Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet hogy elvan-e (5 db)

Hogyan lehet megálapitani hogy elvan-e zárodva a petevezetékem? Uh-val? Vagy valami Speciális vizsgálat kell hozzá?

Legjobb válasz: már voltam vérvételen éa többször is voltam vizsgálaton,eddig azt mondták mindent rencben talált,arra ondoltam ezt még szeretném tudni hogy rendben van-e.

A kérdező hozzászólása: már voltam vérvételen éa többször is voltam vizsgálaton, eddig azt mondták mindent rencben talált, arra ondoltam ezt még szeretném tudni hogy rendben van-e.
hsg vizsgálatnak hivják.befecskendeznek egy kontraszt anyagot aztán megnézik, valami gépen hasonló a röntgenhez hogy át e megy a petevezetõkön, de ezt a dokidnak vágnia kell.nekem a 2.számú nõi klinikán csinálták.dr.gidai jános.remélem tudtam segiteni
Szia nekem tegnap elõtt csinálták szintén a 2.számu nõi klinikán Dr. Kisfalvi István és nagyon megvoltam vele elégedve.Volt egy pici elzáródás és azt mondta hogy most már sikerülnie kell.Mi 3 éve próbálkozunk!
A kérdező hozzászólása: hu köszi!

Honnan lehet azt tudni, hogy valakinek elvan-e záródva a petevezetéke, anélkül, hogy peteátfúvást csinálnak?

Vannak erre utaló jelek? gondolok itt arra, hogy pl: rendszertelen a mensi ami azt jelenti, hogy hónapok maradnak ki, vagy arra, hogy gyulladás vagy hasonló betegség már el?fordult. kiknél nagyobb az esély az elzáródásra?

Legjobb válasz: és lehet ezt valahogy kezelni anélkül, hogy korházba mennék??? hallottam az aviva tornáról álítólag az ebben is segít, vagy valami más???

A kérdező hozzászólása: és lehet ezt valahogy kezelni anélkül, hogy korházba mennék??? hallottam az aviva tornáról álítólag az ebben is segít, vagy valami más???
Egyszerû módszerrel megnézhetõ: ilyenkor festett anyaggal megpróbálják átmosni. Sok nõnek már ettõl megszûnik az elzáródása. Ha meg nem, akkor látható, hogy hol van a gond. Ez még tulajdonképpen nem is mûtét... amúgy miért félsz ettõl? Teljesen veszélytelen és nem fáj.
A kérdező hozzászólása: olvastam, a kérdések között, hogy általában azért záródik el, mert felfázás, meg egyéb gyulladásos betegségek voltak. Hát sajnos nálam nem kevésszer volt ilyen, de mindíg elmentem dokihoz és kezeltettem ettõl még lehet? ezt azért kérdeztem, mert két és fél éve nem sikerült teherbe esnem, és én arra gondoltam, hogy ez is lehet a gond, mert peteérésem van, a párom egészséges a hormonjaim rendbe akkor csak ez lehet a baj.
Ez tényleg esélyes lehet, fõleg ha egyébként mindkettõtöknél minden rendben van! Csináltatsd meg a hsg-t tényleg, legalább ha minden oké, kizárhatjátok ezt a problémát, ha meg nem oké, egyúttal meg is szüntetik a gondot, és sokan már a rákövetkezõ 1-2 hónapban babásak lesznek!
Még annyit, hogy a természetgyógyásznak muszáj azt mondani, hogy majd 3-4 hónap múlva hogy tartsa benned a lelket, különben nem fizetnél neki...
Menjetek el egy olyan helyre ahol ingyen elvégeznek minden vizsgálatot. Budai Meddõségi Centrum pl. Mondd meg mióta szeretnétek babát, össze vissza küldözgetnek benneteket, semmi sem egyértelmû, és tegyenek pontot a dolog végére. Mi oda megyünk ehónapban :-)
A kérdező hozzászólása: lehet, hogy igazad van, csak tudod nem minden orvosban lehet megbízni. aKkor miért nem vizsgálta meg, hogy mitõl lehet meddõ??? kérdem én mert az egyik pillanatról a másikra ugyebár nem lesz az az ember, mivel neki már lett volna gyereke, õ is ugyan úgy pénzt akar rajtunk keresni akkor már inkább egy olyan embernek adom akinél már láttam eredményt. és a term.gyógyászat nem humbuk, csak hinni kell benne. Sorra hallunk olyat, hogy az orvosok hatalmas hibákat vétenek, hisz neki teljesen mindedj csak meglegyen a betevõ, örülök, ha te megbízol bennük.
Szép dolog a természetgyógyászat, de bocsi, az orvos az orvos, ért hozzá, ezt tanulta 10 évig az egyetemen. Szép lennek ha egy lázas betegség után 2 hónapra rá még mindig rossz eredményeket mutatna a spermavizsgálat.. ott valami nincs rendben. Én a helyetekben nem hókuszpókokat tartanék szemelõtt hanem igenis elmennék a meddõségibe ha az orvosom azt javasolja. Magyarul: ha valaki lázas beteg, akkor legkorábban 3-4 hónap múlva lesznek életképesek a spermái és lesz esedékes egy fogantatás? Mert a természetgyógyászotok szerint ez a helyzet... Hiszen akkor mutat majd a vizsgálat jó eredményt, igaz? Hát nemtudom, én ezt végiggondolnám párszor a helyetekben. Gondolj bele: téli hónapokban akár 2 havonta lehet lázas az ember, mégis fogannak babák, még akkor is ha az apõuka megbetegedett...
Köszi! Akkor várunk még mi is egy kicsit...
A kérdező hozzászólása: nekünk két hónap múlva kellett újra csinálni a vizsgálatot, de kevésnek bizonyult. a term.gyógyász 3-4hónapot mondott.
Utolsó válaszoló vagyok. Szeretném megkérdezni, hogy a párod a betegség végétõl számítva mikor ment spermavizsgálatra, hogy még mindig rossz lett az eredménye? Mert az én párom is beteg, ezen a héten itthon van, de hétfõn megkaptuk a beutalót az andrológiára. De még egy kicsit halogatjuk, hogy teljesen felépüljön. Szerinted mennyi idõt várjunk a gyógyulás után, hogy reális eredményt kapjunk? Mert ha rossz az eredmény, akkor a dokim nem ad clostit nekem, hanem rögtön meddõségi központba küld, míg ha jó lesz a férjem eredménye, akkor viszont jöhet nekem a closti. Sajnos nincs peteérésem... :( Köszönöm a segítségedet!!
A kérdező hozzászólása: nem félek a mûtéttõl, csak ez elég bonyolult helyzet. a nõgyógyász elküldött vizsgálatra a baba miatt, csk az volt a gond, hogy a férjemnek nem lett jó az eredménye mert elõtte megvolt fázva lázas volt és utánna túl korán küldte a köv vizsgálatra, és még mindíg rossz volt. késõbb mi elmentünk egy term.gyógyhoz aki megállapította, hogy egészséges, és hát ezt nem mondhatom el a nõdokinak, mert igen csak elküldene... viszont a petevezeték átfúvást nem csinálta meg, mert meddõségi központba akart küldeni, de mi nem megyünk.
Egy barátnõmnek átfújták a petevezetékeit, neki a mûtét után benn kellett maradnia 1-2 napig. Minden hónapban nagyon erõs görcsei voltak, szinte elviselhetetlenek, így derült ki.
Bocs ha nyers voltam, de tényleg az a véleményem, hogy nem szabad hagyni magatokat és hinni a hókuszpókuszokban, hanem el kell menni egy olyan helyre ahol mindent megnéznek még a hüvelyed PH értékét is és laboratóriumi vizsgálatok sorozatán mentek keresztül nem csak megkukkantgatnak benneteket. Rémes ez a helyzet, mi 5 hónapja várunk babára, de nem várom meg az 1 évet, megyünk dokihoz és mindent csináljanak meg és tudjuk hogy csak egyszerûen épp nem fogant meg, mintsem azt hogy baj van és csak évek múlva derül ki hogy lehetett volna tenni sokkal korábban is valamit az ügy érdekében.

Ha ki lett flash-elva az xbox360 az ugye megöli benne a wifi-t, az a kérdésem hogy valahogy vissza lehet-e állítani a flash-t vagy valamit lehet-e vele csinálni hogy újra fogja a wifit?

Ez az átalakítás után(ha van ilyen) nem kell hogy írott játékokat is vigyen, elég ha csak eredetit.

Legjobb válasz: nem "öli" meg benne a wifit ;-)

nem "öli" meg benne a wifit ;-)


Valaki nem tud olyan viszonylag olcsó megoldást, amivel UTP kábel ELVI sebességét lehet mérni. Tehát, hogy például képes-e Gigabites sebességre?

Legjobb válasz: Hát erre bemérési módszert még nem láttam/hallottam! Egy biztos, a vezetékeken van egy úgynevezett CAT szabvány. Ez adja meg a 'maximális átviteli sebességet'. http://www.krugel.hu/informaciok12003.html Olvasgasd el, lehet okosabb leszel. :)

Hát erre bemérési módszert még nem láttam/hallottam! Egy biztos, a vezetékeken van egy úgynevezett CAT szabvány. Ez adja meg a 'maximális átviteli sebességet'. http://www.krugel.hu/informaciok12003.html Olvasgasd el, lehet okosabb leszel. :)
Ha megfelelõ a kábel, akkor annak tudott az elvi sebessége. De egy pár egyszerû mûszerrel (mondjuk egy multiméterrel) és némi matematikai ismerettel szerintem megoldható a dolog.
Ugye te most szórakozol?
A kérdező hozzászólása: syasztok! Még mindig nem jött meg! már 4 hónapja. És az ultrahang semmit nem lát.de viszont az orvos érezte nov.22-én hogy ott a baba.amikor együtt vagyok a párommal nagyon furcsa nyomást érzek lehet hogy attól hogy tényleg ott a baba?
A kérdező hozzászólása: Lehetséges hogy a terhességtõl fáj a derekam de nagyon!!!????
A kérdező hozzászólása: kb 1 hónapja csináltam õket elsõ negatív a második , harmadik pozítiv a negyedik negatív az ötödik pozitiv!!!
Nem írtad, hogy mikor készültek a tesztek, és milyen sorrendben.
A kérdező hozzászólása: a mensesem múlt hónapba csak 3 napot volt.és épp hogy egy kicsit.
Vetélsz. A prolaktinod is erre utal, meg a 2 nega teszted.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!!!
6 hetes kortól dobog a pici szíve, lehet, hogy az elsõ UH túl korán volt. Menj el újra, hátha már látszik. Ha az orvos érzi a babát, akkor annak ott is kell lennie.
Nah sikerült kideríteni valamit?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!