Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet hogy az ismerősök ne (161 db)

Facebookon, hogy lehet beállítani, hogy akik nem az ismerőseim, ne lássák, hogy hány ismerősöm van?

Legjobb válasz: 1) fent rámész a nevedre (bejön a timeline) 2) klikk oda, hogy "Ismerõsök" 3) lap tetején "Szerkesztés" gomb 4) beállítod, kinek legyen látható

1) fent rámész a nevedre (bejön a timeline) 2) klikk oda, hogy "Ismerõsök" 3) lap tetején "Szerkesztés" gomb 4) beállítod, kinek legyen látható

Hogyan lehet elrejteni Facebookon az ismerőseim elől az ismerőseimet? -> Az ismerőseim ne lássák az ismerőseimet?

Legjobb válasz: "neved" ---> adatlap szerkeztése -----> ismerõsök és családtagok ------> alulról 2 "ismerõsok" és mellete van egy kis föld gömb ikon arra katt és válaszd ki a "csak én"-t.

"neved" ---> adatlap szerkeztése -----> ismerõsök és családtagok ------> alulról 2 "ismerõsok" és mellete van egy kis föld gömb ikon arra katt és válaszd ki a "csak én"-t.


Hogyan lehet elrejteni Facebookon az ismerőseim elől az ismerőseimet? -> Az ismerőseim ne lássák az ismerőseimet

Legjobb válasz: Jelentkezz be facebookra, aztán menj ide http://www.facebook.com/editprofile.php Itt értelemszerûen 'Ismerõsök és családtagok' ponton belül tudod beállítani.

Jelentkezz be facebookra, aztán menj ide http://www.facebook.com/editprofile.php Itt értelemszerûen 'Ismerõsök és családtagok' ponton belül tudod beállítani.

Hogyan lehet azt beállitani Facebook-on, hogy az ismerősök az ismerőseimet ne lássák csak pl. a közöseket?

Leírnátok részletesen. Bocsi a hülye fogalmazásért. Előre is köszönöm.

Legjobb válasz: http://kepfeltoltes.hu/view/131023/aaaism_www.kepfeltoltes.h.. A saját lapodon kattints az Ismerõsökre, ott a ceruzára és az Adatvédelmi beállításokban válaszd azt, hogy csak te láthasd. A közös ismerõsök ekkor is látják egymást.

http://kepfeltoltes.hu/view/131023/aaaism_www.kepfeltoltes.h.. A saját lapodon kattints az Ismerõsökre, ott a ceruzára és az Adatvédelmi beállításokban válaszd azt, hogy csak te láthasd. A közös ismerõsök ekkor is látják egymást.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm.

Hogyan lehet beállítani facebookon azt hogy az ismerőseim ne lássák, hogy új ismerősöm lesz?

Legjobb válasz: Sehogy. Az oldaladon a legutóbbi események közül ugyan törölheted, de a hírfolyamban, meg a percrõl-percre oszlopban megjelenik.

Sehogy. Az oldaladon a legutóbbi események közül ugyan törölheted, de a hírfolyamban, meg a percrõl-percre oszlopban megjelenik.
A kérdező hozzászólása: köszi
Annyit tehetsz még, hogy éjszaka jelölöd vissza, akkor talán kevesebben látják.
A kérdező hozzászólása: igen ez már nekem is eszembe jutott, köszi :D :)

Be lehet állítani facen, hogy az ismerősöm és annak az ismerősei ne lássák mit csinálok?

Legjobb válasz: ismerõsök ismerõseinek igen. nyilván mindent átállítassz, hogy csak az ismerõsök lássák.

ismerõsök ismerõseinek igen. nyilván mindent átállítassz, hogy csak az ismerõsök lássák.

Hogy lehet megoldani azt hogy a képeimet csak az ismerőseim láthassák és az idegenek ne? és ugyanez ismerősökkel?

Legjobb válasz: Kép: megnyitod az albumot, és annak beállításaiban korlátozod (lenyitható doboz). Ismerõsök: Adatlap szerkesztése/ismerõsök és családtagok, szintén a lenyitható dobozokban módosítod.

Kép: megnyitod az albumot, és annak beállításaiban korlátozod (lenyitható doboz). Ismerõsök: Adatlap szerkesztése/ismerõsök és családtagok, szintén a lenyitható dobozokban módosítod.
A kérdező hozzászólása: az adatlap módosításánál nálam nem jelenik meg ismerõs/család.. hol keressem?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!