Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet hogy az ismerősök ne (161 db)

Facebookon, hogy lehet beállítani, hogy akik nem az ismerőseim, ne lássák, hogy hány ismerősöm van?

Legjobb válasz: 1) fent rámész a nevedre (bejön a timeline) 2) klikk oda, hogy "Ismerõsök" 3) lap tetején "Szerkesztés" gomb 4) beállítod, kinek legyen látható

1) fent rámész a nevedre (bejön a timeline) 2) klikk oda, hogy "Ismerõsök" 3) lap tetején "Szerkesztés" gomb 4) beállítod, kinek legyen látható

Hogyan lehet elrejteni Facebookon az ismerőseim elől az ismerőseimet? -> Az ismerőseim ne lássák az ismerőseimet?

Legjobb válasz: "neved" ---> adatlap szerkeztése -----> ismerõsök és családtagok ------> alulról 2 "ismerõsok" és mellete van egy kis föld gömb ikon arra katt és válaszd ki a "csak én"-t.

"neved" ---> adatlap szerkeztése -----> ismerõsök és családtagok ------> alulról 2 "ismerõsok" és mellete van egy kis föld gömb ikon arra katt és válaszd ki a "csak én"-t.


Hogyan lehet elrejteni Facebookon az ismerőseim elől az ismerőseimet? -> Az ismerőseim ne lássák az ismerőseimet

Legjobb válasz: Jelentkezz be facebookra, aztán menj ide http://www.facebook.com/editprofile.php Itt értelemszerûen 'Ismerõsök és családtagok' ponton belül tudod beállítani.

Jelentkezz be facebookra, aztán menj ide http://www.facebook.com/editprofile.php Itt értelemszerûen 'Ismerõsök és családtagok' ponton belül tudod beállítani.

Hogyan lehet azt beállitani Facebook-on, hogy az ismerősök az ismerőseimet ne lássák csak pl. a közöseket?

Leírnátok részletesen. Bocsi a hülye fogalmazásért. Előre is köszönöm.

Legjobb válasz: http://kepfeltoltes.hu/view/131023/aaaism_www.kepfeltoltes.h.. A saját lapodon kattints az Ismerõsökre, ott a ceruzára és az Adatvédelmi beállításokban válaszd azt, hogy csak te láthasd. A közös ismerõsök ekkor is látják egymást.

http://kepfeltoltes.hu/view/131023/aaaism_www.kepfeltoltes.h.. A saját lapodon kattints az Ismerõsökre, ott a ceruzára és az Adatvédelmi beállításokban válaszd azt, hogy csak te láthasd. A közös ismerõsök ekkor is látják egymást.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm.

Be lehet állítani facen, hogy az ismerősöm és annak az ismerősei ne lássák mit csinálok?

Legjobb válasz: ismerõsök ismerõseinek igen. nyilván mindent átállítassz, hogy csak az ismerõsök lássák.

ismerõsök ismerõseinek igen. nyilván mindent átállítassz, hogy csak az ismerõsök lássák.

Hogyan lehet beállítani facebookon azt hogy az ismerőseim ne lássák, hogy új ismerősöm lesz?

Legjobb válasz: Sehogy. Az oldaladon a legutóbbi események közül ugyan törölheted, de a hírfolyamban, meg a percrõl-percre oszlopban megjelenik.

Sehogy. Az oldaladon a legutóbbi események közül ugyan törölheted, de a hírfolyamban, meg a percrõl-percre oszlopban megjelenik.
A kérdező hozzászólása: köszi
Annyit tehetsz még, hogy éjszaka jelölöd vissza, akkor talán kevesebben látják.
A kérdező hozzászólása: igen ez már nekem is eszembe jutott, köszi :D :)

Hogy lehet megoldani azt hogy a képeimet csak az ismerőseim láthassák és az idegenek ne? és ugyanez ismerősökkel?

Legjobb válasz: Kép: megnyitod az albumot, és annak beállításaiban korlátozod (lenyitható doboz). Ismerõsök: Adatlap szerkesztése/ismerõsök és családtagok, szintén a lenyitható dobozokban módosítod.

Kép: megnyitod az albumot, és annak beállításaiban korlátozod (lenyitható doboz). Ismerõsök: Adatlap szerkesztése/ismerõsök és családtagok, szintén a lenyitható dobozokban módosítod.
A kérdező hozzászólása: az adatlap módosításánál nálam nem jelenik meg ismerõs/család.. hol keressem?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!