebb a fõváros-központúság, mint itt, Magyarországon. A Pozsonyi Régió egy szupergazdag terület, uniós szinten az 5. legfejlettebb, ami nem kis szó, megelõzi pl. az Île-de-France régiót (Párizs), valamint a Stockholmi Régiót is, és valóban, Pozsony már nem is olyan szürke és lepukkant hely, mint Kelet-Szlovákia.

Hogyan lehet, hogy az egyik cicimből 110et tud szopizni a babóm a másikból meg csak 30at? Ezt ma mértem, de mindig ilyen óriási különbség van a kettő között, és kézzelfoghatóan feleakkora a jobb cicim. MIért?

Legjobb válasz: Ezzel nem vagy egyedül, általában nem egyforma a két mell. Nekem a jobb cicim másfélszer akkora mint a bal. Próbáltam már fejni, többet rakni a kisebbikre, hogy egyformán termelõdjön a tej, de nem igazán használt semmi. Sõt, néha olyan érzésem van, hogy a bal, ami kisebb több tejet termel. Pl. szopcsikor ha a babám kiköpi, mert nézelõdni támad kedve, spriccel belõle a tej, míg a nagyobbikkal ilyen sosem volt.

Ezzel nem vagy egyedül, általában nem egyforma a két mell. Nekem a jobb cicim másfélszer akkora mint a bal. Próbáltam már fejni, többet rakni a kisebbikre, hogy egyformán termelõdjön a tej, de nem igazán használt semmi. Sõt, néha olyan érzésem van, hogy a bal, ami kisebb több tejet termel. Pl. szopcsikor ha a babám kiköpi, mert nézelõdni támad kedve, spriccel belõle a tej, míg a nagyobbikkal ilyen sosem volt.
Nekem is így van. A balból 100nál többet sosem szopizott, jobból akár 200 felett is. Nekem sem jött be semmi, hiába fejtem.. ez van, az a favorit. Most fél éves, el is kezdjük a hozzátáplálást.

Hogyan lehet minnél jobb sofőr?

Most tettem le a sofőrvizsgát(18 éves fiú). Tudom, hogy a közlekedés nagy felelősséggel jár. Szeretnék minnél jobb sofőr lenni, hogy biztonságban utazhassak s mások is? S hogyha valamikor sietni kell(pedig nem vagyok sebességmániás), akkoris stabilan tartsam a kocsit. Csak egyszerűen a sok vezetés a megoldás? Milyen tanácsot tudnátok adni? :)

Legjobb válasz: A jó sofõr idõben elindul mindenhova, nem veszélyeztet másokat a saját sietnivalója miatt. Jó sofõr akkor leszel, ha más hülyesége miatti balesetveszélyt el tudod hárítani, kerülni. Ha bizonytalan vagy lassíts, jobb elkésni mint soha nem odaérni. (Még én is tanulgatom, de pl. egy kézifékes kanyar vagy megcsúsztatás nemhinném hogy forgalomban sokat segítene.)

A jó sofõr idõben elindul mindenhova, nem veszélyeztet másokat a saját sietnivalója miatt. Jó sofõr akkor leszel, ha más hülyesége miatti balesetveszélyt el tudod hárítani, kerülni. Ha bizonytalan vagy lassíts, jobb elkésni mint soha nem odaérni. (Még én is tanulgatom, de pl. egy kézifékes kanyar vagy megcsúsztatás nemhinném hogy forgalomban sokat segítene.)
A jó sofõr tapasztalt. Vezess minél többet naponta, minél nagyobb legyen a havi átlag. 1 millió km balesetmentesen és máris elmondhatod magadról, hogy jó sofõr vagy.
kb amit az elsõ írt, persze télen is vezess.ne okozzon gondot egy kerékcsere, ( a pályán rengeteg kínlódóval találkozni akik nem gondoltak arra hogy a lakókocsi is defektes lehet és várják a mentést)nem árt ha vontatsz és téged is vontatnak, tudjál tolatni futóval derékszögben valamint egyenesen hátra is, gond nélkül.gyakorolj minél többet.
A sok km-nek nem sok köze van a jó sofõrséghez. Lásd a téli buszbalesetek, csillió km-t vezettek a sofõrök, aztán amikor megcsúszott a busz, csak sikítani tudtak. Az a jó sofõr, aki a stresszhelyzetekre felkészül (nem megy gyorsabban, mint amit le tud kezelni agyilag és a kocsijával) és a balesetveszélyben helyesen reagál.
Jó sofõr szerintem az, aki minden szituációt meg tud oldani, és nehéz körülmények között is ura az autónak, akár rossz idõjárási viszonyok között, akár nagy sebességnél.
elõbb tedd le a jogsít!
ha meg elvileg letetted akkor ne kérdezz ilyen fa szságokat
miért lenne [email protected]@szság? nekem 1 hónapja van jogsim, mégse vagyok jó sofõr. úgy értem, nem vagyok [email protected]@sz, viszonylag magabiztosan megyek, érzem az autót, de 1500-2000km-el a lábamban túlzás ilyenket mondani. sebességhatárokat figyeld. annyival menj, hogy biztosan urald a kocsit. nem városról beszélek, de autópályán nem kell feltétlen 130-al menni, szar bekötõutakon meg 90-el. majd ha elég tapasztalt vagy, nem kell magadra figyelned, és már a mások [email protected]@szságait is le tudod reagálni, akkor majd ráérsz tolni neki. az a lényeg, vezess, vezess, vezess :D ha van hozzá érzéked ugyis menni fog, ha nincs ugysem.

A szex miért jobb mint a maszturbálás? Elvileg ugyanazokat a z idegvégződéseket tudod ingerelni. De hogy lehet, hogy mégis jobb? F

Legjobb válasz: A kezed nem csókol meg, nem simítja végig a bõröd, nem karmolja meg a hátad, nem súg a füledbe izgató szavakat, a kezedet nem látod, ahogy kéjesen élvez tõled. Egészen más élmény :)

A kezed nem csókol meg, nem simítja végig a bõröd, nem karmolja meg a hátad, nem súg a füledbe izgató szavakat, a kezedet nem látod, ahogy kéjesen élvez tõled. Egészen más élmény :)
Mert a szexben ott van veled egy nõ is. Az érintés, a feromonok, a hangok, a punci lüktetése, a lelki közelség teszik teljesen más élménnyé. Az evolúció azért dicsér meg, mert a fajfenntartó kötelességed végzed. Ennek megfelelõen védekezés nélkül punciban elmenni is mérföldekkel jobb, mint bármilyen más módon, mivel erre vagy hormonálisan kódolva, és minden más esetben csak átverjük az evolúciót, hogy élvezetet kapjunk.
Egyrészt ott más csinálja neked, ami alapból izgató. Másrészt a másik félnek van szája, illetve puncija/farka, ami neked nincs, vagy nem éred el vele.
Mért jobb a teniszezés 2 emberrel mintha csak a falnád csapkodnád a labdát?
Az elélvezés ugyan az. Nem élvezek nagyobbat szex közben. De más élmény az egész. Ha téged csak az érdekel hogy kijöjjön a sperma akkor elég ha hokizol.
Szóval még szûz vagy fiam...... Javasolnám hogy kérd vissza anyucitól a kisautót, és tologasd tovább, ide meg gyere vissza, ha már elég érett leszel!
Miért jobb élmény beleülni egy Ferrariba mint egy Opel Astrába? Ugyanazok a pedálok, ugyanaz a kormány és váltó, mind ugyanúgy mûködnek.
It's So Obvious!
A kérdező hozzászólása: Ha valóban szûz lennék, nem tudnám, hogy jobb. :D Úgy nem sok értelme lenne a kérdésnek. És tényleg más élmény, de még mindig nem értem , hogy miért? Mondjuk 2-nek igaza lehet. Ha több érzékszervvel dolgozod fel ezeket a hatásokat egyszerre akkor több információt kapnak a receptorok és máshogy dologzza fel az agyad?
A kérdező hozzászólása: Köszi, valami ilyesmire gondoltam, hogy ti hogyan magyarázzátok ezt :)
Mert sajt
"ti hogyan magyarázzátok ezt :) " Akkor miért lettem lepontozva? :(
Mert kiszámíthatatlan. A kezedet Te irányítod, tudod, hogy mikor mit csinálsz. A másik fél játszhat veled, húzhatja a végtelenségig vagy éppen Te vele :)
Ez kb olyan kaliberû kérdés, hogy "miért jobb párban sakkozni, mint egymagam?" Képes rá az ember, ha nem jut más, de azért egy jó partnerrel szemben, csak összehasonlíthatatlan......
Tehát neked nem egyértelmû hogy miért jobb? Ez szerintem is kb olyan kérdés, hogy miért jobb társaságban, haverokkal iszogatni, mint egyedül egy száll magamban meginni egy sört..... Azért érzelmesebb is, hogy a párom csókolgat közben, simogat, én is kényeztetem õt, mint egy gyors kielégülés érdekében, 5 perc alatt kicsapom magamnak..... De szerintem ez annyira egyértelmû dolog.....már akinek...
Nekem egy farokmasszázs a kedvencem, ami még a szexnél is sokkal jobb!

Hogy lehet hogy az Iphone 5-nél jobb az Xperia Z és sokkal olcsóbb is?

http://www.gizmag.com/iphone-5-vs-sony-xperia-z/25854/ A sonyval nem lehet villogni, de az Iphoennal igen?

Legjobb válasz: ilyen agyalap embereket, az apple még nem is létezett amikor a Sony már csúcskategóriás mûszaki cikkekben utazott(sony1946apple1976), szóval a hírnévrõl ennyit csak a sok középiskolás meg gimnazista divatmajom miatt van most ekkora hírneve az applenek, egyébként azért drágább mert megveszed a telefonnal együtt az iOS-t is meg a milliónyi Apple által levédett egyedi nem szabványos fejlesztést. ettõl függetlenül minõségben semmivel se jobb sõtt..

ilyen agyalap embereket, az apple még nem is létezett amikor a Sony már csúcskategóriás mûszaki cikkekben utazott(sony1946apple1976), szóval a hírnévrõl ennyit csak a sok középiskolás meg gimnazista divatmajom miatt van most ekkora hírneve az applenek, egyébként azért drágább mert megveszed a telefonnal együtt az iOS-t is meg a milliónyi Apple által levédett egyedi nem szabványos fejlesztést. ettõl függetlenül minõségben semmivel se jobb sõtt..
Mert az "ájfón az ájfón és minden más [email protected] ami nem ájfón"... De amúgy csak egy túlárazott kacat, baromi jó marketinggel.
Úgy lehet, hogy az Iphone a márkanév miatt drága, valójában kb a fele lenne. Az Xperia Z meg úgy olcsóbb az Iphone-nál, hogy tudásilag messze jobb.
Keress rá a Vertura, az is egy kalap szar.
Hogy lehet drágább egy Rolex egy Casio óránál, amikor utobbiban számológép is van? :O
Körülbelül. Meg az Apple mákásabb mint a Sony Ericcson. Itt már a márka számít

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!