Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet hogy az ismerősök (575 db)

Facebookon hogy lehet elrejteni az ismerősöket?

El?re is köszi :)

Legjobb válasz: Rámész az ismeröseidre ha idövonaladon , felül lesz olyan ,hogy szerekesztés itt tudod beálittani,hogy ki,kik láthassák az ismeröseidet,de a közösseket mutatni fogja az ismeröseidnek igy is.

Rámész az ismeröseidre ha idövonaladon , felül lesz olyan , hogy szerekesztés itt tudod beálittani, hogy ki, kik láthassák az ismeröseidet, de a közösseket mutatni fogja az ismeröseidnek igy is.
A kérdező hozzászólása: és ha nem idõvonalas?
akk csak prof szerk és meglátod!!

Facebookon hogyan lehet kikapcsolni az ismerősök automatikus bejelölését?

Facebookon többször kaptam értesítést arról, hogy olyan ismerősök, akiket nem is jelöltem meg, VISSZAIGAZOLJÁK hogy ismerősük vagyok. Nem szándékoztam bejelölni, nem is tettem. Tudom van lehetőség arra, hogy bejelöljem, hogy már nem ismerősöm, és azt is tisztázni szeretném, hogy nem a másik fél jelölt be, mert akkor simán elutasíthatnám, de így kínos, mert valóban ismerem az illetőt. Mit tudok tenni?

Legjobb válasz: A Facebook automatikusan nem jelöl (tudtommal), szerintem ez valami vírus lehet. A böngészõdbe nem települt valami plugin?

A Facebook automatikusan nem jelöl (tudtommal), szerintem ez valami vírus lehet. A böngészõdbe nem települt valami plugin?


Hogy lehet letiltani az ismerősnek jelölést facebookon?

Legjobb válasz: rámész az ismerõs profiljára ott feljön a sarokba hogy ismerõsei üzenet mellette meg a fogaskerék na rámész a fogaskerékre és ismerõs törlése

rámész az ismerõs profiljára ott feljön a sarokba hogy ismerõsei üzenet mellette meg a fogaskerék na rámész a fogaskerékre és ismerõs törlése
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.De én úgy értem hogy ne tudjon senki se jelölni.
Erre a kérdésre még mindig keresem én is a választ, de rá kell jönnöm, h valószínûleg nem lehetséges. :S Nekem azt mondták, h sajnos nem lehet ilyet csinálni. Szóval jelölgethetnek az ismerõseink nem kívánt ismerõsei. :S Annyit lehet csak beállítani, h vadidegen ne tudjon bejelölni, akivel egyetlen egy ismerõsöd sincs...
Ez egy közösségi oldal, pont ez a lényege, hogy rád találjon valaki, illetve te is rátalálj valakire. Csinálj egy zárt csoportot, ott nem keresgetnek idegenek.
Értem én, h közösségi oldal, na de azért ne jelöljön már be az, aki egyszer látott az utcán vagy épp egyszer köszön utána meg már köszönni se tud és hidd el, aki ilyen kérdést tesz fel itt, az nem 1 vagy 2 ilyen ember miatt akarja letiltani az ismerõsnek jelölést, hanem több ilyen idegesítõ jelölés miatt! Nyitott vagyok az ismerkedésre, na de nem az ilyen fajta ismerõsgyûjtögetõkre!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Utolsó kommentelõvel egyetértek.Meg amúgy is, ha az ismerõseim szeretnének lenni akkor írjanak üzit vagy valami :) Én azért kérdeztem mert sok ilyennel találkoztam hogy nem lehet bejelölni pedig van közös ismerõsünk.Voltak feliratkozói is (nekem is van) Ezért gondoltam hogy nem lehetetlen kérdezek :) )
Én is mindig reménykedem, h valahogy még is meg lehet oldani. :) Feltettem már ismerõseimnél is a kérdést, hátha vki vmi okossággal szolgál, itt is próbálkoztam már kérdéssel, de senki nem adott érdemleges választ. Azzal jönnek, h sehogy se lehetséges, de jó lenne, ha lenne rá azért megoldás. Ha rájöttél, akkor szólj ám. :D

Facebookon hogy lehet elrejteni az ismerőseimet?

nagyon sokat segítenétek ha elmondanátok!

Legjobb válasz: Mit értesz az ismerõsök elrejtése alatt? Hogy más ne láthassa kik az ismerõseid?

Mit értesz az ismerõsök elrejtése alatt? Hogy más ne láthassa kik az ismerõseid?
Gondolom adatvédelmiben, nem?
A kérdező hozzászólása: úgy értem hogy mások ne lássák az ismerõseim:) de már tudom hogy kell, azért köszönöm a válaszokat:)

Facebookon hogy lehet megnézni az ismerősök telefonszámait?

Legjobb válasz: rámész az ismerõsöd adatlapjára és bal oldalon a profilja alatt ott lesz hogy információ ha megadta a telefonszámát akkor ott lesz

rámész az ismerõsöd adatlapjára és bal oldalon a profilja alatt ott lesz hogy információ ha megadta a telefonszámát akkor ott lesz
A kérdező hozzászólása: oké, köszi :) meg hallottam valami olyasmit is hogy a fiókbeállításoknál kell. ez akkor nemigaz?
ott a saját beállításaidat tudod szerkeszteni.
A kérdező hozzászólása: oké. és köszi

Facebook-on az új adatlapnál hogyan lehet eltűntetni az ismerősök láthatóságát?

A régi adatlapnál az ismer?seimnél lehetett szerkeszteni, hogy ki láthassa ?ket, de az új adatlapon nem találok ilyen funkciót.

Legjobb válasz: Adatvédelmi beállítások --> Kapcsolódás a facebookra --> Beállítások megtekintése --> Ismerõseid listájának megtekintése --> Testreszabás --> Csak én. Remélem, hogy tudtam segíteni. :)

Adatvédelmi beállítások --> Kapcsolódás a facebookra --> Beállítások megtekintése --> Ismerõseid listájának megtekintése --> Testreszabás --> Csak én. Remélem, hogy tudtam segíteni. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm!

Az hogy lehet hogy a Facebookon az egyik ismerősöm adatlapján még zárójelben azt írja, hogy 112 képe van?

...ha meg megnyitom a képeit csak 2db van benne,plusz alul a mappába 4profilképe. Hol A TÖBBI???

Legjobb válasz: a különbözõ bejelöléseket is számolja a facebook, amikor más ismerõs bejelöli a képen.

a különbözõ bejelöléseket is számolja a facebook, amikor más ismerõs bejelöli a képen.
Szerintem be lehet állítani, hogy kik láthatják a képeket!

Hogyan lehet elrejteni az ismerősök számát a facebook-on?

Nem az ismerőseimet szeretném elrejteni, láthatja őket bárki csak a számukat szeretném eltüntetni. Több embernél is látom facebookon, hogy nem mutatja az ismerőseinek a számát viszont, ha rányomok az ismerőseire akkor az összeset kijelzi. ezt hogyan lehet beállítani?

Hogyan lehet facebookon az ismerősnek jelölést korlátozni?

Láttam pár embernek, hogy egyszerűen nincs kint az ismerősnek "jelölöm gomb".


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!