Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet hogy a villám, (33 db)

Hogyan lehet enni a halat meg a csirkefarhátat késsel és villával?

Legjobb válasz: Ügyesen :) Nem egyszerû, de megoldható. Attól függ, hol eszed. Hallal étteremben én is inkább késsel-villával szenvedek, de otthon kézzel :)

Ügyesen :) Nem egyszerû, de megoldható. Attól függ, hol eszed. Hallal étteremben én is inkább késsel-villával szenvedek, de otthon kézzel :)
A kérdező hozzászólása: itthon gondoltam, kicsit "mûvelõdöm", és megpróbáltam késsel-villával enni, gondolván, hogy ha valami nem megy, az itthon derüljön ki és nem az étteremben :D... Ebbõl lett az, hogy a harmadik kiküzdött falat után feltettem a kérdést, hátha ti többet tudtok. :)
halat halkéssel leeht ügyesen enni. csirkefarhátat nem tudom, nem szeretem (sosem ettem).
Étteremben nem csirkefarhátat ennék, persze ízlések és pofonok......:)
Nem tudom, én az ujjaimat használom... étteremben meg kerülöm a szálkás-csontos dolgokat, én nem fogok ott szenvedni, nem is esik jól úgy enni. Amúgy csirkehúst elvileg meg szabad fogni az illemszabályok szerint, nem? Vagy egye késsel-villával a farhátat az az ügyes, aki ezt kitalálta :P

Botmixer nélkül hogy lehet pépesíteni a banánt? Villával nem sikerül tökéletesen, én vagyok a béna?

Legjobb válasz: turmixgép krumplinyomó és villa habverõ.... nem drága van már háromezerért is a tecsoban azt az idõszakot biztosan kihúzza.

turmixgép krumplinyomó és villa habverõ.... nem drága van már háromezerért is a tecsoban azt az idõszakot biztosan kihúzza.
A kérdező hozzászólása: Köszi, nekünk azonnal kell, mert leégett a botmixerünk :P Megpróbálom a krumplinyomót és a habverõt is bevetni a villa után :) Köszi!
Az üveg almareszelõ is tökéletesen megteszi! :) Egyébként én villával szoktam, az tény, hogy a puhább banánnál mûködik rendesen a dolog.

Hogyan lehet megtanulni a Pszí-Villâm, vagy Pszí-Labda megidézését?

Legjobb válasz: utána majd azt is tanuld meg, hogy lehet tõlük megszabadulni :P

utána majd azt is tanuld meg, hogy lehet tõlük megszabadulni :P
A legegyszerûbb, ha kardmûvész kasztot és félelf fajt választasz, majd gyilkolsz, xp-t szerzel, majd ha elég magas szinten vagy, egy mesternél megtanulhatod, majd fejlesztheted. Sok sikert ;)
pisild le a geped tapegyseget XD
Joc-Moc ezért a linkért örök hála!!
Szia! Én csak a Pszí-Labdával kapcsolatban tudok segíteni. Van egy oldal, ahol nagyon részletesen írnak róla: http://telekinezis.uw.hu/html/gyakorlatok/psiball.html Mindent errõl az oldalról szednek és fordítják le magyarra: http://learn-telekinesis-training.com/index.php Itt alul vannak a gyakorlatok. Sok szerencsét!
Ilyen nincs, és kész. Szerintem tölthetnéd hasznosabban is az idõdet, ahelyett, hogy ilyesmivel foglalkozol...
El kell menned Dél-Koreába, és az egyik erdõben az Észak-Koreai határ közelében lesz egy furcsa örvény. Bele kell menni, és egy másik bolygón Rune-Midgard-ban találod magad. Középkorias ruhád és egy kis bicskaszerû késed lesz, és lesz egy személyi igazolvány szerû kártyád amin ez áll: "1/1 Novice" Lesz mindenféle szörny amit meg kell ölnöd a késsel, a leggyengébb egy Poring nevû kb. kosárlabda méretû rózsaszín amõba, elõször csak azokat ölj. 1 idõ után a második szám a / után 10-es lesz, ekkor menj el Geffen városába, ahol a Mage központban egy teszt elvégzése után Mage-dzsé válhatsz. Ekkor megint mehetsz szörnyeket ölni de idõvel fogsz tudni varázslatokat is fejleszteni. A varázslatok közül tegyél a Lightning Bolt-ra és tudsz is villámot szórni. Ha úgy csinálsz a kezeddel, mintha Alt+F4-et nyomnál akkor elsötétül elõtted a világ majd magadhoz térsz a Koreai erdõben, azonban a varázsló-képességed is elveszik egészen addig amíg vissza nem térsz Rune-Midgardba. Sok sikert! :)
Force Lightningot tudok ajánlani helyette, csak telepítsd a Jedi Academy-t vagy valamelyik KOTOR-t.
Hova akarod dobálni õket? Végül is jó lenne vele disznót vágni :) . Szerintem túl sok animét láttál.
U.I.:Nem hasznos, mert sok manát emészt fel.


Hogyan lehet taktikázni a való világ villában?

Szerintetek mire gondolnak amikor arról beszélnek, hogy a villalakók taktikáznak? Pl. Oli mit?l taktikázik?

Legjobb válasz: Remélem azt tervezik, hogy magukragyújtják az egészet.

Remélem azt tervezik, hogy magukragyújtják az egészet.
Az egyetlen nyerõ stratégia az az, ha nem játszol.
Úgy mozgatja a szálakat, hogy a végén õ maradjon. Próbálja kiejteni az erõseket. Mindenkit arra vesz rá, hogy arra tegye a jelet, ami neki jól jön. Ezt úgy éri el, hogy mindenkivel négyszemközt beszélget. A többiek meg vagy bedõlnek neki, vagy nem.
Mondjuk olyan dolgok amit Béci is mondott hogy ha kint lenne már rég elkezdett volna üvöltözni olyan dolgok miatt ami nem tetszik neki csak a villában visszafogja magát
úgy lehetne taktikázni , hogy megszereznéd a villa térképét beküldenél egy kommandós egységet és õk taktikáznának és remélhetõleg mindenkit gyomorszájon lõnének , hogy sokat szenvedjen:D

Hogy lehet bekerülni a Playboy villába?

Normális válaszokat pls. ;)

Legjobb válasz: Légy nagyon szõke, agyilag és hajilag is és légy csondkollekció és nem árt ha van 2 csöcsöd ami nagyobb mint a fejed. Ja, és nem árt, ha szeretsz tatákat sz.pni.

Légy nagyon szõke, agyilag és hajilag is és légy csondkollekció és nem árt ha van 2 csöcsöd ami nagyobb mint a fejed. Ja, és nem árt, ha szeretsz tatákat sz.pni.
pls mellékelnél egy képet
Nehezen, még a magyar playmate-ek sem élhetnek Hugh Hefnernél, nagyon jó nõnek kell lenned ahhoz, hogy odakerülj.
Ha jól sz*psz, biztosra veheted, hogy akad majd neked is egy hely ;)
Jelentkezz egy idõsek otthonába dolgozónak és ott is ugyanaz az eredmény idõs pasikkal lehetsz :) és ha szerencsés vagy még fürdetni is fogsz !

HOl lehet az interneten szavazni arról hogy mi történjen a villában?

Legjobb válasz: mindkettõ válaszolónak ment a zöldkéz...szerintem szokjunk le errõl a sok szarról, HÜLYÜLÜNK EMBEREK!!

mindkettõ válaszolónak ment a zöldkéz...szerintem szokjunk le errõl a sok szarról, HÜLYÜLÜNK EMBEREK!!
Bõven elég lenne, ha nem lenne kiszavazás, mindenki maradna bent! Lenne tippem, kiket küldhetnénk még be, még szavaznék is!:D
Olyan opció nincs hogy csoportos öngyilkosság?
Esetleg a Vörös Hadsereg is megtámadhatná...
http://www.valovilag.hu erre gondoltál? OO
valovilag.hu
Betiltanék minden ilyen sz*rságot a tv-ben! A retek klub és a média a hibás, azért, hogy ilyen baromságokat adnak le! Pffffff!

Babycontroll légzésfigyelőnk van, és mikor alszik a baba legtöbbször a 9-es villan fel, de többször elkezd csökkenni a szám. Lehet hogy hajlamos rá a baba hogy nem vesz levegőt, vagy mindenkinél ugrál a szám fel-le?

Legjobb válasz: nyugalom, ne ess pánikba. a légzésfigyelõ úgyis beriaszt ha gond van. Próbálj meg minél többet pihenni,mert kikészülsz ha nem alszol eleget.csodás perceket kivánok a picúrral

nyugalom, ne ess pánikba. a légzésfigyelõ úgyis beriaszt ha gond van. Próbálj meg minél többet pihenni, mert kikészülsz ha nem alszol eleget.csodás perceket kivánok a picúrral
Mennyi idõs a babád?Ha kicsi akkor még nem egyenletesen veszi a levegõt, van mikor gyorsabban, van hogy lassabban.
Persze, teljesen normális, ha csipog a gép, akkor kell aggódni, addig minden rendben.....
A kérdező hozzászólása: EGy hetes a babó, de teljesen bepánikoltam, nem aludtam egy percet sem, néztem veszi -e a levegõt. Várom továbbra is a tapasztalatokat.
Beledugod a semmedbe és belételeportálsz.
Nem tudom én egy ilyenben simán eléldegélnék. http://www.yasamkentsatilik.com/wp-content/uploads/HotelVill..
Elõzõ az egy ház!Te nem láttál még villát? A barátod egy paraszt... -.- Jó, hogy nem kanalat add... De én adnék neked olyan csuda házat, hogy ihaj! 84/F
Ja hogy ez csak egy ház, te gondolom minden utcában látsz ilyet. Ne oszd az észt papi xD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!