Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet hogy a villám, aminek (3 db)

Hogyan lehet megállapítani, hogy a villám, aminek dörgése később hallható milyen messze történt?

Legjobb válasz: a villanás és a hang között eltelt idõt (másodpercben) szorzod 340-nel és kb. ennyi a távolság méterben.

a villanás és a hang között eltelt idõt (másodpercben) szorzod 340-nel és kb. ennyi a távolság méterben.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a gyors választ ! :)
Igen, de egyszerûbb úgy számolni, hogy 3 mp = 1 km. Úgyse fogod stopperrel mérni az idõt...

Van egy fém szemüvegkeretem, ami leesett, és a festék leütõdött, így pár helyen (a sarkain nagyon és középen) a fém villan ki, ami elég csúnyán néz ki. Van-e olyan lehetõség, hogy ezt valahol ki tudják javítani, vagy muszáj lesz újat venni?

Legjobb válasz: ha valami nagyon extra egyedi festése van ( pl:flip-flop) akkor érdemesebb újat venni,mert elég drága azt javítani,ha egyáltalán lehet. de ha semmi extra mondjuk:piros akkor keresel egy boltban (játék,makett,modell) megfelelõ árnyalatot és otthon kipingálod. a modell,maket festékek igen sok színvariációban kaphatóak és nem is drágák 300-800Ft-ig és nem 1 litert kapsz amit aztán nem tudsz mire használni,hanem kissebb adagot.

ha valami nagyon extra egyedi festése van ( pl:flip-flop) akkor érdemesebb újat venni, mert elég drága azt javítani, ha egyáltalán lehet. de ha semmi extra mondjuk:piros akkor keresel egy boltban (játék, makett, modell) megfelelõ árnyalatot és otthon kipingálod. a modell, maket festékek igen sok színvariációban kaphatóak és nem is drágák 300-800Ft-ig és nem 1 litert kapsz amit aztán nem tudsz mire használni, hanem kissebb adagot.

Telepítettem a The Sims2re a Csilli Villi Cuccok Kieg. Et és amikor ellenőrizni akarja a frisességet ha be teszem a DVD-t és leokézom nem tűnik el az ablak, nem regisztrálja, hogy beraktam a DVD-t. Mi lehet a baj?

Lehúztam torrentel a Sims2-?t de 4 ISO fájlba kaptam meg. Amikor próbáltam ezt a frissességet Demon Toolsal beraktam az els? iso fájlt akkor sem t?nik el az ablak. Mit tegyek?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!